Ieşirea Din MATRIX: GLOBURILE INVIZIBILE - Cheia unui univers fascinant

vineri, 26 decembrie 2014

GLOBURILE INVIZIBILE - Cheia unui univers fascinant

ORBS - Clues For A More Exciting Universe (2008)

Va prezentam astazi un documentar tradus, avand numele din titlu, un film aparut la TVR Cluj, la emisiunea "Stiinta si Cunoastere" si o carte tradusa in limba romana pe aceasta temă. 

Iata cateva cuvinte despre filmul de astazi, un fragment dintr-un interviu mai amplu, pe care l-am gasit aici
 
Reporter: Aţi prezentat pe un DVD una dintre cele mai mari colecţii de globuri luminoase. Când aţi întâlnit acest fenomen pentru prima dată şi cum l-aţi interpretat? Aţi încercat să faceţi fotografii şi dumneavoastră, observând ulterior developării, că acestea conţin globuri?

Miceal Ledwith: Într-adevăr, mi s-a mai spus că am cea mai mare colecţie de poze cu globuri luminoase din lume. N-am ştiut acest lucru până când, într-o zi, am avut o problemă la calculator şi am descoperit peste 350.000 de fotografii dintr-o colecţie de peste 700.000 care s-a pierdut la defectarea hard disk-ului. Am auzit pentru prima dată de acest fenomen în urmă cu 6-7 ani, la una din conferinţele lui Ramtha, în care a prezentat natura lor, afirmând că ele sunt fiinţe care au avut cândva corp fizic (şi chiar ar putea să revină într-un corp) iar în prezent, acestea sunt ceea ce în esenţă suntem şi noi: fiinţe de energie, care ocupă temporar un corp material. Ele există în diferite dimensiuni, pe care le numim spectre de unde, precum binecunoscutele spectre de unde electromagnetice din manualele de fizică. Problema este că noi nu putem percepe decât undele hertziene din domeniul vizibil, în care lungimea de undă a luminii trebuie să fie mai mică decât cel mai mic obiect vizualizat, în caz contrar nu le putem vedea. Am vorbit despre asta atât în cartea mea (coautori Simon şi Schuster) cât şi pe DVD-ul aferent şi am spus că globurile există pe toate cele 7 planuri de manifestare cunoscute de literatura ezoterică iar culoarea lor este în legătură cu planul de origine. Aceste globuri nu pot fi văzute în lumina obişnuită, ci într-un ambient fluorescent; de aceea ele nu apar pe fotografiile făcute cu blitz. "


VEDETI FILMUL TRADUS, AICI 
(în cadrul emisiunii Știință și Cunoaștere de la TVR Cluj)

Dacă doriți filmul separat de emisiune, oferiți o donație! Mulțumim!


Si acum cateva cuvinte despre cartea "PROIECTUL SFERA - Studiu asupra entitatilor spirituale sferice" de Miceal Ledwith si Klaus Heinemann 

Proiectul Sfera exploreaza domeniul spiritual care poate fi vazut in uimitoarele fotografii digitale facute de Miceal Ledwith si Klaus Heinemann. Sferele de diferite forme, marimi, cantitati si culori plutesc, aluneca si planeaza in fiecare fotografie. Ledwith si Heinemann ne ofera expertiza lor in domeniul sferelor, dovedindu-ne ca nu sunt nici particule de praf, nici picaturi de apa. Ei cauta sa comunice cu sferele, vazandu-le cu ochiul liber si incercand sa desluseasca ce inseamna existenta lor pentru vietile noastre.

Dupa ce a descoperit cu uimire sferele care apareau stralucitoare ca niste becuri in fotografiile pe care le facuse intr-un loc de reculegere spirituala, Klaus Heinemann a simtit imediat ca era vorba de ceva mult mai profund. Heinemann a cercetat din nou mii de fotografii pe care le facuse anterior si a facut alte mii pentru a testa ipoteza ca aceste cercuri luminoase nu sunt altceva decat emanatii ale unor fiinte spirituale.

Miceal Ledwith a avut o experienta asemanatoare dupa ce a aflat pentru prima data despre fenomenul Sfera. Pentru a descoperi tot ce se putea despre natura lor, despre situatiile in care prezenta lor poate fi cel mai usor detectata si ce implicatii ar putea avea ele pentru intelegerea locului nostru in cosmos, el a inceput studierea intensa si sistematica a sferelor, zi si noapte, in diferite conditii atmosferice. Pana acum, el a adunat o colectie de peste o suta de mii de imagini.
In ultimi ani, oamenii s-au intrebat daca obiectele sferice care apar in fotografiile lor sunt particule de praf sau ceva mai mult. In Proiectul Sfera, Miceal Ledwith si Klaus Heinemann, doi experti de frunte in domeniul fenomenelor sferice, si-au alaturat cunostintele dobandite de-a lungul anilor pentru a examina aceste aparitii fantomatice. Analizand detaliile fotografiilor color ale diferitelor tipuri de sfere si rezultatele altor cercetari stiintifice, oferind sugestii practice pentru calauzirea fotografilor amatori pasionati de fenomenul sferelor, precum si detalii cuprinzatoare ale tiparelor vizuale, ale caracteristicilor si comportamentelor sferelor, Proiectul Sfera demonstreaza ca realitatea noastra fizica conventionala este doar o extensie a dimensiunii spirituale infinite si ca sferele sunt legate de realitati in afara perceptiei noastre umane normale."
SURSA:  elefant.ro

Cartea o puteti cumpara de AICI.

  Nota Noastră: Aceste informatii vin in completarea celor descoperite de David Sereda in documentarul "EVIDENCE - The case for the NASA UFOs". Se pare ca atat OZN-urile dar si sufletele descarnate (ale fiintelor care dorm, au murit recent, sau calatoresc in stare dedublata) au un tipar energetic asemanator, putand fi observata acea curgere a energiei in forma de tor , despre care a vorbit atat de elocvent NASSIM HARAMEIN in documentarele sale. 
Si noi ne-am convins ca aceste fenomene sunt reale si nu iluzii optice determinate de fire de praf pe lentila, vapori de apa ce stralucesc in lumina blitului sau genul acesta de explicatii care pot fi reale pana la un punct. Am facut si noi nenumarate poze , cu obiectivul fix , orientat catre un anumit loc , fara bliţ si am observat aparitia acestor sfere cand dispozitia sufleteasca de ex, se schimba (intr-un sens de ridicare de frecventa , datorita unei meditatii , rugaciuni colective, concert cu muzica spirituala, curs spiritual, samd) si deplasarea acestor sfere luminoase, de la o poza la alta, la 2-3 poze facute intr-un interval de 1 minut. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...