Ieşirea Din MATRIX: BSFF 2 - Un Mod Nou Revoluționar de a Elimina Tulburările Tale

sâmbătă, 3 noiembrie 2012

BSFF 2 - Un Mod Nou Revoluționar de a Elimina Tulburările Tale



BE SET FREE FAST - Elibereaza-te rapid!


In decembrie anul trecut va prezentam primele doua parti din primul dvd a unei serii de 4 dvd-uri a acestei metode noi si revolutíonare de eliminare a unor blocaje, frici, conditionari si limite din subconstientul nostru. Astazi avem privilegiul si bucuria sa va prezentam completarea primului dvd si dvd-ul al doilea in intregime, traduse, in premiera pe internet, de prietenul blogului nostru, Holla. 

Multumim prietene, faci o treaba extraordinara! Tine-o tot asa! 

In aceste noi filme traduse se dau si alte exemplificari despre modul cum ar fi bine sa aplicam in viata noastra aceasta tehnica, insa in textul de mai jos va prezentam, in completare, metoda cea mai rapida, practic, esenta tehnicii prezentate in dvd-uri, o metoda ULTRA RAPIDA de eliberare. Textul este preluat din cartea lui Larry Nims si a lui Joan Sotkin (BE SET FREE FAST) si mai exact este vorba de capitolul 4 al cartii, care momentan nu este tradusa in limba romana (doar acest capitol este disponibil). Textul e tradus de noi la cererea celor de la Editura Orfeu 2000. Aplicati tehnica de mai jos si trimiteti feedback! Va multumim anticipat!

 
 "Tocmai am explicat unul din cele mai importante aspecte ale ER (Eliberării Rapide - Be Set Free Fast) – cum să identifici problemele şi seturile de probleme. Este acum timpul să facem un alt pas în faţă şi să-ţi fac cunoştinţă cu Instrucţiunile către Subconştientul tău şi să-i arăt cum să alegi un cuvânt indicator.
Atunci cand am vorbit prima dată despre subconştient, am spus că este un servitor de încredere şi face ce este programat să facă. În principiu, ceea ce îi vei spune subconştientului tău este că de fiecare dată când vei folosi cuvântul indicator va fi un semnal pentru subconştientul tău să elimine rădăcinile emoţionale şi credinţele care cauzează automat problema specifică pe care doreşti să o tratezi.
 Fraza „rădăcini emoţionale” se referă la un set de emoţii negative nerezolvate din experienţe din trecut. Pot exista multe straturi de probleme mai profunde care alcătuiesc rădăcinile oricărui set de probleme sau probleme pe care le tratezi. Aceste probleme ascunse ajută indirect la construirea, hranirea şi perpetuarea problemei sau a setului de probleme pe care o tratezi. Sincronizarea, intensitatea şi durata reacţiilor automate care creează problema sau setul de probleme sunt determinate de credinţele pe care le păstrezi.

Procesul simplu de observare conştientă a problemei şi folosirea cuvântului indicator va determina mintea ta subconştientă să elimine acea problemă. Doar o observi şi o tratezi folosind cuvântul indicator. Exerciţiile pe care le-am făcut în ultimul capitol te vor ajuta să identifici set tău de probleme şi aspectele care produc acele seturi de probleme corelate. Poţi apoi să tratezi fiecare problemă cu Procedura de Tratament „Eliberează-te Rapid”. În capitolul 6 îţi vom da instrucţiuni specifice pentru a trata orice problemă. În Capitolul 10 te vom trece prin procesul de a trata probleme obişnuite.

 Folosind o singură dată cuvântul indicator, toate nivelele rădăcinilor şi credințelor implicate în fiecare problemă tratată individual sunt eliminate simultan. Nu contează câte rădăcini sunt implicate, servitorul tău de încredere va elimina sau neutraliza întreaga problemă pe toate nivelele psihicului tău. În cele mai multe exemple poţi trata fiecare problemă cu doar o singură folosire a cuvântului indicator. Când îţi vom da o indicaţie specifică pentru Procedura de Tratament ER îţi vom explica, de asemenea, când ar putea fi necesare multiple folosiri ale cuvântului indicator.
 Uimitor, aceasta constituie esenţa Procedurii de Tratament ER. Mintea ta subconştientă face toată munca. Tu doar îţi semnalizezi intenţia de a face aşa cu cuvântul tău indicator.

