Ieşirea Din MATRIX: Secretele Vaticanului

duminică, 28 martie 2010

Secretele Vaticanului

SECRETS OF THE VATICAN (2006)

"Imagini dramatice si socante pe care nu le gasitii nicaieri altundeva - in special nu la televiziunea prin cablu!" -ConspiracyJournal.com 

Ascunde Vaticanul informatii conform carora crucificarea a fost o înşelătorie? Exista o cabala secreta de satanisti in interiorul Vaticanului care este pusa in slujba conspiratiei malefice a Noii Ordini Mondiale? Exista vreo legatura intre OZN-uri , Extraterestrii si Vatican, stiut fiind ca de curand Vaticanul a recunoscut ca extraterestrii sunt fratii nostrii? Este exorcismul un efort inutil , iar practica acestuia a dus adeseori la moartea posedatului? Ce secrete  detine Vaticanul despre viitorul lumii?Intereseul tot mai mare in ceea ce priveste astronomia, legatura Vaticanului cu Telescopul Hubble si alte telescoape de pe Pamant, sunt o dovada ca acesta este constient ca Planeta X se indreapta spre Pamant?

La toate aceste intrebari si la multe altele ne va raspunde filmul de astazi.
Tot in acest film sunt demitizate si descifrate unele dintre tardtiile si obiceiurile asa zis crestine, care de fapt, in mare parte, sunt de influenta pagana, egipteana, romana, sumeriana, tracica samd.(de exemplu DEZLEGAREA LA PESTE).

Si ca veni vorba de obiceiuri pagane care au devenit crestine sa vorbim chiar de sarbatoarea de azi, sarbatoarea Floriilor: In acest sens va recomandam sa studiati articolul "Obiceiuri pagane in crestinism" de pe blogul http://razvan.pevarf.org unde se spune asa:

"Floriile. Intrarea Domnului in Ierusalim si intampinarea lui cu flori. Nimic pagan in asta, dar, Sarbatoarea Floriilor are stravechi radacini, ea fiind atestata in societatea romana ca zi dedicata zeitei Flora, peste care crestinismul a suprapus sarbatoarea Intrarii Domnului in Ierusalim (Floriile, in terminologia populara) – ca doar se stie ca noi de la Ram ne tragem. In ziua de florii se aduc in casa ramuri verzi de salcie, intrebuintate atat in ritualurile casnice cat si in cele bisericesti. Acestea intruchipeaza simbolul castitatii si al renasterii anuale a vegetatiei, un substitut fitomorf al zeitei Flora. Ramurile pastrate la icoane se pun pe foc vara, in momentul in care incepe vreo furtuna, sau se arunca in curte cand incepe sa bata grindina.

In Banat si Transilvania, in ajunul Floriilor, fetele mari aveau obiceiul de a pune cautatoarea (oglinda), impreuna cu o camasa curata, sub un par altoit, trebuind neaparat ca, a doua zi de dimineata, rasaritul soarelui sa le gaseasca acolo, oglinda fiind ulterior intens folosita in farmecele de dragoste si sanatate.

Sambata dinaintea Floriilor, numita si Sambata lui Lazar, se practica datina Lazarelului, practica care aminteste de un stravechi zeu al vegetatiei ce murea si renastea la inceputul fiecarei primaveri."
Pe blogul ROMANIA - DACIA - Casa Noastra ni se spune ca de fapt, sarbatoarea floriilor are origini tracice. Asa ca Dumnezeu mai stie prin ce cotloane de timp se ascund radacinile obiceiurilor noastre "crestine".

Si poate unul dintre cele mai oribile si primitive obiceuri crestine din aceasta perioada, este masacrarea mielor de paste. In  acest sens va recomandam sa cititi un articol foarte interesant , scris de  Octavian Sarbatoare (Profesor de studii ale religiilor şi filosofie), articol intitulat "Se apropie macelul mieilor " (click aici)(de fapt suntem in mijlocul acestei manifestari jenante pt civilizatie).

