Ieşirea Din MATRIX: ENIGMA 2012 (15.10.2009)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 15 octombrie 2009

ENIGMA 2012 (15.10.2009)DAVID WILCOCK - THE 2012 ENIGMA

Iată încă un film cu traducere în limba română "marca" Nicolae George Pion (Răzvan), cu ajutorul Danielei Grigore care a tradus prima parte.
Mulţi au cerut această traducere şi iată că acest lucru s-a întîmplat. Mulţumim din suflet dragilor noştrii traducători ... Fiţi fericiţi!
Despre 2012 am discutat "la greu" în Categoria 2012 , iar despre David Wilckock am mai vorbit în 25.09.2009 în articolul despre "Drumul către înălţare" ... Multe nu ar mai fi de spus. Vă ţinem la curent cu ce mai aflăm şi noi legat de 2012 şi alte subiecte de genul abordat în acest film, care, după cum spun prietenii de la "dincolo de limite" , este "o conferinta in care David Wilcock vorbeste despre ADN, ştiinţa conştiinţei, găuri de vierme, călătorii prin porţi stelare, geometria sacră, timpul tridimensional, calendarul maiaş şi multe altele.", iar cei de la aerosoul.computerica.ro zic aşa "se vorbeste despre spatiu-timp si timp-spatiu, cel de-al treilea ochi (cum se activeaza si functioneaza acesta), constiinta infinita, ce se va intampla in 2012, experimentul Philadelphia, calatoria in timp si spatiu plus alte cateva chestiuni; oricum in mod sigur o sa aflati o multime de lucruri sau o sa faceti niste legaturi..
V-ati intrebat vreodata de unde vine “inspiratia” ce sta la baza filmelor sci-fi de genul Stargate, Contact, etc? Foarte probabil din realitate.."
ACEST FILM ESTE OPEN SOURCE.


Chiar ieri am primit un nou newsletter de la Editura 4 You, legat de 2012, care ne prezintă latura astrologică a evenimentelor ce vor urma până în 2012 şi implicit, în anul 2012, intitulat :

"2012 – Schimbarea paradigmei

Duminică, Octombrie 4, 2009

de Camelia Patrascanu
sursa:

Se vorbeste tot mai mult despre anul 2012 ca fiind momentul unei mari transformari a intregii omeniri. Unii vorbesc despre cataclisme naturale, altii despre decadenta si razboaie.
Calendarele vechilor scoli spirituale anunta pentru 2012 un moment de rascruce pentru umanitate.
Asa sa stea lucrurile?
Pornind de la ideea ca o schimbare a intregii umanitati ar trebui sa fie ilustrata de aspecte astrale de exceptie, am pornit in cercetarea hartilor ceresti pentru anul 2012, si mai ales a zilei de 21 decembrie – data ca ziua finalului: unei epoci sau a umanitati…
21 decembrie 2012