Alegerea unui Cuvânt Indicator

Nu e nimic complicat în alegerea unui cuvânt indicator. Doar hotărăşte-te asupra unui cuvânt sau a unei scurte fraze pe care vrei să o foloseşti. Este cel mai bine să alegi un cuvânt care nu are o încărcătură emoţională mare, cum ar fi cuvântul „bani”.

Iată aici exemple de cuvinte indicator pe care le-au folosit clenţii noştri:

Teribil                              Bucurie                   Rugăciune
Dinamită                          Doar fă-o                Sunt fericit(ă)
Eliberează                        Dă-i drumul            Libertate
Pot să fac asta                  Fii liber(ă)              Shazam
Pace                                 Lumină                   Iubire


 Poţi schimba cuvântul tău indicator sau adăuga altele oricând doreşti. Îi vei da subconştientului tău instrucţiunea pe care ar trebui să o folosească indiferent ce cuvânt indicator decizi să foloseşti.

   Dacă foloseşti cuvântul tău indicator în afara sesiunii de tratament, subconştientul tău nu îl va lua ca semnal ca să trateze ceva. În alte cuvinte trebuie să ai intenţia de a trata ceva pentru ca acţiunea să aibă loc.

     Alege un cuvînt indicator şi scrie-l în jurnalul tău.

Înţelegând Instrucţiunile pentru Subconştientul tău

Vei citi instrucţiunile de mai jos fie în linişte fie cu glas tare doar o singură dată. Începând din acel moment mintea ta subconştientă va înţelege întotdeauna să trateze orice i-ai spus. Nu e nevoie niciodată să dai aceste instrucţiuni din nou, deşi ai putea să-ţi doreşti să adaugi la acestea. Ele vor continua să fie operative pentru totdeuna, doar dacă îi vei spune servitorului tău de încredere să nu mai facă aceasta pentru tine.

      Tot ce ai citit până acum serveşte scopului de a ajuta mintea ta subconştientă să înţeleagă ce vrei să spui cu „problemă” sau „set de probleme” şi ce doreşti ca mintea ta subconştientă să facă pentru tine când o direcţionezi.

Instrucţiunile către Subconştientul Tău includ conceptul de totalitate a personalităţii tale, adică a cine eşti ca persoană. Ele sunt construite să includă orice parte posibilă a personalităţii tale şi întreaga persoană- ce de obicei se adresează ca „eu” sau „al meu”.

Vei observa că instrucţiunile sunt formulate folosind termeni ca AL NOSTRU, TOŢI, NOUĂ sau NOI. Aceasta este foarte semnificativ deoarece se referă la toate părţile din tine care sunt menţionate în al doilea paragraf al instrucţiunilor. Pentru ca tratamentul să fie total eficient fiecare din aceste părţi trebuie să fie recunoscută şi acceptată ca o posibilă zonă de depozitare pentru diverse aspecte ale fiecărei probleme adresate. Invităm cu blândeţe acele părţi să participe la tratamente.

Facem aceasta deoarece într-un anumit stadiu al dezvoltării psihologice, unele părţi din noi s-ar fi putut desprinde sau fragmenta. Aceasta se poate întâmpla datorită unei lipse de auto-preţuire sau auto-respect; ar putea fi de asemenea cauzată de experienţe traumatice care au creat o asociere negativă cu problema respectivă pe care noi vrem acum să o tratăm.Ca o apărare împotriva durerii psihologice, poate că am separat subconştient părţi din noi de experienţele dureroase.

Această parte vitală din noi este necesar să fie invitată înapoi şi inclusă ăn fiecare tratament cu ER - o invitaţie şi recunoaştere care este esenţială pentru ca tratamentul să fie riguros. Fii conştient de faptul că atunci cănd vei folosi cuvintele „eu”, „mie”, „însămi”, etc., în timp ce tratezi o problemă, subconştientul tău va înţelege că tu incluzi în acel tratament toate părţile din tine şi toate vechile experienţe care sunt legate de problema pe care o tratezi.

În timp ce citeşti Instrucţiunile Pentru Subconştientul Tău, nu fi îngrijorat dacă înţelegi conştient ce citeşti sau ce am discutat. Mintea ta subconştientă va înţelege acestea. Mai multă înțelegere conștientă va veni pe măsură ce practici folosind ER și recitești (pentru a înțelege) instrucțiunile în viitor.

Citește Aceste Instrucțiuni Subconștientului Tău:

În instrucțiunile care urmează există o referință la ”piedici” . Acestea sunt credințele care împiedică progresul. Le vom explica pe larg în capitolul următor.

