Ieşirea Din MATRIX: Dr André Gernez si dr. Pierre Delahousse ne vorbesc despre cancer, scleroza in placi, Alzheimer, diagnostic, celule stem samd dintr-o perspectiva stiintifica neconformista

luni, 8 decembrie 2014

Dr André Gernez si dr. Pierre Delahousse ne vorbesc despre cancer, scleroza in placi, Alzheimer, diagnostic, celule stem samd dintr-o perspectiva stiintifica neconformista


LES PROPOSITIONS DU DOCTEUR ANDRE GERNEZ

Asa cum am spus in articolul anterior , revenim cu un nou articol dintr-o serie mai lunga de informatii, dedicate acestui subiect delicat al bolilor degenerative. Si articolul de data trecuta, dar si cel de azi ne arata anumite solutii la nivel fizic, niste rezolvari in esenta superficiale, dar destul de eficiente pentru a prelungi viata si a preveni existenta acestor boli.

Avertizam pe cei care urmaresc rezolvarea problemelor doar la nivel fizic, ca astfel pierd esenta bolii in sine si anume aceea de profesor, de lectie de viata care oglindeste anumite tipare mentale deficitare, anumite aspecte mai profunde ale fiintei fara de care evolutia nu este posibila.

Poate ca boala la nivel fizic nu este absolut necesara insa fara aceasta frana sau limita obiectivatoare ne indoim ca se poate realiza un progres. Boala este de fapt un program special si un simptom al unor dezechilibre mai profunde care daca sunt bagate sub pres se pot agrava, caci somunul ratiunii naste monstrii. Daca nu mai exista liantul minte corp care sa ne aminteasca faptul ca suntem pe aratura, putem sa ajungem in zone absolut abisale ale unor forme de boala mentala cumplite, ajungem ca acei extraterestrii mega dotati mental, cu corpuri ce rezista mii de ani, dar lipsiti de suflet, de constiinta, niste demoni cu sange rece, fara regrete, fara remuscari ... Poate ne inselam, poate nu reusim sa intelegm viata si tragem concluzii pripite, insa nu credem asta ... Ramane de vazut.

Pentru inceput iata cateva cuvinte despre un mare ilustru necunoscut pe nume Andres Gernez, un om care cu tristete, am descoperit ca a plecat dintre noi chiar anul acesta, un om care nu a reusit sa-si vada visul cu ochi (implementarea la nivel macro a ideilor tale), desi a trait 91 de ani, iar lupta lui pentru a implementa ideile de mai jos dura inca din anii 70-80. Deci aproape 40 de ani de lupta surda cu un sistem absolut corupt. Cata durere ... va puteti imagina? Asadar mai jos gasiti un articol preluat de aici:


" Ca introducere la aceasta serie de Articole/Documentare, voi da câteva citate care rezuma viziunea mea despre situaţia actuala a sanatatii:

"O populaţie sănătoasă aduce un prejudiciu rentabilităţii capitalului. Vom face necesarul pentru a o sabota" 
- "Pacientul ideal este cel bolnav tot timpul si care nu moare repede"
"-" Afacerea Cancerului hrăneşte mai multi oameni decat  ucide."

Acest articol prezinta metoda cea mai simpla de preventie si stopare a urmatoarelor afectiuni: Cancer, Alaheimer, Diabet, Scleroza in placi, etc ...

Acest rezumat este o pala si nereuşită descriere a unei personalităţi de geniu in Medicina: André Gernez (25 January 1923 – 8 January 2014), Doctorul sec. 20

Pentru profesioistii din sanatate, le recomand acest articol de specialitate, unde i se aduce si un omagiu Dr. Gernez :http://cancer-therapy.org/?vol=10

Decadenta spirituala, morala, economica si sociala a societăţii actuale se reflecta in toate domeniile si categoriile sociale. Medicina nu face excepţie, din contra!

