Ieşirea Din MATRIX: DAVID ICKE - Revelatiile Unei Mame Preotese

duminică, 20 decembrie 2009

DAVID ICKE - Revelatiile Unei Mame Preotese

Revelations Of A Mother Goddess (2005)

De mult timp ne "scremem" sa abordam problematica reptiliana intr-un mod cat mai detailiat si mai comprehensiv, insa pe masura ce trece timpul, realizam ca informatiile sunt tot mai multe si mai contradictorii, tot mai complicat de patruns, teoria reptiliana putand fi inteleasa si in sens propriu si in sens simbolic sau metaforic.

Noi nu ne-am format inca o parere clara , batuta in cuie, dar avem unele retineri (izvorate poate, din ignoranta) legate de aceste teorii, care, poate vor fi dovedite ca fiind reale sau nu, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat. Cu siguranta nu suntem clarvazatori ca sa vedem dincolo de masca reptiliana, deci nu stim cu siguranta , insa , indiferent ca este adevarata sau nu aceasta teorie, se merita sa ne informam.

Cu aceasta ocazie va spunem ca a inceput un serial TV foarte interesant pe aceasta tema a reptilienilor dominatori si ascunsi, intitulat V (de la Vizitatori), un film care este cumva, o reeditare a serialului V din anii 80 (serie pusa de mult de noi, in TOP 300, filme si documentare netraduse inca). Puteti vedea trailerul noii serii, aici http://www.youtube.com/watch?v=ahjPQjQGdbU (David Icke a vorbit de primul serial din anii 80 in cartiile sale, dar iata ca a iesit o varianta mai buna acum ... sau asa pare). Dintr-un motiv sau altul, vedem ca aparitia unor noi episoade a fost intrerupta sau incetinita (stie cineva cumva de ce?).
Blogul Saccsiv pare a avea raspunsul la toate http://saccsiv.wordpress.com/category/reptilieni/ ... Poate asa o fi, cum spune el.

Imboldul de a posta un articol pe aceasta tema ne-a fost catalizat si de aparitia celei de-a doua carti a deja, celebrei de acum, ARYANA HAVAH despre  Inuaki, reptilianul din mine: Dezvăluiri tulburătoare despre trecutul, prezentul şi viitorul Pământului (vom face trimitere mai jos catre toate cartiile acestei autoare romance, care scrie sub pseudonim). Noi am citit-o pe nerasuflate ..intr-o seara, deasemenea si cartea a doua despre Inuaki,  Inuaki, reptilianul din mine. Cartea a doua. De la Zamolxe spre noua eră si cartea aceea cu profetii, Viaţa pe Pământ... încotro? Viitorul omenirii şi Pământului 2009-2021 - ramane de vazut cate profetii se vor adeveri (Cristofor - Magul din Carpaţi nu am apucat sa o citim). Cartea suna destul de convingator si ajuta la formarea unei imagini mai coerente legate de influenta reptiliana si de istoria acestei planete. Este o teorie destul de probabila, dar ramane de vazut ...

Despre prima carte se spune asa pe site-ul www.divin.ro de unde poate fi si cumparata (pt. comenziile peste 50 de lei , transportul este gratuit):

"Cartea ne invită să păşim într-o lume aparte, mistică, terifiantă, dar absolut sublimă prin ineditul ei. Pe parcursul relatării vom afla răspunsuri la întrebările care frământă omenirea de milenii: „Cine suntem?”, „De unde venim?” şi „Încotro ne ducem?”.Unele informaţii ne vor părea incitante, altele dureroase, iar altele ne vor răsturna sistemul de valori.

        Pe măsură ce le vom aprofunda vom realiza că, de fapt, toate aceste lucruri se aflau ascunse adânc înăuntrul nostru, încătuşate, aşteptând parcă clipa eliberării.

        Alături de David, un copil special, sosit printre noi tocmai de pe planeta Inua, suntem purtaţi într-o călătorie fascinantă prin care ni se relevă atât trecutul, prezentul şi viitorul planetei Terra, cât şi conexiunea speciei noastre cu cea a reptilienilor, călătorie al cărei unic scop este apropierea noastră de Divinitate, de Adevăr, de Viaţă.
"- poate fi citita aici.

