luni, 28 decembrie 2009

Străvechi Extratereștrii (26.12.2009)

ANCIENT ALIENS (2009)

Acesta nu este primul documentar care abordeaza aceasta tematica pe blogul nostru, insa se merita vizionat si acesta deoarece calitatea prezentari este una cu totul deosebita.
Informatiile nu sunt noi, o mare parte din ele au fost deja prezentate pe acest blog si in aceasta directie va recomandam sa mai vizionati si urmatoarele articole si documentare:


Oare ce am putea spune mai mult?
1 poza valoreaza cat 1000 de cuvinte.
Daca sunt adevarate, pozele urmatoare vorbesc de la sine: 

 
Marii zei martieni 6000 BC din Tassili Mountains 
 Desertul Sahara

North Africa

 
Sego Canyon, Utah, c. 5,500 BC

Val Comonica, Italy, c. 10,000 BC


Pe o catedrala din Salamanca, Spania (construita in 1102 e.n)Pe tablitele sumeriene

  
Artefacte ceramice Jomon Jidai numite Dogu, de 6000 de ani.

Observati asemanarile?


Sau mai degraba cu aceste costume de scafandru moderne?


Pictura antica pe pietre in Australia
 
 Astronautul de 32m lungime descoperit in Peru de Eduardo Herran in 1982. 

Sculptura preistorica gasita intr-o pestera ecuadoriana

In India navele erau numite Vimane.


Hieroglifele egiptene descriu aceleasi imagini in piatra.Aceasta pictura se numeste "Madonna cu Saint Giovannino" de Domenico Ghirlandaio 
(1449-1494) 


Tapiterii din secolul 14. Ambele descriu viata Fecioarei Maria. Obiecte in forma de sapca pot fi vazute in ambele tapiterii. Ele se gasesc in Notre-Dame in Beaune, Burgandy. 


Pictura de mai sus ii portretizeaza pe Iisus si Maria si sub ei sunt nori lenticulari. Pictura se numeste "Miracolul zapezii" si a fost picatata de Masolino Da Panicale (1383-1440) si poate fi gasita la biserica Santa Maria Maggiore, Florenta, Italia.
 

Picturi din secolul 15
 

Pictura de mai sus este facuta de Paolo Uccello (1396-1475)  Se poate observa un OZN in apropierea lui Iisus. Poate fi gasita la Academia din Florenta

Pictura de mai sus este fauta de Carlo Crivelli (1430-1495) si se cheama " Buna vestire cu  Sfantul Emidius" (1486) si poata fi gasita la National Gallery, London.
 

Pictura de mai sus este facuta pe lemn in apropierea castelului Conti Dotremond, Belgium. 
Moise primeste tablitele si cateva obiecte pot fi vazute, in apropiere, pe cer.
 
Poza de mai sus este dintr-o carte numita Prodigiorum Ac Ostentorum Chronicon de Conrad Lycosthenes (1518-1561). Basel: Henricpteri, 1557. Ilustreaza aparitia unui OZN in Arabia in 1479. Cartea este detinuta de Australian Museum Research Library. 
 

Pictura de mai sus se numeste "Adormirea fecioarei" de ANON. Pictata in 1490. Atentie la nori.

Aceasta este o medalie franceza care pare a comemora o aparitie 
OZN de forma circulara in 1680.
 

Pictura de mai sus este facuta de Bonaventura Salimbeni si se numeste "Glorificarea  Eucharistului", pictata in 1600. Observati obiectul care seamana cu satelitul Sputnik (primul satelit trimis in spatiu, de rusi, in 4 oct 1957). Pictura poate fi gasita in San Lorenzo in San Pietro.
SPUTNIK

 

Si mai multe roti! Aceasta imagine ilustreaza o priveliste cu OZN-uri deasupra Hamburgului, in  Hamburg, Germany 4 November 1697. Obiectele au fost descrise ca fiind "doua roti stralucitoare" 
 

Aceasta imagine este facuta de artistul flamand Aert De Gelder si se numeste "Botezul lui Hristos" si a fost pictata in 1710 si poate fi gasita la  Fitzwilliam Musuem, Cambridge. Un obiect discoidal trimite niste raze stralucitoare catre Ioan Botezatorul si Iisus.
 
