Ieşirea Din MATRIX: Misterele de la 11 Septembrie 2001 - Partea I: Demolările

miercuri, 12 noiembrie 2008

Misterele de la 11 Septembrie 2001 - Partea I: Demolările

911 MYSTERIES - PART 1: DEMOLITIONS (2006)


Nu ştiu ce să mai zic ... cred că vorbele sunt de prisos. Am zis cam tot ce aveam de spus la celelalte documentare pe care le-am postat legate de 11 Septembrie 2001.

Totuşi , nu mă pot abţine să nu spun nimic ... sunt un pic mai supărat azi şi mai dur ...

Copii sub 15 ani să nu citească mai departe ... hehehe.
În limba engleză sunt zeci de astfel de documentare. În limba română sunt traduse doar câteva, dar suficiente ca orice dobitoc să înţeleagă pe ce lume trăieşte.

Este evident pentru orice om care gândeşte (repet: CARE GÂNDEŞTE ... că din păcate mulţi nu o fac, pt. că nu au timp, ei muncesc nu gândesc şi gândirea îî oboseşte, că astfel de informaţii necesită un efort de atenţie ca să fie pe deplin înţelese şi un pic de bun simţ ca să fie acceptate), că "CEVA PUTE ÎN SOMALIA" legat de 11 Septembrie 2001. Chestia e că ramificaţiile acestei conspiraţii oribile sunt atât de adânci că dacă vreodată va veni cineva la putere şi va scoate la lumină cancerul profund aflat în spatele acestei manevre , foarte multe alte conspiraţii majore vor ieşi la iveală. Ar fi un efect de domino în care multe muuulte capete ar cădea. S-ar vedea că această mare şi evidentă corupţie nu e căzută din senin, ci are legătură cu un întreg şir de netrebnicii şi nenorociri care au secat planeta asta de vlagă. Sistemul ar fi complet destabilizat şi în mod ireversibil terminat.

11 Septembrie e un simptom doar, un efect ce a devenit în sine cauza a multe alte aberaţii şi atrocităţi. 11 septembrie este un efect al unei mentalităţi bolnave susţinută de foarte mult timp, de cei care ne conduc din umbră. Unii oameni cu cap, cunoscând felul de a gândi al acestor psihopaţi din culise, au intuit că ceva de genul 11 septembrie se va produce şi au spus asta din timp (Alex Jones, David Icke si altii ...).

11 Septembrie face parte din acelaşi scenariu bolnav generator de reacţii emoţionale în masa stupidă de oameni. Ei generează problema, stârnesc reacţia populară şi tot ei vin cu soluţia!

Aşa s-a întâmplat şi în Vietnam şi la Pearl Harbour şi în Irak şi în Iugoslavia şi cu ruşii şi războiul rece, cu teroriştii, şamd iar asta se întâmplă nu numai pe plan politic şi militar, ci şi în în economie şi în finanţe şi peste tot. Unul spoieşte gardul şi altul vine să-l repare. Ei centrează ei dau cu capul, iar omenirea suferă şi plăteşte scump acest "ţomping ţondes" elitist. Ei generează crize, oamenii rectionează şi tot ei vin cu soluţii salvatoare pentru noi cei "amărâţi şi năpăstuiţi". Şi binenţeles, toate soluţiile lor ne mai restrâng un pic din libertăţi, ne mai bagă câte o taxă în plus ici colo ... câte un pic în plus de fiecare dată ... şi tot aşa câte un pic pic pic, câte-un pic pic pic ... până n-o mai rămânea nimic! Hey! ... si fac o saritura cu extensie!

Adevărul e că în mare măsură oamenii îşi cam merită soarta ... Mulţi sunt proşti de băune frate ... Baţi în capul lor ca în lemn, cioc cioc ... intră! Mulţi bagă capul în pământ ca struţii preferând să nu vadă şi să nu audă nimic. Mulţi stau cufundaţi în aburii alcolului şi a drogurilor, pierd vremea în tot felul de activităţi de ciumpalaci cu diplomă (hai să ne mai tragem un scaun în cap pe la meci, să mai jucăm o tablă şi să mâncăm seminţe unii în capul altora, să mai bem o bere şi să mai radem un mic să ne simţim şi noi bine aşa ce pana noastră). Adevărul e că unii numai asta fac. Se pierd în mii şi mii de activităţi gregare, instinctuale, animalice de ultimă speţă ... de fapt mai bine să nu jignesc animalele ... ăştia sunt mai răi ca animalele ...

Nenorociţii ăştia de la putere, din neamul lui Talpă Iute ... ne-o trag peste tot cu sau fără alifie ... ne târăsc în rahat, ne scuipă în faţă , ne batjocoresc în ultimul hal, iar noi reactionăm puternic şi le spunem plini de forţă şi tărie: Răilor! (dar asta nu în faţă, ci la oglindă în baie când suntem singuri). Iar figurile de curve ieftine din politica noastră rânjesc ipocrit şi o sug tuturor marilor puteri fără jenă, făcând plecăciuni până la pământ, pupându-i şi în fund , iar ei binenţeles, într-un gest creştin, întorc şi cealaltă fesă.