 Alte articole despre Secretele Vaticanului :

1) http://www.lovendal.net/


2) Secretele murdare ale Vaticanului
http://www.independent-al.ro/


3) Secretele Vaticanului 
http://www.zonex.ro/

De asemenea va invitam sa studiati si urmatoarea serie de articole, foarte documentate, dedicate ISTORIEI CRIMELOR PAPALITATII ( articole din Revista NEXUS, pe care va invitam sa o cumparati , astfel sa spirjinim efortul inimosilor redactori ai acestei reviste):
PRIMA PARTE , A II-A PARTE, A III-A PARTE

Vedeţi filmul tradus, aici :



Vă invităm de asemenea, să studiaţi şi alte articole şi documentare de pe blogul nostru, legate de acest subiect:


1) ILLUMINATI - Angels and demons revealed
http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/illuminaii-ngeri-i-demoni-revelai.html


2) DELIVER US FORM EVIL
http://fymaaa.blogspot.com/2009/08/si-ne-fereste-de-cel-rau-01082009.html

3) ILLUMINATI 3 - Ucisi de monarhie
http://fymaaa.blogspot.com/2009/07/iluminatii-3-ucisi-de-monarhie-22072009.html


Pentru o mai buna documentare referitoare la fanatism religios in special, extremism, şi separatism, va invitam sa studiati si articolele :
Fanatismul, cauza tuturor relelor şi
Spiritualitate VS. Religie


27 de comentarii:

  1. ptr cei care inteleg avertisment - Romanii care pe timp de CRIZA se vor deplasa ptr. distractii concedii cu Masina personala sau Avionul , vor avea mari probleme in VIITOR deci mai bine alegeti TRENUL pe caile ferate foarte Sigure si Verificate SAU va plimbati prin JURUL CASEI ! NOTA - fiecare cu STIINTA lui

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate ce film nedocumentat si diversionist ai postat. Tocmai acu in preajma invierii... Or fi catolicii ascunzand secrete si sunt uneori vinovati de lucruri groaznice dar filmul asta e de-a dreptul un hoax.
    Ce te faci cu ortodocsii care cred ca Iisus a murit pe cruce si inviat dar n-au nici o treaba cu catolicii? Si ei sunt autori ai unei conspiratii? Ce faci cu nenumaratele dovezi istorice ale existentei lui Iisus? Ce faci cu scrierile asa zis necanonice care au stat 2000 de ani prin pesteri sia care descoperite recent in Israel vorbesc tot de Iisus. Daca a fost doar o legenda cum se explica aparitiile si ajutorul sau in timpul rugaciunilor si inclusiv in timpul calatoriilor astrale?

    Am cautat date pe net despre film.. si.. mai nimic. Poate ai gasit tu ceva eu n-am gasit site, nici pe imdb nici pe wikipedia, nu are nicaieri bibliografie si documentatia folosita, ce legatura au intervievatii cu vaticanul si cine sunt ei (in afara de Jordan Maxwell care se stie ca e ateu). Despre autor, Timothy Green Beckley am gasit ca e un actoras care a jucat in 2 filme de duzina in 2000 si 2004 dar nimic despre acest film http://www.imdb.com/name/nm0065776/

    Pana si zeitgeist care venea cu aceeasi teorie aiuritoare despre Iisus prezenta macar ceva scrieri si cativa autori.

    Filmul asta prezinta teorii ale conspiratiei diversioniste pentru a nu le vedea pe cele reale, pt a nu mai vedea ca ti se pune otrava in mancare si in vaccinuri, cipuri in acte, ca esti superscanat si radiografiat la granita, pe trotuar sau pe autostrazi.. ca sa nu mai zicem de saracirea prin criza si impozite crescute totul ducand la un singur obiectiv - sclavia.

    Ca sa nu mai zicem de greseli flagrante in film... cazul romanesc de exorcism al ortodocsilor de la Tanacu prezentat ca tinand de vatican... penibil. Iar tipa care e tot timpul filmata plimbandu-se, probabil o spiritista, are la un moment dat un tricou pe care scrie Illuminati..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa o fi draga Adi. Cum zici tu ...