Mai sus este o ilustrare a unei aparitii din 18 Aug 1783 la ora 21.45 la Castelul Windsor.
Imaginea a fost realizata de Thomas Sandby (un fondator al Royal Academy)si de fratele acestuia, Paul, ambii martori la eveniment.

Aceste imagini sunt din Kimberley, Australia. Sunt picturi din pesterile aborigenilor din australia, care au aprox 5000 de ani. 

Aceasta fresca are 1000 de ani vechime. Fotografia a fost facuta in canionul de 9 mile din Utah, SUA, care de fapt are 40 de mile lungime si contine peste 1000 de pietroglife create de diferite culturi stravechi, incluzand aici  culturile Anasazi, Fremont & Ute. Aici putem spune ca se afla cea mai llunga galerie de arta din lume. Aceasta pictura pe piatra fost realizata de cultura Fremont.


Image Hosted by ImageShack.us


Imaginea de mai sus vine dintr-un text antic din Orient numit Prajnâpârâmita - Suna. 
Aceasta este o ilustrare renascentista a unei aparitii OZN in Roma, despre care se vorbeste in detaliu in cartea "Prodigiorum liber" de istoricul roman Julio Obsequens.

Pana si in Biblie se vorbeste de un posibil contact extraterestru cu pamantenii:

" Din ce în ce mai mulţi cercetători consideră că în Biblie au fost semnalate multe episoade de răpiri ale unor personaje biblice de către OZN-uri. Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul a fost, conform tradiţiei, înălţat şi el în cer. Citim în acest sens în Biblie: „Când Domnul a fost să-l ridice pe Ilie la Cer în vârtej de vânt [...] iată, un car de foc şi căi de foc i-au despărţit [...] şi Ilie s-a înălţat la cer într-un vârtej de vânt” (2 Regi, 2; 1-12). Ştiind că va fi răpit, Ilie peregrinează prin mai multe oraşe, fără a spune de ce.
Şi în multe cazuri raportate în zilele noastre cel ce urmează să fie răpit simte nevoia imperioasa ca să meargă, aparent fără rost, într-un loc anume, unde se va produce evenimentul. Iar în mintea celui ce a urmărit precedentele episoade ale serialului nostru, acel „vârtej de vânt”, care este în acelaşi timp şi un „car de foc”, va evoca imediat un OZN. Dar cum altfel ar fi putut descrie un martor, de acum două milenii şi jumătate, un vehicul luminos care se rotea şi se putea înălţa cu repeziciune spre cer?
Şi proorocul Ezechiel a văzut că „un vânt-vârtej venea dinspre miazănoapte şi un nor mare într-însul şi strălucire împrejuru-i şi foc sclipitor, iar în mijlocul lui ca şi cum ar fi fost o arătare de chihlimbar în mijlocul focului şi strălucire într-însa. Şi în mijloc, ca o asemănare de patru făpturi vii”. Într-o altă traducere, aceeaşi întâmplare e descrisă ca un „snop de foc, care răspândea în jur o lumină strălucitoare, în mijlocul căreia lucea ca o aramă lustruită care ieşea din mijlocul focului. Tot în mijloc se vedeau patru făpturi vii a căror înfăţişare avea o asemănare omenească” (Ezechiel, 1; 4-5).
Dincolo de vădită dificultate a naratorului de a descrie cu vocabularul său rudimentar un fenomen total neobişnuit, asemănarea cu un OZN este din nou evidentă, mai ales dacă adăugăm ca după această frază urmează o lungă descriere a obiectului, de pildă: „cele patru [roţi] aveau aceeaşi înfăţişare; iar după lucrarea lor erau ca şi cum ar fi fost roată’n roată. Ele înaintau în toate cele patru laturi ale lor şi’n timpul mersului nu se învârteau [...] şi când făpturile cele vii se ridicau de la pământ se ridicau şi rotile [...] căci duh de viaţă era în roţi…”.
Aceste descrieri obscure dau seama de efortul făcut de privitorul confruntat cu o alcătuire evident tehnică, în stare să zboare, graţie acelui „duh de viata” căreia azi i-am da probabil numele de „principiu de propulsie” sau poate „antigravitaţie”. S-ar putea, tot aşa, ca scribul să nu fi avut alt termen potrivit, pentru un mecanism care se mişca singur, decât „făpturile cele vii”.
Ezechiel descrie şi o altă întâlnire cu o întocmire venită din ceruri. Imaginea acesteia trimite din nou la OZN-uri, în ciuda limbajului arhaic: „de la mijloc până jos era foc, iar de la mijloc în sus era ca boarea unui chip ca vederea unui chihlimbar”. Foarte mulţi dintre cei ce au suferit o răpire OZN spun că au fost ridicaţi în văzduh de un fascicul luminos. Ezechiel descrie acelaşi lucru prin cuvintele „şi a întins ceva că asemănarea unei mâini, şi m-a apucat de creştetul capului. Duhul m-a ridicat între Pământ şi Cer, şi m-a adus, în Ierusalim” (Ezechiel, 8; 2-3). El reuşeşte apoi să treacă prin zidul casei Domnului, văzând nelegiuirile din interior, într-un mod care seamănă cu faimoasele treceri prin zid raportate de cei răpiţi.
Proorocul Isaia se pare că a avut şi el parte de zboruri spaţiale. Ele au fost însă epurate din textele Bibliei canonice şi s-au păstrat numai într-un apocrif slavon: Vedenia lui Isaia. Istoria începe, ca şi la Enoh, într-o noapte când profetul este vizitat de doi bărbaţi înalţi, trimişi să-l ia în Cer. Aici îi sunt arătate o seamă de taine sacre, după care este adus acasă. El are impresia că a petrecut în cer doar două ore, dar va constata că pe Pământ s-au scurs în acest timp 32 ani. Ar fi desigur interesant de ştiut dacă această anomalie (atât de binecunoscută, de la paradoxul einsteinian al gemenilor şi până la basmele de tipul „Tinereţe fără bătrâneţe”), a fost consemnată încă din viata profetului său este o contaminare mai târzie." - sursa http://www.lovendal.net


