Ieşirea Din MATRIX: Romania fierbe sub asediul atacului neocolonialist

vineri, 18 octombrie 2013

Romania fierbe sub asediul atacului neocolonialist

Senzatia pe care o avem acum este cea pe care o aveam cand am pornit blogul in 2008. Pe atunci eram asaltati de isteria cu gripa aviara, urmata la scurt timp de minciuna gripei porcine, de implementarea Codex Alimentarius, cu initiumul, de introducerea microcipurilor in pasaport si in actele de identitate, de vaccinurile gripale si HPV, urmate apoi de imprumutul la FMI. Acelasi sentiment de incoltire si hartuire subtila si senzatia de „cainele latra , ursul merge mai departe” o avem si acum, doar ca de data asta oamenii au iesit si in strada  mai masiv. Suntem tare curiosi daca lucrurile vor evolua ca in Grecia si Turcia sau ca in Bulgaria ... In primele doua tari protestele nu prea au avut efect, din cate stim, dimpotriva. 
Interesante sincronicitati „neintamplatoare” credem noi, se intampla in tarisoara noastra zilele astea. Brusc si dintr-odata parca, a inceput asaltul Chevron cu gazele de sist pe mai multe fronturi (la Putna, Pungesti, Costinesti si confirmarile vin sa ne spuna ca in zona Izvoarele este vorba tot de asa ceva - „Este OFICIAL! Cauza CUTREMURELOR DIN IZVOARELE: Sondele de extracție”). Din cate am inteles si la Mangalia ar fi miscari de trupe Chevronesti (Echipamentul pentru explorarea gazelor de şist prin fracturare hidraulică, adus la Mangalia )
Aparent „intamplator” isi face aparitia zilele astea in Romania seful Clubului Bilderberg Vicontele Etienne Davignon. Bineinteles, tot intamplator Ponta ”e chemat sa dea cu subsemnatul” zilele urmatoare la Washington. (Unde  printre altii, se va Iintalnii si cu sefii Chevron). Nu este evident pt toti ca Inalta Poarta si-A MUTAT DOAR SEDIUL?
Subiectul Rosia Montana pare a fi intrat intr-un usor con de umbra, iar oamenii si-au pierdut un pic interesul (la manifestarile saptamanale de duminca vin din ce in ce mai putin oameni). Credem ca e cazul sa se manifeste deja in ambele directii, iar  ca un semnal clar antisistem ar fi frumos daca s-ar scanda si impotriva ROCKEFELLER (cei din spatele Chevron) si impotriva familiei ROTSCHILD (taticii taticilor), impotriva lui Isarescu mai degraba decat a lui Ponta si Basescu, impotriva ocultei internationale (condusa in mare parte de evrei sionisti khazari/ashkenazi) ... Impotriva Oligarhiei, impotriva Corporatocratiei , impotriva FMI si a asasinilor economici ai Romaniei, impotriva sclaviei banului (a banului facut din nimic de marile banci internationale gen BIS si RF) ... Asa s-ar lega lucrurile mai clar.

CONECTATI PUNCTELE !!!

Despre Pungesti nu are sens sa vorbim si noi ... deja vuieste presa ce si cum (in special pe Nasul TV si pe Realitatea TV). Sunt vesti bune insa, in acest caz: Chevron face un pas înapoi. Explorarea gazelor de şist din Pungeşti a fost suspendată. Pe 24 noiembrie, 2.500 de vasluieni sunt chemaţi la referendum. Rezultatul va influenţa toate deciziile viitoare. În joc sunt teoretic 550 mld. dolari” 

