Ieşirea Din MATRIX: Filmul "GAZDA" si cateva cuvinte despre Cristos in viziunea lui Corrado Malanga

marți, 23 decembrie 2014

Filmul "GAZDA" si cateva cuvinte despre Cristos in viziunea lui Corrado Malanga

The HOST (2013) 

Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un film SF numit "Gazda" care se doreste a fi SF insa din ce in ce mai mult descoperim ca nu e chiar asa.

Iata cateva cuvinte despre film:

"Bazat pe romanul cu acelaşi nume al celebrei scriitoare Stephenie Meyer (Saga Amurg), Gazda prezintă o poveste de dragoste incredibilă ce depăseste graniţele imaginaţiei omeneşti. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pune stăpanire pe corpul uman, inhibând toate emoţiile, personalitatea şi conştiinţa victimei sale.
Melanie Stryder (Saoirse Ronan) este una dintre ultimele supravieţuitoare care încă se luptă cu inamicii, riscându-şi viaţa pentru oamenii pe care îi iubeşte: Jared (Max Irons), Ian (Jake Abel), Jamie, fratele său (Chandler Canterbury) şi unchiul ei, Jeb (William Hurt)." SURSA

Nota noastra: Ideile subliminale ale filmului sunt multe si importante. Niste fiinte frumoase, energetice, de lumina poseda toate fiintele de pe Pamant , doar cateva scapa. Un film care incearca sa ne convinga ca ar putea sa existe extraterestrii care sa ne posede (impotriva vointei noastre), dar inspre binele nostru ...Lol. Asta cred acei extraterestrii si asta cred si acei lucşi (Luciferi), fiinte de lumina demoniace,  despre care vorbeste Corado Malanga in cartile, articolele si documentarele sale. Alte idei interesante sunt: exista si printre Lucşi baieti buni , care au constiinta, care au suflet. Un film care ridica la fileu problema etica a incalcarii liberului arbitru al unei persoane considerand ca-i faci un bine, daca il ajuti cu forta, cu pumnul in gura ... Este de meditat. Ati accepta sa fiti posedati in numele unei societati umane(??) mai "bune"?

In fine, puteti vedea filmul tradus aici:
(HD 720p)

 AICI - link 1

AICI - link 2 

AICI - link 3


PUTETI CUMPARA DVD-ul de AICI

Ce legatura are filmul acesta cu Hristos? Iata ce spune Corrado Malanga despre Cristos:

Cine a fost Cristos?

CM: Aici este foarte multă confuzie. Această temă nu a fost niciodată clarificată în totalitate, pentru că în realitatea figura Cristosului este o figură dublă. Nu trebuie să-l confundăm pe Joshua cu Krishna, adică pe Iisus cu Cristos. Și apoi, sincretismul de origine egipteană a alăturat figura lui Iisus celei a Cristosului. Sunt două lucruri complet diferite. Cristosul este reprezentarea lui Krishna, adică este reprezentarea încarnării lui Vishnu. Iar mitul care îi urmează are o caracteristică fundamentală. Cristos nu este cel despre care povestesc bisericile, pentru că mitul, care este sub ochii tuturor și care este reprezentarea realității, nu ar trebui interpretat de lume, pentru că ar fi periculos. Așa că bisericile iau mitul, îl reinterpretează în funcție de interesele lor și îți spun că interpretarea lor este cea corectă. Ceea ce se întâmplă este faptul că omul este cel care a decis să coboare de la al șaselea la al șaptelea nivel pentru a trăi experiența, a decis să coboare. Mitul lui Krishna conține exact acest lucru. Dumnezeu se face om pentru a trăi experiența. Aceasta este realitatea miturilor. Ce spune biserica? Vishnu, care este o variație a lui Jehova (Dumnezeul evreilor), Vishnu pentru hinduși, este o punte care este folosită pentru o nouă alianța dintre om și Dumnezeu, pentru că Dumnezeu a decis să ierte omul pentru săvârșirea păcatului original. Și face o nouă alianță. În realitate nu i-a cerut nimeni această alianță. În mit nu scrie că omul ar fi dorit să se unească cu Dumnezeu. Ba din contră, este scris că bărbatul și femeia, adică partea masculină (spiritul) și partea feminină (sufletul) se desprind de Dumnezeu. Ei sunt cei care pleacă din paradisul terestru, deci nu Dumnezeu îi gonește. Este clar că mitul trebuie reinterpretat de biserică, astfel încât omul să fie gonit, ca apoi să i se poată ierta un păcat care nu există și care nu a fost niciodată înfăptuit, dar această iertare este folosită pentru întemeierea unei noi alianțe, care în realitate este un pact semnat doar de o persoană - Dumnezeu. Noi nu am acceptat să ne reunim cu Dumnezeu. Deci, mitul a fost distorsionat complet. Joshua a fost doar un biet nenorocit care se afla prin acele locuri și care a fost utilizat ca răpit istoric al momentului pentru a reconstrui în timpul virtual o serie de reguli religioase care ar fi folosit la a unifica (noi astăzi am spune a globaliza) sub o singură religie întreaga planetă. Extraterestrul pune în scenă o serie de situații comice, ca acestuipersonaj, care chiar a existat în realitate, Joshua, să i se aplice mitul lui Krishna, făcându-l astfelsă devină fiul lui Dumnezeu. Asta s-a întâmplat."

Iata AICI si un scurt fragment dintr-o hipnoza in care un LUX (Lucifer - fiinta extraterestra parazita, de lumina) ii confirma cele de mai sus lui Corrado:

Un comentariu:

  1. Malanga, dacă ești Dumnezeu, urcă-te pe cruce !
    El a fost răstignit, între cei doi tâlhari, ca fiind
    între Rai și Iad (Trimurti), ca să le stăpânească.
    N-ai niciun drept ca să vorbești așa despre Iisus !
    Nu ești nici măcar la nivelul spiritual și mental al
    fizicienilor cuantici, de altfel, toți creaționiști !
    Cine știe ce ți-au făcut Aliens pe creier sau ești
    și tu microcipat ? Cum dovedești ?

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...