Amintește-ți, trebuie doar să citești instrucțiunile o singură dată. Inserează cuvântul tău indicator în locurile potrivite. Citește totul cu voce tare din acest punct până la cuvintele ”Sfârșitul instrucțiunilor”.

Aceste instrucțiuni sunt pentru tine, mintea NOASTRĂ  subconștientă. Oricănd NOI observăm in mod conștient vreo problemă pe care NOI intenționăm ca tu să o elimini, NOI ne vom găndi sau spune pur și simplu cuvântul indicator/declanşatorul/fraza NOASTRĂ (NOSTRU) aleasă și vei face întregul tratament ER pentru NOI pentru acea problemă. Indicatorul(ele) pe care NOI îl(le) alegem este (sunt):_______________

Vei trata simultan toate părţile genetice/ancestrale, generaționale, prezente și toate părțile separate/fragmentate, rădăciniile emoționale, și credințele implicate sau cu aceste probleme și/sau oricare probleme asociate și contribuitoare implicate în aceste experiențe. Aceasta înseamnă că vei trata toate aspectele mentale, emoționale, fizice și spirituale ale fiecărei probleme asociate și toate părțile separate/fragmentate ale personalității mele implicate în orice fel în toate aceste probleme (toate care, în orice combinație, se referă aici la NOI TOȚI, NOUĂ, AL NOSTRU, EU, MIE, AL MEU, etc).

Vei elimina toate aceste probleme la toate nivelele și în fiecare parte a ființei noastre care ar putea în orice mod direct sau indirect contribui la, a hrăni, a ajuta la cauzarea, sau în orice mod la a  menține sau favoriza fiecare problemă specifică pe care NOI am observat-o și intenționăm ca tu să o tratezi. În fiecare tratament vei trata/curăța în întregime toate aceste lucruri, permanent și în siguranță.

Aceasta înseamnă că tu, mintea NOASTRĂ subconștientă, vei elimina toate și fiecare nivel al tuturor rădăcinilor emoţionale limitative şi credinţe implicate în fiecare problemă pe care NOI alegem sau intenționăm să o tratăm. Tu vei include, în fiecare tratament, de la începutul şi sfârşitul a tot ceea ce NOI am experimentat oricare şi toate părţiile oricărei probleme pe care NOI ţi-o semnalăm să o elimini.

Vei elimina de asemenea în mod simultan orice factor de Stres Post-Traumatic(SPT) care este asociat cu sau a fost declanșat de, sau re-declanșat, în sau de către fiecare experiență rădăcină emoţională implicată în fiecare problemă pe care NOI o tratăm.

Vei rezolva în mod complet aceste efecte SPT astfel încât ele să nu NE mai cauzeze nici un fel de discomfort sau dezechilibru mental, emoțional, fizic sau spiritual. Factorii SPT pe care îi vei elimina includ toate dintre cele șapte următoare efecte negative pentru NOI TOȚI și orice alte efecte SPT de slăbire sau de întrerupere ale problemei tratate:

Şoc pentru sistemul NOSTRU                         Tulburare pentru sistemul NOSTRU
Îndurerare pentru sistemul NOSTRU               Supărare pentru sistemul NOSTRU
Stres pentru sistemul NOSTRU                       Traumă pentru sistemul NOSTRU
                                       Deranj pentru sistemul NOSTRU

Vei face aceasta pentru NOI fie că NOI știm sau nu conștient care este problema, și chiar și când NOI nu putem identifica, descrie, eticheta problema în cuvinte. NOI trebuie doar să observăm în mod conștient problema, să folosim cuvăntul indicator/fraza pe care NOI am ales-o, iar tu vei trata și elimina, la fiecare nivel al minții și ființei noastre, problema specifică și toate părțile care contribuie la acea problema, în mod complet, lipsit de pericole și permanent.

Vei face toate acestea pentru NOI nu contează ce combinații sau nivele din NOI TOȚI erau implicate/incluse la timpul în care fiecare din aceste probleme asociate fuseseră instalate sau re-experimentate. Vei elimina complet și permanent fiecare și toate problemele pe care NOI le tratăm împreună cu toate programările subconștiente pe care NOI le-am putea avea care acum sau vreodată vor cauza orice formă de vulnerabilitate în NOI care acum sau vreodată vor cauza orice formă de vulnerabilitate în NOI ce ar putea determina pe NOI să păstrăm problema, să o primim înapoi, să-i îngăduim să vină înapoi, să-i permintem să se întoarcă, sau în mod pasiv să o acceptăm sau primim înapoi în orice mod, aspect sau formă.