Minciuna cea mai intens repetata de autoritati este ca in ceea ce priveste protestele impotriva gazelor de sist ar fi vorba de interesele rusilor care ar sponsoriza aceste proteste. Oare francezii si nemtii tot la presiunea rusilor au interzis exploatarea gazelor de sist? De asemenea se insista printr-o propaganda desantata, ca aceste gaze de sist ne-ar aduce independenta energetica... LOL ... la fel cum ne-a adus independenta energetica privatizarea Petrom, GDF Suez, E-On samd. Gazele de sist explorate de Chevron vor apartine Chevronului, care ni le va da la pretul dorit de ei, daca va dori, daca vor avea chef ...Daca nu le pot si arde asa in sictir, pe degeaba, ca oricum familia Rockefeller care se afla in spatele Chevron are bani sa arda gazul pe 1 milion de ani de-acum incolo fara sa vanda nimic si sa tina pretul cat de sus vor ei. Deci obtinerea independentei energetice este o idee de propaganda pura, O MINCIUNĂ SFRUNTATĂ, pe care mass media o sparcaie prin g(ă)uri de băs-șist. De asemenea ni se spune ca ordinele guvernamentale nu se mai respecta in Romania, ca nu se mai respecta legea si ca jandarmii au dreptul sa intervina sa apere legea. Adicatelea, daca Ponta semneaza fara sa ma intrebe pe mine, ca vecinul meu are voie sa faca un crater care se vede de pe luna , prin care sa se polueze o zona de 1000 de ori mai mare decat cea din spatiul lui, eu incalc legea daca ma opun. Aceste proiecte pot polua suprafete intinse si afecta mii de oameni si zeci de comunitati ....
In ceea ce priveste aceste gaze de sist si chiar si de petrol sunt mai multe fronturi si mai multe firme interesate:
Primul perimetru este în zona Bârlad (denumit E V-2 Bârlad), pentru care firma Chevron are un acord petrolier în vigoare, preluat prin transfer de la firma Regal Petroleum. În acest caz, compania a înaintat spre avizare la ANRM proiectele geologice privind săparea a trei sonde cu adâncimi cuprinse între 3.000 şi 4.000m. ...
Al doilea perimetru cuprinde Adamclisi, Costineşti şi Vama Veche, cu acorduri petroliere de explorare, dezvoltare şi exploatare a petrolului (ţiţei şi gaze naturale situate în orice tip de colector), semnate cu firma Chevron.
Pentru cel de-al treilea perimetru, denumit E III-7 Sud Craiova (Oltenia), firma Midia Resources are un acord în vigoare, declarând intenţia de a investiga potenţialul de gaze neconvenţionale.
În cazul celui de al patrulea perimetru denumit E X-1 Voivozi şi E X-5 Adea (situat în vestul ţării) există acorduri petroliere de explorare, dezvoltare şi exploatare a petrolului (ţiţei şi gaze naturale situate în orice tip de colector), semnate cu Mol Hungarian Oil and Gaz Public Limited Company împreună cu S.C. Expert Petroleum SRL.” SURSA: http://www.romanialibera.ro

Asa zice Romania Libera insa in harte de mai jos sunt mult mai multe zone si firme:


Pana la urma resursele ca resursele, dar chestia cu dreptul de proprietate e marea provocare. Acesta este poate cel mai important aspect al razboiului economic purtat de tendintele oligarhice, monopoliste ale rechinilor occidentali cu Romania. Si cum din 1 ian. 2014 orice strain din UE va putea sa cumpere orice teren din Romania , acesta tarisoara isi va accentua procesul de dizolvare intr-un ritm accelerat. Ce nu au reusit Hitler, Stalin, Austro-ungarii, Otomanii prin razboaie, reusesc acum occidentalii prin aceste mijloace „demo(n)cratice” Faptul ca desi esti proprietar pe pamantul tau, resursele subsolului de sub tine apartin statului (deci mafiei de la putere) si cu ajutorul noii legi pur si simplu te pot expropria oricand cu suturi in cur, este practic un alt fel de desproprietarire ... mai rea decat cea comunista. Macar atunci era proprietatea statului roman, acum va fi a altor interese din afara si esti fugarit legal. Iar o alta mare lovitura, colaterala prin efecte, este distrugerea resurselor exceptionale de apa dulce, pe care Romania le are ... Fara apa esti terminat ca si comunitate. Multi spun ca intr-un viitor apropiat va exista si un razboi al resurselor de apa. Prin firmele de genul Monsanto vor monopolul pe hrana, iar cu astfel de explorari/exploatri practic pot distruge o mare parte din resursele de apa din Romania ... apa pe care apoi Romanii o vor cumpara de la supermarket (plina de Fluor si alte kkturi) la supra pret, o apa moarta, in bidoane de plastic.

Mai jos vedeti „"Am avut o ţară". Mesajul unui locuitor din Costineşti ca protest împotriva gazelor de şist ” Dobrogea, dragostea mea şi blestemul de pe Wall Street


ALTE STIRI

Daniel Barbu, huiduit de protestatari, la o dezbatere în Capitală. Maşina sa a fost avariată

