Ieşirea Din MATRIX: Amigdalita este cancer! De ce este trecuta cu vederea? (31.10.2013)

joi, 31 octombrie 2013

Amigdalita este cancer! De ce este trecuta cu vederea? (31.10.2013)


AMIGDALITA PRIVITĂ PRIN PRISMA NOII MEDICINI GERMANICE

 „Sper sa nu te sperie afirmatia mea din titlu! Nu ai motive si o sa iti demonstrez pe parcursul articolului de ce. Si oricum, cancerul nu este mai grav, in peste 90% din cazuri decat o simpla raceala, iar acest lucru l-am dezbatut deja pe larg in alte articole. Ai stiut ca o femeie pana la 20 de ani face pe putin vreo 10 cancere de san care, spre norocul ei, trec neobservate? De cate ori se nelinisteste, se ingrijoreaza pentru cineva drag (frate, sora, parinti, pisica, caine) si traieste acest lucru in mod conflictual, face o mica proliferare de celule la nivelul glandelor mamare. In cazul in care trairile sale de acest gen sunt de perioada de timp si de intensitate scazuta, tumora nu va fi sesizata. Ghinionul unei femei apare atunci cand, pentru preventie, isi face mamografie. Daca tocmai atunci trece printr-o asemenea faza conflictuala, nici nu vreau sa mai explic ce se poate intampla. Intelegi de ce esti impulsionata si tinuta in frica sa iti faci acele controale cat mai des? Tocmai acesta este rolul controalelor medicale: sa te tina in frica si sa isi faca clienti. Nu ai observat ca ti se ofera posibilitatea sa iti faci analize gratuite dar, in urma acestor analize, nu prea se intampla sa nu mergi acasa cu o reteta? In cel mai bun caz… Cea mai buna analiza ar fi autoanaliza: sa ma analizez eu pe mine, sa observ cum ma simt, ce probleme am, la ce nivel se afla starea mea de bine. Dar acest lucru este mai greu realizabil atat din cauza dezinformarii la care asistam, cat si din cauza fricii ce rezulta din aceasta dezinformare…
Eu nu am amigdale. Mi-au fost scoase cand am fost mic. Multe lucruri nu imi aduc aminte, decat ca mi se umflasera de cateva ori, dupa care am fost dus la operatie. Faza cand am fost legat de scaun si mi-au pus pe fata o masca pe care inainte au imbibat-o intr-o solutie pentru a ma adormi, ce mirosea a acetona, mi-a ramas clar intiparita in memorie. De fiecare data, de atunci incoace, cand simt miros de acetona, retraiesc acele momente, cand ma zbateam in scaun si il imploram in zadar pe medic sa ma ajute, sa ma salveze, sa nu o lase pe asistenta sa ma adoarma, sa imi faca rau. Cu mintea mea de copil stiam, simteam ca acei medici si asistente nu imi fac bine, desi ai mei credeau contrariul… Iar, cu mintea de acum, stiu ca mi-au scos amigdalele degeaba, m-au chinuit degeaba, si o sa afli in cele ce urmeaza si de ce…

