Ieşirea Din MATRIX: FLOW SUMMIT 2020 - complet (toate cele 5 zile)

luni, 26 aprilie 2021

FLOW SUMMIT 2020 - complet (toate cele 5 zile)

 


Deoarece acum câteva zile a început FLOW SUMMIT 2021, mi-am adus aminte că nu am apucat să termin prezentarea zilei 5 de la Flow Summit 2020, așa că m-am gândit ca astăzi să vă prezint în întregime, într-un singur articol tot summitul de 5 zile din 2020 (am șters articolele vechi deoarece erau prea împrăștiate).

Vă prezint așadar filmele traduse din seria FLOW! SUMMIT (atât din anul 2018 cât și din 2020), puse la dispoziția noastră în mod gratuit, de echipa Team Younity Romania (prin Roxana Costache). Acum nu mai sunt gratis, dar vă invităm totuși să cumpărați AICI pachetul oferit de această echipă frumoasă, pentru a încuraja și pe viitor astfel de inițiative. Pachetul conține toate prezentările de la Flow!summit la care se adaugă multe alte bonusuri pe care le puteți avea pentru dvs.

Ce este FLOW! SUMMIT?

Peste 30 de invitați, experți pe domenii precum dezvoltare personală, spiritualitate, vindecare , hipnoză, șamanism, sănătate și multe altele domenii se reunesc pentru prima dată în această formulă, într-un congres online, având un singur obiectiv: Să vă ajute să vă găsiți fluxul!

În timpul acestei conferințe online, oferită gratuit, care durează 5 zile, veți întâlni putea întâlni vorbitori de top internațional:

• Dalai Lama
• Joe Dispenza
• Byron Katie
• Neale Donald Walsch
• Eric Pearl
• Gregg Braden și mulți alți invitați

Flow Summit este cel mai mare summit online de acest gen - din 2017, peste 500.000 de oameni s-au adunat și au explorat multiplele moduri de a trăi în flux! Împreună, am definit o nouă formă de spiritualitate: Urban. Modern. Individual. Acum, pentru prima dată va fi prezent și în România. 

Ce înseamnă să trăiești în flux ?

Cu toții cunoaștem acele momente în care mâinile noastre se mișcă aproape automat, iar mintea noastră este complet concentrată pe ceea ce avem de îndeplinit, și orice altceva se topește în fundal.

Dar acest tip de flux este diferit..

Adevăratul flux poate face mult mai mult decât să aducă fericire și ușurința pentru o perioadă scurtă de timp. Fluxul adevărat nu se limitează la un moment anume, la o durată de timp. Fluxul adevărat cuprinde întreaga viață.

Află cum intrând în flux te poți schimba.
Te va trezi. Te va face să-ți vezi viața ca un flux continuu care se unduiește fără a ave vreun motiv.

Îți va arăta că există un plan pentru viața ta și te va ajuta să-l înțelegi.
Provocările vor fi în continuare provocări.

Dar veți ști cum să le înfruntați, cum să le stăpâniți și cum să le folosiți pentru a vă ajuta să creșteți.

Dacă ești pregătit, flow!summit  este o oportunitate pentru tine!” - Sursa 


FLOW! SUMMIT (2020) - Day 1


Gregg BradenAccesarea înțelepciunii inimii
(modul în care inima ta “îndreaptă” creierul și controlează răspunsul corp-minte)

Voi începe cu un interviu al lui Gregg Braden de la Flow! Summit 2018 (acest film a fost pus ca supliment și la pachetul HEAL Summit pe care l-am terminat de prezentat în 6 Iulie 2020).

Gregg Braden – modul în care inima ta “îndreaptă” creierul și controlează răspunsul corp-minte – material oferit cu subtitrare în limba română.

Gregg Braden – După o carieră de succes ca geolog și informatician în timpul crizei energetice din anii 1970, a lucrat pentru Armata SUA în timpul Războiului Rece. Din 1986, Gregg cercetează sate montane, mănăstiri îndepărtate şi texte uitate pentru a le uni înţelepciunea atemporală cu cele mai recente descoperiri ale ştiinţei. Și-a împărtășit revelațiile prin 11 cărţi premiate, publicate în 38 de limbi. 

Braden a susţinut prelegeri şi cursuri de pregătire pentru ONU, companii din topul Fortune 500 şi Armata SUA. Mesajul său principal este că în înțelepciunea trecutului se află cheia pentru viitor. 

Mai multe informații pe: www.greggbraden.com

Ce vei afla?