In ultima luna a anului 2012 aspectul cel mai tensionat este creat de Pluto si Uranus. Numai ca cei doi astri sunt “incordati” inca din 2010 si vor continua sa se “incrunte” pana in 2016. Aceste planete simbolizeaza constiinta omenirii, procesele de gandire si transformare a paradigmelor colective. Cu alte cuvinte, relatia Pluto-Uranus ne indeamna sa apelam la un tip de gandire ce ne permite transformarea intregii noastre vieti si gasirea unor solutii la problemele globale ale existentei. Aceste solutii cer totala renuntare la un mod vechi de gandire, bazat pe separare, concurenta, competitie, discriminare. Aspectele tensionate marcheaza dificultatea de a accepta transformarea necesara in viata noastra, o modelare a conceptiilor de viata, mai ales a notiunilor de confort si utilitate.
Astrologic vorbind, nu exista motive de ingrijorare in legatura cu anul 2012 sau cu luna decembrie a acestui an. Aspecte tensionate s-au produs de multe ori de-a lungul timpului. Astrologii catastrofici, fatalistii, propovaduitorii mantuirii cataclismice s-au auto-convins ca vad “semne” ale pedepsei divine sau ale unui sfarsit absolut.
In 21 decembrie 2012 doar Jupiter este retrograd si in aspect benefic cu Uranus: protectie si inspiratie pentru cei ce accepta sa se adapteze invatand lucruri noi, aratandu-se deschisi si permisivi fata de noile informatii, acceptand o noua gandire. Relatia pozitiva Jupiter–Uranus sugereaza curajul si entuziasmul de a urma o noua viziune de viata, vazuta ca innoitoare, incitanta si ofertanta. Cei permisivi, creativi, curajosi, flexibili si adaptabili par sa inteleaga primii care este aceasta noua cale.
Cuadratura Pluto-Uranus , singura problematica, este repetabila la intervale mari de timp.
Cel mai recent, aspectul a ocupat intervalul 1928-1934: perioada ascensiunii si instalarii nazismului. Cu Uranus in Berbec (ca acum): revolta, respingerea ierarhiilor, a ordinei instituite, dorinta de afirmare individualista (ca persoana fata de grup, ca grup fata de alte colectivitati, ca stat fata de alte tari). Cu Pluto in Rac: reconsiderarea modului de folosire a resurselor naturale, a bogatiilor de sol, a teritoriilor geografice si a statelor.
La acea vreme, nivelul de constiinta atins de omenire a condus la o valorificare distructiva a mesajului celor doua planete, prin crearea si aderarea la un curent social si politic totalitar, bazat pe distrugere, respingere, negare, furie si razbunare. Dar energia celor doua planete putea fi folosita si in alt sens. Un sens pe care omenirea nu il vedea atunci pentru ca viziunea era una a exploatarii resurselor, a desconsiderarii celor slabi, a promovarii celor puternici, a dominarii, a cultivarii sentimentului de siguranta prin intermediul unui grup: familie, clasa, partid sau rasa.
Acum, avem sansa repararii acelui moment din biografia umanitatii alegand acum, fiecare pentru viata lui, un alt drum - vindecator si transformator la nivel global prin rezultanta colectiva formata. Uranus este tot in Berbec, Pluto este in Capricorn. Putem folosi energia uraniana pentru a ne afirma viziunea indrazneata si originala de viata, prin initiativa de a trai conform convingerilor noastre, prin puterea de a ne sustine viziunea si de a crea secunda de secunda o noua varianta a viitorului. Capricornul simbolizeaza resursele materiale/energetic e si folosirea lor, indica institutiile statale si multinationalele, puterea mondiala, tehnologiile stravechi (nu neaparat primitive), istoria (ce se rescrie).
devansarea lui 2012: iunie 2010-martie 2011 – faza embrionara a noii omeniri
Aspectul tensionat Uranus (Berbec) – Pluto (Capricorn) provoaca omenirea sa se gandeasca la un alt mod de a-si folosi resursele naturale. Acest lucru ne conduce la o alta politica de mediu, la o alta relatie cu natura. Pluto indica un timp ce ne forteaza sa intelegem modul de functionare al materiei si energiei si sa folosim mai inteligent bunurile de care dispunem, astfel incat sa obtinem energie cu un randament mai bun, folosind inteligent resurse mai putine si mai rafinate – cum este energia nucleara, de exemplu, sau energia spirituala ce aduce vindecare in bolile incurabile. Capricornul nu sugereaza descoperirea unor tehnologii noi ci redescoperirea celor vechi. Asta ar putea sa insemne doua lucruri – fie descoperirea unui trecut extrem de avansat tehnologic si spiritual in istoria umanitatii, din care ne putem inspira, fie punerea pe piata a unor tehnologii energetice deja descoperite dar tinute secrete pana acum.