Acest articol, primul dintr-o serie de 10 articole, va va prezenta viziunea medicala a unui astfel de Om de vocaţie Medic: André Gernez, Doctor francez: 1924-2013.

S-au realizat doua documentare intre 2007 si 2010 despre lucrările si soluţiile Dr Gernez asupra bolilor degenerative care răvăşesc lumea contemporana. Am decis sa decupez aceste marturii pe capitole separate, si la fiecare sa adaug traduceri din lucrările sale care sa fundamenteze ceea ce se afirma in documentar.

Voi începe prin a-l prezenta pe Doctorul  cel mai ilustru si mai  necunoscut  din medicina contemporana :     André Gernez.

Elev supra dotat, îşi da bacalaureatul in 1941, la doar 15 ani. Îşi efectuează serviciul militar in plin razboi mondial, dupa care,  devine la de  22 de ani cel mai tânăr doctorand in Medicina  din Franţa. Se lansează in cercetare, si de la bun început este intrigat de neconcordantele dintre noţiunile manualelor  si realitate proceselor biologice de pe teren.

Face stagiatul in patru  din cele mai prestigioase institute de Cancerologie din Franţa. Deja, era la 18 ani era asistent la Fundaţia Curie.

Inteligenta sa sclipitoare, dublata de modestie si onestitate, il determină sa  verifice pe teren timp de 20 de ani ipotezele sale. In fata imobilismului responsabililor sanatatii la semnalele sale de alarma, publica in 1968 Postulatele Biologice.

Se ignora total astăzi in tot tam-amul celulelor Stem,  ca André Gernez este părintele teoriei celulelor stem. In anii 60, el a reformulat dogma dublului ciclu celular si a fixităţii neuronale. Explicaţia  este simpla: Gernez afirma ca celulele Stem proprii pot fi prezervate mai bine doar prin inhibarea Hormonului de Creştere, si ca nu foloseşte la nimic introducerea lui exogena.

Începând cu anii 70, Dr. Gernez a creat grupul sau de Biologie : UBI (Union Biologique Internationale) printre colaboratorii sai fiind  : Pr Gellé, Dr Delahousse, Pr Nihous, Dr J. Lacaze, Dr J.P Willem, Dr M. Dumont, Dr Deston.


Postulatele Neobiologice publicate in anul 68' au revoluţionat fundamentele biologiei clasice. In Occident,  la epoca respective, descoperirile sale au avut un ecou internaţional. Pe baza lor, John Rooney, consilierul preşedintelui Nixon, anunţa  cu surle si trâmbite in presa american pe 23 decembrie 1971  lansarea planului de prevenţie anti cancer .

Li se promite astfel americanilor ca in 1976, cu ocazia bicentenarului Independentei, America va învinge cancerul. Fanfaronada electorala? Nu. Aceasta declaraţie se fundamenta pe experimentările realizate 3 ani de zile la INSERM-ul francez, dar ţinute in secret de opinia publica.

Pe scurt, studiul respectiv  a fost realizat la presiunea unui important grup de Medici in frunte cu  Profesorului Policard, Presedintele Academiei de Medicina  si Ştiinţe. in studiu se demonstra ca un lot de şoarecii căruia i se aplica o alimentaţie vegetariană timp de 30 de zile cu un supliment antimitotic, supravieţuiau in proporţie de 93% la cancerizarea artificiala a ficatului. Celalalt lot de cobai de control deceda in totalitate.

Personalităţi de marca au luat atitudine. Astfel,  in  1971, profesorul Paul Gellé, Presedintele de Ordinului Medicilor din  Nordul Franţei si  Profesor la facultatea din Lille, a lansat un apel solemn publicat in 10 cotidiane naţionale ( dar interzis la Tv) :

" Caracterul solemn al acestui survine datorita gravitaţii subiectului : Cancerul.
Doctorul Gernez propune un Protocol Preventiv, si nu curativ, care a fost controlat, judecat si  dovedit experimental pe animale .Nu este vorba aici de a propune sau apăra o teza ci este in joc soarta tuturor celor cu vârstă vulnerabila bolilor degenerative.