Despre cea de-a doua carte , care ne-a fost adusa la cunostinta de prietenul Gabi de la blogul "Dincolo de limite" http://dincolo-de-limite.blogspot.com , se spune asa, pe acelasi site http://divin.ro :

"Împreună cu David, copilul Luminător, venit de pe planeta Inua, păşim într-o nouă incursiune în trecutul, prezentul şi viitorul Terrei. Pe parcursul lecturii suntem purtaţi cu măiestrie într-un trecut necunoscut al Pământului (în perioada Atlantidei, Egiptului şi Daciei) cât şi în viitorul luminos al umanităţii.

După citirea lucrării, dincolo de mesajul voliţional al cuvintelor, vom avea surpriza să constatăm că sufletul nostru a fost atins de ceva mult mai profund şi mai amplu, care ne face să ne dorim ca începând de astăzi să devenim Oameni..."
- aceasta carte poate fi citita si download-ata de aici.

Si celelate carti ale Aryanei Havah pot fi gasite pe scribd.com, dar bine ar fi sa mai si cumparam aceste carti, daca le consideram de valoare (sa incurajam astfel autorii lor si edituriile care le publica).
 
Despre reptilieni am mai postat si documentarele de la Enigma Channel ( seria de documentare "ILLUMINATI" (prima parte - click aici), a II - a parte (Conspiraţia Antichrist - click aici) şi a III - a parte (Ucişi de monarhie) şi seria "SECRET SPACE" (partea I - - The Illuminati Conquest Of Space şi partea a II-a - The Alien Invasion).

 Cateva articole interesante pe tema reptilienilor pot fi citite aici :

3) Cazul Dianei Vaughan, fostă «Mare Preoteasă» a lui Lucifer

Transrierea integului interviu de astazi poate fi citit aici :
Despre Arizona Wilder (marea preoteasa a acestui interviu de astazi) vorbeste pe larg, David Icke in cartiile sale Secretul Suprem 1 despre care divin.ro spune asa :

" Cea mai socanta si exploziva carte semnata David Icke. Toti oamenii de pe aceasta planeta suntem afectati de incredibilele informatii expuse de David Icke în aceasta carte. El demonstreaza în detaliu, folosind surse bine documentate, ca aceleasi linii genealogice controleaza de mii de ani planeta Pamânt, precum si modul în care omenirea este atent si meticulos manipulata. Acesti monstri cu chipuri umane au suprimat treptat cunoasterea spirituala si ezoterica ce ne-ar putea elibera din actuala închisoare mentala si emotionala în care suntem tinuti. „Secretul Suprem” ne îndeamna la trezirea generala, pentru a pune capat acestei terori ascunse!

David Icke ne explica pe larg de ce ne aflam astazi în fata transformarii incredibile care urmeaza sa se produca pe aceasta planeta.

Despre „Secretul Suprem” s-a spus, pe buna dreptate, ca este „cartea care va schimba lumea". Nici o persoana care o va citi nu va ramâne aceeasi!!!"

Despre Secretul Suprem 2 (aparute la Editura Daksha) divin.ro spune asa:

"Sacrificii umane si animale, controlul mintii si manipularea maselor, ritualuri satanice si crime realizate cu cea mai cruda premeditare, sunt doar câteva din dezvaluirile socante pe care David Icke ni le prezinta în acest al doilea volum al celei mai controversate dintre cartile sale, „Secretul Suprem”. Interviul cu Arizona Wilder, Marea Preoteasa care a oficiat ritualuri de magie neagra alaturi de mari nume ale politicii mondiale, arata fara nici o urma de îndoiala adevarata identitate a celor care conduc aceasta lume. Cu dovezi bine documentate, David Icke ne prezinta într-o noua lumina unele tragedii celebre din istorie, precum „accidentul” printesei Diana sau asasinarea presedintelui american Kennedy, care au fost, de fapt, crime planificate multa vreme, în detaliu.

Dar, asa cum ne îndeamna însusi autorul, „haideti sa punem odata capat acestui nonsens generalizat în care ne complacem de atâta timp. Planeta Pamânt si constiinta umana trec printr-un proces de vindecare, ridicând înca un coltisor din valul care ascunde realitatea.”

Noua ne este pur si simplu greu sa credem ca lucrurile sunt chiar asa si suntem un pic circumspecti la ideea de shape shifting (schimbarea instantanee fizica, din om in reptila) si  la ideea ca toti politicienii descrisi de Arizona Wilder sunt asa de abjecti. Noua, Arizona Wilder ni se pare o fiinta ciudata, cu o figura usor serpiliana si ca prima impresie, ne creeaza senzatia ca e o manipulatoare smechera. Poate ne inselam.