Cele doua planete sunt tensionate din 2010 pana in vara anului 2016. Din acest interval, cel mai complicat si riscant este cel cuprins intre iulie 2010 si aprilie 2011. De fapt, daca ar fi sa caut un aspect responsabil de transformarea planetei, acesta ar fi pasajul.
Daca ratiunile pentru care vechile civilizatii au declarat anul 2012 un prag in evolutia omenirii au fost de natura mistica si astronomica, ratiunile astrologice ma indeamna sa caut semnificatii speciale in perioada de 9 luni de dezvoltare embrionara a omenirii.
Mai ales in aprilie 2011 pe cer sunt mai mult aspecte incordate decat fluente. Parca omenirea ar sta in loc. Acela poate fi momentul de viraj la nivelul constiintei colective. Momentul de alegere. Punctul in care fiecare in parte, in functie de vibratia sufletului, alege daca isi schimba modul de a percepe si intelege viata sau ramane prins in vechile tipare. Este ca si cand ai de ales intre a vedea lucrurile din jur ca pana acum sau de a-ti deschide mintea pentru a vedea inclusiv semnificatiile mai subtile, campurile energetice, vibratiile, aurele, de exemplu – aspect ce nu face ca materia sa isi piarda consistenta ci sa devina mai bogata in informatie si sens.
Pasajul cuprins intre vara 2010 si primavara 2011 reprezinta intervalul transformarii. De care unii se vor bucura si vor profita. Uranus si Jupiter in Berbec, Pluto si Destinul in Capricorn cu Saturn in Balanta formeaza un triunghi dreptunghic. Pluto si Destinul reprezinta varful, sensul catre care sunt dirijate energiile planetelor. Este ca varful unei palnii ce aduna toate influxurile. Cei doi marcatori indica un alt mod de a ne raporta la realitatea inconjuratoare. Acest nou mod ne schimba destinul sau ne da puterea de a ni-l schimba daca vrem. In tot cazul, vom putea face modelari consistente in traseul vietii noastre. Cu o conditie. Sa stim sa folosim energia lui Pluto. Acest astru raspunde de procesele psiho-spirituale din constiinta noastra. Ele corespund unei reactii nucleare din chimie. Forta spirituala are puterea de a crea reactii in lant, ca si fisiunea nucleara. O singura traire iluminatorie are darul de a reverbera, de a se transmite in lant pe toate etajele fiintei noastre. O experienta transformatoare ne modeleaza intreaga fiinta, nu doar aspectul implicat in experienta.
Va aduceti aminte de experimentele dr. Masaru Emoto care a aratat ca apa poluata supusa procesului de purificare spirituala prin rugaciune si-a schimbat structura devenind ordonata si stralucitoare si, astfel, potabila. Procesul este identic cu sfintirea apei in slujbele ortodoxe – apa ce s-a dovedit ca poate fi bauta fara riscuri si la cativa ani de la sfintire.
Inainte de anul 2012 avem aspecte astrale de exceptie care indica o schimbare de paradigma, a tuturor conceptiilor noastre despre viata, despre destin, despre arta de a trai, despre semnificatiile vietii noastre pe Terra, despre adevaratele sensuri ale evenimentelor mari din istoria omenirii. Toata conceptia despre viata si lume are sansa sa se schimbe. Pentru unii insa lucrurile vor ramane pe loc. Unii vor trai intr-o realitate, altii in alta. Unii vor crede in vindecare prin puterea credintei, aavizualizarii, a schimbarii gandirii si a modelarii caracterului, altii vor cotinua sa creada in boala, suferinta si fatalitate. Unii vor atrage in realitatea lor anumite evenimente ce vor corespunde credintelor lor si modului lor de-a gandi, altii vor atrage cu totul alte evenimente. Unii se vor plange de mediul in care traiesc, altii vor trai neafectati de ostilitatile mediului sau nu vor materializa un mediu ostil. Vom trai pe aceeasi planeta, ca si pana acum, dar vom avea perceptii diferite despre viata pe pamant. Asa cum intr-un cartier unii se plang mereu de hoti in timp ce altii nici nu-i vad si nici nu se intalnesc cu ei – practic hotii nu exista pentru ca nu se materializeaza in realitatea lor. Aceste diferente vor fi din ce in ce mai mari si vor ilustra credintele si felul in care gandim. Adica paradigma. Modul de a privi lumea.
