Ieşirea Din MATRIX: ILUMINAŢII 3 - Ucişi de Monarhie

miercuri, 22 iulie 2009

ILUMINAŢII 3 - Ucişi de Monarhie


THE ILLUMINATI III (2008)

- Murdered By The Monarchy

Acesta este cel de-al treilea episod al seriei ILLUMINATI de la Enigma Channel.
Celelalte două părţi, pot fi vizionate aici (prima parte - click aici) şi a II - a parte (Conspiraţia Antichrist - click aici).

Aşa cum am spus legat şi de celelalte părţi, simţim nevoia să ne repetăm, documentarul vine cu noi informaţii la fel de şocante ca în primele două părţi, totuşi multe dintre ele sunt interpretabile şi greu de dovedit. Sunt nişte informaţii uluitoare pe care se merită să le avem undeva acolo în arhiva noastră mentală. Pot fi sau nu adevărate, iar în caz că sunt să nu fim chiar aşa de bulversaţi şi surprinşi. Oricum, câteva puncte noi sunt conectate şi imaginea de ansamblu al acestui mare puzzle al conspiraţiilor se mai clarifică.


Căutând pe net unele informaţii suplimentare despre Illuminati despre care nu am discutat aici pe blog până acum, am tot dat peste noul film Angels And Demons (Îngeri şi demoni) făcut după romanul lui Dan Brown. Cumva, trebuie să dai dovadă de un pic de perseverenţă pentru a te documenta despre Illuminati, cât de cât, căci majoritatea linkurilor din google duc către acest film. Am văzut şi noi acest film şi nu putem decât să fim de acord cu cel care a făcut următorul articol, care are legătură atât cu illuminaţii cât şi cu filmul de astăzi. Preluăm şi noi articolul în întregime:

Manipularea Hoolywood-ului de către oculţi: idei false în “Îngeri şi demoni”




De ce se expun societatile secrete cunoasterii publicului larg?

In ultimii ani, un nou trend a aparut la Hollywood: in centrul actiunii filmelor se afla diverse societati secrete. Unii ar putea gasi acest lucru ca fiind destul de surprinzator, din moment ce societatile secrete ar trebui sa ramana…secrete. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca multi oameni implicati in industria filmului chiar fac parte din aceste organizatii.

In urma cu o decada, filmele despre francmasonerie sau Illuminati erau o raritate. Dar in ultimii ani a avut o schimbare majora; simbolurile secrete ale acestor societati secrete sunt afisate pe marele ecran si chiar este explicata o parte din istoria lor. Care ar fi scopul pentru care ar face acest lucru? Multi dintre oameni, nici nu erau constienti de existenta lor…oare nu mai constituie secretul o cerinta pentru supravietuirea lor?

Oculta mondiala ne ofera doar ce vor ei sa cunoastem

Una din posibilele explicatii ar fi aceea ca societatile secrete si-au schimbat in ultima perioada strategiile de comunicare. Intrarea in era digitala, unde oricine poate publica materiale (documentare, DVD-uri, site-uri web etc.) despre aceste organizatii, face imposibila mentinerea secretului. Informatii care in trecut abia puteau fi gasite in cateva carti rare, pot fi gasite acum foarte usor pe Google. S-au relatat cazuri de masoni care erau chiar uimiti de gradul de cunostinte detinute de “profani”. De aceea, din moment ce trecerea in era digitala e ireversibila, ordinele oculte si-au adaptat strategia la acest nou context. Iar strategia lor suna in felul urmator:

“Daca ei vor trebui sa stie despre noi, atunci noi le vom spune ce trebuie sa stie”.


Elita oculta manipuleaza filmele cu informatii false

Prin intermediul Hollywood-ului si al cartilor de succes gen “Codul lui da Vinci”, lumea societatilor secrete este prezentata publicului larg, dar cu o singura MARE CONDITIE: ni se infatiseaza doar o imagine distorsionata si romantica a societatilor secrete. Ne este prezentata o “cunoastere mistica” a organizatiilor oculte, in care apar simboluri fascinante, cautari de comori si aventuri exotice. Telespectatorii chiar vor crede ca vor invata lucruri adevarate despre francmasonerie sau Illuminati, si astfel vor iesi de la film cu un sentiment de uimire, fascinatie si admiratie. Totusi, toate aceste lucruri se bazeaza pe fapte prezentate total distorsionat, pe explicatii dubioase si pe basme de adormit copiii. Telespectatorul, dupa vizionarea unui asemenea film, va avea un sentiment pozitiv fata de aceste societati secrete si va fi mai putin inclinat sa creada teoriile conspirationiste legate de ei.

Pentru a demonstra cele afirmate de mai sus, sa luam la analizat blockbusterul hollywoodian “Ingeri si demoni”, aparut in anul 2009.


