Ieşirea Din MATRIX: David Wilcock, interviu pentru Proiectul Camelot (25.09.2009)

vineri, 25 septembrie 2009

David Wilcock, interviu pentru Proiectul Camelot (25.09.2009)

David Wilcock - Drumul către Înălţare

Mulţumim prietenilor de la blogul Dincolo de limite, că ne-au semnalat apariţia acestui interviu deosebit, tradus ... Am constatat cu plăcere, că este tradus de Niculae George Pion ... Te felicităm prietene pentru revenirea în forţă, cu această traducere ...
"David Wilcock este unul din mulţii oameni interesanţi ce desfăşoară o încercare serioasă de a explica schimbările rapide ce afectează lumea de astăzi. Deşi controversat, perspectivele sale sunt foarte bine gândite, profunde şi susţinute de o mulţime de date ştiinţifice.
David vorbeşte despre Înălţare şi "Inversarea" energetică, o schimbare care, conform lui Wilcock şi mulţi alţii, precum Gregg Braden, implica nu numai oamenii ci şi planeta, sistemul solar şi chiar Galaxia însuşi. " - un articol preluat de pe blogul Dincolo de limite


David Wilcock este considerat o reîncarnare a lui Edgar Cayce si este uluitoare asemanarea dintre cei doi:



Un articol interesant, pe tema interviului de astăzi, am descoperit pe site-ul www.calificativ.ro:

"Un plan stiintific al Inaltarii
de David Wilcock

dupa cum i-a fost prezentat lui Wynn Free

Ca preambul pregatitor pentru aceste informatii, David a inceput cu Povestea Creatiei. Putem sa o credem sau nu. Cu siguranta nu poate fi dovedita" in mod obisnuit. Dar, va sugeram sa va abtineti de la orice judecata pana cand nu ati terminat de citit si absorbit realitatile stiintifice absolut incredibile si demonstrabile care au loc in Sistemul Solar si pe planeta Pamant.

Wynn Free (website WynnFree.com).

Originea si evolutia noastra

Multe surse, inclusiv Ra, Edgar Cayce si altii, spun ca Unimea, in principal, se plictisise si se simtea singura. Avea nevoie sa faca ceva. Avea nevoie sa creeze. Nu se simtea completa doar avand permanent aceasta constienta unificata.

Asa ca, a conceptualizat ideea de a se rupe in toate aceste parti, stiind ca partile vor putea sa se dezvolte dupa propria lor vointa, luand propriile decizii. Aveau sa se intample lucruri pe care Unimea nu le putea inca intelege sau cuprinde. Partile urmau sa aiba esentialmente propria capacitate creativa. Urmau sa fie co-creatori.

Marele Plan era ca, la sfarsit, dupa ce acest intreg ciclu de evolutie universala se va fi incheiat, toate partile care au evoluat de sine statator isi vor recunoaste independent Constienta Divina, vor renunta la separare, vor imbratisa Unitatea si se vor intoarce la intregul Unimii. Unicul Creator va fi mult imbogatit ca urmare a tuturor acestor minunate acte de creatie care au rezultat din trecerea de la Unul la mai multi si inapoi la Unul.

Asa evolueaza Dumnezeu, care nu este o fiinta statica ce doar sta pe loc si asteapta ca toti sa il ajunga din urma. Dumnezeu experimenteaza evolutia impreuna cu noi.

Galaxiile au fost primele fiinte

Intelegerea mea este ca primele manifestari ale lui Dumnezeu ca fiinte separate sunt ceea ce noi numim galaxii.

Fiecare galaxie este asemeni unei persoane. Universul este compus din multe miliarde de galaxii, asa ca ar putea fi echivalentul a mai multor persoane de pe mai multe Pamanturi, ceea ce nu este greu de inchipuit.

Fiecare dintre aceste galaxii este capabila sa dea nastere din sine unui intreg sistem de stele. Fiecare dintre aceste stele este echivalentul unei fiinte si este capabila sa nasca planete, care la randul lor reprezinta fiecare cate o fiinta.

Si, una dintre aceste planete este posibil sa fie populata cu viata inteligenta.

Asa puteti intelege cu adevarat ideea ca Universul este o Fiinta Suprema si ca exista diverse niveluri de fiinte care descind din aceasta Unime. Fiinta primara cu care ne putem identifica noi, cei de pe Pamant, ar fi Galaxia. Ra se refera la Galaxie ca Logos. Galaxia noastra are o personalitate, un mod personal de abordare a modului in care isi va crea fiintele constiente care vor evolua si se vor intoarce la Constienta Dumnezeu.

