luni, 9 aprilie 2012

David Wilcock - Investigatiile Campului Sursa (9.04.2012)

THE SOURCE FIELD INVESTIGATIONS (2011) 
- The Hidden Science and Lost Civilizations Behind the 2012 Prophecies (Știința Ascunsă Și Civilizații Pierdute De Dincolo de Profețiile Anului 2012)

In 23 August 2011, David Wilcock a publicat cartea  cu numele din titlu. Din pacate nu este tradusa in Romania insa un fan al blogului a tradus conferinta de prezentare a cartii. Iti multumim Christian M pentru efortul depus la traducerea acestui film. 
Iata cateva idei esentiale ale cartii si ale conferintei:

"O examinare provocatoare a profetiilor antice si cum par ele sa se puna in rand cu ultimele descoperiri din fizica cuantica, si intrebarea, daca ambele domenii indica o noua era a constiintei."

"Wilcock conclude ca vechii egipteni, mayasii, hindusii, si altii, au lasat indicatii, care ar putea revela secretul anului 2012, si ca data insasi nu indica un eveniment apocaliptic, ci inceputul unei ere noi, inaugurand o inalta stare de constiinta"

"Wilcock demonstreaza ca aceasta tranzitie va fi ghidata de un camp viu de energie, si ca acest camp, pe care el il numeste "campul sursa", este baza fundamentala a spatiului, timpului, energiei, materiei si biologiei, si ar putea fi cristalizarea unei constiinte unite si simbiotice, in care toti vom putea patrunde."

"Autorul furnizeaza o gama larga de dovezi, care confirma aceasta afirmatie, citand o duzina de studii stiintifice si martori de baza, si se scufunda in legaturile mistice intre ADN, energie si lumina..."

"Multe din informatiile date de Wilcock sunt de ultima ora: de ex. ideea ca principiul holografic se potriveste cu notiunea, ca timpul, de fapt, exista in 3 dimensiuni..."

"In esenta, teoriile lui Wilcock se sprijina pe ideea, ca omenirea poate sa intampine aceasta era de transcendere, prin exprimarea reciproca a iubirii si bunatatii - un efort merituos, indiferent de crezurile fiecaruia fata de 2012".


Alte articole si documentare de DAVID WILCOCK, de pe blogul nostru:
1) DRUMUL CATRE INALTARE (un interviu oferit celor de la Proiectul Camelot).
2) THE 2012 ENIGMA

P.S. Ceea ce este interesant este ca site-ul lui David Wilcock http://divinecosmos.com este in continuarte blocat de majoritatea firmelor de internet din Romania.
P.P.S.  Cateva informatii preluate de pe blogul GEORGE VALAH:
  

- „NASA uimita de un camp energetic imens ce exista ca doua baloane in centrul galaxiei noastre!

NASA Mystified By Enormous Energy Field 
(NASA uimita de enormul camp energetic)


Inca o dovada ca NASSIM  HARAMEIN a avut dreptate (n.n). 

NASA “urmareste” schimbarea cosmica ce are loc prin intrarea Sistemului Solar in Centura Fotonica!

Is NASA Tracking The Cosmic Shift?
(Oare NASA urmareste Schimbarea Cosmica?) ” - SURSA : Blogul George Valah

P.P.P.S.. Apropos de aceasta centura fotonica, va mai amintiti filmul STAR TREK  Generations din 1994, in care era vorba de o banda energetica extrem de potenta care translata constiinta umana in alte dimensiuni? Este posibil ca inca de pe atunci se fi stiut de aceasta centura fotonica, iar in film ni se prezinta o varianta hollywoodizata a ei.

13 comentarii:

zapacittu spunea...

Gasim undeva subtitrarea?

FreeYourMind spunea...

http://www.titrari.ro/index.php?page=cautareavansata&z8=-1&z5=1539105

Anonim spunea...

woww ! super ! david wilcock in limba romana ! mai rar asa ceva !

sa ne traiesti coane FYMAAA !

FreeYourMind spunea...

Cu drag...

Mad io spunea...

Ei blocheaza IP-urile din Europa de Est pentru ca de aici au originat probabil atacurile de anul trecut.

Pentru a vizita site-ul utilizati un server proxy.

FreeYourMind spunea...

Ce atacuri?

Mad io spunea...

Le-a fost hack-uit site-ul anul trecut, pentru mai multe luni a fost down, au schimbat server-ul si au blocat accesul la el pentru IP-urile de prin zona de est a Europei.

Johanna spunea...

Sunt...fara cuvinte. Am mai vazut documentare pe teme asemanatoare, insa asta e deosebit. Multumim frumos celor care l-au impartit cu noi.

lupu spunea...

Aici puteti accesa site-ul lui David Wilcock
http://5.hidemyass.com/ip-1/encoded/Oi8vd3d3LmRpdmluZWNvc21vcy5jb20%3D&f=norefer

lupu spunea...

Aici puteti accesa site-ul blocat al lui David Wilcock http://5.hidemyass.com/ip-1/encoded/Oi8vd3d3LmRpdmluZWNvc21vcy5jb20%3D&f=norefer

lupu spunea...

Aici puteti accesa site-ul blocat al lui lui David Wilcock printr-un proxy -

http://5.hidemyass.com/ip-1/encoded/Oi8vd3d3LmRpdmluZWNvc21vcy5jb20%3D&f=norefer

lupu spunea...

puteti accesa site-ul blocat al lui David Wilcock aici

Anonim spunea...

A aparut si cartea lui Wilcock ”Investigaţii revelatoare asupra câmpului conştiinţei” http://www.divin.ro/?53t4l&v7f2k=5184

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...