Ceea ce vedea ea este posibil sa fie doar la nivel astral (ca din cauza drogurilor pe care le lua in timpul ritualurilor, sa i se fi activat viziunea astrala si sa fi vazut dracii,  (draconienii - specie extraterestra reptiliana din Constelatia Draco) care poseda acele trupuri. Posedarea este posibila ...

Despre draconieni poate fi citita o carte foarte interesanta in engleza, aici.

Este posibil, dupa cum spunea micutul David din cartile cu Inuaki, sa fie vorba de generarea unui camp mental care le ofera infatisarea unui corp uman reptilienilor (un fel de scut energetic - care apare ca un fals corp uman). Asa e mai acceptabila ideea de shape - shifting. In filmul V, reptilienii au un invelis carnal care il acopera pe cel reptilian (ceea ce ni se pare neveridic).

Am citit si noi cartile Secretul Suprem, despre conexiunea reptiliana, cu anunaki si nobilimea neagra, cu fratia babiloniana si am fost uneori dezamagiti deoarece aceasta legatura este adeseori fortata, iar investigatia lui David Icke pare nestiintifica, deoarece pleaca de la niste idei preconcepute pe care urmareste sa le lege cu orice pret. 

Sunt si unele informatii conform carora este posibil ca David Icke sa fii fost prost informat de sursele sale si sa fi devenit un instrument inconstient al dezinformarii, in special in legatura cu reptilienii si cu ritualurile sangeroase ale politicienilor (cei care stiu engleza pot citi cateva marturii ale unui fost apropiat al lui Icke aici http://www.scribd.com/

Despre David Icke am vorbit pe larg in Categoria DAVID ICKE

In fine, sunt multe de spus, multe de comentat.

VEDETI FILMUL, TRADUS AICI:

Revelațiile unei mari Preotese


Accesul la film este oferit doar urmăritorilor implicați
(donatori sau cei care demonstrează că au distribuit, comentat și apreciat conținutul blogului prin diverse locuri în internet)
Cereți și vi se va da ...

P.S. Ca tot se apropie Craciunul este interesant sa vedeti ce are de spus Arizona Wilder (in acest interviu) despre aceasta sarbatoare, pagana in esenta:

" ... Craciunul are legatura cu o perioada..., urmeaza imediat dupa solstitiul de iarna care este o sarbatoare satanica sau druida, in legatura cu ziua care este numita "ziua care nu este zi".

Are legatura cu uciderea vechiului rege si nasterea celui nou, care este o sarbatoare druida.
Pe data de 24 sau 25 la miezul noptii, exista o ceremonie special pentru copii.

Se numeste "ultimul glob din brad".

- De unde vine asta?

- Este ceva care se foloseste pentru programarea copiilor in toate acestea.

S-au petrecut anumite lucruri cu copilul care a pus ultimul glob in pomul de Craciun. in noaptea de Craciun, pentru ca exista obiceiul de a decora bradul in ajunul Craciunului, iar pomul insusi este un simbol falic.

Iar aceasta este ceva pagan.

Craciunul se bazeaza pe o zi pagana.

Inca din vreamea romanilor, Craciunului a primit, ei cred ca i-au dat, un inteles crestin, si ca inseamna altceva, dar asta nu e adevarat.

Incepea imediat dupa solstitiul de iarna, care este o sarbatoare satanica sau druidica aflata in legatura cu o anumita zi din calendarul lor, pe care o numeau "ziua care nu este zi", si e legata de uciderea vechiului rege si de nasterea celui nou; este de asemenea o zi druidica.

Iar pe data de 24 sau 25, la miezul noptii se realiza un ritual specific ce foloseste copii care se numeste "Ultimul glob din pomul de iarna"

-De unde vine aceasta?

Aceasta se utilizeaza pentru copii, este o parte a programarii lor cu toate aceste lucruri si are legatura cu ceea ce i s-a intamplat copilului care a agatat ultimul glob în pom, in Ajunul de Craciun; Impodobirea bradului in Ajunul Craciunului este o practica obisnuita.

Iar bradul in sine este un simbol falic.

Si aceasta este ceva pagan. Craciunul este bazat pe o zi pagana.

