Ieşirea Din MATRIX: VASILE RUDAN SI NEXUS MAGAZINE VA INVITA LA UN CURS

marți, 30 martie 2010

VASILE RUDAN SI NEXUS MAGAZINE VA INVITA LA UN CURS

in colaborare cu TERRA SCIENTIFIC INVESTIGATIONS organizeaza:

Cursul intensiv teoretic si practic
de protectie si autoaparare extrasenzoriala a populatiei


Conferentiar si instructor: Vasile RUDAN

„Domnule Rudan, sunteti o persoana cunoscuta in Romania, mai ales in randurile celor interesati de domeniul extrasenzorialului. Ne puteti face o scurta prezentare a dumneavoastra si un istoric al activitatilor desfasurate in aceste domenii in tara noastra, precizandu-ne si relatiile pe care le-ati avut cu diverse institutii si persoane importante din perioada comunista (Elena Ceausescu, generalul Ilie Ceausescu, Armata, Securitate, etc.)?

Pentru inceput, va pot oferi cateva date sumare asupra modului in care am ajuns sa fiu pasionat de fenomenologii de frontiera. Sunt nascut intr-un sat din Bucovina de Nord, Ucraina. Mama mea era ucraineanca si telepat nativ de exceptie. In acea zona colinara cu paduri de fag si mesteacan, mestesugul comunicarii telepatice si localizarea extrasenzoriala a resurselor subterane de apa se transmitea de la o generatie la alta, fara ca aceste abilitati umane ancestrale sa fie considerate paranormale. Am invatat de timpuriu ca intre organismul viu si mediul inconjurator exista conexiuni energetice permanente, ca cele doua parti ale intregului – organismul viu si mediul ambiant – se influenteaza reciproc in bine si in rau, indeosebi in functie de intentiile si comportamentul omului. Daca doresti sa-ti fie bine, ma povatuia mama, trebuie sa raspandesti in jurul tau ganduri si energii benefice; daca intentionezi sa faci rau altora, trebuie sa fii constient ca acesta se va intoarce si asupra ta. Altfel spus, in universul nostru totul este legat de tot, in mod permanent si indisolubil. Bineinteles ca explica aceste lucruri in cuvinte simple, pe intelesul oricui. Avand un asemenea dascal cu grai simplu si convingator, nu aveam cum sa devin ulterior adeptul frazeologiei din lucrarile unor cercetatori teoreticieni ai domeniului extrasenzorial, cu interminabile trimiteri la bibliografii incerte, cu valoare documentara discutabila. Si aceasta retinere se cam vede si in articolele pe care le scriu pe tema unor fenomenologii situate la limitele cunoasterii.
Ca fapt divers, descendenta mea pe linie paterna pare sa fie de origine persana. Potrivit unui document istoric ce se afla in posesia tatalui meu, reiesea ca eram urmasii unei stravechi caste persane, ce stapanea o zona geografica din sud-vestul Iranului actual, limitrofa Oceanului Indian, denumita Rudan, avand capitala cu acelasi nume. (Mai multe detalii in Wikipedia the free encyclopedia, Rudan County, Hormozgan Province, Iran.)
 
Ca fapt exotic, detin rangul de principe al secretului regal, intr-o organizatie initiatica mondiala. Este posibil ca in urma descendentei mentionate sa fi mostenit unele supersimturi active, care in mod normal exista in subconstientul uman actual in stare latenta, dar sunt activabile pe cai extrasenzoriale. Ca atare, eu nu am considerat niciodata ca as detine puteri „paranormale”, fiind vorba despre supersimturi naturale, comparabile cu cele existente la regnul animal.
 
In privinta celui de-al doilea segment al intrebarii dumneavoastra, este necesara o precizare esentiala. Nu toate informatiile prelevate pe caile cercetarii stiintifice pot face obiectul controlului public, indeosebi cand este vorba de date de interes strategic economic, militar sau de alta natura. Si in cazul unor contracte civile de cercetare se intocmesc acte aditionale intre beneficiar si executant, pentru asigurarea confidentialitatii datelor ce urmeaza a fi obtinute pe parcursul desfasurarii investigatiilor.
Referitor la activitatea desfasurata in domeniul mentionat de dumneavoastra, putem discuta la modul general, fara sa intram in prea multe detalii. Am participat, initial ca subiect uman iar ulterior ca instructor, la cercetari experimentale facute la cererea si sub controlul M.Ap.N., avand ca obiect comunicatiile telepatice si detectia extrasenzoriala a tintelor strategice subterane. (A se vedea in acest sens si revista NEXUS nr.12/2009, editia romana.) Incepand cu anul 1965, cercetarile experimentale la care am luat parte au inclus si unele subdomenii mai sensibile, cum ar fi monitorizarea extrasenzoriala a unor tinte umane civile si militare cu prerogative de decizie si comanda, aflate in diverse zone geografice. In anii urmatori, datorita unor descoperiri facute cercetatori rusi, investigatiile noastre au fost extinse si asupra potentialului extrasenzorial latent al unor copii. In mod semioficial, se urmarea elaborarea unor programe de antrenare a unor copii extrasenzitivi pentru comunicatii telepatice si pentru localizarea vestigiilor arheologice din subsol. Intr-o etapa ulterioara, pregatirea acestora urma sa fie orientata si catre alte domenii de frontiera, inaccesibile investigarii prin mijloacele tehnice actuale. Nu ar fi exclus sa fi existat si o componenta aplicativa militara in cadrul acelor programe, pe care eu nu o cunosteam.
 