Modelul de evolutie al Galaxiei noastre este acela de a produce fiinte umane si toate stelele ei sunt acordate in mod precis la lungimea de unda a energiei necesare pentru a asigura ca acest lucru se intampla de la sine, prin fizica naturala a situatiei.

Sa incerc sa va explic asta in termeni stiintifici.

Galaxia si rezonanta armonica

Stim ca Soarele pompeaza activ unde spirale de energie care conduc planetele si lunile pe orbitele lor. Atat legea lui Bode, cat si noile teorii ale Rezonantei Stoneking arata ca planetele sunt pozitionate respectand proportiile naturale muzicale diatonice una fata de celalata. Primul sistem planetar extrasolar care a fost descoperit vreodata, care era amplasat in jurul pulsarului B1257+12, pastreaza aceleasi proportii. Fenomenul proportionalitatii vine in sprijinul ideii ca fiecare stea pompeaza unde de energie care creeaza sisteme planetare similare, pentru ca acest gen de rezonanta nu ar putea fi cauzat, in mod evident, de aglomerari aleatorii de gaz si praf.

Asadar, ca si in cazul principiilor hologramei sau fractalilor, in interiorul undelor mai mari ce pornesc de la Soare sunt unde mai mici si mai subtile. Acestea se bazeaza pe aceleasi principii muzicale. Si toate se ramifica si devin din ce in ce mai mici si mai mici.

Galaxia este acordata" sa formeze ADN

In sistemul planetar optim, in care nu exista cataclisme majore sau intreruperi, exista o distanta specifica de la Soare la care undele spirale cele mai mici vor aduna materialele naturale ale planetei pentru a forma moleculele ADN ale vietii. ADN-ul este unda si unda este ADN.

Poate parea ridicol ca ADN-ul este format in procesul evolutiei planetare, dar acest lucru poate fi efectiv demonstrat prin ceea ce este cunoscut sub numele efectul ADN Fantoma. Dr. Valentin Poponin a pus intr-un tub ADN si a trimis unde laser prin el. Spre marea lui mirare, a observat ca ADN-ul, practic, a captat lumina si a facut-o sa se miste in spirala prin helix ca si cum ar fi fost un cristal. Chiar si mai uluitor: cand dr. Poponin a scos ADN-ul, lumina a continuat sa se miste singura in spirala!

Ar fi, desigur, imposibil ca lumina sa poata forma un helix ADN, cu exceptia cazului in care lumina ar deveni acordata armonic la anumite frecvente naturale existente in energia spatiului care o inconjoara. Mie asta imi spune ca energia luminoasa spiralata a ADN-ului a fost acolo de la inceput si ca moleculele fizice pur si simplu s-au organizat in jurul energiei spiralate o data ce planeta s-a aflat in pozitia de frecventa adecvata. Galaxia este "acordata" sa formeze ADN uman in sistemul planetar ori de cate ori are ocazia.

Teoriile lui Darwin sunt infirmate

Teoria evolutiei speciilor este infirmata, pentru ca molecula de ADN este mult prea complicata pentru a fi rezultatul unor mutatii naturale. Dr. Crick, unul dintre descoperitorii initiali ai moleculei de ADN, a dovedit ulterior matematic ca este absolut imposibil ca evolutia sa inceapa macar sa produca ADN in intervalul scurt de existenta al planetei noastre .

Urcam" energetic

Asa ca, acum trecem intr-o noua pozitie. Expertii in microbiologie ne spun ca 97% din ADN-ul nostru este aparent neutilizat, dar mi s-a spus ca din ce in ce mai mult din lant se deschide pentru acei care sunt capabili sa gestioneze noua, a patra, structura de densitate a energiei. Acesti oameni s-ar putea sa nu arate fizic diferit, cu toate ca pot fi mai atragatori la modul subtil, dar in interior vor dezvolta mai profund emotia, perceptia, intuitia si senzitivitatea.

Unii dintre tineri ar putea dezvolta chiar telekinezia sau abilitatea de a vedea mortii. Multi altii isi dau seama ca, deja, corpurile lor nu mai tolereaza mancaruri cu vibratie joasa si au pofta sa manance diete bogate in fructe si legume proaspete si organice.

Pe masura ce va indepartati de steaua-mama, planeta intra in contact cu energii vibrationale diferite si va sustine viata la densitati superioare.

Dupa cum explica Ra, exista opt densitati majore, organizate intr-o Octava. Este acelasi lucru cu a canta gama diatonica pe clapele albe ale pianului. Octava poate fi impartita intr-un sistem de 13, ceea ce este similar cu a folosi toate clapele pianului, si pe cele albe, si pe cele negre, cantand gama cromatica. Sunt multe densitati in interiorul densitatilor. Fiecare dintre aceste frecvente vibrationale corespunde unui anumit plan al existentei - si/sau unui anumit nivel al constientei.