VIDEO: Barbu huiduit de protestatari în Club A

VIDEO: DOVADA că Ministrul Barbu îşi sparge singur luneta

Priviți cu atenție:  A trântit ușa atât de tare încât luneta a crăpat! Observați luneta înainte și după, urmăriți cum a înflorit și care sunt reacțiile oamenilor și a cameramanului.
În mod normal ar fi filmat luneta spartă, dar ea s-a spart când a trântit ministrul portiera!
- parbrizul din spate se sparge în momentul în care ministrul D. Barbu trântește cu putere ușa din spate a mașinii.
Ministrul Culturii, Daniel Barbu, care participa joi seară, în Club A, în Centrul Vechi al Capitalei, la o dezbatere culturală, a fost huiduit de câteva zeci de protestatari faţă de proiectul Roşia Montană, care au intrat în local şi nu l-au lăsat ulterior să plece, spărgându-se luneta maşinii.
Ministrul Daniel Barbu a participat, joi seară, la evenimentul “Cafeneaua critică“, de la ora 19.00, în Club A. Câteva zeci de manifestanţi aflaţi în local au întrerupt dezbaterea, au desfăşurat pancarte, au aruncat cu bancnote false în demnitar şi l-au huiduit, întrebându-l “Câţi bani ţi-ai luat?” şi cerându-i demisia.
Dezbaterea nu a mai fost reluată, ministrul hotărându-se să plece. Afară, protestatarii au blocat drumul autoturismului în care se afla demnitarul. De asemenea, luneta maşinii sa spart, ministrul reuşind să plece datorită intervenţiei forţelor de ordine.”

Tanti Vali vs PROSPECȚIUNI S.A. Vrea să scoată cu mâinile goale bombele plantate în pământul ei!

O bătrânică de 70 de ani din  Banat s-a filmat în timp ce se bate cu şmecherii pe care i-a prins că plantează bombe şi caută gaze de şist pe bucata ei de pământ. Ea a vrut să smulgă cu mîinile goale explozivii băgaţi în pământ, ca să producă UNDE SEISMICE, de către angajaţii firmelor-fantomă care caută gaze de şist lângă Timişoara.

Tanti Zali i-a fugărit pe angajaţii firmei PROSPECȚIUNI S.A. care caută gaze de şist şi plantau bombe în găuri în pământ, pe terenul ei

Tanti Zali, o bunicuţă din Sânmihaiu Român, localitate aflată la câţiva kilometri de Timişoara, i-a fugărit pe angajaţii unei firme care caută gaze de şist şi plantau bombe în găuri în pământ, pe terenul ei. Băbuţa i-a prins pe angajaţi în timp ce aceştia provocau explozii pe pământul ei.
Bătrânica a încercat să scoată cu mâinile ei explozivii din găurile săpate în pământul unde ea are plantat grâu şi unde angajaţii unor firme cautau pe terenul ei gaze de şist, ILEGAL şi FĂRĂ SĂ ÎI CEARĂ ACORDUL EI, provocând explozii şi UNDE SEISMICE.
Bătrânici s-a certat şi i-a pus pe fugă, alături de nepotul ei, pe angajaţii care plantau bombe şi pe şefii acestora care încercau să o convingă că subsolul e al statului.
“Ca să ajungeţi la subsol trebuie să foraţi prin cei 30 de centimetri de sol, pe care am eu grâul. Ăla e al meu şi nu vă permit”,
- le-a spus tanti Zali.
Tanti Zale nu este impresionată.
“Pe mine nu mă interesează banii, despăgubirile, pe mine mă interesează pământul meu. Eu scot expozibilul să văd ce se întâmplă. Dacă mor, mor. Bine că îi voie să băgaţi explozibilul, dar de scos nu îi voie să îl scot eu”,
- a spus bătrânica.
SURSA http://stareanatiunii.com


3 comentarii:

  1. unde sunt acele persoane ca in 2012 si dupa o sa fie ok???
    ... ca vor aparea acei et din a taspea dimensiune si or sa ne ajute??? ca ne calauzesc. samd.
    dar acei opitimisti, iluminati de ocazie si de serviciu care-si fac reclama ca cica o sa fie bine... la anu' si la multi bani, dar pt. ei...
    locul vostru, al acelora care incercati sistematic sa ne pacaliti cum multe vorbe dulci este la haznaua societatii printre acesti TRADATORI DE NEAM SI DE TARA sau la Spitalul de Nebuni, fiinte primitive ce sunteti.

    TREZITI-VA ROMANI SI NU MAI VA LASATI PACALITI DE ACESTE FIINTE IRESPONSABILE SI PLINE DE TRADARE!!!!!!!!! IN MARE PARTE SUNTEM VANDUTI...

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesante informatiile;le-am redistribuit cu link spre FYMAA;mai asteptam articole de gen...o zi buna sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim Xxwho ... articole de acest gen au tot fost si in masura timpului si inspiratiei, vor mai fi.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...