duminică, 22 aprilie 2012

Paradis sau Uitare - Creat de Proiectul Venus (22.04.2012)


Paradise or Oblivion (2012)

”Un documentar, creat de Proiectul Venus.
Acest documentar scoate la iveala simptomele negative cauzate de sistemul nostru actual. Această prezentare video pledează pentru un nou sistem socio-economic, care este actualizat până în prezent la nivelul de cunostiinte pe care le detinem, oferind munca de o viaţă a inginerului social, futurist, inventator Jacque Fresco, pe care el il numeşte o economie bazată pe resurse.
Filmul detaliaza cum trebuie inlaturate metodele învechite şi ineficiente cum ar fi: politica, dreptul, afacerile, sau orice alta forma de rezolvare a problemele umane, şi de a folosi metodele stiintifice, combinate cu tehnologia de varf, pentru a asigura nevoile tuturor oamenilor lumii. Ea nu se bazează pe opiniile elitei politice şi financiare sau pe iluzile aşa-numitei democraţii, ci pe menţinerea unui echilibru dinamic cu planeta care ar putea oferi în cele din urmă abundenţă pentru toţi oamenii.
Paradis sau Uitare, prin Proiectul Venus, introduce privitorul într-un sistem de valori mult mai adecvat, care ar fi necesar pentru a permite omenirii sa se dezvolte armonios. Această alternativă depaseste nevoia unui mediu monetar bazat pe, control, şi orientat spre deficit, in care ne aflăm în prezent.”

Despre Jacque Fresco am mai vorbit in articolele despre ”Pedeapsa Judicaira - Un experiment social esuat” si in articolele din Categoria MISCAREA ZEITGEIST, in special la filmul FUTURE BY DESIGN.

VEDEȚI FILMUL TRADUS, AICI:
Apasati pe CC in fereastra You Tube pentru a activa subtritarea dorita (Romana, etc.)

2 comentarii:

oHo spunea...

Mai draga, ceea ce este descris aici este al naibii de aproape de lumea bogatilor din zilele noastre, doar tehnica, metoda si particularitatile difera (evident!!!). Dar conceptul este acelasi...(chiar daca eufemismul "what people needs" este convertit in bani)
Vi se pare ca respectivii sunt lipsiti de egoism si infatuare?
Incerc sa fiu doar retoric...
-Si mi-e frica sa ma gindesc la trantori.
Sorry to dissapoint you...

FreeYourMind spunea...

Asa am spus si noi in celelate articole dedicate Miscarii Zeitgeist. Bogatia nu ne face mai buni, mai morali, mai spirituali. Insa bogatia din ziua de astazi este creata pe spatele celor saraci , iar bogatii lumii de azi sunt si ei sclavii unui sistem de credinte social, cultural tampit, in care supravietuieste cel mai puternic, iubirea e o boala, in care materialismul domina. Cand resursele vor fi impartite echitabil tuturor si vom fi cu totii prosperi, poate ca o amre parte din tarele umanitatii vor disparea. Nu stim sigur, dar se merita incercat.

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...