O alta invatatura a lui Ra este ca toti oamenii au Sine Superior, un Sine ce se va incarna in a sasea densitate, care le ghideaza viata si incarnarea lor fizica viitoare. Sinele Superior spune, in principiu: Uite, stiu ca vei evolua si vei deveni eu. Ma uit inapoi in trecutul meu, la mine, dar stiu si ca tu ai liber arbitru. Nu stiu neaparat toate alegerile pe care le vei face in fiecare zi pentru a ajunge in cele din urma sa fii eu, cel care sunt acum, aici. Asa ca te voi ajuta sa ajungi aici. Iti voi arata cum sa ajungi in acest punct. Iti voi arata cum sa ajungi unde sunt stiind ca eu sunt cel care evolueaza."

Acestea sunt visurile.

Natura si scopul visurilor

Visele reprezinta un mesaj la nivel foarte inalt, distilat, din partea Sinelui Superior, care ajunge la individ prin intermediul limbajului metaforei. Nu conteaza daca iti intelegi sau nu visurile cu mintea constienta. Nu conteaza daca ti le amintesti sau nu. Visele comunica cu Sinele tau astral, din a patra densitate/dimensiun e, care eu cred ca este acelasi Sine cu care comunica Edgar Cayce in sedintele sale.

Sinele vostru astral trece prin experienta visului. Asa ca este ca si cum ati avea mai multe niveluri ale fiintei care fac lucruri diferite, lucruri de care nu sunteti inca constienti. Fac tot feluri de treburi cu multa harnicie, fiind in acelasi timp parte din voi.

Acesta este un concept care va poate ajuta in mare masura sa va dati seama ca sunteti cu mult mai mult decat corpul vostru fizic. Va puteti da seama cat de iubiti sunteti si ca Sinele vostru inseamna cu mult mai mult.

Stiinta Inaltarii

Elementul-cheie in ceea ce am discutat pana acum, aici, este ideea ca evolutia trebuie sa se petreaca in masa. Inaltarea nu se reduce numai la o idee, cum ar fi cea crestina, ca va fi un extaz in care Iisus se intoarce si anunta o mie de ani de pace. Este vorba despre un eveniment cosmic, care a fost proorocit de aproape toate religiile principale ale lumii si care face parte din traditia spirituala care a existat pe fata Pamantului.

In noua mea calitate de director pentru cercetare al turului national The Time of Global Shift (Momentul Schimbarii Globale) furnizez referinte care sa vina in sprijinul acestor presupuneri. Sa vorbim acum despre cateva dintre ele .

Vom incepe cu dr. Alexey Dmitriev, de la Academia Nationala Rusa de Stiinte. Dmitriev a studiat tornadele, demonstrand ca, in prezenta unei tornade, se observa campuri electromagnetice foarte puternice, lumina vizibila si fulgere globulare. Sunt nenumarate cazuri in care o tornada determina ca obiectele fizice sa fuzioneze, situatie in care materialul devin efectiv capabil sa se infiltreze in alt material. Dimitriev citeaza cazuri in care doua placi de lemn, arse si carbonizate, au fuzionat printr-o tornada, chiar daca se puteau dezintegra la cea mai mica atingere. Au fost pietricele care au trecut prin sticla fara sa o sparga, paie care au trecut printr-un geam si au ramas in geam fara sa il sparga.

Toate chestiile astea ciudate care se intampla dovedesc ca materia poate sa dispara sau sa devina permeabila pentru alta materie in prezenta unui camp suficient de puternic.

Sa luam acum Triunghiul Bermudelor. Intr-o zona triunghiulara pe coasta Floridei, intre Puerto Rico, Florida si Bermude, au disparut nave si avioane. Nu a mai fost activa de prin anii '70, dar cu siguranta a fost activa inainte. Si nu vorbim numai despre vapoare care au disparut si despre care poti crede ca s-au scufundat, ci si despre avioane care erau urmarite prin radar si care aveau contact radio si care pur si simplu au disparut brusc.

In anumite cazuri a fost vorba despre oameni care au disparut si apoi au reaparut. Este cazul cursei de pasageri National Airlines 727 spre Miami, care, la sfarsitul anului 1969 , a pierdut contactul radar si radio timp de 10 minute. Bineinteles ca cel care se ocupa de controlul traficului a inlemnit. Dupa 10 minute, comuncatia s-a reluat. Controlorul de trafic a intrebat unde au fost si ei i-au raspuns ca habar nu au despre ce anume vorbeste. Nu si-au dat seama sa se fi intamplat nimic. La aterizare, s-a descoperit ca fiecare aparat de masura a timpului de la bord, inclusiv ceasurile pasagerilor, absolut toate erau in urma cu 10 minute! Era ca si cum ar fi disparut brusc din existenta pentru 10 minute si apoi s-au intors.