Din pacate, in urma unei demonstratii experimentale facuta in anii ’70, in timpul careia doi copii telepati reusisera de trei ori consecutiv sa transmita si sa receptioneze mesaje complexe cu aparent incredibila acuratete de 100%, printr-un ordin venit „de sus” pregatirea acestora a fost sistata. Interesanta a fost concluzia ce a dus la acel controversat deznodamant, careia ii daduse glas un tovaras in civil, participant la experimentele mentionate: „Dumneata pregatesti aici viitori spioni, ce vor scotoci cu puterea gandului subsolul patriei si vor vinde secretele noastre geologice unor agenturi straine!” Si astfel s-a pus punct unor initiative ce vizau investigarea si valorificarea fantasticului potential cerebral al copiilor. Se stia cu certitudine ca la varsta copilariei, omul detine zeci de milioane de neuroni in plus fata de varsta adulta, neuroni ce se pierd in perioada scolarizarii prin neutilizarea acestora. Iar intre cele cateva zeci de milioane de neuroni activi ce se pierd de-a surda, sunt posibile miliarde de conexiuni ce ar putea imbogati substantial programul „hard disk”-ului cerebral uman. Va dati seama ce zestre genetica formidabila pierde omul, din cauza propriei sale ignorante? Am lucrat cu copii care obtinusera performante exceptionale. Vizualizau mental cavitati subterane si alte neomogenitati ale subsolului, localizau cu precizie vestigii arheologice aflate sub nivelul solului, descriau pana si inciziile de pe fragmente de ceramica aflate in pamant.

Ramane de neinteles „amnezia” de care dau dovada autorii romani de literatura de specialitate, cand mentioneaza in lucrarile lor ca in prezent, pe plan mondial, performantele atinse in comunicatii telepatice depasesc procentul de 80% acuratete la receptia mesajului, fara sa precizeze faptul notoriu ca este vorba de performante romanesti, realizate anterior celor rusesti si americane.
 
La inceputul anilor ’70 am participat, secvential, la un experiment mai putin obisnuit, bazat pe descoperirea de catre Henri Coanda a unei emisii bioenergetice corpusculare omnidirectionale atipice in structura biocampului uman. Era vorba de un experiment comparabil intrucatva cu teleportarea. Henri Coanda sustinea ca omul se poate autopropulsa in spatiu, folosind pentru propulsie propria sa bioenergie. Din motive obiective, experimentul nu a fost finalizat.

Timp de patru ani am colaborat cu Institutul de studii istorice si social-politice de pe langa C.C. al PCR, ca specialist in verificarea in teren a raportarilor facute de arheologi, in urma sondajelor efectuate in unele situri din tara. Incepand cu anul 1994, am coordonat investigatii multidisciplinare in teren, pentru studii comandate de Ministerul Lucrarilor Publice si Amenajarii Teritoriului, pentru Institutul de Geodinamica al Academiei Romane si pentru unele firme private.
 
„Relatia” cu Elena Ceausescu a avut un caracter unilateral. Dansa dadea un ordin prin intermediar, iar eu neavand loc de intors, trebuia sa-l execut. Am indeplinit vreo doua-trei misiuni ordonate de dansa, printre care si scanarea extrasenzoriala a palatului Cotroceni, in vederea localizarii unor posibile focare geopatogene. Dupa detectarea a 4 focare telurice virulente in interiorul palatului, Elena Ceausescu a ordonat sa fie demolata cladirea anexa din partea sudica a platoului Cotroceni, aflata in afara incidentei radiatiilor geopatogene, iar pe locul respectiv a fost construit un nou palat, identic cu vechiul palat Cotroceni, in care isi desfasoara activitatile statale presedintii postdecembristi. Este posibil ca in urma cutremurului din anul 1977 pozitionarea focarelor geopatogene in subsolul platoului Cotroceni sa fie alta, dar asta nu e treaba mea. Potrivit dispozitiei date de Elena Ceausescu, eu urma sa scanez extrasenzorial si unele interioare din perimetrul Casei Poporului, actualul palat al Parlamentului Romaniei. (A se vedea si articolul Focare geopatogene, aparut in revista NEXUS nr. 14/2010, editia romana.)

Pe generalul Ilie Ceausescu l-am vazut ultima data la inceputul lunii septembrie 1988, la cabinetul sau de la M.Ap.N., cu prilejul stabilirii coordonatelor unui nou experiment extrasenzorial in sudul Dobrogei. Cu acel prilej, generalul mi-a propus sa devin instructorul unei unitati militare ce urma sa fie specializata in metode de lupta psihotronice. Ca atare, a dat ordin sa primesc un apartament de lux cu 4 camere pe bulevardul Victoria Socialismului si sa am acces nelimitat la magazinele cu circuit inchis, destinate protipendadei comuniste. Pana sa ma mut in noua locuinta, situata in blocul-palat A2 de pe bulevardul mentionat, un grup pestrit de „revolutionari” din decembrie ’89 mi-a luat apartamentul, pe motiv ca eu lucrasem sub ordinele generalului Ilie Ceausescu.
 
De departe cea mai benefica colaborare, extinsa pe mai multi ani, am avut-o cu generalul de divizie Vasile Dragomir, profesor de geodezie si astronomie, fost sef al Directiei Topografice Militare din cadrul M.Ap.N. Despre noi se spunea ca eram vioara si arcusul. Era un tip extraordinar. Daca observa ceva interesant pe versantul unui munte aflat si la 10 – 12 km departare, de exemplu, porneam imediat la drum si ne cataram cu ghearele si cu dintii, cum s-ar spune, pentru a ajunge la tinta spre a vedea despre ce era vorba. Impreuna cu generalul Dragomir am localizat, prin teledetectie extrasenzoriala, zeci de kilometri de retele antice de alimentare cu apa, ziduri stravechi, diverse cavitati antropice subterane si alte tinte, mai discrete. In urma analizarii eficientei si caracterului operativ al teledetectiei extrasenzoriale, generalul Vasile Dragomir a inclus acest procedeu in randul metodelor de localizare a tintelor strategice militare. Dar m-am luat cu vorba si intuiesc ca mai aveti si alte intrebari de pus.


