Ieşirea Din MATRIX: FALUN DAFA si FALUN GONG - Atrocitatile continua

luni, 28 ianuarie 2013

FALUN DAFA si FALUN GONG - Atrocitatile continua

In 26.01.2010 (exact acum 3 ani) publicam un articol despre atrocitatile indreptate impotriva miscarii Falung Dafa din China. Unele lucruri s-au schimbat de atunci, altele nu. Astazi va prezentam mai multe filmulete care vin cu noi dovezi si argumente in sprijinul acestei miscari spirituale incredibil de persecutate si de terorizate intr-o lume „civilizata”. Aceasta este una dintre marile bile negre date guvernarii chineze, un mare avertisment si motiv de reflexie oferit celor care inca mai cred ca in China lucrurile se misca intr-o directie absolut pozitiva.

 Martiri din trecut si din prezent

O paralela intre persecutia Falun Dafa din prezent si persecutia crestinilor din secolele 2 si 3. Martirii crestini sunt binecunoscuti pentru verticalitatea, credinta si spiritul de non-violenta de care dadeau dovada cand se confruntau cu persecutorii lor. Acelasi lucru se observa si la practicantii Falun Dafa care sufera azi persecutia din China.Falun Dafa, sau Falun Gong este o practică străveche a corpului, minții și spiritului, profund înrădăcinată în cultura tradițională chineză. În centrul acestei învataturi stau trei principii si dorinta de a se alinia cu acestea în gând și acțiune - Adevăr, Compasiune și Toleranță, la care se adaugă un set de exerciții line.

A fost făcută publică în luna mai 1992 în China, iar de atunci Falun Dafa s-a răspândit rapid, de la om la om, atât în China, cât și în străinătate. În prezent este practicată în 110 țări, de către aproximativ 100 de milioane de oameni. Este complet gratuită, se practică în parcuri sau acasă, nu are liste de membri și nu acceptă donații de nici un fel.

Falun Dafa a primit peste 1000 de premii și onoruri, inclusiv în China  înainte de începerea persecuției, iar Maestrul școlii, domnul Li Hongzhi, a fost de cinci ori nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace, între anii 2000 - 2012, datorită aportului adus omenirii prin principiile și beneficiile şcolii.

Beneficiile practicii deveniseră  vizibile în China, un număr mare de oameni își redobândeau sănătatea și își îmbunătățeau caracterul moral, această masă de oameni începând să stabilizeze societatea chineză. 

Din 1992 în 1999, în doar șapte ani, 1 din 12 chinezi practicau Falun Dafa. Potrivit Guvernului Chinez numărul era cuprins undeva între 70 și 100 de milioane de oameni și era în continuă creștere. Deja fusese depășit numărul membrilor Partidului Comunist Chinez (PCC). 

Un numar prea mare pentru a fi tolerat. Asa ca s-a decis eradicarea acestei miscari care nu avea si nu are nimic de a face cu politica, religia sau cu orice alte ratiuni de ordin economic si social. Prin eradicare se intelege : trimitere in lagare de munca fortata, tortura, spalare pe creier, recoltare forțată de organe.

Peste 87 000 de cazuri de tortura au fost documentate pana in prezent la ONU.
In martie 2006 au fost facute primele dezvaluiri potrivit carora in China existau 36 de lagare de concentrare, unde se efectuau zeci de mii de operatii de recoltare de organe pentru transplant de la practicantii Falun Dafa in scopul vanzarii pentru profit. Astazi, in conformitate cu marturisirile unor martori oculari, numarul practicantilor omorati pentru transplanturi se ridica la peste 65000.


ONU a cerut Chinei sa investigheze persoanele vinovate de transplanturile ilegale de organe de la practicantii Falun Dafa si sa ia masurile imediate pentru ca responsabilii sa fie judecati si pedepsiti.
La sfarsitul anului 2009, Jiang Zemin, si alti oficiali chinezi au fost pusi sub acuzare pentru genocid si crime impotriva umanitatii de tribunale din Spania si Argentina, in alte 17 tari fiind de asemenea inaintate peste 50 de plangeri penale impotriva lor pentru aceleasi acuzatii.
Se spune ca singurul lucru necesar pentru triumful raului este ca oamenii buni sa nu faca nimic. 
 
 Puteti cere incetarea acestor atrocitati prin semnarea petitiilor de la:


Documentar: Un deceniu de curaj


In completare studiati si
 1) CHINA VS US - Empires At War
2) THE 10 CONDITIONS OF LOVE - un documentar tradus, despre problema chineza a uigurilor
3) FALUN GONG  - O scoala spirituala decimata in China
4) Dalai Lama: China minte pe toată lumea despre Tibet
5) Problema Chineza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...