Lucrurile deja se intampla. Si s-au intamplat dintotdeauna pentru ca mereu au fost oameni care au vazut dincolo de aparente, care au gandit dincolo de prejudecati sau de tiparele vremurilor lor, impuse de familie si societate. Singura schimbare acum este ca procesul se extinde de la indivizi separati la nivel de mase.
gandirea creatoare
Distanta intre gand si materializare devine din ce in ce mai mica. Sincronicitatile, coincidentele sunt tot mai numeroase. Ceea ce inseamna ca “patura” mentala este mai consistenta, mai densa si asigura o transmitere a informatiei mai rapid, de la individ la individ. De aceea avem abilitatea de a ne acomoda repede cu noile tehnologii (mai ales copiii care se adapteaza intuitiv, ca si cand ei deja ar sti), de a intelege repede noi notiuni cu care operam in profesie ori de a intelege concepte spirituale. Mintile noastre sunt unite prin fire nevazute de mintile oamenilor cu care intra in rezonanta. Este ca pe Facebook unde prietenii din lista ta se regasesc si in lista altora si in felul acestea se creeaza o retea de relatii, invizibila, ce iti permite un acces indirect la prietenii prietenilor tai, la cunostintele cunostintelor tale, la cunoasterea colectiva…
Distanta tot mai mica intre gand si materializare ne permite sa vedem rapid efectele gandurilor noastre. In jurul acestei idei a pendulat si filmul “Life or something like it” cu Angelina Jolie. Profetindu-i- se ca va muri peste o saptamana eroina cere parerea prietenului ei. Raspunsul este genial. Profetia, daca este corecta, corespunde persoanei ei din prezent. Dar daca ea isi schimba modul de a gandi, credintele, comportamentul, modul de a trai, convingerile, relatiile, practic devine o alta persoana. Care va genera o alta profetie. Lucru ce se si intampla.
O transformare asemanatoare s-a produs cu scriitorul si bioterapeutul Serghei Nikolaevici Lazarev caruia i s-a spus ca va muri de cancer in cateva saptamani. Scriindu-si ultima carte constata ca termenul a expirat iar boala lui a disparut. Prin acceptare si predare senina, a produs o schimbare de vibratie in corp iar cancerul nu a mai avut teren pe care sa-l invadeze.
Si astfel de transformari am vazut la nenumarati oameni pe care i-am intalnit. Si care au reusit sa isi schimbe viata si sa transforme dramele in povesti de succes. Divorturi dureroase care au dus la iubiri minunate si la intinerirea persoanei, la o reinventare personala. Boli incurabile care au dus la vindecare prin schimbarea prioritatilor in viata, a atitudinii fata de viata si a gandirii. Prabusiri financiare care au generat un alt traseu de realizare ce oferea satisfactii cu adevarat importante si o stare de fericire ce nu putea fi comparata cu nimic de pana atunci.
Aceste noi moduri de a ne privi pe noi insine si lumea in care traim sunt alchimii spirituale. Pluto raspunde de alchimie. El este varful de lance al celor 9 luni ce preced finalul de an 2012 – asta daca ne punem problema unui prag al omenirii pentru acel an.
Conjunctia Uranus-Jupiter ce are loc din mai 2010 pana in martie 2011 ne permite intelegerea noiii paradigme, compunerea unei noi viziuni de viata, construirea unor noi repere si unor noi reguli de convietuire colectiva si de conduita planetara, a unui nou mod de a ne valorifica puterea interioara. Experimentele nu vor lipsi, persoanele exceptionale, promotorii, avangardistii, modelele, exemplele personale ne vor fi surse de inspiratie. Vom sti astfel ce conduita sa evitam si pe care s-o cultivam. Noi vom fi modele pentru altii. Dar experienta unei noi lumi este individualizata. Fiecare va trebui sa creeze propria sa relatie cu universul din jurul sau, sa fie stapan pe mecanismele sale de existenta. Doar rezultanta iluminarilor individuale are sansa sa schimbe viata pe planeta. In lipsa unei conduite colective fiecare va avea parte de realitatea pe care si-o creaza individual fara puterea crearii unei matrici pentru viitoarea Terra.
o alta lume