Puteti aduce dovezi concrete in acest sens? Desi banuiesc ca este destul de dificil, tinand cont de institutiile implicate si probabil de natura secreta a cercetarilor realizate.
 
Sa dovedesc? Cui sa dovedesc si pentru ce? Din informatiile pe care le am, la ora actuala sunt cel mai avansat cercetator din acest domeniu de frontiera de la noi din tara, si pot demonstra oricand acest lucru. Si in cazul in care exista altcineva mai avansat decat mne, as fi de-a dreptul incantat sa il cunosc! De 20 de ani am tot incercat sa sensibilizez factorii de decizie din tara noastra in scopul organizarii unor demonstratii practice, pentru a se vedea la ce nivel ajunsese cercetarea romaneasca in acest domeniu. Credeti ca au acceptat provocarea? Prefera sa se lamenteze la sesiuni de comunicari cu stereotipicul „Pacat ca nu mai are cine sa demonstreze practic aceste lucruri paranormale.” De fata cu mine! Aveti vreo explicatie pentru acest comportament bizar? Iar cu alt prilej, un potentat militar captusit cu titluri universitare mi-a inchis gura cu replica sententioasa „Ceea ce sustineti dumneavoastra, sfideaza legile fizicii. Daca aceste lucruri nu pot fi puse in ecuatii matematice, ele nu pot fi credibile.” Cu alte cuvinte, daca un asteroid se indreapta fatidic spre Terra pe o traiectorie ce nu poate fi transpusa in formule matematice, putem vegeta linistiti. Acel asteroid nu poate exista!


Ce s-a intamplat cu ceilalti membri ai grupului din care ati facut parte?
Din cate stiu, vreo doi-trei au parasit tara in timpul evenimentelor din decembrie ’89 si s-au stabilit pe alte continente. Ceilalti nu mai raspund la apel. Poate au emigrat si ei spre alte meleaguri, mai primitoare. E regretabil ca in urma acelor evenimente s-a dizolvat grupul nostru de cercetari experimentale extrasenzoriale. Am pus mult suflet in pregatirea lor.


Ce s-a intamplat dupa revolutia din decembrie ’89 in acest domeniu? Deoarece din informatiile pe care le avem, se pare ca diverse institutii ale statului si-au pierdut brusc interesul fata de astfel de activitati, ceea ce este destul de ciudat.
Nu cred ca poate fi vorba de pierderea interesului fata de astfel de activitati. Omul – si aici ma refer la adevaratul homo sapiens sapiens, nu la vreun macac oarecare – prin natura sa e o fiinta curioasa, avida de cunoastere. Ceea ce se intampla in tara noastra in cest domeniu de frontiera defineste o realitate distructiva, sinucigasa. De ce sa ne obosim sa punem neuronii la lucru, cand putem foarte bine sa ne umplem burtile cu de toate, sa ragaim satisfacuti si sa asteptam sa vina altii sa ne hotarasca soarta? Potrivit opticii strambe a guvernantilor nostri, e bun doar ceea ce vine din afara granitelor tarii. La inceputul anilor ’90, cand am propus reluarea cercetarilor romanesti in domeniul extrasenzorialului, „factorul” de decizie caruia ma adresasem se scarpinase efectiv in turul pantalonilor si replicase: „Daca americanii, rusii, chinezii si altii, cu banii si institutele lor de cercetare nu au reusit mare lucru in acest domeniu, o sa reusim noi, cu saracia noastra?” Naste intrebarea, de unde „stia” seful postrevolutionar ca americanii, rusii, etc., nu reusisera mare lucru in acest domeniu? Ca informatiile de acest gen sunt strict secrete, nu se vand precum castravetii la tarabele din piata Matache Macelaru. Se vede treaba ca alesii nostri, aflati la conducerea unor institutii ale statului, sunt intr-o asemenea masura subjugati de mirajul banului, incat au uitat ca pentru a realiza un lucru deosebit este necesar si un dram de minte, nu numai resurse financiare.

Prin faptul ca prezentati astfel de informatii publicului larg, nu va supuneti unui anumit risc?
Presupun ca, daca am supravietuit in urma a doua tentative de exterminare fizica in decembrie’89, nu ar trebui sa-mi fac prea multe griji in acest sens. Pana la urma, cineva trebuie sa faca publice aceste lucruri. Ca o voi face eu sau altcineva, nu are prea multa importanta. Am deja 75 de ani si ma imboldeste curiozitatea sa aflu si ce e dincolo de universul nostru vizibil. La sorocul potrivit, imi voi continua calatoria in eternitate. Cred ca a sosit timpul ca oamenii sa afle adevarul despre energiile extrasenzoriale latente aflate in subconstientul lor, energii ce pot fi activate si puse la treaba in propriul folos. Astfel se vor termina poate si cacealmalele cu „paranormalii” (in fapt psihopati, sarlatani) ce sunt dirijati sistematic de institutii oculte sa apara la televiziuni, cu scopul mentinerii nivelului de informare a populatiei la cote comparabile cu cele din evul mediu.