    Ce ne facem cu baptistii, cu pocaitii de toate felurile, cu Iehovistii? Ce facem si cu ei? Daca ei cred in Biblie si in povestea lui Iisus ce ne facem? Ce ne faceam daca ar fi crezut in Zeii Olimpului sau in Fat Frumos? Vai ..ce ne faceam?

    Cu tot respectul, care sunt nenumaratele dovezi ale existentei lui Iisus. Ok, hai sa spunem ca Iisus a existat, dar unde sunt doveziile care sustin povestea acestuia din Biblie?
    Scrierile necanonice sunt recunoscute ca fiind reale sau hoaxuri?
    Ce ne facem cu mormantul lui Iisus descoperit drecent de arheologi? http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1111663-documentar-despre-isus-naste-puternice-controverse.htm
    Pe cine sa credem? Sa credem biserica care are tot interesul sa tina populatia in ignoranta?
    Orice poate fi un hoax draga Adi.
    Calatoriile astrale pot fi complet subiective, o creatie a ta, personala , izvorata din ideea ta despre realitate si lume.
    La rugaciuni raspunde Universul conform credintei tale. Unii se roaga la pietre, vaci, spirite, talismane samd si obtin aceleasi efecte.Credinta este cea care te-a vindecat ... zicea Iisus.
    Filmul ridica unele semne de intrebare. Pentru cine a mai citit una alta , unele chestii se leaga, altele nu. Sunt niste puncte de vedere. Nu este necesar sa-i crezi pe cuvant. Cerceteaza si tu mai departe. Filmul este un indemn la nu a mai lua de bun tot ce ni se serveste pe tava. Propaganda religioasa oficiala este un hoax draga Adi ...asta e ideea. Nu mai puneti botul la tot ce spun religiile si reprezentantii lor de frunte, popii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iată unele dintre cele mai importante dovezi istorice ale existenţei lui Iisus:

    Tacitus, scriitor roman din primul secol, considerat unul dintre cei mai exacţi istorici ai lumii antice, a făcut menţiuni legate de creştini “superstiţioşi” ("numiţi după Christus", care este numele latin al lui Hristos), care au avut de suferit în timpul regimului lui Pontius Pilat sub domnia lui Tiberius. Suetonius, secretarul şef al împăratului Hadrian, a scris că a existat un om numit Chrestus (sau Hristos) care a trăit în timpul primului secol (Analele 15.44 ).

    Flavius Iosefus este unul dintre cei mai renumiţi istorici evrei. În lucrările sale intitulate Antichităţile, el face referire la Iacov ca “fratele lui Iisus, care era numit Hristos”. Există un pasaj controversat în lucrarea sa (18:3) care spune: "În acea vreme exista Iisus, un om înţelept, dacă am putea să îl numim om. Pentru că el a fost unul care a făcut lucruri neobişnuite, suprinzătoare. . . . El a fost Hristosul . . . El s-a arătat viu din nou a treia zi, după cum au prevestit profeţii sfinţi şi după cum zece mii de alte lucruri mărturisesc despre El". O altă traducere a acestui pasaj este: "A existat în acea vreme un om înţelept numit Iisus. Comportamentul Său a fost bun şi a fost vestit prin virtuţile Sale. Şi mulţi oameni dintre evrei şi dintre alte naţiuni au devenit discipolii Săi. Pilat L-a condamnat să fie omorât prin crucificare. Însă cei care au devenit discipolii Săi nu au abandonat învăţăurile Sale. Au spus că El s-a arătat acestora a treia zi după crucificarea Sa şi că El era viu; astfel, probabil că El era Mesia, despre care profeţii au povestit înainte deja minunile Sale."

    Iulius Africanus îl citează pe istoricul Tallus într-o discuţie legată de întunericul care a urmat crucificării lui Hristos (Scrierile Extant, 18).

