RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 1 decembrie 2014

La multi ani neamule! (1.12.2014)


Nu simtim sa spunem România deoarece am prefera mai degraba Dacia, Pelascgia, Tracia, Getia, Vlahia, Ramania, Agartha sau orice alta denumire mai apropiata de adevaratele noastre origini ca tara. Romania ne aminteste de cotropitorii romani si de rromi din pacate.
Anul acesta am aflat ca statul roman nici macar nu exista de fapt si de drept, iar pe blogul http://statulromania.wordpress.com/ gasiti pe larg explicate toate argumentele care sustin aceasta idee. In spatele acestui blog este un avocat - politist foarte curajos si inteligent, pe nume Nicusor Teodorescu care in 2010 a primit diploma de excelenta pentru cel mai curajos politist al anului. Deci toti cei care aveti probleme cu justitia din Romania credem ca puteti fi reprezentati mai bine de acest avocat, un adevarat insider (om din interiorul sistemului, dar care cu sufletul si constiinta se afla in afara lui) care nu recunoaste existenta statului si a institutilor acestuia.

De  asemenea va invitam sa vedeti "De ce nu se numeste tara noastra Dacia", AICI.

Pentru cei care insa simt ca nu mai vibreaza cu acest neam, care simt ca aceasta tara nu-i mai reprezinta va invitam sa ascultati sau sa reascultati ceea ce noi consideram a fi esenta sufletului romanesc, ceea ce e mai frumos si mai inaltator legat de acest neam. Dati drumul muzicii si inchideti ochii:

GEORGE ENESCU - Rapsodia Română (op. 1)
Sunt multe piese muzicale care surprind aspecte ale acestui suflet, insa parca niciuna la fel de completa si complexa ca aceste opere de arta, niste bijuterii create de genialul George Enescu.
 Insa pentru cei care doresc sa simta sau sa-si aminteasca si alte nunate ale sufletului neamului nostru (mai ales voi cei aflati in diaspora) va invitam sa ascutati selectia de piese de AICI. 

ACTUALIZARE (5.12.2014)

Am descoperit ieri un articol despre Romania cu care rezonam foarte mult si-i multumim prietenului MarYan pentru elocventa si claritatea cu care a reusit sa-si expuna gandurile.  Va invitam sa-l studiati la linkul urmator:

MarYan : (LA) MULŢI ANI (ÎN LUMINĂ) ! – De fapt, CINE / CE este ROMÂNIA ?

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...