Ieşirea Din MATRIX: Devorând Pământul

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

miercuri, 21 octombrie 2009

Devorând Pământul

Devour The Earth (2008)

"Stiati ca:
- aproape 80% din terenul agricol din Marea Britanie este cultivat pentru hrana animalelor din zootehnie?
- pentru a produce 1kg de carne (obtinut prin uciderea unui animal) sunt necesare 10kg de proteine vegetale?
- daca nu ar exista nevoia de a hrani animalele, fermierii s-ar putea intoarce la metoda rotatiei culturilor agricole si sa renunte complet la periculoasele pesticide si organisme modificate genetic?
- daca am inceta sa mai mancam animale, am putea avea destula hrana pentru intreaga populatie doar cultivand 30% din terenuri, fara a apela la ingrasamintele care otravesc subsolurile si apele freatice?

Poate va intrebati ce puteti face pentru a opri poluarea si degradarea mediului. Iata raspunsul: hrana vegetariana va face mai sanatosi si in plus protejeaza mediul deoarece pamantul si apa nu mai sunt suprasolicitate si otravite pentru a obtine recolte exceptionale (necesare in cazul crescatoriilor industriale de animale). Filmul de fata va poate ajuta sa vedeti una din cauzele care determina distrugerea planetei: industria zootehnica si agricultura intensiva datorata acesteia. "
- un comentariu preluat de pe blogul yoghinii MISA.


VEZI FILMUL TRADUS, AICI:ACEST FILM ESTE OPEN SOURCE 2 comentarii:

Mad io spunea...

La subiect va recomand in caz ca nu ati vazut sau auzit, documentarul lui Dr. Albert Bartlett - Arithmetic, Population, and Energy - Parts 1 and 2

Demonstreaza matematic cum orice crestere devine exponetiala si chiar logaritmica intr-un timp foarte scurt. Se iau in calul resursele planetei si multe alte variabile.

Dar exemplul cu bacteriile este super.

De la Flavian am aflat de acest material de 1 ora.
Recomand.

Mad io spunea...

Aici este link-ul direct pe material

http://video.google.com/videoplay?docid=4364780292633368976&ei=qUPiSs25CZm82gKzlIDpDw&q=albert+bartlett#

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...