Ne puteti vorbi de cursul de protectie extrasenzoriala si autoaparare a populatiei pe care il veti sustine in curand, despre continutul acestuia?
Desigur, pot oferi cateva date orientative in acest sens. Cursul este structurat pe trei nivele, fiind axat pe insusirea cunostintelor reale in unele domenii de frontiera de interes public, pe activarea unor supersimturi aflate in stare latenta in subconstientul omului, pe demonstratii si aplicatii practice, pe antrenamente individuale la care vor lua parte cursantii si pe completarea cunostintelor de specialitate cu informatii asupra unor fenomene de frontiera inaccesibile publicului larg, dupa cum urmeaza:

Nivelul 1. Normal si paranormal – doua fatete ale aceluiasi fenomen. Supersimturi in lumea animala. Omul – rezultat al creatiei divine, sau produs al evolutiei speciilor? Supersimturile ancestrale latente ale omului. Activarea pe cai telepatice a supersimturilor latente ale omului. (Demonstratii practice.) Creierul uman – poarta de acces catre palierul superior al existentei noastre. Comunicatiile telepatice. Biodetectia si teledetectia extrasenzoriala in timp real. (Demonstratii practice.) Biodetectia frontala. Biodetectia omnidirectionala, prin baleiaj extrasenzorial. (Demonstratii practice.) Factorii interni si externi organismului uman, susceptibili de a induce erori in localizarea tintelor subterane. Influenta magnetosferei solare si a altor factori cosmici asupra preciziei comunicatiilor telepatice si localizarii tintelor terestre. Intervale de timp optim pentru localizarea tintelor subterane. (Exercitii practice efectuate de catre cursanti.) Informarea cursantilor asupra unor aspecte confidentiale din practica teledetectiei extrasenzoriale.
Nota: Dupa insusirea primului modul, absolventii vor avea activat in mod corect supersimtul teledetectiei extrasenzoriale si vor detine cunostintele teoretice si practice necesare scanarii subsolului si localizarii precise (precizie de localizare plus/minus 10 mm) a cavitatilor subterane si a altor neomogenitati ale subsolului, a vestigiilor arheologice si a altor repere de interes civil.

Nivelul 2. Structura energetica externa a organismelor vii. Biocampul uman – intre mit si realitate. Aure electrografice marginale. Confuzia biocampului cu aura Kirlian. Aplicatiile practice ale efectului Rudan – un bioidicator extern al functiilor fiziologice vitale. (Demonstratii practice si verificari prin analize de laborator.) Controlul extrasenzorial operativ, de la distanta, a nivelului functional al inimii, in vederea prevenirii unor accidente cardiace. (Demonstratii practice.) Efectul Rudan la organisme vegetale. (Demonstratii practice.) Focare geopatogene, inamicul invizibil al sanatatii noastre. Detectia, localizarea si monitorizarea extrasenzoriala a focarelor geopatogene din locuinte, institutii publice, terenuri construibile, etc. (Demonstratii practice.) Determinarea intensitatii focarelor geopatogene, prin intermediul organismelor vii. (Demonstratii practice.) Detectia extrasenzoriala a unor fenomene precursoare seismelor. (Demonstratii practice.) Informarea cursantilor asupra unor aspecte confidentiale din practica teledetectiei extrasenzoriale.
 
Nota: Dupa insusirea corecta a modulului 2, absolventii vor fi in masura sa determine operativ nivelul general de sanatate al subiectilor umani si sa detecteze disfunctii cardiace aflate si in stadii incipiente sau latente, dificil de pus in evidenta prin intermediul analizelor clinice uzuale. Totodata, vor detine abilitatile extrasenzoriale si cunostintele necesare determinarii nivelului de sanatate al arborilor, inainte de aparitia modificarilor fizice ireversibile. Vor fi in masura sa detecteze extrasenzorial si sa monitorizeze evolutia focarelor geopatogene din propria locuinta, din institutii publice, etc. Vor detine cunostintele teoretice si practice necesare detectarii unor fenomene precursoare seismelor.

Nivelul 3. Aplicatiile civile si militare ale telepatiei si teledetectiei extrasenzoriale. Supersimturile umane pe campul de lupta mental. Monitorizarea prin teledetectie extrasenzoriala a unor tinte umane aflate in teatre de operatiuni militare. (Demonstratii practice.) Determinarea de la distanta a nivelului de stres a unor tinte umane, cu prerogative de decizie si comanda. (Demonstratii practice.) Detectia si localizarea zacamintelor petrolifere in anticlinal. (Demonstratii practice in teren.)
 
Nota: Nivelul 3 este destinat unui numar restrans de cursanti, ce vor fi selectati din randul absolventilor nivelului 2. Ulterior, absolventii nivelului 3 vor fi indrumati catre sectoarele cercetarii unor fenomenologii de frontiera.

Toti cursantii vor primi gratuit instrumentele tehnice de reactie utilizate in teledetectia extrasenzoriala si manualul aplicativ cu indicatiile necesare practicarii corecte a teledetectiei extrasenzoriale.
In plus, absolventii modulelor 1, 2 si 3 vor avea posibilitatea sa participe la o preselectie pentru concursul de abilitati extrasenzorile dotat cu premiul de 1 milion de dolari oferit de JAMES RANDI EDUCATIONAL FOUNDATION din SUA.

Exista deja in intreaga lume zeci de cursuri de „remote viewing” („vedere la distanta”). Sa inteleg ca acest curs va fi ceva asemanator?

Nu. In acele cursuri de remote viewing este vorba de insusirea unor notiuni speculative asupra osaturii fenomenului mentionat, predate in general sub forma unor protocoale, cu scopul informarii cursantilor asupra posibilitatii vederii la distanta. Este vorba de simple speculatii teoretice, nimic mai mult. Ati intalnit vreun absolvent al cursurilor de remote viewing, care sa fi deprins in mod real abilitatea vederii la distanta? Presupun ca nu includeti in aceasta categorie „clarvazatoarele” cu mintea pusa pe bigudiuri, ce apar frecvent la posturile noastre de televiziune!