Pluto in Capricorn indica economie. O ambitie de a valorifica la maximum resursele de care dispunem astfel incat sa nu rispim nici un gram de materie. Asta ne ajuta sa menajam resursele naturale si sa apelam la tehnologii mai rafinate de a extrage energia din materie. Sau de a face ca materia sa ne furnizeze singura energia inglobata in ea, prin procedee alchimice, de transmutare. Lucrul acesta deja se intampla insa este atat de banal incat nu ne mai dam seama de el. Cand copilul este bolnav iar mama il mangaie spunanad o rugaciune din toata inima cu convingerea si simtirea deplina ca pruncul ei este ocrotit se produce o ridicare a vibratiei, asa numita „scaldare” in har. Aceasta energie fina „spala” celulele si transmuta boala in sanatate. Sau cand o persoana bolnava ce isi cunoaste bine boala si intelege fiziologia organului bolnav, vizualizeaza procesul vindecarii fiind convins de realitatea imaginii pe care mintea sa o creaza, se produce din nou alchimia vindecarii. De fiecare data subiectii s-au conectat la o realitate mai inalta decat cea in care s-a manifestat boala (detasati de orice conflicte personale, de frici, de rusine, furie, nemultumiri) . S-au conectat la credinta, iubire, o imagine clara a sanatatii si simtirea sincera a vindecarii. Aceasta inseamna sa iesi din realitatea palpabila si sa patrunzi in a patra dimensiune si a cincea dimensiune. Acolo unde devii magicianul ce scoate porumbei din joben folosind inteligent energiile subtile. Asta inseamna sa poti sa iti ajuti corpul cand este slabit, sa te mentii mereu la un nivel inalt de incredere, bucurie, de putere fizica, de vitalitate. Asta inseamna sa poti fi suport pentru cei din jur prin echilibrul tau, sa fii o prezenta inspiratoare pentru semeni, sa ai o relatie netoxica cu mediul si sa fii o prezenta benefica in viata ta.
Acestea sunt de fapt schimbarile care le aduce 2012. Pentru ele ne putem pregati in cele 9 luni de alchimie a umanitatii: iulie 2010 – aprilie 2011. Indiferent ce bilderbergi decid soarta economica si politica a pamantului, in viata fiecaruia dintre noi, noi suntem stapani, noi alegem ce semnificatie poarta pentru noi influentele exterioare. Noi cream, prin fortele noastre spirituale, un camp auric puternic ce nu permite imixtiuni nerezonante cu fiinta si destinul nostru. Indiferent ce politicieni ne conduc destinele colelctive, noi alegem cum ne simtim in viata noastra. Asa cum inainte de ’89 noi alegeam ce semnificatie dam vietii plina de privatiuni. Unii se considerau damnati ca traiesc in Romania, alti stiau sa isi creeze momente frumoase si relatii afectuoase chiar si in acele conditii. Asa cum in inchisorile politice oamenii s-au salvat pastradu-si sufletul iubitor si credincios – lucru ce nu ii facea fatalisti, dorindu-si ca toti ceilalti o viata buna, dar pastrandu-si puterea pentru reconstructie si nu pentru ura.
Si vreau sa va mai spun ceva. Am avut o experienta cu un clarvazator apreciat. El a facut o prognoza pentru o persoana draga. Prognoza nu s-a implinit pentru ca persoana s-a schimbat radical si si-a oferit astfel un alt viitor, in rezonanta cu noua sa identitate sufleteasca. Cand se intampla asa clarvazatorii adesea intampina un zid peste care nu pot trece iar citirea lor este neclara. Zidul corespunde momentului de liber arbitru al individului – isi poate alege calea. Nici un clarvazator din lume nu poate vedea ce va alege pentru ca momentele de viraj sunt gratii divine si doar secunda suspendata in vesnicie hotaraste destinul.
De exemplu, experimentele care s-au facut pentru „citirea” anului 2012 si au avut ca subiecti cei mai puternici clarvazatori (experimentul Montauk) au aratat ca nu s-a putut vizualiza viitorul. Ca si cand ar fi un prag ce bruiaza citirea. Viitorul inca nu e scris sau este rezervat doar celor ce au capacitatea de a ajunge in el, celor care au puterea de a face virajul spre un alt mod de gandire. Doar prezenta unor abilitati paranormale nu indica si o transformare spirituala. Asa incat viitorul este rezervat celor care isi schimba si inima nu doar isi rafineaza simturile si receptorii.
Asa incat, avem posibilitatea sa alegem cum va fi viata noastra. In orice clipa avem aceasta posibilitate. Chiar daca cei din jurul nostru fac alegeri ce dau o rezultanta ce nu rezoneaza cu noi, vom putea construi pentru noi un „culoar” in care sa ne intalnim doar cu rezultatele credintelor si gandurilor noastre. Ca firele unei tesaturi ce se intrepatrund dar, de fapt, fiecare are propria sa banda in care destinul sau curge.
Intodeauna inaintea unei mari schimbari exista un moment de gratie ce permite crearea unei viziuni despre schimbare. Cum vrem sa fie viitorul nostru? Cum vreau eu sa arate viata mea, cum vrei tu sa arate viata ta?
Asta este intrebarea!"