Amigdalele, ca si origine, sunt niste glande stravechi, desi medicina le clasifica ca si parti ale sistemului limfatic, pe motiv ca sunt inundate de vase limfatice. Functia biologica straveche ale acestor glande (amigdale) era de a umezi (pentru facilitarea inghitirii) imbucaturile de mancare din zona gurii, din gat. Pe parcursul evolutiei, aceste functii de imbibare, de pregatire, de umezire a hranei, au fost preluate de glandele parotide si de cele salivare (de sub limba); totusi, amigdalele au ramas, inca nu au disparut cu totul.
Atunci cand cineva sufera un conflict de genul “cu siguranta imi intra imbucatura (care poate fi mancare, un contract, o afacere, o sarcina, o jucarie, orice alt cadou, orice lucru de care are nevoie)” si, cu toate astea, o scapa, nu ii mai intra, acest conflict este in stransa legatura cu functia de baza a amigdalei (prin urmare, ea va intra in reactie). Atata timp cat persoana se nelinisteste, tanjeste, doreste, se streseaza ca nu a reusit sa obtina imbucatura pe care aproape ca a “inghitit-o”, a vrut-o intens, a crezut ca o are deja si care a facut-o sa aiba trairi de genul “ca si cum ar fi avut-o”… atata timp persoana se va afla in faza activa a conflictului. In aceasta perioada, amigdalele vor creste in dimensiuni, intensificandu-si functia si incepand sa produca o cantitate tot mai mare de secretii, cu rolul biologic de a imbiba, umezi mai bine imbucatura, pentru a putea fi inghitita, ca sa nu o scape.
Aceasta crestere a amigdalelor este, de fapt, un adenocarcinom (cancer malign !!) care, totusi, nu are obicei sa fie diagnostizat (spre norocul persoanei) deoarece, in primul rand, aceste tipuri de conflicte nu au obicei sa dureze mai mult de o saptamana, maxim o luna (deci cresterea amigdalelor nu va fi exagerata), iar, in al doilea rand, aceasta perioada nu este insotita de simtome stanjenitoare de gen dureri, trecand astfel neobservata. In natura, in viata, totul e perfect, e simplu, doar noi complicam lucrurile! Gandeste-te, daca aceasta perioada ar fi insotita de dureri, ai mai avea pofta de acea imbucatura, ai mai tanji dupa ea?!

In faza postconflictuala (de vindecare), cand persoana se linisteste, se impaca cu gandul ca a scapat imbucatura, accepta situatia ca atare, sau, din contra, dupa atatea “chinuri”, in sfarsit a obtinut acea imbucatura (desi crezuse ca o scapa)… in aceasta perioada incepe descompunerea tuberculoasa a adenocarcinomului (cancerului) format in perioada activa a conflictului, proces cunoscut de stiinta medicala ca si amigdalita. Gura, respiratia persoanei in cauza va fi urat mirositoare tocmai pentru ca aceasta descompunere este realizata de catre “nenorocitele” astea de ciuperci, impotriva carora luptam cu atata indarjire. Ciupercile sunt activate de catre organism, ca sa vina sa descompuna straturile de tesut superfluu din amigdale, care fusesera create in perioada conflictuala si nu se afla in acea zona din motivele invocate si anume pentru ca ele ar cauza infectia locala.
Nestiindu-se cauzele reale ale bolilor si nefacandu-se legatura intre emotiile, trairile noastre si efectele pe care le produc acestea in organism, foarte multe boli se pun pe seama amigdalelor: are copilul mancarimi la ochi? il dor dintii? tuseste? are eruptii cutanate?… sigur amigdalele sunt de vina, desi nu exista niciun fel de legatura intre ele. Oare de ce? Pentru ca indepartarea amigdalelor are efecte secundare relativ nesemnificative si, in acelasi timp, este foarte profitabila. Se intervine pentru a nu sta cu mainile in san si pentru ca sa nu iasa la iveala faptul ca nu se stiu cauzele reale, originea acestor modificari, reactii din biologic, pe care le numesc boli. Si totusi, nimeni nu o sa scape de alergii, de eczeme, de dureri de dinti sau de orice altceva, odata amigdalele extirpate.