Cursul nostru este orientat, in principal, pe activarea pe cai extrasenzoriale a unor supersimturi ancestrale ale omului, existente in stare latenta in subconstientul sau, supersimturi ce pot fi folosite la modul aplicativ indeosebi in comunicatii telepatice, teledetectie extrasenzoriala si in alte cateva indeletniciri de acest gen. Degeaba ar incerca cineva sa deprinda metodologia vederii la distanta, daca supersimtul sau latent susceptibil de a fi implicat in acest act, nu este activat si antrenat corespunzator. Cursul de remote viewing e la fel de folositor ca o metodologie pentru vioara, pe care ar incerca sa o aplice un surd.

Ce v-a determinat sa incepeti sa predati un astfel de curs?

Din punctul meu de vedere, nu intentionam sa ma implic in asa ceva. In ultimii doi ani am primit atentionari in acest sens de la o institutie autohtona si din partea unei organizatii internationale. Dumneavoastra insa, v-ati tinut de capul meu sa fac publice o suma de date cu caracter confidential privind protectia si autoprotectia extrasenzoriala a populatiei, fata de posibile agresiuni neconventionale indreptate asupra maselor umane. Ati propus totodata si sa identificam cativa cursanti mai dotati din punct de vedere extrasenzorial, care sa formeze nucleul unui nou grup care sa duca mai departe cercetarile romanesti intrerupte in urma evenimentelor din decembrie ’89. Am fost de acord cu propunerea dumneavoastra, mai ales ca se stie sigur ca in viitorul apropiat vor avea loc evenimente geologice, cosmice si de alta natura, ce vor pune in cumpana existenta omenirii ca specie; iar autoprotectia extrasenzoriala poate deveni la un moment dat unica noastra sansa de supravietuire.

Sunt necesare anumite dotari native pentru a participa la acest curs? O persoana absolut obisnuita, fara nici un fel de „capacitati extrasenzoriale” poate participa?

Pentru a participa la curs nu sunt necesare capacitati extrasenzoriale, cum le spuneti dumneavoastra. Aceste abilitati subconstiente vor fi activate si antrenate pe parcursul celor trei nivele de instruire. Orice individ dezvoltat in parametri psihofiziologici normali, este apt sa deprinda abilitati extrasenzoriale determinate de activarea supersimturilor sale latente. Sigur ca, asemanator altor activitati umane ce necesita talent si perseverenta, si in acest domeniu de frontiera vor exista in final stratificari profesionale, in sensul ca cei perseverenti vor accede catre varful piramidei valorice, iar ceilalti se vor esalona spre baza acesteia. Dar competitia ca atare este deschisa oricui.

In prezentarea cursului ati precizat ca detineti 4 recorduri mondiale in comunicatii telepatice. La ce va referiti mai exact, caci dupa cate stiu, nu exista in lume la ora actuala o institutie care sa stabileasca un astfel de „clasament”?

La inceputul anilor ’60, cand am intrat eu in cursa pentru performante in comunicatii telepatice, recordul mondial era de 37% acuratete a mesajului telepatic receptionat. Bineinteles ca in acest domeniu nu se organizeaza olimpiade sau alte concursuri oficiale, sub control public. Datele asupra performantelor obtinute de telepatii inclusi in atari programe, derulate in diverse tari, sunt culese cu discretie prin canale de informatii inaccesibile publicului larg. Vazand cu cata usurinta comunicau telepatic unii dintre copiii ce luau parte la programul nostru de pregatire, am renuntat la exercitii cu celebrele figuri Zener si am investigat alte cai de accesare a subconstientului uman. In loc sa umblu pe drumuri batatorite, incercand sa apropii prin antrenamente psihice istovitoare frecventele de lucru ale telepatilor emitator si receptor, am recurs la cautarea candidatilor susceptibili de a comunica pe frecvente apropiate nativ. Asa am ajuns sa stabilesc acele recorduri. Ca ulterior performantele mele au fost reeditate si depasite de telepatii triati si instruiti de mine, e un lucru ce nu poate fi tagaduit.


Ce inseamna de fapt „efectul Rudan”? Deoarece din cele mai vechi timpuri oamenii mai dotati din punct de vedere extrasenzorial au fost capabili sa indice starea de sanatate a unui om, prin astfel de mijloace. Sa inteleg ca dumneavoastra ati definit mai clar aceasta capacitate, sau este vorba despre altceva?
Este vorba despre altceva. Efectul Rudan, descoperit pe cale experimentala in anul 1965 in biocampul organismelor vii, este un bioindicator extern al functiilor fiziologice vitale, detectabil fara a se veni in contact cu subiectul uman. Pe baza acestei descoperiri, am elaborat la vremea respectiva si o metoda operativa de testare a nivelului functional al miocardului, prin intermediul careia pot fi puse in evidenta - in maximum 2 minute - si disfunctii cardiace aflate in stadii incipiente sau latente, dificil de depistat prin intermediul analizelor clinice uzuale. Voi demonstra cursantilor cum se fac aceste determinari.
Efectul Rudan poate avea numeroase aplicatii civile in domeniile sanatatii, aviatiei, astronauticii, sportului de performanta, etc. Aceasta radiatie nu are nici o legatura cu desenele sau cu „fotografiile” aurelelor umane speculative pe care le vedem in unele lucrari de specialitate, sau cu aura Kirlian. (Mai multe detalii vor fi publicate in revista NEXUS nr.15/2010, editia romana.)

Sa inteleg ca cineva care va absolvi toate nivelele acestui curs, va dobandi in final anumite capacitati „paranormale”?