14 comentarii:

Anonim spunea...

...tipul este mason! uitati-va la simbolistica si gestica lui... asa cum au mai zis-o si altii, tipul este fals. ...I HATE 33!

atlanthman spunea...

si la cealalta postare david wikcock, a aparut "tusha Frosa" care zice, ca si aici: e mason!(banuiesc ca a studiat macar heraldica, sau simbolistica). Nu cred ca inafara de loje si intentia ascunsa de a conduce planeta din umbra, personajul nu mai stie ceva de masoni; dar acuza. Tinere, daca ai ceva sclipitor a sesiza urmare a vizionarii filmului, fa'o. Daca nu, pune mana pe carti, si incarca cei 2 neuroni cu ceva informatie. Nu mai sta cu coatele in fata tastaturii, vezi Doamne ce broasca de aur ai scos postand povestea cum ai inventat tu mersul pe jos si apa calda. Urmaresti aici munca gratuita facuta de niste oameni, si mi se pare deplasat a veni cu mai putin de minimum cerut de bun simt in a putea posta ceva inteligent. Desteapta'te, nu mai umbla prin tomberoane, iar cand obosesti vii pe "iesirea din matrix" si pui degetul in tusiera. Ai si identitate, sau esti un destrupat ce inca nu a realizat ca filmul s'a terminat?

Anonim spunea...

@florinus63, las-o mai usurel cu impresiile pe care le ai in cap si nu mai da tu povete altora!!! usurel tati!!! despteparea se va face individual, nu colectiv asa cum crezi tu... daca tu ai alte argumente spune-i primei persoane care a postat parerea lui, parerile/dovezile tale despre acel pseudo- mistic!!! nu incerca sa faci si tu pe invatacelul (in fata altora), dind sfaturi malitioase... presupun ca asa esti si cu altii...
daca esti asa de deschis (asa cum iti inchipui tu), cred ca veneai in fata primului interlocutor cu o altfel de atitudine!!! tata, constat ca el nu a jignit pe nimeni [doar si-a spus parerea!] sau tu nu intelegi lb. romana???
omule, tu, schimba-ti mentalitatea, atitudinea aia rudimentara fata de alti semeni - chiar daca au si alte pareri/opinii, dar care nu jignesc!!!
fiecare are dreptul sa-si spuna parerea despre acel documentar sau altele, asa cum crede de cuviinta. in acest fel se poate dialoga civilizat si cu alte persoane, fiecare venind cu argumente pro sau contra!!
[8,0,1,2,8]