    Plinius cel Tânăr, în Scrisorile 10:96, a surprins practicile de închinare ale primilor creştini, inclusiv faptul că ei se închinau lui Iisus ca Dumnezeu şi erau persoane cu o etică înaltă, încluzând de asemenea şi referinţe legate de Cina Domnului.

    Talmudul babilonian (Sanhedrinul 43a) face referire la crucificarea lui Iisus în ajunul Paştelui, ca şi la acuzaţiile formulate lui Hristos în ceea priveşte practicarea vrăjitoriei şi încurajarea apostaziei evreilor.

    Lucian din Samosata a fost un scriitor grec din secolul al doilea care a admis că lui Iisus I se închinau creştinii, ca El a introdus noi învăţături religioase şi ca El a fost crucificat pentru ei. El spunea că învăţăturile lui Iisus includ frăţietatea credincioşilor, importanţa convertirii şi a respingerii celorlalţi zei. Creştinii au trăit conform legilor lui Iisus, s-au considerat mântuiţi şi au fost caracterizaţi printr-o atitudine de indiferenţă privind moartea, dedicare voluntară şi renunţarea la bunurile materiale în favoarea celorlalţi.

    Mara Bar-Serapion confirmă faptul că Iisus a fost considerat un om înţelept şi plin de virtuţi, considerat de mulţi ca rege al Israelului însă dat la moarte de evrei şi sursă a învăţăturilor urmate de discipolii Săi.

    Apoi avem toate scrierile gnosticilor (Evanghelia adevărului, Apocrifa lui Ioan, Evanghelia lui Toma, Tratat asupra Învierii etc.), toate acestea avându-L în centrul atenţiei pe Iisus.

    În fapt, am putea chiar să reconstruim evanghelia numai din sursele non-creştine timpurii: Iisus a fost numit Hristosul (Iosefus), a făcut “minuni”, a condus Israelul în noi învăţături, a fost omorât înaintea Paştelui pentru ei (Talmudul babilonian) în Iudeea (Tacitus), însă a pretins a fi Dumnezeu şi că se va întoarce (Eliazar), lucru în care au crezut cei care L-au urmat – închinându-se Lui ca Dumnezeu (Plinius cel Tânăr).

    Poate că cea mai mare dovadă că Iisus a existat este faptul că mii de creştini din primul secol, inclusiv cei 12 apostoli, au fost dispuşi să îşi dea vieţile lor ca martiri ai lui Iisus Hristos. Oamenii sunt dispuşi să moară pentru ceea ce ei cred că este adevărat, însă nimeni nu este dispus să moară pentru ceva ce ştie că ar fi o minciună.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alte cateva dovezi din partea unuia care nu poate fi considerat in nici un caz dogmatic pentru ca prezinta o perspectiva total diferita de a bisericii. El mai vorbeste si impotriva religiozitatii de fatzada dar si despre OZN-uri - Miceal Ledwith:

    http://video.google.com/videoplay?docid=5014377835686246317#

    http://video.google.com/videoplay?docid=5739584448240624455

    Frate pe viitor pune mana, citeste si verifica inainte sa publici ceva ca te faci de ras rau de tot. De data asta ai cam cazut in capcana diversiunii. Filmul nu are nici o valoare stiitifica ca dovada si mesajul de la final in care se spune ca nu exista nici o dovada pentru cele afirmate in film!!

    Alta chestie care ar fi trebuit sa-ti dea de gandit: In filmul asta in care cica se vorbeste de secretele vaticanului nu se spune nimic de al treilea secret de la fatima, de profetia papilor (desi Malachi Martin este pomentit) si mai nimic de ordinul iezuit care se zice ca ar avea o mare influenta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va salut
    Iata un nou documentar care merita sa fie tradus:

    7-signs-of-the-apocalypse

    http://redown.com/m0vies/documentries/968-7-signs-of-the-apocalypse-2009.html

    RăspundețiȘtergere
  7. @adi
    Nu te mai agita atat. Blogul asta e cunoscut anticrestin. Autorii din spatele lui sunt adepti misa (chiar daca nu recunosc pe fata)si deci, evident tot ce e crestin pentru ei arde.