Se poate spune si asa. Cu siguranta ca daca va exersa in mod serios, va dobandi abilitati extrasenzoriale fascinante, ce ii vor permite sa acceseze si alte niveluri de organizare a materiei, decat cele cunoscute omului obisnuit. In privinta termenilor normal si paranormal, cursantii se vor lamuri cum sta treaba chiar din prima zi de predare a cursului nostru.

Interviu realizat de Cristian Patrut (unul dintre editorii revistei Nexus)

- Primul nivel al cursului se va desfasura in Bucuresti, la inceputul lunii iulie, pe o durata de 3-4 zile
- Pretul primului nivel va fi de 260 EUR, pret in care va fi inclus si un manual de teledetectie extrasenzoriala cu aplicatii in domeniile civile si militare si dispozitivele tehnice de reactie

Pentru relatii suplimentare cu privire la inscrierea la acest curs, sunati la numerele de tel. 0788997478, 0761187110 sau trimiteti un email la adresa: curs@nexusmagazine.ro"

Pentru a intelege mai bine cine este Vasile Rudan, va invitam sa vizionati emisiunea din 15 mai 2006 de la " Miezul Problemei" (National TV), o emisiune intitulata "Secrete bine pazite" , in care agentul psihotronic Vasile Rudan vorbeste, printre altele, si despre fenomene OZN si conexe. 

ACTUALIZARE (AUGUST 2010)

" Cronica unui "accident" anuntat ...

Am postat în urmă cu vre-o 3 luni un anunţ despre cursul de protecţie şi apărare extrasenzorială nivelul 1, organizat şi ţinut de dl. Vasile Rudan în perioada 1-4 iulie 2010, cu sprijinul Asociaţiei Nexus (editoarea revistei Nexus România)..

Încă de la momentul anunţării publice a acestui eveniment, pe la domiciliul d-lui Rudan au început să sune telefoane şi să se perinde tot felul de oficiali actuali sau foşti, colegi şi „prieteni binevoitori” din „servicii”, purtând cu toţii acelaşi mesaj: VĂ RUGĂM INSISTENT SĂ FIŢI ATENT CU ACEST CURS. VĂ RUGĂM INSISTENT SĂ NU DIVULGAŢI INFORMAŢII CARE AR PUTEA ADUCE ATINGERE SIGURANŢEI NAŢIONALE.
 
Unii s-ar putea întreba: păi bine, ce legătură are siguranţa naţională cu protecţia extrasenzorială ? Cei puţini, care cunosc trecutul lui Vasile Rudan, studiile şi cercetările făcute de acesta, faptul că acesta a pregătit generaţii întregi de SPP-işti şi DIA (şi nu numai) în domeniul apărării extrasenzoriale, că a fost consultantul Consiliului Suprem de Apărare al Ţării (CSAT) în domeniul biodetecţiei la distanţă – ÎNŢELEG DESPRE CE ESTE VORBA.

Voiau să se asigure că Vasile Rudan nu va divulga informatii de genul:

- cum poti detecta daca o persoană pe care o vezi la televizor sau intr-o poză este moartă sau în viaţă, daca este persoana care se spune ca este (cea asociata numelui) sau doar o dublură.
- Cum poţi detecta de la distanţă (doar pe baza unei fotografii) locaţia exactă în care se află o persoană, starea ei de sănătate şi alte informaţii ce ţin de acea persoană.
- Cum poţi detecta CU EXACTITATE anumite resurse subterane (mineraliere, petrolifere, etc.) fără mijloace tehnice.
- Cum poţi detecta din timp, uneori chiar cu zile întregi înainte, producerea unui cutremur de pământ într-o anumită zonă, fără mijloace tehnice.

Despre toate acestea, „organele” doreau să nu se vorbească, dl. Rudan fiind avertizat să nu dezvăluie metode de antrenament a capacităţilor extrasenzoriale, dezvoltate de serviciile secrete româneşti, care au fost foarte apreciate la vremea lor pentru eficienţa lor în lumea „serviciilor” (spe exemplu eficienţa transmisiilor telepatice între subiecţii antrenaţi prin această metodă ajunge şi la 90%, faţă de metodele ruseşti sau americane, care obţinuseră maxim 50% rată de succes).

De aceea, nimeni nu s-a mirat atunci când pe lista cursanţilor s-au regăsit înscrişi şi ofiţeri, cursanţi ai diferitelor instituţii de stat – ce au atribuţii în domeniul securităţii naţionale. Nu a mirat nici solicitarea adresată de Vasile Rudan la sfârşitul primei zi de curs, d-lui colonel în rezervă Dumitru Prichici („părintele” noii legi a siguranţei naţionale) – de altfel prieten vechi al dlui Rudan , care asista din fundul sălii la acest curs – de a-i confirma că NU A PREZENTAT INFORMAŢII CARE SĂ ADUCĂ ATINGERE SIGURANŢEI NAŢIONALE – fapt confirmat de către dl. colonel.

Se pare că totuşi informaţiile oferite publicului în cadrul acestui curs au depăşit limita ce se dorea a fi impusă, astfel că, atunci când dl. Rudan a anunţat că în luna august 2010 va avea loc continuarea cursului (nivelul II) au început problemele. De sănătate.

Ce se dorea a se preda la nivelul 2 al acestui curs ? Cităm din interviul acordat Revistei Nexus de dl. Rudan: “Aplicatiile civile si militare ale telepatiei si teledetectiei extrasenzoriale. Supersimturile umane pe campul de lupta mental. Monitorizarea prin teledetectie extrasenzoriala a unor tinte umane aflate in teatre de operatiuni militare. (Demonstratii practice.) Determinarea de la distanta a nivelului de stres a unor tinte umane, cu prerogative de decizie si comanda. (Demonstratii practice.) Detectia si localizarea zacamintelor petrolifere in anticlinal. (Demonstratii practice in teren.)