 
"Crucificarea" pictata in 1350. Pictura se afla deasupra altarului in Manastirea Visoki Decani  in Kosovo, Yugoslavia.

Aceasta este o fresca din secolul 17 si se afla in Catedrala Svetishoveli in Mtskheta, Georgia. Observati cele doua nave sub forma de nave circulare in laterale.

Le multumim celor de la blogul Yoghinii - MISA ca au urcat acest film pe Vimeo si care descriu documentarul de astazi in felul urmator :
"Ancient aliens" este un documentar extrem de interesant prin faptul ca prezintă imagini filmate ale unor desene, clădiri sau obiecte antice, ale căror caracteristici avansate pot fi explicate doar printr-o tehnologie foarte performantă, cum ar fi:
- desenele uriaşe de la Nazca, Peru, a căror formă poate fi desluşită numai din avion.
- ruinele de la Puma Punku, Bolivia, unde au ramas blocuri uriaşe de piatra din cea mai dură tăiate cu o precizie uluitoare.
- harta amiralului turc Piri Reis din anul 1513 care pe lângă acurateţea incredibilă cu care reproduce coastele Europei, Africii de Nord şi a Braziliei(!), prezintă şi continentul Antarctica (ca şi când nu ar fi acoperită de gheaţă).
- calculatorul mecanic descoperit la Antikythera, vechi de cel puţin 2000 de ani şi care are un mecanism atât de complex incât este imposibil să fie explicat prin nivelul tehnologic al civilizaţiilor antice."

ACTUALIZARE (26.02.2010)


"Desene preistorice cu OZN-uri

Desene preistorice cu OZN-uri si extraterestri descoperite intr-o pestera din India
Un grup de antropologi care desfasurau cercetari in sanul unui trib dintr-o regiune izolata a Indiei a facut o descoperire uluitoare: complexe reprezentari grafice preistorice ilustrand extraterestri si nave de tip OZN pe peretii unei pesteri.
Desenele au fost identificate in regiunea Hoshangabad din statul Madhya Pradesh, situata la numai 70 kilometri de centrul administrativ local Raisen. Pesterile sunt ascunse adanc in jungla luxurianta.