Minciunile din “Ingeri si demoni”

Acest film se bazeaza pe romanul omonim a lui Dan Brown si se concentreaza pe Illuminati si razboiul ei impotriva Bisericii Catolice. Eroul umbla prin toata Roma pentru a salva Vaticanul de o mega-bomba, pusa de catre agentii Illuminati, ce urma sa explodeze la miezul noptii. Dan Brown ne face sa credem ca toate informatiile din cartea sa sunt reale…dar de fapt, ele nu sunt asa.

La inceputul filmului, Robert Langdon (interpretat de Tom Hanks) face cateva afirmatii despre Illuminati. Iata cateva din afirmatii:

a) “Illuminati a fost creata de Galileo Galilei, ca raspuns la refuzul Bisericii la teoria sa heliocentrica”

Adevarul e altul: Illuminati a fost fondat la 1 mai 1776 de Adam Weishaupt, profesor la o Universitate din Bavaria. Galileo Galilei a murit in 1642, asa ca e o diferenta de cel putin 130 de ani in adevarul istoric. Asocierea numelui lui Galilei cu cel al organizatiei Illuminati e o incercare de a asocia numele stralucitului savant cu aceasta societate secreta.

b) “Iluminati n-a devenit violenta inainte de secolul al XVII-lea”

De fapt, aceasta organizatie n-a fost niciodata violenta, actiunile sale bazandu-se pe tehnici de infiltrare si subversiune.

c) “Illuminati a fost un grup de oameni de stiinta, fizicieni si astronomi, care erau dedicati adevarului stiintific, si nu invataturilor gresite ale Bisericii. Vaticanului n-a privit cu ochi buni acest lucru, si a inceput sa-i vaneze si sa-i ucida”

Inca o afirmatie total falsa. Illuminati n-a fost creata niciodata din oameni de stiinta, care sa se dedice cunoasterii avansate. Filmul prezinta eronat ideea ca aceasta societate secreta ar fi o contrapondere la cerinta crestinismului de “credinta oarba”, interesand-o doar cunoasterea avansata. Astfel, aceasta organizatie este perceputa intr-o maniera pozitiva. Dar se stie ca adevaratul scop al Illuminati este instituirea unei “noi ordini mondiale”. Putem citi din manifestul lui Weishaupt, la infiintarea sectei Illuminati:

“Obiectivul organizatiei este:
- distrugerea crestinismului si a guvernelor monarhice;
- distrugerea natiunilor, cu scopul crearii unui internationalism universal;
- abolirea familiei prin orice mijloace;
- suprimarea drepturilor de proprietate si mostenire”

Illuminati, secta creata de Adam Weishaupt in 1776, a fost dizolvat la cativa ani dupa crearea sa. Dar totusi, cercetatorii au descoperit faptul ca acesata organizatie s-a integrat cu succes in francmasoneria moderna. Cei de la conducerea Illuminati si-au dat seama ca lojile masonice reprezinta platforma ideala pentru propagarea idealurilor lor. In concluzie, Illuminati, n-a fost niciodata creata de oamenii de stiinta dedicati adevarului stiintific. Organizatia n-a fost interesata decat de dominarea lumii, in propriul folos al membrilor sai.

“Illuminati e o organizatie buna”…asa vor ei sa credem…

Opera lui Dan Brown a fost concentrata pe societatile secrete. Exista un motiv important pentru care el are sprijinul total al Hollywood-ului: opera sa serveste pe deplin planului de dezinformare.

In acest film, Illuminati ameninta Vaticanul sa distruga Biserica prin lumina. “Lumina” se refera la explozia unei bombe anti-materie, dar semnificatia sa ascunsa este cea de “propaganda, indoctrinare”. Din acest punct de vedere, filmul este ca o bomba impotriva Vaticanului. Telespectatorii care urmaresc aceasta pelicula sunt martorii unor simboluri si ritualuri desacralizate ale catolicismului. Astfel, de exemplu, candidatii la functia de papa sunt tinuti in custi ca animalele, unul din ei fiind crucificat si ars in interiorul bisericii, mormantul defunctului papa este deschis, infatisandu-se chipul sau brutal deformat etc.

Toate aceste scene au o semnificatie simbolica puternica, afectand adanc constiinta privitorilor. Aura sfanta si divina de deasupra Vaticanului e inlocuita de morti sinistre, distrugere si coruptie. In finalul filmului, privitorii afla ca Illuminati nici nu exista de fapt in interiorul Bisericii Catolice, ca Biserica este toata corupta si ca membrii ei sunt gata sa faca orice crima pentru obtinerea puterii. Astfel, ideea cu care ramane un telespectator este aceea ca Illuminati e o organizatie buna, rasarita ca dintr-un basm, al caror membri sunt dedicati stiintei."