Cu cat se investigheaza mai mult aceste fenomene vortex, cu atat se descopera ca se intampla anumite lucruri stranii.

Un alt caz de fenomen vortex este cel al unui grup de tineri hippy, care se afla campat langa Stonehenge in momentul in care pietrele au fost lovite de fulger. Martorii i-au vazut pe toti disparand, in urma lor ramanand numai betele carbonizate ale corturilor. Cred ca energia de vibratie superioara a fulgerului a activat vortexul pentru controlul caruia a fost construit Stonehenge, ceea ce a condus la cele intamplate, si mai cred ca aceia care au creat Stonehenge foloseau probabil aceste efecte pentru a calatori in timp si spatiu.

Asa ca, aparent, atat Stonehenge, cat si Triunghiul Bermudelor sunt locuri in care, la anumite momente, nivelul energiei gravitationale si vibrationale care iese din Pamant depaseste nivelul energiei care patrunde in Pamant. Ati putea considera aceste zone asemeni unor gauri facute intr-o punga de plastic plina cu apa: pentru cateva momente, apa se scurge foarte repede.

Si puteti vedea ca in aceste doua locatii exista o istorie a incidentelor care sugereaza ca materia a fost transmutata in prezenta unui astfel de vortex energetic.

Concluzia la care vrem sa ajungem este ca intreaga energie a sistemului solar este in crestere si ca, la un moment dat, va ajunge la un nivel care sa faca posibila transmutarea intregii vieti de pe Pamant. Atunci se va manifesta Inaltarea ..."

Vedeţi interviul tradus, aici





8 comentarii:

  1. un personaj mediocru si pe deasupra laudaros. pe acesta planeta sint mult mai multe persoane care la virsta de 7 ani pot face mult mai multe lucruri si sint mult mai perspicare decit acesta persoana. legat de cele 2 portrete, daca va uitati atent sint modificate! in prima poza de sus, parul ii este blond, iar in cea comparabila cu E.C., culoarea parului este inchisa [castanie sau bruneta] dar si frizura, asa ca... fiti mai atenti!!! in ultimul timp au aparut si or sa mai apara... ca doar se apropie 2012 :)), astfel de "comete".

    RăspundețiȘtergere
  2. Un om poate avea diferite frizuri de-a lungul timpului...iar culoarea mai inchisa a parului poate fi doar o alta reflexie a luminii ...Adevarul este ca orice poza poate fi modificata. In acest caz poate fi adevarat sau nu ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu are importanta daca e reincarnarea lui Edgar Cayce sau nu, important e mesajul care il transmite! Vizionare placuta. Multumesc pentru postare!

    RăspundețiȘtergere
  4. CINEVA care are CEVA de transmis oamenirii, nu cred se adinceste in nimicuri trecatoare, neinsemnate in TIMP! Vezi cazul cu pijamaua; relateaza cum si-a pastrat el pijamaua de la virsta... etc., ...acest personaj, este fals, plin de mindrie, asa cum a specificat primul comentator, in comparatie cu un ADEVARAT profet/mistic, modest (in comparatie cu Edgar C.), care are ceva de trasmis acestei populatii, din ce in ce mai abrutiazata dupa, si in materialism!
    Am mai multa incredere in ce au de transmis, domnii: Emil Strainul, Toni Victor Moldovan (cu celebra lui carte "Programul Terra - Un atentat extraterestru asupra omenirii"), Pavel Corut, decit acel "copilandru".
    Pace tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. "Lasati copiii sa vina la mine, caci a lor este imparatia cerurilor" ... Iisus

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu cred ca extraterestri ne vor ataca sau ca au ganduri rele cu pamantul...sunt mai degraba falsii extraterestri de aici de pe pamant, cei care-i imita pe extraterestri pentru a induce frica, spaima... atunci poti controla mai bine populatia... Cat despre corut...am vazut toate minciunile pe care le-a scris in cartile imediat aparute dupa lovitura de stat din 1989. A scris si tot a scris ca doar romanii saraci au digerat totul, iar mnealui si-a umplut buzunarelele cu banuti...Oricum, el in prezent nu mai are nici o crezare, am vazut ceva titluri de carti pe care le mai scrie si pe care cred ca le copiaza de pe la altii...In rest...Dumnezeu sa ajute Romania !

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.youtube.com/watch?v=fwwI4NZPRnc

    RăspundețiȘtergere
  8. Mesajul de IUBIRE si intelepciune pentru cei de langa noi este ...Suprem ! Nu vrea sa forteze pe nimeni , in a crede ce spune el ! LIBERUL ARBITRU !!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...