O imagine clara a ceea ce ar putea fi un extraterestru imbracat intr-un costum spatial poate fi vazuta in imediata vecinatate a unui OZN de forma unei farfurii zburatoare, care emite un soi de raze, in ceea ce ar putea sugera un antic scenariu de rapire pe raza tractoare. Ceva ca un camp de forta sau o dara poate fi observat in urma OZN-ului.

Este, de asemenea, vizibil un alt obiect putand insemna o "gaura de vierme", explicand felul in care extraterestrii reusesc sa ajunga pe Pamant. Imaginile i-au facut pe unii entuziasti ai misterelor de acest fel sa conchida ca ele ar fi putut fi realizate chiar prin concursul direct al unor fiinte extraterestre.

Arheologul local, Wassim Khan, pretinde ca obiectele din imaginile rupestre sunt o anomalie totala in raport cu natura altor exemple de arta preistorica ce descriau viata acelor locuri si a acelor vremuri. Ca atare, specialistul crede ca ele ar putea sugera ca fiinte venite de pe alte planete au interactionat cu oamenii inca din vremuri foarte indepartate; ceea ce adauga greutate mai vechii teorii ce postula ca civilizatia umana ar avea la baza implicarea activa a unor creaturi din spatiu
" - sursa http://cybershamans.blogspot.com/

DEOARECE A APARUT SERIALUL ANCIENT ALIENS NI S-A PARUT DESUET SI FARA ROST FILMUL DE ASTAZI. SERIALUL CUPRINDE SI FILMUL DE ASTAZI PLUS NENUMARATE ALTE INFORMATII SUPLIMENTARE. ACESTE FILME SI MULTE ALTELE PE ACEST DOMENIU LE-AM GRUPAT IN CATEGORIA PALEOASTRONAUTICĂ.

21 de comentarii:

DANIIL spunea...

FELICITARI PENTRU ACEST ARTICOL.ESTE FOARTE ADEVARAT....SI ASA ESTE,LA UN MOMENT DAT VOM FI AJUTATI SI DE ALTE CIVILIZATII MAI EVOLUATE DECAT NOI,DAR CARE TOT CREATIE DE-A BUNULUI DUMNEZEU SUNT.

Anonim spunea...

Bravo dragii mei.
Si in iconografia romaneasca exista astfel de imagini.Ma uit si revin cu amanunte exacte.
Bravo.

Anonim spunea...

Alt documentar:Thunderbolts of the Gods.

Anonim spunea...

ciudata chestia cu astronautul de pe catedrala de la salamanca,se spune ca s-a restaurat in 1992 de Jeronimo Garcia http://www.hoax-slayer.com/cathedral-spaceman-carving.shtml
dar in poza se vede un astronaut cu chip omenesc dar am vazut niste fotografii in care nu aveau chip de om sau mi se pare mie
http://www.tenholder.net/photoweb/default.htm?page=/photoweb/photos/2002/spain/040.htm
http://meperdendoporai.multiply.com/photos/hi-res/10/59?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F10%2F59

FreeYourMind spunea...

Intr-adevar e ciudata fata astronautului in poza de aici http://meperdendoporai.multiply.com/photos/hi-res/10/59?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F10%2F59. Se pare ca la restaurarea din 1992, i-au facut o fata mai umana , nimic altceva.

Anonim spunea...

probabil cand au facut prima fata nu aveau ghips de modelaj ;)

Anonim spunea...

David Wilcock septembrie 2009
2h27min fara subtitrare dar fff interesant
http://www.youtube.com/watch?v=scym0WH3Jww&feature=player_embedded

FreeYourMind spunea...

Avem postate pe blog doua filme, traduse , cu David Wilcock ... Ce ne aduce nou acest film pe care ni-l recomanzi?

Anonim spunea...

Calatoriile in timp
Virusi
Corpul astral
Pietre colosale verticale
Geometria sacra
Puterea piramidelor
Crop circle
Transformarea planetelor
Viata din 'non viata'
Experimente genetice
Alinierea galactica ;Precum si multe altele ,fiecare fiind elaborat si sustinut cu imagini si dovezi ,cu trimiteri la specialisti ,site-uri sau carti.Foarte interesant ,ne jignitor si zic eu 'diversificat'.