- un articol preluat de pe http://www.lovendal.net

O cu totul altă imagine decât în filmul "Îngeri şi demoni" poate fi vizionată aici:

VEDEŢI FILMUL ILLUMINATI III, TRADUS, AICI:


Pentru a viziona acest film subtitrat oferiți-ne minim 
5 lei DONAȚIE pentru a vă împrumuta accesul (doar la acest film) sau abonați-vă cu 25 lei sau 5 euro/lună la canalul nostru pentru acces la toate cele restricționate, nelimitat (timp de o lună), sau cu 50 Euro (250 lei) / an sau 100 Euro/viață prin Paypal, Revolut (pe id-ul @stefanrmsv), TransferGo sau transfer bancar - detalii AICI 

 

Cei care au Donat deja până acum, vor primi accesul la cerere, doar să ne spună/amintească în email 

freeyourmindandheart@yahoo.com sau iesireadinmatrix@gmail.com 

sau pe celelalte canale de Contact. Cei care donați anunțați-ne prin email (sau celelalte forme de CONTACT) ca să vă înregistrăm în baza noastră de date.

 

 


 



11 comentarii:

  1. salut...vreau si eu sa stiu de unde ai luat melodiile pe care le ai pe blog.... miar trebui si mie. :D....lasami un msj la entzabahnur@yahoo.com.....ms anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. Salve, in prima parte a documentarului, "Illuminati 3", sint specificate chestiuni total aiurea, daca nu, chiar rau intentionate, diversioniste! ...iara tot felul de neca-nimeni isi dau cu parerea despre Vlad Dracula, alias "Tepes" si specificate cu imagini "imprumutate" de la tot felul de trupe; vezi cazul emblemei Dragonului, care este o imagine a trupei americane de Dark Gothic Ambient, NOX ARCANA!!! ..presupun ca acest "mare istoric", adica neica-nimeni (!), stie f. multe, poate asa de multe de nici marii istori ai Romaniei nu le stiu... Si de unde pina unde a fost un domnitor psihopat??? Presupun ca si aici se bazeaza pe cartea masonului (evreu) Bram Stocker (pirt!), sau cunostinte istorice de nota 4, ...daca a fost la scoala... Presupun ca acelor navalitori - turci, tatari si altor scursori orientale cu care s-a luptat fostul domnitor, trebuiau primiti cu pine si sare si un indemn calduros la furat, omorit si alte nemernicii de acest fel. Insasi anumite pedepse, ca trasul inteapa, taierea membrelor, etc. nu sint de orgine romaneasca. Daca Vlad Tepes, este asa cum a specificat acel cretinoid ca sa impresioneze spectatorii cu introducerea la documetar, atunci pe: Stalin, Hitler, Churchill, acesti "pacificatori" cu milioane de morti pe constiinta cum ii considera??? ...bineinteles, ca Ei nu se pun, ca fac parte din clubul celor 33... Va rog fiti mai atenti la astfel de introduceri penibile, la astfel de documentare, sint multe persoane care cu orice pret vor sa creze senzational sa aibe un public anume. Ar trebui ca cei care au avut aceasta idee cu Vlad D., dupa cl. lor, cu un ordin de tip reptilian, sa li se puna mai multe intrebari si sa vina cu acele date/surse "pretioase" pe care le detin, sa-i uimeasca si pe istoricii romani! In rest, tineti-o tot asa! Bafta si Multa intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna. Articolul care l-ati preluat pe site-ul dvs. este creatia mea personala (dupa o documentare de cateva zile). Va rog mult sa schimbati sursa originala a articolului care este acesta:

    http://www.lovendal.net/wp52/manipularea-hoolywood-ului-de-catre-francmasonerie-idei-false-in-ingeri-si-demoni/

    Ca sa va convingeti ca spun adevarul, va pot oferi si surse din limba engleza de unde a fost tradus articolul. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e tot documentarul. Lipsesc aproximativ 40 de minute.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am vazut pana la capat, dar asa l-am gasit, in 3 parti si asa e si subtitrarea. Nu avem filmul aici unde suntem, sa verificam ... esti singurul care s-a plans.

    RăspundețiȘtergere
  6. astept de cand a aparut o traducere pentru illuminati 4 brotherhood of the beast, si a aparut de mult.
    cand veti traduce asta voi dona cu drag si cu folos pt. ca aflu o particica din viitorul meu.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu stiu daca merita vazut si de votantii DD dar da, pot trimite si in avans. contacteaza-ma la oldholborn at safe-mail dot com cu un paypal personal sau mooneybookers de preferat si trimit 10eur sau echivalentul $ in avans.
    p.s.:imi e dor de vremurile cand tragem doc-urile traduse de tine de pe scenelinks...

    RăspundețiȘtergere
  8. am gresit. adresa este oldholborn at safe-mail dot net nu com cum am scris prima oara

    RăspundețiȘtergere
  9. cand traduceti si ILLUMINATI 4 - The Brotherhood of the beast?

    RăspundețiȘtergere
  10. Când o să simțim că merită efortul. Momentan doar câțiva oameni ne apreciază cu adevărat și poate pentru ei o să facem acest efort, cândva.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...