Inca din timpul romanilor, cand crestinii i-au atribuit, ei au crezut ca i-au atribuit, o semnificatie crestina, ca inseamna altceva, dar nu este asa.

Este vorba despre intamplarea cu ultimul glob din brad, care are legatura cu ceea ce s-a petrecut cu acea fetita numita Jon Benet.

Jon Benet Ramsey?

Da, Jon Benet Ramsey.

Iar aceasta s-a petrecut in acea noapte datorita zilei de care este legata si datorita ritualului de care este legata.

In noaptea aceea s-au realizat ritualuri cu acei copii. de acest ritual.

Am auzit ca numele lui JonBenet este relevant pentru aceste ritualuri.

Stiti ceva despre asta?

Jon Bay este o zeitate satanica sau Satana.

Jon Bay este un nume dat Satanei. Iar acest nume este strans legat, atat de strans legat, incat nu inteleg cum de nu s-a aflat pana acum.Caci din cate stiu, nimeni nu a pomenit nimic de el.

De aceea a si fost omorata in ziua in care a fost omorata. Iar familia ei, din cate stiu eu, este implicata in asta.

Exista intotdeauna un pret pentru a ti se permite sa fii implicat in asemenea lucruri.Iar ea a fost acest pret.

Aceasta fetita si-a pierdut viata." ...

P.P.S Mai multe informatii legate de Craciun puteti gasi aici  :
Sarbatoriti in pace ...

UN FILM OPEN SOURCE

21 de comentarii:

  1. Am studiat lucrarile lui David Icke. 10 % daca e adevarat e grav. Sa nu ne pripim in al judeca pe David Icke, deoarece nici un om si nici o carte nu detin intregul adevar. Iar despre varianta reptiliana... daca luam considerare faptul ca intr-un univers infinit totul e posibil, ar trebuii sa meditam profund, inainte de a fi sceptici sau naivi.

    RăspundețiȘtergere
  2. TREBUIE SA CITITI NEAPARAT SI CARTEA "CRISTOFOR MAGUL DIN CARPATI". ASA VETI AVEA O ALTA IDEE DESPRE CREATIE, SI VIATA ESTE CEL MAI FRUMOS VOLUM AL ARYANEI.

    RăspundețiȘtergere
  3. SI NU RATATI CARTILE LUI RADU CINAMAR, PE ACELASI SUBIECTE CA SI ARYANA HAVAH. NUMAI BINE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre cartile lui Cinamar vom vorbi curand intr-un articol dedicat ;)I-am citit cartile ...

    RăspundețiȘtergere
  5. La partea a doua nu merge bine subtitrarea. La un moment dat dispare. Verificati va rog si corectati. Multumim

    RăspundețiȘtergere
  6. Da..ne-a mai spus cineva ..o sa corectam curand ...Scuze! Am vazut si noi asta cu intarziere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Offtopic, doar in legatura cu partea de incheiere despre adevaratele origini ale craciunlui.
    Documentarul "Pharmacratic Inquisition" ofera o varianta cu mult mai controversata referitor la mos craciun, la hainele ce le poarta, la caruta zburatoare trasa de reni, ce reprezinta de fapt pomul de craciun cu globurile agatate, de ce intra mosul pe hogeag, samd. Pe cat de socante, dovezile par a fi atat de clare, incat inclin sa cred ca e cea mai plauzibila varianta.


    http://www.pharmacratic-inquisition.com/main/

    RăspundețiȘtergere
  8. .Djasters_
    Buna,

    As vrea sa iau legatura cu realizatorul acestui site - am creat o subtitrare pentru un documentar creat de Jonathan Adampts. Din pacate am reusit sa subtitrez doar prima parte care cuprinde foarte multe informatii despre Religie.

    In documentar se vorbeste despre distorsionarea Legii universale prin nenumarate secte ,dogme ,credinte... Vocea de pe fundaa este u lui S.N. Goenka un lider spiritual.

    Am reusit sa subtitrez 99 % din prima parte - doar vocea de pe fundal - au ramas cam in jur de 10 propozitii care apar ca o completare ( in scris ) la ceea ce spune acest lider spiritual.

    Este foarte interesant si merita sa-l atasati la site-ul dumneavoastra.

    Intrati pe Linkul acesta pentru a vedea prima parte cu subtitrare

    Lasati-mi va rog o adresa de e-mai pentru a va trimite link-ul site-ului de unde al puteti download-a cu titrare ( romana ) inclusa.

    Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  9. .Djasters_

    Linkul documentarului:

    http://www.youtube.com/watch?v=AvJ4_bhPYv8

    RăspundețiȘtergere
  10. Alt nume:Jordan Maxwell.
    Are opinii despre acest subiect.

    RăspundețiȘtergere
  11. Vezi ca la 8:39 dispare.. Cauta in jurul acestui moment un caracter sau mai multe caractere ciudate care provoaca probabil intreruperea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Yogi blogger, din pacate nu noi am urcat filmul pe google video ca sa intervenim in subtitrare. Au fost unele probleme cu reencodarea filmului , partea a doua , si speram sa reusim sa urcam in cursul zilei de azi, undeva acest film. Ne cerem scuze pentru aceasta intarziere.
    In ceea ce-l priveste pe Jordan Maxwell tot respectul, insa e bine sa vedeti si urmatorul film , Jordan Maxwell debunked http://video.google.com/videoplay?docid=-3119679914965262207# .

    RăspundețiȘtergere
  13. A reevalua un simbol arata ca obiectul, in sine, nu are valoare, ci felul in care este folosit.

    E ca si cum nu am mai folosi cutite pentru ca prin ele se pot ucide oameni.

    Chiar va recomand sa va duceti la originile cuvantului simbol, simbolism, sa ii intelegeti sensul in context.


    Noua idee cu reptilienii este, de fapt, o noua forma de rasism.

    Si va amintesc ca rasismul apare ca urmare a ignorantei, inchistarii in prejudecati, in judecati de valoare gratuite etc.

    E foarte usor sa dai vina pe altii fara sa iti vezi propriul gunoi din ograda. Asa e si cu moda reptilienilor invadatori, anul 2012 sau oculta mondiala.

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga ggg, adresa noastra de email este freeyourmindandheart@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  15. Am vazut si filmul pe care dvs. il metionati/Jordan Maxwell debunked.
    In legatura cu acest subiect:alte opinii:Geroge Kavassilas 2009(are si explicatii matematice).2009.
    Incerc doar sa amintesc "toata paleta" opiniilor pentru a avea o imagine cat mai de ansamblu in ceea ce priveste subiectul.
    Cu drag, "minti si suflete libere".

    RăspundețiȘtergere
  16. Ar fi trebuit sa se aminteasca si de alte doua filme la fel de interesante:
    - ''They Live'' (1988).
    http://video.google.com/videoplay?docid=-9005367754264973286#
    - "The Arrival" (1996).

    >buburuza ofuscata<

    RăspundețiȘtergere
  17. Despre serialul V - nu a fost incetinita aparitia episoadelor, e pauza pana la primavara - asa fac toate serialele la ei (vezi si Flash Forward, alt super serial).

    RăspundețiȘtergere
  18. Mda... dar de obicei dupa mai mult de 4 episoade fac pauza. Si nu toate serialele fac pauza asa. In alti ani unele faceau pauza si altele mergeau si apoi schimbau , primele porneau si ultimile luau pauza, ca sa tina mintea omului ocupata tot timpul ;)

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu este corect cum procedati , ne uitam la un documentar gen POFETIILE
    UNEI MAME PREOTESE cu David IKE la prima parte iar cand vrem sa vedem a-2 parte este in al format si ne trimite in PREMIUM unde trebuie sa platim.Va sugerez sa anuntati dinainte.Vedeti ca partea 2-a nu poate fii vizionata decat pe bani.

    va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  20. Noi il vedem gratuit . Nu suntem trimisi pe nici un alt server cu bani. Nu intelegem de ce pe tine te triimite la un cont Premium. O sa urcam si pe alt server aceasta parte a 2-a daca sunt probleme (despre care noi nu am stiut nimic) nu te criza, ca nu facem nimic cu rea intentie! Avem sute de documentare urcate pe acest blog, cu acces gratuit la filme si tu ne faci incorecti! Esti chiar rautacios!

    RăspundețiȘtergere
  21. Inca ceva ... Partea a II-a a fost initial postata si ea pe googlevideo, insa a existat o problema cu subtitrarea care nu aparea complet pe film , insa cand am vrut sa inlocuim filmul pe serverul de la google, deja fusese luat accesul la urcat filme acolo, asa ca am fost nevoiti sa-l urcam pe alt server! De aceea exista 2 variante, nu de altceva!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...