    Ati vazut vreun documentar postat anti-misa, anti new-age?

    Legat de documentar, daca ati studia indeaproape subiectul ati vedea ca lucrurile nu sunt noi.

    Venirea crestinismului a insemnat o innoire a ce a fost vechi. Substratul pagan al unor obiceiuri crestine nu neaga valoare acestuia, ci din contra, arata ca in crestinism nu s-a eliminat ci s-a innoit.

    Iar chestia cu zeitatile, deja e rasuflata problema "de cand raul si paraul": informatiile din documentar sunt vadit denaturate (adica minciuni pentru ignoranti).

    Ca sa va lamuriti cu adevarat cititi carti de specialitate, facute dupa "canoanele" academice si nu documentare obscure realizate de tot felul de indivizi obscuri, cu interese dintre cele mai diverse.

    Iar pentru domnii de la FreeYourMind, le recomand sa iasa din obscurantism, daca se pretind "destupati" si sa nu mai arunce cu noroi directionat ca se discrediteaza.

    RăspundețiȘtergere
  8. n sfarsit am reusit sa determinam oamenii sa lase comemnturi.
    Poate ca am cazut in capcana diversiunii. Poate ...
    Nu suntem in masura sa verificam daca sursele mentionate sunt reale sau fabricate de Biserica. Este foarte usor sa fabrici niste surse, stiut fiind ca istoria e facuta de invingatori si Biserica a fost mereu o forta. Mi-ar fi oare greu sa inventez niste surse in conditiile astea? Mi-ar fi greu sa fabric ceva? Cine avea puterea sa verifice aceste surse in vechime sau sa le conteste autenticitatea fara sa fie ars pe rug, omorat, torturat, samd? Cati stiau sa citeasca pe atunci si cati aveau cu adevarat accesul la adevaratele surse? Nici acum, cand accesul la informatie este mult mai ridicat nu avem acces la adevaratele surse, care adeseori sunt tinute secrete.
    Totusi, noi am spus in diverse locuri pe acest blog, in special la comentariile de la filmele Zeitgeist, ca noi credem ca existat personajul Iisus. Intr-adevar, se pare ca exista dovezi istorice in aceasta directie, desi si aceste dovezi istorice pot fi contestate, din considerentele specificate mai sus (in 2000 de ani multe se pot inventa). Totusi mitologia cu care este imbracata povestea vietii lui Iisus e cea care poate fi pusa la indoiala.
    Michael Ledwith e foarte contestat de ortodocsi si de lumea crestina in general, deoarece e discipolul lui Ramtha Iluminatul. Deci chiar si Ledwith este considerat New Age-ist asa ca a-l socoti pe acesta sursa de incredere este contestabil. El este insa unul dintre personajele care ne-au intarit cat de cat, in ideea ca a existat Iisus.Culmea nu?
    Mii de musulmani se arunca in aer prin piete in Palestina si Israel. Mii de fundamentalisti islamici merg la lupta in numele lui Mahomed si-si dau viata pentru ceea ce ei cred ca este adevarat. Mii de americani se duc pe frontul de lupta, chiar si astazi, la indemnul liderilor lor, d'alde Bush , Obami samd. Mii de oameni isi dau viata astazi in numele fanatismului lor, a unor idei si credinte care pot fi sau nu reale ... S-a observat ca adesori oamenii se identifica atat de mult cu anumite idei, formandu-se un ego asa de mare , un orgoliu si o personalitate atat de profunda incat mai degraba moare individul decat sa renunte la ideile sale, care adeseori pot fi aberante, gresite sau contestabile. Mai degraba se dezintegreaza un atom decat o prejudecata.
    Filmul acesta nu am apucat sa-l vedem pana la capat ci doar sa-l rasfoim. Adeseori punem filme la recomandarea altora. O sa ne uitam si noi pana la capat la el. Daca intr-adevar se afirma la final ca " nu exista nici o dovada pentru cele afirmate in film!! " atunci cu atat mai mult nu are rost sa va agitati asa, ca va sare dopul.
    Pe blog am spus de cateva ori ca nu suntem de acord cu MISA in special datorita radicalismului antimasonic, crestinismului de fatada, a modului cum interpreteaza filozofiile orientale si a modului in care practica tehnicile spirituale si nu in ultimul rand, a obedientei fanatice fata de Grieg Bivolaru, pe care-l considera un eliberat in viata, o fiinta fara prihana, un clarvazator care nu greseste niciodata, un mesia, un guru perfect (ceea ce stim ca nu este adevarat), dimpotriva.
    Pe site-ul nostru avem trimitere atat catre site-ul ultraortodox a lui Saccsiv, dar si catre MISA cat si spre site-ul Exmisa- un site antimisa.
    Exista vre-un documentar antimisa?

