joi, 19 aprilie 2012

Emisiunile ”EDITIE FINALA” si ”LUMEA IN CARE TRAIM” (19.04.2012)

Din cand in cand avem placerea sa va prezentam cate o emisiune de pe la o televiziune sau alta, care consideram ca merita urmarite. Astazi vom readuce in prim plan o emisiune pe care v-am mai prezentat-o pe blog, dar si una noua, realizata de acelasi prezentator, Doru George Pascal, un jurnalist curajos (printre alte meserii pe care le practica), un cautator al Adevarului si un admirator al blogului nostru. Te felicitam Doru. Tine-o tot asa!
Prima emisiune se numeste EDITIE FINALA . Ea este difuzata la postul de televiziune TV Plus Suceava. Mai multe detalii despre aceasta emisiune si cateva editii de arhiva, pot fi vizionate aici. In aceasta emisiune Doru Pascal face ceea ce si noua ne-ar fi placut sa facem, dezbateri cu invitati pe marginea unor documentare ca cele de pe acest blog. Din pacate, invitatii sunt cam aceiasi si ne-ar fi placut o dezbatere mai activa, cu invitati din diverse medii (un preot, un om de stiinta, un istoric, un fizician, samd) sa existe o dezbatere mai adevarata, cu opinii pro si contra.
Difuzare:
Luni           Ora:       18.00 - 19.00
Marti         Ora:       14.00 - 15.00
Duminica  Ora:       18.00 - 19.00
Temele Abordate: Istorie veche , moderna si contemporana, Geopolitica, Stiinta, fenomenologie, Dezbatere pe marginea unor documentare free.
Segmente de public vizate: Elevi, Studenti, Intelectuali, Pensionari.
Invitati: Din mediul academic, Din zona colegii/licee, Din zona societati stiintifice.
O editie foarte interesanta a acestei emisiuni a fost cea in care s-a prezentat si comentat Secretul Din Spatele Societatilor Secrete (documentar pe care l-am prezentat si noi aici) . Alte referiri la aceasta emisiune am mai facut aici si aici
VEDEȚI AICI EMISIUNEA IN 3 PARTI:

Cea de-a doua emisiune interesanta se numeste ”LUMEA IN CARE TRAIM” 
Realizator: Doru George Pascal
Difuzare:
Marti         Ora:  14.00 - 15.00
Joi             Ora:  19.30 - 20.30
Duminica  Ora:  11.00 - 12.00
Temele emisiunii fac referire la :
Aici puteti vedea o arhiva a acestei emisiuni.

Una dintre cele mai interesante editii ale acestei emisiuni a fost cea in care au fost invitati Oreste si Doru Bem, intitulata ”Atunci cand spiritul va domina materia”.

VEDEȚI AICI CELE DOUA  PARTI ALE EMISIUNII:

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...