Trebuie rupta insa aceasta omerta dezonoranta , fara nici o  justificare de ordin etic si moral.
Este vorba de un S.O.S, caci cetăţenii lumii nu merita sa mai aştepte ca aceste teze deja confirmate,  sa fie trenate inca pentru alte zeci de ani.

In calitatea mea de Presedinte Al Consiliului Medicilor din Nord si ţinând cont de confirmările multiple din partea celor mai eminenţi specialişti in domeniu, consider ca este o datorie morala si sociala sa susţin aplicarea acestui Protocol de Prevenţie Anticancer.

De altfel, este si o obligaţie profesionala, prevăzută de articolul 47 din codul de Deontologie.

Fiecare Medic să-şi asume responsabilităţile pe care crede ca le poate asuma si mijloacele de acţiune  pe care le poate întreprinde, pentru a difuza aceasta practica, spre beneficiul si interesul pacienţilor.

Ca urmare a acestor apeluri, In 1973, 4500 de medici semnează o petiţie in care cer aplicarea Protocolului Preventiv anticancer al Dr Gernez. Problema insa era ca in realitate, acest protocol prevenea deasemenea scleroza in placi, Schizofrenia, Diabetul, Astmul, Parkinsonul, etc.
Răspunsul marilor corporaţii Medicalo farmaceutice a fost pe masura.

Foiletonul continua.

In fata frondei atâtor medici, Ministru sanatatii,  Michel Poniatowski ordona responsabililor dosarului ca rezultatele studiului de 3 ani pe cobai sa fie revelate public.

Ca atare, Pr J.Ripoche organizează la domiciliul personal ( !?!)  o întrunire cu şefii de la departamentul Direcţiei generale a Sanatatii publice si cu cei de la Farmacovigilenţă  -Pr Lechat.
Epilogul acestei întruniri tine de domeniul S.F ! S-a calculat ca aplicarea Protocolului de Prevenţie ar duce la prelungirea mediei de vârstă cu 7 ani, ca azilele de bătrâni ar fi suprasaturate si ca......nu sunt bani sa se plătească pensiile !!!

Si totuşi sunt Oameni pentru care considerentele morale sunt mai puternice decat aceste calcule meschine.

Alain Poher, Presedintele Senatului si Presedinte al Republicii Franceze prin interim( in 69 a demisionat generalul De Gaulle) il  susţine pe doctorul Gernez si il invita împreună cu colaboratorul sa Dr Delahousse de cinci ori la Elysée in doar 2 luni, crezând la început ca este vorba doar de rivalităţi si orgolii  intrer-medicale.

In următoarele săptămâni îşi da seama de interesele financiare puse in pericol de o îmbunătăţire globala a sanatatii populatiei si declara: " Aceasta problema este un Everest de netrecut in Franţa".

Urmează o perioada de acalmie forţata in Franţa. Rezultatele cercetărilor sale insa continue sa fie apreciate de toti mai multi specialişti din Franţa si străinătate. Ca o recunoaştere a valorii lucrărilor sale ( Teoria unificate a bolilor degenerative si Teoria celulelor Stem)  Doctorul Gernez, primeşte la Viena pe 17 iunie 1979 din partea Uniunii Mondiale Pentru Protecţia Vieţii medalia de aur  Hans Adalbert Schweigart.

 Aceasta Instituţie avea in comitetul ei ştiinţific 400 de savanţi din 53 de tari, dintre care 40 de premii Nobel. Presedintele juriului era Profesorul Linus Pauling ( Nobel de Chimie si  Nobel  al Păcii),  iar presedintele asociaţiei era profesorul Gunther Schwab.