Este, deci, un lucru important, si as atrage atentia parintilor, ca, atunci cand copilasul are amigdalita, aceasta este, de fapt, un simptom al fazei de vindecare al unui conflict de tipul “nu pot obtine”, care s-a rezolvat intr-o anumita directie. In mod norocos, amigdalele sunt intr-un loc in care nu pot sa infunde vreun canal, nu pot sa produca nicio complicatie, modificarile la nivelul lor nu sunt periculoase fiziologic, deci, in afara de o atenuare de simptome, nu ar fi necesara interventia numita “amputare”, care nu e o solutie viabila, reala.
Si totusi, de ce este amigdalita numita boala a copilariei, de ce e mai frecventa la copii? Pentru ca, copiii sunt mai creduli, cred ca pot avea o gramada de lucruri, ca o sa primeasca o gramada de lucruri, si astfel, traiesc, din aceste motive, mai multe dezamagiri, mai multe conflicte ca nu au putut obtine ce si-au dorit. Trebuie inteles faptul ca, daca copilul nu recade din nou si din nou in faza activa a conflictului, nu va mai avea probleme niciodata cu amigdalele. Ca si parinte, este responsabilitatea ta sa fii atent la aceste lucruri, sa ii oferi copilului tau o viata lipsita de conflicte, lipsita de boli… Succes!”
SURSA: http://terapieinarmonie.ro

VEDETI AICI O CONFERINTA DE PREZENTARE A NMG



Pentru o mai bună intelegere a noii medicini germanice, va invitam la un curs de NMG la Brasov, in perioada 8 - 10 nov. 2013 sustinut de Dr. Crina Veres.


Autovindecare Prin Constientizarea Sinelui
 Metode Noua Medicina Germanica, a Dr. Hamer Si Epigenetica, a Dr. Lipton
8-10 NOIMBRIE 2013

Avantajele Noii Medicini Germanice Se Adreseaza, Atat Persoanelor Sanatoase, Cat Si Celor Care Au Boli Mai Mult Sau Mai Putin Grave, Si Sunt Inestimabile Prin Faptul Ca Nu Exista Termeni De Comparaţie Cu Nici O Alta Intelegere Sau Terapie.
In Cele 3 Zile De Conferinta Si Seminar Intensiv Veti Primi Informatii Condensate, Explicite Si Esentiale Despre CANCER, BOLI, (Auto)VINDECARE.
Doctorul german Ryke HAMER (foto) a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei. 

Beneficiile Cursului
Vei Invata :
  • Sa identifici fazele de boala oricand si la oricine si sa anulezi frica de boala si de moarte
  • Sa intelegi sensul Biologic al Bolilor/Simptomelor in functie de localizarea lor la nivelul corpului
  • Sa intelegi legatura dintre fiecare tip de boala si asocierea in anumita parte a creierului
  • Sa intelegi cum este REVERSIBIL orice process patologic din corpul nostru
  • Sa depistezi legatura Creier-Microbi-Simptome
  • Cum sa faci diferenta dintre un soc conflictual biologic si un conflict psihologic
  • Sa aplici tehnici de Eliberare Emotionala.
Metode Utilizate La Curs :
  •   Noua Medicina Germanica (Dr. Ryke Geerd Hamer)- Medicina Lui Hamer Ajuta La Vindecarea Oamenilor Prin Explicarea Logica Si Rationala A Legaturii Stranse Dintre Minte Si Boala. Noua Medicina Germana Sustine Ca Fiecare Om S-A Imbolnavit Din Cauza Unui Program Mental Distructiv, Nascut In Urma Unui SOC Emotional.
  •   Legatura Intre Noua Biologie, Neuroplasticitate Si Epigenetica (Dr. Bruce Lipton)- Vei  Constientiza , Chiar Instantaneu, La Curs, Cum Perceptiile Noastre Modifica Citirea Genelor Din Mostenirea Noastra Genetica Si Cum Adaptarea La Mediu Poate Duce La Mutatii Spontane.
  •   TEHNICI De Echilibrare Emotionala Si EFT- Este O Metoda Care Indeparteaza Inversia Psihologica, Legata De Castigurile Secundare Pe Care Le Mentinem Prin Obiceiurile Noastre Si Stimuleaza Capetele Celor 12 MERIDIANE Principale In Timp Ce Ii Amintim Psihicului Nostrum Pe Ce Problema Concreta / Specifica Lucram.
  •  Autovindecare Si Autocontrol (Dr. Crina Veronica Veres)-   Autovindecarea Incepe Odata Ce Devenim Constienti De Cine Suntem In Acest Moment Si Ce Identitate A Noastra Sustine Si Intretine Simptomele Si Senzatiile Neplacute Si Gandurile Negative, Doar Cand Apucam Sa Cunoastem Ce Ne Imbolnaveste Ca Sa Putem Autocontrola Si Transforma In Noi Acele Aspecte Care Nu Ne Mai Convin Daca Alegem Sa Fim Sau Sa Redevenim Sanatosi.
  • Noesiterapie Si Psihoanalgezie (Dr. Angel Juan Escudero) -Vindecarea Prin Gandire Are La Baza Raspunsurile Biologice Positive Iar Imbolnavirea Incepe Ca Raspuns Biologic Negative La Un Stimul Din Mediul Intern Sau Extern. Odata Ce Intelegem Ca Vindecarea Incepe Odata Cu Stimularea Sistemului Nervos Vegetativ Vag Vom Fi Atenti Ca Sa Avem Permanent Gura Plina De Saliva Fluida, Agreabila, Vindecatoare Ca Si Cum Am Saliva Dupa Viata Ca Dupa O Mancare Gustoasa Pe Care O Putem Savura Doar Cat Suntem Sanatosi Si Relaxati Si Nu Cat Suntem In Stare De Pericol.
Cine Tine Cursul?