Vei elimina de asemenea simultan fiecare și toate celelalte probleme care NE fac vulnerabili la orice problemă tratată ce revine în orice mod sau oricând în viitor.

Chiar când noi continuăm să tratăm alte probleme, vei continua în mod automat să tratezi toate aspectele fiecărei probleme/set de probleme până când toate înţelegerile relevante despre originea sau cauzele fiecărei probleme tratate sunt în mod clar recunoscute și înțelese de către mintea noastră conștientă.

Vei face toate acestea pentru NOI de acum înainte, pentru oricare problemă/e pe care NOI vreodată o vom observa în mod conștient și vom intenționa să o tratăm, oricând NOI vom iniția tratamentul cu oricare din cuvintele sau frazele NOASTRE indicator sau orice cuvinte/fraze adiționale pe care NOI îți spunem vreodată că NOI vrem să le folosim ca indicatori. NOI pur și simplu trebuie doar să observăm o problemă și să inițiem tratamentul cu gândurile NOASTRE sau cu vocea NOASTRĂ folosind oricare din indicatorii NOȘTRI.

Oricând NOI tratăm ”piedicile” sau pentru orice furie, judecată, criticism sau neiertare, sau pentru orice alte gănduri, sentimente, atitudini sau credințe limitative pe care NOI le-am putea avea despre sau față de NOI înșine, tu vei elimina toate aceste lucruri pe care NOI poate că nu le-am tratat în sesiunile anterioare de tratament. Vei face acest tratament actualizat fără a conta cu cât timp în urmă NOI am făcut tratamentele anterioare.

De asemenea, oricând NOI tratăm furia sau neiertarea față de o altă persoană sau grup de oameni, NOI tratăm toată personalitatea și toate părțile fiecărei persoane, sau pentru fiecare persoană din grupul de persoane. Aceasta va fi așa chiar dacă NOI folosim cuvântul ”tu” sau folosi numele lor când ne referim la ei în timpul tratamentelor.

Minte subconștientă, vei face întotdeauna toate aceste lucruri pe care noi te-am instruit să le faci pentru NOI prin indicatorii cheie de acum înainte, nu contează în ce condiție, circumstațe, situație sau stare emoțională și mentală ne aflăm NOI sau indiferent ce problemă am putea NOI observa, imagina sau aminti. Şi NOI îți mulțumim și te apreciem și respectăm în mod profund pentru că întotdeauna ești servitorul NOSTRU de încredere în toate aceste moduri.

Sfârșitul instrucțiunilor.

Aceste afirmații cuprind toate instrucţiunile ER către subconştientul tău. Ele sunt foarte lungi deoarece ele sunt destinate să fie complet comprehensive. Eliminarea a orice contribuie în orice mod la fiecare problemă este esențial. Scopul este să nu lași nimic care ar putea semnala mintea subconștientă să reconstruiască problema sau setul de probleme.

Acum că ai ales un cuvânt indicator și ai citit Instrucțiunile pentru Subconștientul Tău, servitorul tău de încredere va face aceste tratamente pentru tine de acum înainte oricând vei folosi cuvântul indicator pentru orice problemă. În acest moment suntem aproape gata să conturăm pașii tratamentului".

 VEDETI AICI CELE 3 NOI FILME TRADUSE:

DISK 2 - Filmul 1


DISK 2 - Filmul 2


DISK 2 - Filmul 3



2 comentarii:

  1. in pasajul intelegand instructiunile pentru subconstientul tau se spune la inceput ca instructiunile safie citite o singura data , iar in final "mai multa intelegere constienta va veni pe masura ce practici ER si recitesti (pentru a intelege) instructiunile in viitor " . daca se poate doresc o lamurire . Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Odata citite instructiunile, subconstientul nu mai are nevoie de recitire, el stie deja tot, a retinut deja tot, insa la nivel constient noi nu avem aceasi capacitate de a memora si a intelege cele scrise acolo dupa o prima citire. De aceea se spune ca intelegerea la nivel constient va veni practicand in viata de zi cu zi tehnica si recitind instructiunile cu mai multa atentie. Insa acest lucru nu este necesar pentru ca tehnica sa functioneze ci este ceva doar pentru intelegerea ta mentala constienta.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...