vineri, 11 octombrie 2013

LEGĂTURA DINTRE CONDAMNATII LA MOARTE ÎN SUA, LAGĂRELE DE EXTERMINARE NAZISTE SI ROSIA MONTANĂ (11.10.2013)

DUMINICĂ 13 OCT. 2013 - O NOUĂ ZI DE PROTESTE!


„Există o legătură sumbră între modul în care erau executați condamnații la moarte din SUA (vezi aici), prizonierii și evreii din lagărele de concentrare și extermianare  naziste din Germania celui de-al doilea război mondial și exploatarea ce se va deschide din 2016 la Roșia Montană. Acidul cianhidric este legătura morții ce unește aceste regiuni și epoci. A fost folosit până de curând în execuția condamnaților la moarte din câteva state americane, dar și de către regimul nazist al lui Hitler, în exterminarea  evreilor, romilor și prizonierilor de război din celebrele lagăre de concentrare care au înghițit milioane de oameni nevinovați și va fi folosit (sau mai bine  zis produs în cantități astronomice și eliberat în atmosferă) și în exploatarea de la Roșia Montană. Acesta plus multe alte substanțe ce vor fi folosite pentru a exploata aurul de la Roșia Montană, vor ajunge și la voi, purtate de vânt și nori încărcați cu ploi acide. Ne mai întrebăm de ce o sută de mii de români suferă de boli incurabile?
Pe canadieni nu îi interesează. Exploatarea e la noi și pe ei nu îi afecteează iar politicienii oricum se tratează în spitalele și clinicile din afară și oricum nu se mai dau jos din mașinile de lux. Ar fi capabili să mearga și la wc cu ele.
Ei bine, acum știți de ce guvernatorii ponta și basescu, promotorii tunului de la Roșia Montană și a actului de trădare națională despre care s-a scris aici, nu vor ca voi să cunoașteți dedesubturile periculoase de la Roșia Montană.
Conform specialiștilor, care citează studiile de impact asupta mediului eleborate chiar de RMGC și ministerele corupte din țară, acidul cianhidric se va găsi din abundență în iazurile de decantare de la Roșia Montană și nu nu mai.
Acidul cianhidric este un lichid gălbui, inflamabil, cu o solubilitate bună în apă, cu un miros neplăcut de migdale amare, extrem de toxic. Mirosul asemănător cu cel de migdale se explică prin faptul că semințele de migdale conțin un glicozid cianogen, care sub acțunea enzimei hidroxilnitrilază se descompune în glucoză și acid cianhidric. În combinație cupotasiul formează o sare cianură de potasiu, care este utilizată la obținerea aurului. A fost folosit în timpul Germaniei naziste în lagărele de exterminare sub denumirea comercială deZyklon B[1]. Acidul cianhidric este trecut în lista armelor chimice (gaz de lupta)[2] si se obtine in prezenta platinii si la 1000 grade C: CH4+NH3+3/2O2—>CHN+3H2O (sursa aici)
Oare la acest aspect se referea cocoana Sanda Lungu din clipurile publicitare ale RMGC care plangea ca e nevoita sa croșeteze șosete pentru a-și întreține copiii când, luata de val, si-a dat drumul la gură spunand ca ”trage clopotele pentru morti” ?! (re-VEZI AICI acel filmulet). „Gura pacatosului adevar graieste!”

Acidul cianhidric se va găsi în cantități industriale în iazurile de decantare de la Roșia Montană cât și în procesul de producție. In 1993 acidul cianhidric a fost declarat gaz toxic de razboi.

Acidul cianhidric va aduce moarte la Roșia MontanăIATĂ ADEVARUL DUR SPUS DE VICTOR BOȘTINARU

citește și -


 1. Cum a ajuns "împărat" în Africa miliardarul Frank Timiş, "părintele Roşiei Montana"
 2. “ARMATA DE OCUPATIE” A INCEPUT EXPERIMENTELE PE NATIUNEA ROMANA
 3. Şeful IGR: Proiectul RMGC nu este bun nici pentru Africa
 4. Grevă de proporţii la exploatările de aur - Aurul, "salariile de sclavi" din Africa de Sud şi viitorul Roşiei Montane
 5. SOS! SPRE CE SE ÎNDREAPTĂ ROMÂNIA! CEA MAI ORDINARĂ LEGE, GATA SĂ FIE APROBATĂ! VA FI MĂCEL!
 6. UN ACT DE TRĂDARE NAŢIONALĂ (cotidianul.ro)
 7. 20 de probleme juridice în exploatarea de la Roşia Montană
 8. Rosia Montana: Loviti Pontaurii din Guvern! Trimiteti o sesizare catre DG Justitie/MCV!
 9. Un argument economic împotriva exploatării aurului de la Roşia Montană
 10. Propunerile USL pentru guvernare
 11. Guvernul României a trecut de linia roşie. Opoziţia internă trebuie să se mobilizeze iar intervenţia străină este legitimă în cazul Roşia Montană
 12. Cazul Roşia Montană (2) – Aur, argint, uraniu – şi nu numai – din tezaurul românesc în vistieria străinilor
 13. Ponta, ai habar cu cine negociezi pentru Roşia Montană? Citeşte “The Guardian” şi mai întreabă pe la FBI cum e cu “marii investitori”

Click pentru a distribui pe Facebook

 

„Vezi aici galeria foto cu cele mai inedite imagini cu protestele pentru apărarea Roșiei Montane:Sursa: http://voxpublica.realitatea.net

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...