p.s. ti-am scris pe acest ton ca o ofensa adusa si altor persoane. la o actiune se raspunde cu alta actiune. DOWN! .:.

Anonim spunea...

da, david ne spune multe noutati si eu unul prefer sa ascult ce vrea a-mi trasmite decat sa fiu atent la simbolistica sau gestica sau frizura sau suvita sau pijamaua lui
si parerea mea este ca desteptarea sau mai bine zis trezirea se face atat colectiv cat si individual, este ca atunci cand lumina soarelui ori a trezirii lumineaza peste toti, dar cati ridica obloanele sufletului sa o primeasca ???
si ar mai fi ceva - de ce oare oamenii daca le spui ceva sa zicem propria parere si se nimereste cu a lor nu mai zic nimic si se simt bine chiar te lauda, dar daca este contrara pareri lor sar de fund in sus si spun ca i-i jignesti ??? eu zic ca nu ar trebui sa ma preocupe faptul daca parerea mea este sau nu acceptata de ceilalti caci asta deja este problema lor !!! eu mi-am spus parerea pt ca atata pricep nu-i asa ???
multumim lui david pt informatii si totodata si adminului pt postarea aceasta
cu drag / nelunnn /

djasters spunea...

Sa nu uitam ca aceste idei au fost relatatre si in filme. De ex: They Live - In care spune asa: "Ei au creat o societate represiva,iar noi le suntem, fara voie, complici.Intentia lor de a ne stapani se bazeaza pe anihilarea constiintei. Ni s-a indus o stare de transa, ne-au facut indiferenti, fata de noi insine si fata de ceilalti." Actorul principal acestui film, reuseste in final sa distruga antena care tinea frecventa creierul pe o anumita frecventa - in care omul nu putea vedea realitatea. Dupa ce antena este distrusa fiecare om poate vedea ca realitatea estre contruita de niste extraterestrii in forma umana( desigur metaforic ) care le ascundeau aadevarul . Mesaje subliminale si multe altele ce se aflau exacr in fata lor. Este posibil ca cel de-al treileas ochi sa fie marele secret al masonilor/Illuminati ? Simbolul principal al masonilor este piramiuda si ochiul atotvazator - glanda pineala. Este posibil ca activarea celui de al treilea ochi al oamenilor sa se activeze odata cu trecerea intr-un spatiu energetic cu o frecventa mai mare ? Este posibi ca razele si campurile magnetice data de tehnologia noastra sa nu mai aiba mici un efect negativ asupra glandei pineale ?.


Interesant este ca arborele vietti care al antalnit in scolile esoterige si chiar spirituale are 12 :ramuri la fel si corpul nostru subtil este constituit din 12 chakre ( centrii energetici sau centrii a constiintei - fapt dovedit stintiific ) - este posibil ca acest arbore - sa reprezinte pomul cunoasterii ? Iar fructul interzis sa fie chiar glandfa pineala ? De ce ar interzice Dumnezeu sa nu "mancam" din acest "fruct" . Stim cu totii ca in anul 325 d.h. anumite texte biblice au fost "sterse" si inlocuite cu altele. Sunt doar cateva idei interesante care merita dezbatute. M-as bucura foarte mult daca autorii acestui site ar crea un artico lreferitor la ce m-am referit eu aici. Toate cele Bune Tuturor

gggg spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
djasters spunea...

atricolele mele djaster se citesc invers, adika fragmentul cel de sus este continuarea celui de jos le-am postat asa deoarece am crezut ca o sa le puna in ordinea buna ca la celelalte site-uri ...

djasters spunea...