Fiecare dintre noi cum are prilejul ar trebui să iasă în faţă, să îşi exprime cu curaj punctul de vedere ... să dea mai departe aceste informaţii măcar, să fie mai puţini letargici şi pasivi. Majoritatea stăm şi ne uităm şi spunem ... eu sunt mic ... tu fă-mă mare , eu sunt slab tu fă-mă tare ... dar până atunci ce pot eu să fac? Îngî ... Îngî ... Şi stăm şi sugem ... şi sugem .. degetul binenţeles, că noi suntem mici.

Fiecare putem să facem ceva ... măcar un blog mic acolo ceva să facem informaţiile astea cunoscute :p ... Mai întâi să ne convingem pe noi înşine ... să fim bazaţi în argumente ... şi apoi să ne străduim să-i convingem pe cei din jurul nostru, cei apropiaţi, mama, tata, fratele, unchiul, bunica , pisica ... măcar atât ... eventual dacă suntem mai charismatici şi avem o forţă mai mare, putem să ne convingem şi prietenii, să creem mici grupuleţe de opinie eventual, căci unde-s 2 puterea creşte şi altă forţă este când se strâng mai mulţi şi spun lucrurile astea şi altora , sau dacă nu avem timp de chestii d'astea de turmă, cum spun unii, măcar să încercăm să nu mai susţinem anumite lucurui din sistemul asta ... şi actiunea pasivă, non violentă a la Mahatma Gandhi este excelentă. Lucraţi cu voi înşine, schimbaţi-vă din interior, meditaţi, gândiţi pozitiv, postiţi, purificaţi-vă corpul şi mintea, antrenaţi-vă autocontrolul, cunoaşteţi-vă pe voi înşivă din ce în ce mai bine şi încet încet veţi fi o oază de armonie, iubire şi pace în mijlocul lumii agitate, iar exemplul vostru va inspira şi pe alţii, fără să faceţi nimic exterior, dacă nu simţiţi să faceţi. Dar faceţi ceva ... şi munca lăuntrică, chiar de nu se vede exterior e foarte bună şi face diferenţa. Sunt atâtea de făcut pentru elevarea şi eliberarea fiinţei din lanţurile scalviei. Sclavia materială, financiară este doar de suprafaţă, adevărata sclavie este cea a minţii. Este Matrixul ... Este Maya ... Este Samsara, lumea dorinţelor, a ataşamentelor , a fricii. Nu mai pierdeţi vremea! Vezi şi ideile din Zeitgeist II Addendum de la sfârşit şi Esoteric Agenda la sfârşit.

Şi astfel să le dăm una nesimţiţilor, peste botul lor murdar de porci ce sunt!

TREZIŢI-VĂ ŞI VEŢI FACE DIFERENŢA!

VEZI FILMUL TRADUS AICI 
(cu subtitrare în limba română ca de obicei) 

Filmul este OPEN SOURCE şi poate fi downloadat, distribuit, vizionat oriunde la orice televiziune sau cinematograf.

7 comentarii:

  1. ia, dom'le, si citeste aici, inainte de a debita prostii cu pastila rosie s.cl: http://www.911mysteriesguide.com/2.php

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu intelegem care e shpilul? Vorbesti cu noi sau care-i treaba? Cu ce ne ajuta linkul dumitale sa intelegem ce anume?

    RăspundețiȘtergere
  3. sa intelegeti si voi ca nu orice film care pretinde ca spune adevarul, chiar o face. Filmul ala cu 11 septembrie pe care l-ati postat aici e doar o "facatura", jumatati de adevaruri amestecate cu minciuni, declaratii scoase din context s.cl

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa studiem articolul acela sa vedem ce si cum. pana una alta puteti sa vizionati celelate 25 de filme si articole care abordeaza subiectul acesta intr-un mod foarte argumentat http://fymaaa.blogspot.com/search/label/11%20SEPTEMBRIE%202001
    Si lasati teoria "pixelului albastru" pentru altii.

    RăspundețiȘtergere
  5. P.S. Daca ati fi citit AVERTISMENTUL NOSTRU care troneaya pe prima pagina a blogului pana la sfarsit, nu v-ati fi oprit doar la pastila rosie. Mai jos am spus citam " Ceea ce se expune pe acest blog nu reprezinta adevaruri supreme ci doar niste puncte alternative de vedere, ce pot fi cercetate mai departe de cei interesati. Nu suntem autoritati in nici un domeniu, dar consideram ca avem dreptul la o opinie! Nu ne credeti pe cuvant! Unele articole şi documentare pot fi mai mult sau mai putin distorsionate , intentionat sau nu (de autorii lor). Cercetati, cercetati si iar cercetati!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Film interzis! Adică prohibiție de exprimare liberă! = DICTATURĂ INFORMAȚIONAL IDEOLOGICĂ = MANIPULARE....

    RăspundețiȘtergere
  7. Ăsta e singurul documentar de pe blog pentru care primesc lunar avertizări de la google că încalc standardele comunistoide cu acesta și că această pagină nu este renumerată.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...