Ieşirea Din MATRIX: Interviul dat de Robert Dean celor de la Proiectul Camelot - Un Ofiter si un Gentleman

vineri, 26 martie 2010

Interviul dat de Robert Dean celor de la Proiectul Camelot - Un Ofiter si un Gentleman


PROJECT CAMELOT 
PRESENTS BOB DEAN 
An Officer and A Gentleman
Phoenix, Arizona, May 2007


Acesta este cel de-al treilea interviu marca Project Camelot, pe care-l postam pe blogul nostru. 

Speram sa va prezentam si pe viitor cat mai multe dintre aceste fascinante interviuri. Asta depinde si de dvs. daca va implicati in traducerea acestor interviuri. (majoritatea interviurilor au transcripturi in limba engleza, deci munca este mult usurata).
Pe pagina oficiala a celor de la PC http://projectcamelot.org gasiti toate interviurile video si transcripturile.
Ii mutumim lui Wannahelp pentru traducerea acestui interviu si pentru cel la care stim ca lucreza chiar acum. Sa fii fericita!
Dar sa va spunem cateva cuvinte despre Project Camelot si interviul de azi . In acest sens am gasit un articol intitulat "Interviu Incendiar - Robert Dean" pe site-ul http://073.ro
" Project Camelor este un proiect initiat de niste baieti interesati sa popularizeze adevarul in legatura cu prezenta extraterestra de pe Pamant , originile omenirii , organizatiile secrete globaliste si alte subiecte ridiculizate de publicul larg . Trebuie sa intelegem totusi ca , ironia si ridiculizarea unor adevaruri e unealta potrivita pentru ocultistii ce doresc sa ascunda ceva " in plain sight " - in vazul liber - cum ar zice americanul . E normal , odata ce constientizezi ca nici un loc nu e indeajuns de bun pentru a ascunde o comoara , e normal sa pui aceea comoara intr-un cos de gunoi , alaturi de alte gunoaie . Ea va fi astfel trecuta cu vederea si catalogata drept gunoi . Aceasta este tehnica aplicata de baietii ce ne doresc ignoranti .
Revenind insa la subiect , Project Camelot l-a intervievat recent pe un batran , membru al infamei " Old Boys Network " . Aceasta este o reteaua formata din fosti membri ai armatei , pensionati si dornici sa impartaseasca adevarurile aflate de ei in timpul serviciului militar . Orice natiune are asemenea oameni , fie ei astronauti , generali , soldati ori orice alte distinctii ce au tangente cu aparatul guvernamental . Robert Dean , exceptionalul batran despre care vorbesc , pare un om sincer care isi doreste sa deschida mintea semenilor sai ." - sursa 073.ro
Iata ce spun cei de la Project Camelot despre acest interviu:

"Am intalnit multi oameni remarcabili in cercetarea noastra, dar intalnirea cu Bob Dean a fost unul dintre cele mai mari privilegii. Bob este charismatic, elocvent si elegant si suntem mandrii sa va prezentam acest interviu, care poate fi considerat unul dintre cele mai memorabile.

In prima parte, Bob impartaseste cu noi cunoasterea sa legata de fenomenul OZN si ceea ce a intalnit cat timp a lucrat la SHAPE in Europa, in anii 60: un raport oficial, gros de 35 de centimetrii, numit la vremea aceea, simplu "Evaluarea". Avand  liberul acces catre acest document, el l-a citit si recitit de multe ori si ne povesteste cum i-a schimbat viata acest lucru. Mai tarziu, dupa ce s-a retras din armata, a luat hotararea indrazneata de a sfida "Juramantul de Confidentialitate" si a inceput sa vorbeasca in public despre ceea ce el aflase.