Anonim spunea...

La Multi Ani FYM si tuturor de pe acest blog!!!
Tine-o tot asa pentru Desteptarea/Trezirea a citor mai multi semeni dintre Noi!

>Buburuza ofuscata<

Anonim spunea...

Daca vei arunca aceasta chemare a Domnului Isus catre viata sa
stii ca intr-o zi vei regreta pentru ca nu ai ales sa accepti
realitatea Biblica. http://www.crestinul.ro/iadul.htm
Dumnezeu ne iubeste si L-a dat pe Singurul Sau Fiu pentru noi
pacatosii , cereti iertare pentru pacatele tale si vei fi salvat !

empiricus spunea...

"eu am dreptate,tu nu ai,urmeaza-ma si vei fi salvat" asta e mare gresela in lume si provoaca haos.In loc sa ne schimbam noi insine,vrem sa schimbam pe altii.
La Multi Ani FYM si cititorilor acestui blog.

florinus63 spunea...

empiricus - subscriu. Dar trebuie sa recunosti ca la primele trepte se afla religia si apoi "adevarul", cred ca anumite prezentari de idei trebuie lasate la nivelul emitatorilor, pana isi ridica vibratia si'si vor "roti" singuri scaunul pt a mari unghiul:))
FYMAAA, multumim pentru ce faceti pentru toti, in scopul cunoasterii si re-cunoasterii; sa aveti Lumina, si "La Multi Ani !"

FreeYourMind spunea...

La multi ani tuturor dragilor! :)
Si noi va multumim ca existati ...

Anonim spunea...

Multe Salutari si La multi Ani !!! La cit mai multe articole de exceptie, ca oamenii sa
constientizeze ceea ce se intimpla ACUM in lume! Cum unii, ne pregatesc de mult timp un Ev-Mediu Hi-Tech!!!!!!!!!

[8,0,1,2,8].


P.S. Pt. acel anomin bigot!
Se apropie 2012??? ...Frica este prea mare, nu??

GabyS spunea...

La multi ani!
Multumiri pt tot ce faceti! tineti-o tot asa... ;)

Anonim spunea...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

Anonim spunea...

Rugaciunea Inimii=meditatie veche dacica.Dacii Liberi cunosteau practica Linistii(hesychia cu derivarea ulterioara a termenului in... isihastru),forma "yoga"(cunosteau exercitul corect de a respira=viata) mai inalta(de aici termenul de Inaltare).
Corect spusa:Doamne Isus Hristos Fiu al Lui Dumnezeu(inspir),binecuvinteaza-ma pe mine,Credinciosul Tau!(expir).Pozitia este de ortostatism(de aici orto)si... deci extrem de fireasca,umana.
Din pacate Orto a devenit orto-dogma cu rezultatele care se vad.
Imi pare bine ca am sansa sa impartasesc cu voi aceasta idee.
Romanii sunt urmasii Dacilor Liberi!

Anonim spunea...

Iertare:erata:corect scris Iisus(Om si Creator).

Anonim spunea...

Eu am citit cartile de mult si inca in documentar nu sunt prezentate toate dovezile. Imi amintesc despre alte desene rupestre sau niste constuctii antice din piatra, in forma de con si care aveau o singura intrare in partea superioara, adica pe sus, fara nici o alta usa...
Sunt DOVEZI clare si concrete, dar este precum si credinta in Dumnezeu: spui CRED si asta inseamna ca nu mai trebuie sa dovedesti nimic. Asa si in cazul acestor multiple si nenumarate dovezi. Ori crezi, ori dupa parerea mea esti Gica Contra.Dar stiu sigur ca o data si o data, adevarul va iesi la suprafata si atunci sa-i vedem pe sceptici...
Iar toata chestia asta nu are nici o contradictie cu Dumnezeul nostru, al tuturora, pamanteni ori extraterestrii din moment el este creatorul UNIVERSULUI.

TrixxRO spunea...

http://www.youtube.com/v/ki-y6YEsMRs

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...