ACUM O ORA MI-A PICAT FISA: Dupa cum am relatat si mai sus piramida si ochiul atotvazator reprezinta glanda pineala - daca este asa intradevar, atunci teoria lui David Icke pica, pentru ca acesta sustine ca bancnota de 1 dolar - mai exact piramida si ochiul atotvazatore reprezinta reptilienii deoarece este verde dar de observa be bancnota si pielea de reptila. David Icke a punctat bine si in acelasi timp intareste teoria mea. in articolul de mai sus ziceam ca serpii si in special reptilele au aceasta glanda piueala in mare parte activata . CONCLUZIA: piramida si ochiul atotvazator desenat pe background-ul reptilian a bancnotei de 1 dolar reprezinta simbolic al treilea ochi. Eu am facut legatura dintre simbolul piramida-ochiul atotvazator si Glanda pineala de foarte mult timp, chiar inainte de a dezvalui acest lucru David Wilcock sau altii. Ma bucur pentru ca am aflat aceste lucruri cu ajutorul intuitiei in momentele de meditatie.asupra acestui subiect.M-am decis pana la urma , voi scrie eu u narticol. Toate cele bune si felicitari pentru munca depusa.

Unknown spunea...

Interesante conexiunile tale si foarte probabil adevarate.
Despre conexiunea intre ajna chakra (cel de-al treilea ochi)si glanda pineala se vorbeste de multe vreme in literatura de specialitate, deci intuitia ta este mai mult sau mai putin originala. E bine ca ai ajuns si tu la aceleasi concluzii, dar sa stii ca nu esti singurul ;)

Anonim spunea...

Cu ceva timp in urma, cineva a dat un link foarte interesant, despre gestica, simbolistica, anumitor indivizi din diferite domenii, care vor sa ne fie "ghizi", "calauzitori" etc.
Cititi-l, este mai mult decit interesant: http://www.scribd.com/doc/2554891/SEMNALE-SI-ORDINE-FRANCMASONICE-SECRETE-TRANSMISE-PRIN-PRESA. Sau/si dati-l si altor persoane! Nu fiti egoisti! :)
Pentru cei care au timp, rabdare si bunavointa (in a traduce anumite materiale), recomand 2 site-uri cu o documentatie la fel de bogata si interesanta (cum este si acest blog!):
1). Michael Tsarion, http://www.michaeltsarion.com/next.html
2). http://www.ministryoflies.com/
Ar fi interesant sa puteti colabora cu acele siteuri (sau cu altele), la schimburi de date, info., sa ajunga la cit mai multe persoane interesate de astfel de subiecte. In final, sa se SCHIMBE ceva in constiinta a mai multor persoane.
Numai bine, [8,0,1,2,8]

djasters spunea...

Buna,

As avea o rugamite realizatorilor acestui site. Am creat o pagina despre conexiunea simbolului masonic ochiul atotvazator si glanda pineala ( o mare parte de informatii le-am luat din cartea lui Teodor Rosca ). Daca doriti sa puneti si aceasta pagina la Bloguri favorite. Linku-ul paginii: http://revolutiaiubirii.wordpress.com/category/apocalipsa-revelatie/

Multumesc Anticipat.

Iesirea Din Matrix spunea...

Done!...Fain blog! Multumim pentru reclama si voua!

Anonim spunea...

Multumesc pentru traducerea acestui documentar lui Nicolae George Pion (Răzvan) si Danielei Grigore si bineinteles lui Fymaaa pentru gazduire.
Ma intereseaza, daca poate oferi cineva cartea Stiinta si campul akashic de Ervin Laszlo pe vreun torrent sau fileshare.Multumesc.

TrixxRO spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=8aFtEnSqIOI

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...