    RăspundețiȘtergere
  9. Anti new age am vazut niste documentare ale pocaitilor din seria Pagan Invasion, anti meditatie, anti osho, anti metafizica, dar mi s-au parut foarte slabe, vadit si tendentios prezentate, dar cred ca e o idee buna sa prezentam si un astfel de documentar sa-l demontam bucatica cu bucatica.
    Nu suntem complet anticrestini, ci impotriva unor idei ale crestinilor gen:
    - Dumnezeu bate!
    - Dumnezeu te judeca si te trimite in iad daca pacatuiesti , la osanda vesnica!
    - Dumnezeu a vorbit oamenilor numai prin Biblie si Sfintii parinti!
    - Religia ortodoxa e singura valabila ! Sau religia catolica e singura valabila! Sau orice secta crestina spune ca doar dogma ei este valabila.
    - Doar prin preoti si biserica, care sunt intermediarii tai catre Iisus se ajunge la Dumnezeu!
    - Dumnezeu cere una si alte de la oameni sau are diverse nevoi!
    - Dumnezeu nu este o Super Fiinţă singulară, care trăieşte undeva în Univers sau în afara lui, care are aceleaşi nevoi emoţionale şi este supus aceluiaşi haos emoţional ca şi oamenii. Acela Care Este Dumnezeu nu poate fi rănit sau distrus în nici un fel şi, prin urmare, nu are de ce să se răzbune, sau să impună pedepse.
    - Ideea existentei unui bine si rau absolut si a unei opozitii intre diavol si Dumnezeu (dumnezeu nu are opus decat in mintea ignoranta a omului).
    - Ideea ca femeia trebuie sa fie supusa intr-u totul barbatului (asa se spune la casatorie in biserica).
    Si multe alte idei aberante. Plus ca exista idolatria Vechiului testament care este adeseori, aberant. Deci sunt si idei bune si idei limitatoare, care nu ne folosesc in acest crestinism. Nu-l respingem complet, dar nici nu-l imbratisam cu totul.
    Si mai e o chestie. Daca ideile tale despre crestinism te-au dus la un bun simt mai mare, la o smerenie mai mare, la a deveni un om mai intelept si mai omenos atunci jos palaria!Din pacate arareori se intampla asta, in speciali la ultrasii fanatici crestini.
    Suprapunerea unor traditii crestine peste unele pagane nu ne sugereaza ceva de admirat, ci ne sugereaza substratul mitic al traditiilor. De ce sa nu presupunem ca intrarea lui Iisus in ierusalim in ziua de Florii nu a fost de fapt un mit transpus in viata personajului Iisus?
    Iisus vi-a spus sa macelariti mieii?
    Iisus v-a spus sa-l divinizati si sa construiti biserici si religii? Din cate stiu Iisus a indemnat la modestie si cumpatare, el fiind un model in acest sens? Dar ce fac preotii nostrii? Se impopotoneaza in haine scumpe , aurite si au afaceri exorbitante, strigatoare la cer.
    Pe voi crestinilor fanatici nu va va convinge nici un documentar facut dupa "canoanele" academice, deoarece sunteti mult prea indoctrinati si chisati in dogmele voastre limitate. Orice v-ar spune oricine, voi o tineti pe a voastra.
    V-am dat documentarul Rastalmacindu-l pe IIsus http://fymaaa.blogspot.com/2010/01/rastalmacindu-l-pe-iisus-03012010.html tinut sub "canon" academic si ce s-a intamplat? Ati inceput sa va indoiti de ceva? Ati inceput sa va puneti intrebari?Doamne fereste!
    Sunteti prea fanatici fratele meu! Asta incercam noi sa echilibram ... fanatismul asta aberant care numai rau face acestei lumi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Cam dur filmul... si cu doua taisuri. Un lucru pot spune cu siguranta... Vaticanul ascunde muuulte fata de noi si de aici puteti trage singuri unele concluzii...