Dr Crina Veres, Terapeut Si Conferentiar International, Are Experienta In Autovindecare In Urmatoarelor Boli: 
                     Leucemie Acuta (1998), Anemie Feripriva Grava(1999), Spasmofilie Si Crampe Musculare Extrem De Dureroase(2000)
Fractura De Coloana Vertebrala Lombosacrata, Paralizia Membrelor Inferioare Si Traumatism Craniocerebral Post Accident Rutier Grav(2003), Sinuzita Cronica(2003)
                    Bronsita Cronica(2004), Alergie Cu Edem Facial Si Glotic/Soc Anafilactic Repetat(2007), Adenocarcinom Rectosigmoidian Cu Metastaze Ganglionare Inghinale Si Axilare, Hepatice Si Osoase(2007). In Acesti Ani S-A Autovindecat Definitiv Si Se Bucura De O Stare De Sanatate Deplina.
Experienta: 
• Peste 12 Ani De Conferinte Interne Si Internationale Cu Sustinere De Lucrari Pe Teme De Vindecari Si Sanatate
• Peste 13 Ani De Studiu Si Practica In Cancere Si Boli Grave
• Peste 15 Ani De Studiu In Practica Din Domeniul Nutritiei Si Fitoterapiei (Cu Multiple Atestate Internationale, Universitare Si Nu In Ultimul Rand De La Vindecatori Autohtoni Sau De Medicina Shamanica)
Peste 18 Ani De Studiu Si Practica In Medicina Alopata
• Peste 19 Ani De Studiu Si Practica Pe Terapie Sistemica De Familie, Cuplu Si Copii
• Peste 25 De Ani De Studiu Si Practica Arte Martiale, Stiluri Externe Si Interne Bazate Pe Disciplina Mintii Si A Trupului.

Program (Cand, Unde) 8-10 NOIEMBRIE 

     Vineri 8 noiembrie 2013- Prezentare Gratuita A Cursului,  Orele 17:00 – 18:00, 
     Prima Conferinta Pentru Cei Inscrisi    Orele 18.30 – 20.30
     Sambata – Duminica 9-10 noi 2013
  Seminar intensiv de Noua Medicina Germanica , Epigenetica si Autovindecare 9:00 – 20:00 in ambele zile

Investitie 400 Ron 

Date Inscriere: 0720100018 Aliz 
Camelia 0762472222

Explorati si categoria NOUA MEDICINĂ GERMANĂ de pe blogul nostru (accesand CUPRINSUL si dand click pe NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ)


ACEST ARTICOL ESTE O RECLAMĂ

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...