Însă, stranie coincidenţă, la doar două zile de la anunţarea publică a locului şi datei exacte unde urma să se ţină modulul 2 de curs, dl. Rudan a suferit un atac cerebral.

În momentul de faţă, starea de sănătate a dlui Vasile Rudan este critică, fiind internat în spital, incapabil să vorbească (având afectată în principal funcţia vorbirii).

Prezentăm în continuare un fragment dintr-un articol publicat în Revista Nexus nr. 13 de către dl. Vasile Rudan, articol intitulat “Kilerii Psi”, în care acesta vorbea pe larg despre posibilităţile pe care le au anumite personane antrenate de a afecta starea de sănătate – sau chiar de a ucide prin metode aşa-zis paranormale, anumite persoane considerate indezirabile.

În realitate, abilităţile paranormale ale killerilor psi sunt ceva mai modeste, dar nu lipsite cu totul de specificul lor terifiant. Începând cu faimoasa kaghebistă Nina Kalughina, care într-o primă fază exersa pe broaşte asasinatul prin puterea gândului, iar apoi a trecut direct la subiecţi umani recrutaţi din rândul deţinuţilor de drept comun (gurile rele spun că nu toţi erau de drept comun) şi terminând cu eleganţii „men in black” cu accent slav, englezesc, evreiesc, sau mai nou – chinezesc, tehnica uciderii prin mijloace psihice a progresat, diversificându-se totodată metodele de execuţie a unor persoane aflate în calea unor deziderate cu caracter politic sau de altă natură.

Potrivit unor date declasificate relativ recent, un killer psi bine antrenat ar putea suprima relativ instantaneu viaţa unei ţinte umane incomode, sau ar putea prelungi supliciul acesteia la cote insuportabile sub aspect fizic şi psihic, în funcţie de instrucţiunile primite pentru înfăptuirea respectivului act abominal. De cele mai multe ori, killerul extrasenzitiv acţionează de la distanţă asupra funcţiilor cardiace ale ţintei sale, provocând decesul prin reducerea treptată a pulsaţiilor miocardului, sau prin accelerarea contracţiilor acestuia. În aparenţă, lucrul pare simplu; în realitate e destul de complicat.

Ceea ce ne pune pe gânduri este faptul că, la momentul în care fiul dlui Rudan a ajuns la domiciliul tatălui său, găsindu-l pe acesta căzut în casă, lovit de atacul cerebral, a avut surpiza să descopere că cineva acoperise numele proprietarului Vasile Rudan cu o bandă albă de hârtie, pe cutia poştală a acestuia, ca şi cum acolo nu mai locuieşte nimeni…"

Preluare dupa http://ro.altermedia.info

DE UN REAL AJUTOR IN PROTECTIA PSIHICA POT FI SI DISPOZITIVELE DE LA AIMGROUP SI POATE CEL MAI INDICAT IN ACEST SENS AR FI VITALPROTECT. ACESTA ESTE UN PRODUS CARE:
  • genereaza o frecventa benefica la nivelul creierului;
  • creste rezistenta la oboseala si stres;
  • amplifica forta vitala;
  • fortifica sistemul imunitar;
  • creste potenta;
  • amplifica spiritul de observatie (astfel, evenimente care în mod normal trec nesesizate sunt integrate armonios printr-un proces sinergic);
  • protejeaza impotriva influentelor subtile nocive (ganduri negative proiectate spre subiect, magie neagra, etc.);
  • mareste rezistenta la poluare fonica;
  • protejeaza campul vital al oricarei persoane care se afla in apropierea unor locuri cu energie joasa (spitale, cimitire, zone in care se produc frecvent accidente, etc.)
 CUMPARATI ACEST DISPOZITIV DE AICI:
http://www.aimgroup.ro







12 comentarii:

  1. oameni rari, cu atat mai rari cu cat vorbesc limba romaneasca. Este pacat ca se amesteca printre mizeriile prezente la tv si nu se poate cuantifica cu exactitate cine este si cine nu este sarlatan sau bolnav mental. Am sa urmaresc lucrarile domnului Rudan si aparitiile acestuia pentru ca le consider extrem de interesante, chiar daca domnul Rudan sufera de o frustrare ce il impiedica sa vorbeasca pe intelesul meu uneori si face apel la tot dictionarul din dotare. Va salut, apreciez siteul si retineti ca "knolege must be free" .

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma gandesc sa nu fi tu frustrat. Dl. Rudan, nu cred ca este; stie prea multe... Daca tu ai fi lucrat unde a lucrat domnia sa ai spune totul stiind ca Altii iti urmaresc indeaproape fiecare gest??? Nu cred, ...frica este prea mare.

    .Altul.

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuia sa fi aparut tu... Daca consider faptul ca domnul Rudan vorbeste pe intelesul dumnealui si astfel informatia nu ajunge si la cei cu mai putina educatie ... atunci da sunt eu frustratul. Tot ce spun este ca limbajul academic nu face decat sa-i indeparteze pe cei 90% din oamenii care au nevoie de astfel de informatii. Daca tu crezi ca se mai teme de ceva domnul Rudan te inseli. Asta este motivul pentru care a ales ca impartaseasca.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim.
    Stai linistit, domnul Rudan, vorbeste destul de clar, pe intelesul marii majoritati. Acum doar nu ai vrea sa epateze in mass-media ca tot felul de neica-nimeni care-si dau aere de mari 'filozofi si intelepti, vorbind despre nimic', sa fim seriosi.
    Poate ti-ai creat iluzia ca nu este inteles si ca a lucrat, unde a lucrat.
    Cei care s-au saturat peste cap, de tot felul de povesti nemuritoare, cei care cauta un alt tip de informatie sa-i zic 'nealterata', ii vor intelege mesajul domnului Rudan!!! Numai cine nu vrea, nu intelege.