    Numai bine! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  11. Un film mai dur, dar mai realist si mai bine documentat din punctul meu de vedere, ar fi "Pharmacratic inquisition"

    http://www.pharmacratic-inquisition.com/main/

    Printre altele, pot fi deduse din acest film secrete de alta natura ale Vaticanului. Pana si cele doua fantani de apa din centrul vaticanului stau marturie. De fapt in aproape toate orasele europene se gasesc fantani de aceasta forma. Desi pare atat de evident, aproape la nimeni nu le pica fisa ce reprezinta de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  12. DACA IL TRADUCI DRAGA AYAHUASCA, IL VOM POSTA CU PRIMA OCAZIE:)

    RăspundețiȘtergere
  13. P.S. Subtitrarea filmului poate fi gasita aici in 7 limbi http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=0822803

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu am talent la tradus, sau rabdarea necesara, nu am tradus nici un film pana acum. Mesajul meu este sa nu ne limitam la limba romana, sau sa nu ramanem dependenti de ea. Bineinteles nu ma refer la voi realizatorii acestuim blog, ci la vizitatorii care urmaresc un documentar doar daca e titrat. Poate am sa incerc sa traduc, am copiat textul in engleza de la adresa mai sus mentionata.

    RăspundețiȘtergere
  15. BUNA ZIUA
    sunteti de acord cu un link exchange?
    numai bine

    RăspundețiȘtergere
  16. Am vazut filmul aseara. La final se spune clar ca deocamdata nu exista dovezi nici pro, nici contra.Acum am rasfoit si comentariile si apar intrebari si intrebari... ''filmul e facut de un actor obscur''.Adica daca nu esti vreo celebritate, n-ai voie sa-ti expui parerile?! Trebuie sa luam de bun numai ce spun cei foarte cunoscuti? Numai ce spune biserica, religia? Ma tot intreb: pt ce avem atata minte, daca nu trebuie sa o folosim pt absolut orice?!!! Chiar si in acest secol trebuie sa ne conducem dupa ineptia ''crede si nu cerceta!''?!!
    Concluzia mea este ca indiferent din ce parte privesti planeta asta, e clar ca sunt foarte multe lucruri ascunse cu mare grija, chipurile pentru ca sunt foarte periculoase pt oameni! Tare as vrea sa stiu ce sau cine da cuiva puterea de a hotari ce este si ce nu este periculos pentru mine sau ce pot intelege si ce nu!
    Cat despre autorii blogului, FELICITARI! Din partea mea puteti fi si extraterestrii,important este ca sunteti in cautarea adevarului! Atata timp cat veti continua aceasta munca nu pot decat sa va urez mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  17. P.S
    ''ayahuasca spunea...
    Mesajul meu este sa nu ne limitam la limba romana, sau sa nu ramanem dependenti de ea.''
    De acord, dar din pacate exista si oameni care sunt limitati de limba romana! De aceea, acest blog este cu mult mai valoros: vorbeste pentru absolut toti romanii!

