Ieşirea Din MATRIX: FAHRENHEIT 11/9 - TEMPERATURA LA CARE LIBERTATEA SE TOPEȘTE ...

sâmbătă, 11 septembrie 2021

FAHRENHEIT 11/9 - TEMPERATURA LA CARE LIBERTATEA SE TOPEȘTE ...

FAHRENHEIT 9/11 (2004)

Azi se împlinesc 20 de ani de la cea mai mare și mai evidentă conspirație a tuturor timpurilor ... asta până în 2020, fiind depășită în prezent cu brio de Plandemuia covidioților, care încă ne dă cu Mumu pe la botic, fiind în plină desfășurare de forțe. 

De asemenea împlinesc o cifră rotundă de 33 de articole ce au atins direct sau partial acest subiect, așa că nu mă mai screm să scot suplimentar vreo idee originală pe marginea acestui subiect extrem, dar extrem de obosit, fumat și totuși atât de actual, din păcate, încă, deoarece atunci a început mai în forță războiul împotriva omenirii și pentru erodarea libertăților noastre.

Acum lupta a ajuns la un apogeu apocaliptic, iar majoritatea omenirii refuză să vadă această aglomerare de elefanți roz cu picățele galbene care se îngrămădesc săracii, în sufrageriile lor, refuză să facă conexiunile și să înțeleagă pe ce planetă se află: nu, guvernele nu vă vor binele; nu, mass media nu spune adevărul; nu BIG PHARMA nu vă vrea sănătoși; nu BIG BROTHER nu vrea să fiți mai în siguranță; nu BIG TECH și BIG BANKS nu vă doresc prosperitatea ... atât.

Voi posta doar o mică descriere a filmului, totuși:

„Unul dintre cele mai controversate și provocatoare filme ale acestui an (2004), “Fahrenheit 9/11” a câștigat Palme d’Or la Cannes în Mai 2004.  

Filmul este o examinare atentă de către câștigătorul premiului Oscar, Michael Moore a administrației Bush și a acțiunilor acestuia că urmare a dramei de pe 11 septembrie 2001.  

Cu umorul sau caracteristic și devotamentul pasional în a descoperi faptele, Moore analizează președinția lui George Bush și unde a dus această poporul american la ora actuală. El analizează cum - și de ce - Bush și cercul sau de apropiați au evitat să îi acuze pe Saudiți în legătură cu 11 septembrie, deși 15 dintre 19 „teroriști” responsabili atunci erau din Arabia Saudită, precum și banii care finanțează Al Qaeda (asta dacă e să dăm crezare basmului oficial).  

“Fahrenheit 9/11” ne arată o națiune ținută în permanentă frică de către FBI, și ademenită în a acceptă sute de legi în acest sens. Un exemplu este renumită lege numită „Patriot Act” care încalcă drepturi civice de baza.  

În această atmosfera de confuzie, suspiciune și teamă Administrația Bush se repede asupra Iraqului, iar “Fahrenheit 9/11” ne permite o privire în culisele acestui război. Ne spune poveștile pe care nu le-am auzit, ilustrând teribilul cost uman al acestui război, atât pentru soldații americani, cât și pentru familiile acestora.” (asta ca să nu vorbim de frecția de 20 de ani din Afghanistan n.m). 

SURSA : Cinemagia

Apoi, acesta este unul din primele filme traduse și văzute de mine pe acest subiect și este încă, poate, unul dintre cele mai vânate filme de pe internet, din ceea ce văd, cel puțin în varianta tradusă în limba română. Văd că a rezistat varianta în limba engleză.

Doresc să public acest film și pe blog deoarece merită și mai ales că a apărut versiunea Blu-Ray. Filmul are deja 17 ani, iar unii dintre voi e posibil să nu-l fi văzut. E vechi, dar bun ... și amuzant pe alocuri (tragi-comic). 

Ca să înțelegeți că e încă un subiect fierbinte documentarul 911 Mysteries este singurul articol de pe blog pentru care primesc lună de lună de peste 4-5 ani, notificări că este un documentar care instigă la ură și încalcă politicile google. 

VEDEȚI FILMUL TRADUS, HD, AICI* sau AICI**

* pentru prietenii mei din ok.ru, gratis, cu o reclamă

** pentru o donație , fără reclamă

(cei care au donat deja să dea un semn dacă vor să vadă filmul)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...