 In partea a doua a interviului, Bob ne spune ca acesta este probabil, ultimul sau interviu (va mai face unul despre Nibiru, care va aparea curand si pe blog n.t.) ... facand asta , face pauze, respira adanc si recunoaste pentru prima data intr-o inregistrare, ca a fost contactat si ca a fost la bordul unei nave spatiale extraterestre.
Nu pierdeti acest interviu ... si va invitam sa aplaudati impreuna cu noi curajul, integritatea, demnitatea si devotamentul fata de adevar a acestui om foarte special.Ne place sa credem ca acest interviu este cel mai potrivit tribut adus la tot ceea ce acesta a sustinut si a dorit pentru lume." - traducerea si adaptarea de aici
http://projectcamelot.org

VEDETI FILMUL , TRADUS, AICI:


VA INVITAM SA VIZIONATI SI CELELATE INTERVIURI TRADUSE, CU PROIECTUL CAMELOT, PE BLOGUL NOSTRU:

1) Interviul dat de David Wilcok 

2) Interviul dat de David Icke

DE ASEMENEA VA INVITAM SA STUDIATI ALTE ARTICOLE SI DOCUMENTARE CARE ABORDEAZA TEMA OZN SI EXTRATERESTRII IN CATEGORIA OZN SI EXTRATERESTRII )

17 comentarii:

  1. Poti uploada filmele pe un alt server ? asta de la mega video da eroare la descarcare, multam fain !

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca le punem pe stagevu oamenii se plang ca nu le merge sau ca merge prea incet si fragmentat. Aici pe Megavideo iar nu e bine ca nu se pot downloada, dar asa cum am spus in josul filmului, exista o metoda de a downloada filmul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dupa cum spunea stapinul blogului pe chat ca ar fi bine sa ne spunem parerea si aici eu chiar am sa fac asta din nou pentru ca am mai scris mai demult.
    Robert Dean spunea ca povestea in intregime e foarte complicata si pina la urma din tot interviul am tras concluzia ca aceste fiinte superioare noua nu ne vor raul dar parca nici binele adica e un fel de supraveghere etc...totusi la un moment dat Robert Dean spune ca ei au fost cei care au creat toate religiile ceea ce suna putin ciudat ,adica cum? religiile s-au dovedit sa invrajbeasca lumea si ei in inteligenta lor sigur trebuiau sa stie asta.
    care a fost rostu lor atunci ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumiri pt acest material!
    Bafta multa! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. ar fi interesanta si traducerea interviului cu ben fulford

    RăspundețiȘtergere
  6. Poate au inspirat maimutele de la zoo sa porneasca religii , dar nu neaparat cu voia lor.
    Mai venea cate un extaraterestru d'asta evoluat pe Pamant, le mai dadea oamenilor cate un sut moral , le mai ridica nivelul oleaca si apoi pleca in lumea lui, iar maimutele ce faceau? Religii ...http://img210.imageshack.us/img210/1476/24339112837688726768100.jpg
    La interviul cu Ben Fulford incepuse cineva sa lucreze, dar a renuntat...speram sa-l reia cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
  7. De fapt Robert Dean nu spune nimic. Se lauda cu dovezi, dar zice ca le are "in cap".

    Recunoaste ca exista o putere deasupra guvernelor lumii, care ne controleaza, dar le ia apararea.

    Nu spune lucruri noi, doar le imbraca cu "o autoritate militara".

    Cred ca, daca inlocuia NATO cu KGB era mai credibil. Eu cred ca daca spunea ceva cu adevarat veridic era demult la 2 metri sub pamant.

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate unii mai si scapa si de aia mai aflam si noi una alta.

    RăspundețiȘtergere
  9. fy maaa sunteti grozavi!
    robert dean STIE si are curajul sa spuna.
    Bravo inca o data a si inca odata !

    RăspundețiȘtergere
  10. (2008)
    Project Camelot interviews Bob Dean: The Coming of Nibiru
    http://video.google.com/videoplay?docid=4832882379486309215#

    RăspundețiȘtergere
  11. SAlut.Am inteles cum se download-eaza cu realplayer dar de ce nu se da jos tot.Ce trebuie sa fac? sau cum pot sa dau jos de unde sa intrerupt? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  12. Noua ni s-a dat tot cand am testat downloadul. Mai incearca odata.

