vineri, 3 iulie 2009

APĂ, ENERGIE ŞI VIAŢĂ - O Expunere Ştiinţifică Despre Apă (3.07.2009)

WATER, ENERGY AND LIFE:
Fresh Views From The Water's Edge (2008)
Noi perspective de la marginea apei

Acesta este cel de-al treilea articol pe care îl dedicăm apei, misterioasei ape.
Primul articol despre apă de pe blog, "APA - Un Mare Mister" îl puteţi vedea aici (click aici). Al doilea articol despre apă, numit APA REVITALIZATĂ GRANDER îl puteţi vedea aici (click aici).
Un articol unde puteţi afla şi mai multe despre apă, găsiţi pe site-ul prietenului nostru Dan D., www.energielibera.net, un site cu multe articole super documentate, despre energia gratuită. Îţi mulţumim din suflet Dan pentru eforturile pe care le faci în promovarea acestui domeniu de frontieră (FREE ENERGY) şi pentru curajul de a ieşi în faţă. Îţi urăm succes şi putere de muncă în continuare. Îţi mulţumim deasemenea şi pentru ajutorul dat în corectarea subtitrării acestei expuneri ştiinţifice.
Preluăm şi noi o parte a articolului despre apă, de pe site-ul lui Dan , intitulat "Ce este apa?-Expunere stiintifica despre apa ":


"Iata o conferinta interesanta despre apa, apa studiata si examinata mai stiintific. Traducerea documentarului a fost realizata de echipa minunata a blogului Iesirea din Matrix. Le multumim in mod deosebit pentru acest efort al lor de a traduce acest documentar, cu un limbaj stiintific si academic greu, insa si pentru munca pe care o depun si lucrurile interesante pe care le prezinta pe blogul lor. Acesta conferinta este realizata in anul 2008 in cadrul Universitatii din Washington la a 32-a Prelegere Anuala a Facultatii si este tinuta de profesorul Gerard Pollack. Tema conferintei este: Apa, Energie si Viata: Noi viziuni de la marginea apei. Puteti urmarii si descarca aceasta conferinta si de pe site-ul Universitatii din Washington.
Apa atat de banala pentru noi pastreaza in ea mistere inca neelucidate, mistere existente de la crearea insasi a Universului. S-au facut intr-adevar pasi enormi in ultimul secol in directia descoperiri misterelor apei si caracteristicilor ei, insa, cu toate acestea se pare ca, inca si mai multe proprietati nebanuite ale apei ,sunt descoperite in fiecare zi, am putea zice, de diferiti oameni de stiinta si laboratoare de cercetare. Aceste descoperiri ajuta enorm de mult stiinta actuala si arata din ce in ce mai clar si posibilitati simple de a obtine energie (electrică de exemplu) din apa in mod direct prin anumite dispozitive, asa cum de exemplu, se specifica si in acest documentar spre sfarsitul lui, cat si indirect ,folosind apa ori pentru a misca anumite dispozitive, ori pentru fi disociata chiar ea prin implozie (ca in dispozitivele lui Victor Schauberger) sau electroliza (pentru obtinerea Oxihidrogenului) si folosita in combinatie cu un combustibil sau direct ca si combustibil."
În această conferinţă se mai descoperă şi o calitate a apei, foarte importantă , o calitate pe care mulţi o consideră o a 4-a stare de agregare a apei (pe lângă cea solidă, lichidă şi gazoasă) şi anume aceea de Cristal Lichid. Această ordonare sub formă de cristal ar explica unele mistere ale apei care includ ajutorul dat în fotosinteza plantelor (se pare ca fotosinteza este ajutata de apa) , de ce se strâng norii pe cer în acele forme compactate, deşi apa se evaporă de peste tot şi alte proprietăţi ale apei care erau neexplicate până astăzi, proprietăţi care vor fi discutate mai pe larg în conferinţa de azi.


Vă invităm aşadar, să vedeţi acestă conferinţă, tradusă, aici:
Acest film este OPEN SOURCE

ACTUALIZARE (18.03.2010)


Un alt fenomen legat de tensiunea superficiala a apei, din fizica

3 comentarii:

Anonim spunea...

Se incarca foarte greu filmul, iar viteza de download e foarte mica: 30-40 KB/sec. :\

FreeYourMind spunea...

Este un server experimental. Ne cerem scuze pentru inconveniente. Cu un pic de rabdare se poate vedea. O sa-l urcam pe un alt server in curand.

FreeYourMind spunea...

Gata...L-am urcat şi pe stagevu.com. Aveţi de ales acum. O să-l urcăm în curând şi pe youtube.com.

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...