 VEDETI AICI UN PRIM FILM TRADUS CU ANDRE GERNEZ:



Nota noastra: Ne poate spune cineva daca este posibil sa inhibi la comanda secretia de hormoni de crestere fara sa distrugi complet hipofiza sau sa distrugi canalul de secretie al acestor hormoni, sau sa poti inhiba si dezinhiba la comanda secretia acestor hormani STH?

In film, traducatorul ne recomanda cyber knife-ul folosit in spitalele Acibadem http://acibadem.com insa ni se pare o masura prea radicala. Din ce am inteles totusi, hormonii de crestere inca folosesc metabolismului adultului. 

Voi ce stiti, chiar pot fi eliminati complet din sistem acesti hormoni din sistemul adultului fara a exista consecinte asa cum se sugereaza in filmul de mai sus? Solutia de a introduce in sistem Somatostatina pentru a inhiba hormonii de crestere nu o vedem ca fiind viabila deoarece din cate am vazut AICI ea inhiba pe langa eliberarea de hormoni de crestere si alte functii importante ale organismului: inhiba TSH-ul (hormonul stimulant al tiroidei) dar inhibă si hormonii gastrointestinali: gastrina, colecistokinina, secretina, motilina, enteroglucagon etc;     inhibă secreția exocrină și endocrină a pancreasului, inhibă motilitatea secrețiilor și a absorbției nutrimentelor, reduce contracțiile mușchilor netezi, precum și influxul sangvin la nivelul tractului gastrointestinal. Deci nu nu pare a fi o solutie asta.

De asemenea poate sa ne confirme cineva daca o celula stem se divide in doua celule: una reproducatoare si una lucratoare? Daca ar fi adevarat acest aspect inseamna ca celulele au o constiinta asemanatoare cu cea a albinelor din stup, iar acest concept in sine deschide noi frontiere ale cunoasterii.

Mai jos va invitam sa vedeti afacerea " depistarea cancerului" care este al doilea capitol din Bolile degenerative. Doctor Pierre Delahousse, cancerolog, Laureat al Academiei de Medicina din Franta, este colaboratorul de 40 de ani Dr. Gernez.

El denunta in aceasta expunere ipocrizia si dedesupturile financiare ale " depistarii precoce a cancerului "!

In loc sa se instaureze o reala preventie anti-canceroasa, prin alimentatie, se promoveaza o depistare tardiva a cancerului in momentul in care acesta este deja evoluat la 75% . AICI puteti afla adevarata metoda, testata  3 ani de INSERM-ul francez, care previne cancerul in 97% din cazuri. Defectul ei era ca ...este prea ieftina. Depistarea radiologica "precoce"- tardiva de fapt, adunce insa profituri imense si clienti nenumarati clinicilor de "recuperare oncologica" .

Fiecare dintre cei interesati, sa adanceasca acest aspect si sa traga concluziile cuvenite.

 VEDETI AICI UN FILMULET TRADUS PE ACEASTĂ TEMĂ

Nota Noastra: Ni se spune ca procesul in sine de diagnosticare este adeseori cauzator de boala confirmandu-ni-se inca odata ca DIAGNOSTICUL este CEA MAI RĂSPÂNDITĂ BOALĂ iar "Un om bolnav se trage dintr-un om sănătos care a fost la doctor." De fapt, atat psihologic, dar si fizic, diagnosticul poate fi cauzatorul bolii sau al incetarii procesului de vindecare.

Mai jos Andre Gernez ne vorbeste despre Alzheimer:

Medicina Comerciala neavand nici o solutie pentru Alzheimer, l-a cedat ca scenariu pentru Telenovele. In acest interviu, Doctorul Andre Gernez ne limpezeste."

SURSA: http://www.abcul.sanatatii.ro
 

In completare va invitam sa studiati filmele din categoriile ANTI-CANCER şi DIABET (pe care le puteti explora mai usor in CUPRINS).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...