joi, 4 martie 2010

MAGICIANUL ALB (4.03.2010)

MAGICIANUL ALB 
- de Daniel Roxin

Unul dintre prietenii blogului nostru, Daniel Roxin, detinatorul site-ului www.calatorii-spirituale.com , a scris acum aproape 1 an, o carte. Nu am stiut asta pana de curand, cand, autorul cartii, ne-a trimis-o . De asemnea, a trimis si un articol despre carte si un filmulet care sa sublinieze esenta ei.

 Am citit cartea pe nerasuflate, exact asa cum se spune si in reclama de mai jos. Pare a fi o poveste adevarata a unui personaj real, dar din cauza ca nu se specifica exact acest lucru, cititorul o poate interpreta oricum . Pacat ...
Cartea raspunde multor intrebari aducand un plus de claritate si viziune in ceea ce priveste unele aspecte subtile ale realitatii, in special in ceea ce priveste Universul astral.

Cartea este buna, merita citita. O recomandam tuturor ...
Talentul de scriitor al autorului merita laudat ...

Iti dorim draga Daniel ca si cartea ta sa ajunga cel putin la fel de celebra ca cele Aryanei Havah , ale lui Radu Cinamar sau, de ce nu, ale lui Dan Brown.

Despre carte:

"Probabil că cele mai tulburătoare întrebări pe care ni le-am pus vreodată sunt în legătură cu moartea şi incertitudinea continuităţii vieţii după pragul acesteia. Cu siguranţă, chiar şi cel mai înverşunat ateu are momente în care ideea neantizării lui, a confruntării fatale cu sfârşitul periplului din această lume îl frustează, îl face să se simtă mic şi nesemnificativ. De ce? Pentru că aproape toţi, credincioşi sau atei, ne dorim, precum eroii poveştilor populare, tinereţea fără bătrâneţe şi viaţa fără de moarte...
Dar, oare, este posibil acest lucru?... Putem măcar afla răspunsul înainte să ne dăm obştescul sfârşit?...
Oferind cititorului o acţiune palpitantă şi plină de neprevăzut, în care experienţele la limita dintre viaţă şi moarte tulbură sufletul căutătorului spiritual, romanul ezoteric Magicianul Alb aduce nu numai argumente bine închegate în favoarea continuităţii vieţii după moarte ci prezintă cu acurateţe întregul proces de decorporalizare voită şi conştientă, ca şi fenomenele sau experienţele cu care ne putem confrunta odată ajunşi în planul astral. Punând la dispoziţia cititorului chei spirituale esenţiale, autorul ne lasă, parcă, să înţelegem că lucrurile despre care ne vorbeşte se bazează şi pe experienţa sa personală în realitatea lumii de dincolo...
Desigur, aventura spirituală pe care Daniel Roxin o propune atinge mult mai multe aspecte misterioase ale realităţii. Pornit pe cont propriu în căutarea adevărului despre viaţă şi moarte, eroul principal al romanului îşi forţează limitele şi se confruntă cu experienţe care îl copleşesc. Disperarea şi perseverenţa cu care încearcă să găsească o soluţie salvatoare atrage în viaţa sa un personaj enigmatic, dispus să îl ajute. Din acest punct, totul capătă sensuri noi iar revelaţiile spirituale şi experienţele bulversante îi răstoarnă concepţiile şi convingerile. Paşii îl poartă în locuri necunoscute în care societăţile spirituale secrete şi războiul parapsihologic sunt un aspect cert al realităţii; mai mult decât atât, intră în jocul periculos al confruntării cu servitorii Noii Ordini Mondiale, totul în contextul precipitării evenimentelor generate de apropiata interacţiune a planetei, în 2012, cu Centura fotonică.
Aducând o perspectivă spirituală asupra unor fenomene de la graniţa cunoaşterii, romanul Magicianul Alb mai are meritul de a face aceasta într-o manieră stilistică cuceritoare. Mânuirea abilă a limbajului literar pe care o arată autorul, maniera dinamică, subtilităţile, umorul, satisfac, dincolo de nevoia de mister, şi exigenţa artistică a celor cu un simţ estetic dezvoltat. Cu alte cuvinte, romanul Magicianul Alb face parte din categoria cărţilor pe care le citeşti pe nerăsuflate... 
Adrian Albu"

Cartea poate fi comandată la www.edituradaksha.ro 

Iată și filmulețul care surprindre esența acestei cărți (Swami Kryananda (J. Donald Walters) este discipolul lui Paramahansa Yogananda)

DESPRE LUMEA ASTRALĂP.S. Ca si critici observam urmatoarele aspecte:

Profetiile despre 2012 si despre destinul spiritual si maret al Romaniei pot avea un efect de bumerang naucitor asupra celor care le fac, daca ele nu se vor implini in anii ce urmeaza. 

P.P.S.  Asteptam aprobarea autorului sa publicam cartea online ...

Parerea noastra este ca astfel de carti merita mai mult popularizate si astfel de informatii trebuie sa ajunga la cati mai multi oameni. Deci, bine ar fi sa fie publicata si gratuit, iar mesajul de fond sa fie urmatorul: cui i-a placut cartea online, sa o cumpere si in format normal, de la librarii si astfel ajutam si autorul si editura . 
NOI ASA AM FACUT!

Asa ca ... Fiti pe faza!

ACTUALIZARE (05.03.2010)

Autorul carti a fost de acord sa publicam cartea online! Este un gest nobil si speram, de bun augur,pentru cat mai multi oameni! Sa fii fericit Daniel!

IATĂ CARTEA:

Magicianul Alb

Repetam apelul nostru:
DACA VA PLACE CARTEA , FACETI UN BINE SI CUMPARATI-O!

4 comentarii:

FreeYourMind spunea...

Se pare ca, din greseala, am dezactivat optiunea de comentarii. Acum a revenit!

florinus63 spunea...

Un gest elegant din partea lui Daniel, caruia ii multumim. Deasemenea si "tutorelui" - fymaaa :). tuturor o primavara frumoasa.

x01 spunea...

nu stiu cit adevar este in schimbarea care va avea loc in decursul si dupa anul 2012 , dar conform fizicii cuantice , este destul ca noi toti sa ne dorim acea schimbare si ea va veni...
Poate ca nu este o intimplare , ca tot ceea ce omul a pus pe hirtie ca si S.F. ,mai tirziu a devenit realitate...

Stefan spunea...

Sincer eu am fost mai multumit de "Misterele din Padurea Baciu". Va recomand si citirea acestei carti. Si trebuie sa spun si ca nu "tot ceea ce omul a pus pe hartie ca si S.F." a devenit realitae. Unele S.F.-uri e chiar foarte bine sa nu apara in realitate.

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...