    >Buburuza ofuscata<


    PS.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit si articolul, si comentariile dumneavoastra. Tot respectul pentru domnul Rudan, dar, intreb eu, ca simplu cetatean: cum credeti ca ar putea un student, fara salariu sa poata participa in Romania la un curs de peste 260 euro? Oameni buni si dragi, aici sunt multi care nici macar nu castiga acesti bani. De ce omul de rand, care poate se apleaca in fata cunoasterii, dorindu-si sa o inteleaga nu are aceasta posibilitate? Poate sunt un simplu copil, dar imi doresc de multa vreme sa pot sa invat, si descopar cu multa parere de rau, ca aici totul costa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda exact Gandurile mele...260 Euro...cam greu pt un Roman sa scoata banii astia...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sarbatori fericite! Multa iubire si lumina!

    RăspundețiȘtergere
  8. Knolege must be free... este sloganul unui cunoscut grup de pirati formatici. Ei bine da... must and should be free.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa le-am spus si noi celor de la NEXUS si iata ce ne-au raspuns:

    "Buna

    Va multumesc pentru interesul aratat fata de revista Nexus.
    In privinta "reprosurilor" pe care le-am fi putut face, va marturisesc ca
    am stat pe ganduri. Sunt intru totul de acord cu dumneavoastra intr-o
    privinta. Accesul la astfel de informatii nu ar trebui sa fie blocat de
    lipsa unor resurse financiare. Insa, in acelasi timp, daca totul devine
    "free" atunci noi si multe alte reviste vom fi obligati sa ne incetam
    activitatea. Daca totul e gratis atunci nimeni nu mai cumpara revista si
    noi nu ne mai putem permite sa o mentinem pe piata. Pe de alta parte, ceea
    ce ati facut, e si o reclama pentru noi, care daca e mentinuta in limita
    bunului simt, ne poate chiar ajuta. E vorba de un echilibru delicat, care
    trebuie mentinut.
    Ideal ar fi ca cei care isi permit sa plateasca 9.6 lei o data la 2 luni,
    sa cumpere revista, constienti fiind ca astfel ne sustin financiar, iar
    ceilalti, care intr-adevar nu au nici macar o astfel de suma la
    dispozitie, sa o primeasca gratuit (avem astfel de persoane in baza
    noastra de date, care primesc revista gratuit).

    Faptul ca ati fost sincer si ati scris pe site acel indemn la a cumpara
    revista, m-a facut sa inchid ochii. Desi in alte situatii (au existat si
    alte situatii, din pacate, in care anumite site-uri au preluat articole
    intregi) am apelat la o scrisoare de atentionare.

    Poate parea o atitudine cam dura, insa va marturisesc ca nu avem de ales.
    Revista Nexus din pacate NU este inca nici acum "o afacere" (si imi e
    foarte greu sa cred ca o astfel de revista, prin natura informatiilor
    vehiculate, va putea fi vreodata "o afacere"). Dimpotriva. Este o revista
    in pierdere, care in continuare necesita multe sacrificii pentru a putea
    fi mentinuta pe piata. Speram ca acest curs realizat de d-nul Rudan, sa ne
    asigure macar 6-8 luni de liniste financiara, in care sa ne permitem sa
    achitam toate cheltuielile la timp. Singurul lucru care ne-a motivat si ne
    motiveaza in continuare este convingerea ca astfel de informatii sunt
    esentiale pentru toti romanii.

    Va multumesc ca ati publicat anuntul pe site-ul dumneavoastra. Pe viitor,
    daca mai doriti sa preluati cate ceva, va rog sa ma anuntati printr-un
    email, in legatura cu materialul dorit. E foarte posibil sa ne uitam in
    alte parte, in continuare... :)

    Mult succes in activitate!

    Cristian Patrut
    0788997478
    www.nexusmagazine.ro"

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut Nexus. Raspunsul dumneavoastra are mult sens, si il consider oportun pentru a deschide un dialog. Daca imi permiteti as dori sa va dau cateva idei in a eficientiza accesul la informatie si in a o face cat se poate de accesibila financiar.
    Informatia video are un impact mai mare decat cea scrisa, iar accesul la ea este mai facil, dat fiind natura digitala in care se distribuie. Asadar recomandarea mea este sa incercati publicarea unor DVD-uri cu continut video ale unor interviuri sau de ce nu seminarii. DVD-urile se pot distribui impreuna cu revista, separat, prin vanzare online, sau streaming online intr-o sectiune securizata a siteului si acces cu plata ( sa zicem prin sms). Teaserul si trailerul poate fi o modalitate de reclama si awareness. Tot ce am propus se poate realiza fara cheltuieli mari sau investitii majore, iar eu am convingerea ca impactul va fi mult mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Revenind incet dar sigur dupa AVC-ul suferit in vara anului trecut, Vasile Rudan a anuntat (pentru inceput doar un cerc restrans de cunostinte) lansarea proiectului la care lucra inca dinaintea nefericitului incident: Jurnal paranormal, un saptamanal online dedicat fenomenelor conexe si paranormale, condimentat cu unele dezvaluiri inedite din trecutul dansului. Sa speram ca sanatatea (sau orice alt factor) ii va permite sa duca la bun sfarsit acest proiect si sa reuseasca lansarea cat mai curand. "Jurnalul" se va gasi la adresa rudan.ro .

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...