    RăspundețiȘtergere
  18. Hai sa vorbim in chineza s-au orce alta limba ca nu suntem romani ca asa vor ateii care au inventat "crede si nu cerceta" lucru pe care Iisus nu l-a zis niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  19. @Adi "Pana si zeitgeist care venea cu aceeasi teorie aiuritoare despre Iisus prezenta macar ceva scrieri si cativa autori. "
    Fratele meu ar fii vremea sa-ti faci temele.
    Tot zeitgeistul e bazat pe munca lui Jordan Maxwell (asta daca tot zici ca ai cautat ) :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Si totusi o dovada a existentei lui Isus?
    Nu citate din autori nascuti dupa presupusa crucificare.
    Cornelius Tacitus (AD 56 – AD 117) nascut dupa Isus Iosephus Flavius (născut în 37 la Ierusalim – decedat cca. 100, la Roma la fel
    si asa mai departe.
    Chiar sunt curios de o dovada clara dovedita stintific.

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt multe scrieri despre existenta uni personaj pe nume Iisus , de ex aici http://www.gotquestions.org/Romana/existat-Iisus.html gasesti mai multe exemple, insa povestea lui iisus, se pare ca este mult diferita de cea biblica. În spirjinul ideei că Iisus s-a născut totuşi la altă dată decât cea oficială vine un fragment dintr-un documentar de la TVR Cultural.
    http://www.youtube.com/watch?v=9gGczr09bL8&feature=related si http://www.youtube.com/watch?v=adaY5kzQ_ZY&feature=related . Alte dovezi in sprijinul existentei lui Iisus vin si din filmele data la canalele National Geographic despre Biblia Secreta http://fymaaa.blogspot.com/2009/03/biblia-secreta.html, unde nu se contesta existenta lui Iisus ci doar povestea acestuia. In fine, merita cercetat mai in profunzime subiectul .

    RăspundețiȘtergere
  22. multumesc FreeYourMind de raspuns, stiu filmele de pe National Geographic, dar si acestea au la baza legende :) Dupa parerea mea si biblia la fel este un amestec de legende personaje si fapte istorice, cum ar fi cartea Mortilor Egipteana, Epopeea lui Ghigames (sper ca am scris corect :)) Tora evreilor si asa mai departe. Ce este interesant ca despre existenta apostolilor ar exista ceva documente dar despre Isus nu stiu sa fi existat.

    RăspundețiȘtergere
  23. Am vazut si eu "documentarul" (din curiozitate ?) dupa ce am citit comentariile si am ramas cu "gura cascata": un filmulet de o ora... care nu afirma si nu concluzioneaza nimic, care isi permite sa faca o istorie a teoriei conspiratiei (fara sa conteze si sa intereseze de la cine a pornit toata povestea), sa expuna niste situatii si mesaje transmise uneori chiar de catre figuri marcante ale bisericii catolice (care s-au intamplat ca atare)... practic nu poti sa contrazici nimic. Intrebari pertinente (la care raspunsurile I-TI APARTIN IN INTREGIME mai ales in caz ca nu vrei sa aprofundezi chestiunea in cauza...).
    Una peste alta un documentar care trebuie vazut (dincolo de detasarea, deferenta si respectul pentru efortul depus) cu ochii mintii (sic!). Recunosc, "documentar" nu este denumirea potrivita ci mai "degraba istorisire de intrebari" care au framantat mintea unor oameni dealungul timplui si care (parsiv, nu-i asa?, niste unii de care n-ai auzit isi permit sa ti le puna si tie)...
    Recomand tuturor acest film documentar (sic!) si consider ca linkul isi are totala justifcare pentru acest site.
    Adica "free your mind".
    P.S.: In inregistrare apare un "medium" (sau o femeie exrtasensibila ...) si as recomanda privitorului o reflexie asupra simtamintelor acsteia. (Nu, nu sunt budist, sunt crestin ortodox practicant - pentru curiosi).

    RăspundețiȘtergere
  24. dur film.. sunt multe lucruri pe care nu le stim..si nici nu cred ca o sa ajungem sa le stim.. Vaticanul ascunde multe.

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu eram sigura daca ar trebui sa vad acest film, dar comentariile m-au convins. Nu cred ca trebuie sa credem tot ce citim/vedem, dar e bine sa fii informat.

    RăspundețiȘtergere
  26. in proportie de 50% cred toate dezvaluirile regasite in carti sau filmulete.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...