    RăspundețiȘtergere
  13. O replica mi-a ramas in minte din documentarul cu Robert Dean si imi tot rasuna zilnic: Traim ca specie umana intr-o gradina zoologica si *extraterestii* ne supravegheaza ! Ca sa ne jucam si in acelasi timp sa fim cuminti vad ca ei ne-au dat sistemul de religii si alte jucarii.
    Debusolat,uneori ii privesc cu invidie pe habotnici analizandu-le viata simpla si ma pacalesc ca zbuciumul meu de a cauta,documenta este cu folos, si *ziua* cand voi zice : Da, a meritat, o sa vina...oare o sa vina!?

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai altceva mai bun de facut? Pentru noi este o placere sa mergem pe aceasta cale a cunoasteri. Asa ca se merita fiecare clipa . Nu avem nici un regret acum si nu cred ca vom avea vreodata, indiferent ca ne-am inselat saU NU. Pacat ca pt tine este o zbatere si te indoiesti.

    RăspundețiȘtergere
  15. vazui un interviu asa si-asa, un interviu care nu spune alte noutati decat cele stiute, si totusi sunt cateva afirmatii a lui Bob Dean care ....lasa de dorit zic eu
    Hmmm, ce pot spune cand Bob Dean afirma ca s-a intalnit cu Iisus in persoana si a vb cu EL si spune -"pregatiti-va naibii Iisus traieste bine mersi si probabil se va reintoarce pe pamant .... !!!!!
    Ramansei perplex, caci asta seamana tare mult cu proiectul acela ....stiti voi ....de reintoarcere a fondatorilor de religii / Iata o dovada clara ca dl ofiter Dean stie el ceva dar spune atat cat trebuie sa spuna si nimic mai mult, asta l-a facut sa fie in viata pana acum si altii in schimb sa fie redusi la tacere ... / simplu de vazut asta / pe urma spune ca iubeste si uraste rasa umana, perfect adevarat daca te afli pe treapta inferiora a iubirii caci aici iubirea si ura sunt impreuna asemeni unei monezi cap-pajura. Pe urma spune ca planeta noastra este ca o vasta gradina zoologica unde noi suntem exemplarele si extraterestrii ingrijitorii ...
    hai ca asta-i tare, adica sa inteleg ca noi suntem animalutele de recreere si divertisment a fiintelor extraterestre / ce mai, te doare capul, de parca acele fiinte extraterestre ar fi superioare noua. Nicigand de asa ceva, acele fiinte stiu ceea ce se petrece pe pamant si mai stiu ca aceasta planeta va fi caminul lor odata ce va intra intr-o alta dimensiune de aceea supravegheaza pt ca noi sa nu facem vreo prostie in inconstienta noastra deoarece suntem o planeta ce experimenteaza liberul arbitru si este posibil orice chiar distrugerea planetei, dar existenta a permis supravegherea acestei planete si ei isi fac constiinciosi datoria, atata tot si nimic mai mult. Si ar mai fi ceva, odata cu noi au sansa de fi salvati si acele fiinte inteligente, reptilieni despre care david icke vorbeste si de aceea li s-au permis convietuirea cu rasa umana, astfel ca in conditiile date rasa umana are si ea sansa unei evolutii rapide si rasa reptiliana are sansa salvarii a iesirii din blocajul in care se afla, iar in aceste conditii supraveghetorilor ceresti le creste f.mult importanta misiuni lor cu privire la urmarirea a ceea ce se intampla pe planeta noastra
    Asa ca, crezusem ca aflu ceva noutati de la un om care zice ca a trait multe, dar din pacate se vede ca nu poate spune .... si il inteleg , este alegerea lui la urma urmei si ca atare trebuie respectata.
    cu drag , nelunnn

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu se poate downloada cu real player! de 3 zile tot ma chinui, va rog sa schimbati serverul de download.

    RăspundețiȘtergere
  17. Filmul mai poate fi downloadat de pe site-ul oficial al celor de la Project Camelot http://projectcamelot.org/bob_dean.html , iar subtitrarea poate fi gasita pe www.titrari.ro

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...