Sistemul nostru de convingeri, conștient și inconștient ne creează viața. 

Ce vei învăța: 

· Ce putem învăța de la înțelepciunea străveche. 

· modul în care inima ta “îndreaptă” creierul și controlează răspunsul corp-minte. 

· cum să accesați 40.000 de celule specializate din inimă. O tehnică instantanee pentru a vă armoniza inima și creierul și a crea echilibru și flux.

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

Mai multe despre Gregg puteți afla studiind categoria GREGG BRADEN de pe blogul nostru. Recomand și cărțile pe care acesta le-a scris (traduse în limba română):

- "Matricea divină" - comandă online aici-link ;
- "Vindecarea spontană a credinței" - comandă online aici-link ;
- "Timpul fractal" - comandă online aici-link ;
- "Pășind între lumi" - comandă online aici-link ;
- "Adevăr profund" - comandă online aici-link ;
- "Codul lui Dumnezeu" - comandă online aici-link ;
- „Suntem creați cu intenție”- comandă online aici-link;
- „Efectul Isaia” - comandă online aici-link;
- „Secretele pierdute ale rugăciunii” - comandă online aici-link.

VEDEȚI FILMUL TRADUS cu Gregg BradenAICI *



Crina Vereș – Suntem Aici pentru a ne Elibera de Iluzia că nu Suntem Destul (2020)

Despre Flow! Summit am vorbit pe larg în primul articol dedicat subiectului AICI. Veți găsi grupate toate filmele postate în cadrul acestor  summituri în categoria FLOW SUMMIT.

„Bună! Numele meu este Crina Vereș. Cine sunt? Un Om, Doctor de Suflete, o Ființă pentru care Prevenția și Autovindecarea sunt Starea de Bun Simț, practic Medicină Minții și Corpului inspirată de a trăi în Armonie cu Natură, inspirată de Oameni, de Starea de Durabilitate. Ceea ce practic am învățat lucrând cu zeci de mii de clienți, am râs, am plâns și am crescut împreună, știu că am inspirat peste 10 milioane de oameni fiindcă au considerat atât de valoroase materialelele, cursurile, taberele pe care le-am filmat încât și le-au descărcat să le poată revedea și studia indiferent ce surprize ar face internetul. La rândul meu îi inspir pe oameni să acorde Atenție la Sustenabilitate ca mod de Viață, am descoperit Puterea Nelimitată de Autovindecare din fiecare din noi. Sunt acea Femeie, Mamă, Bunică, Prietenă, Iubită care inspir oamenii să caute în ei.

Mai multe detalii pe: www.crinaveres.ro

Ce vei afla...

Posibilitatea pentru o Viață în Autocunoaștere, Autocontrol, Libertate, Autenticitate, Integritate, o viață Sănătoasă, în Abundență, cu Relații Conștiente, știind faptul că cea mai lungă relație din toate este cu noi înșine, că am venit pe lume Desăvârșiți și Suverani și că am învățat temporar să ne jucăm de-a avea limite, de a suferi de boli, de a simții emoții ce par copleșitoate pentru a ne Reaminti că Suntem Aici pentru a ne Elibera de Iluzia că nu Suntem Destul și să ne accesăm Genialitatea Individual și Împreună și astfel să contribuim prin propria Existență, pe măsură ce ne maturizăm emoțional, la Expansiunea Realității, la A Crea Lumea AȘA CUM O VISĂM, așa cum ne-o dorim după Modelul Perfecțiunii și Nemuririi Sufletelor Noastre!” 

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEDEȚI INTERVIUL cu Crina Vereș  AICI *


Tudor Borza – Cultura grupului influențează individul … 

Tudor Borza – Chiar dacă am avut norocul să încep să învăț și să experimentez hipnoza încă de la 12 ani, adică din primăvara anului 1989, să experimentez tehnicile metodei Silva încă din 1991, în 2010 să pun bazele tehnici pe care astăzi o numesc Terapie în Relaxare Conștientă, în 2012 am constituit Asociația Română de Hipnoză, oferind primul sediu social al Asociației Române de Hipnoză, al cărei vice președinte fondator am fost, ulterior punând bazele Academiei de Hipnoză și ale Asociației Europene de Hipnoză, împreună cu Andrei Voicu și Ovidiu Grigor, continui să cred despre mine că sunt un om obișnuit. Chiar dacă unii spun că sunt un om obișnuit cu hipnoza. În ciuda aparențelor, m-am născut ca și fiecare dintre voi incapabil să vorbesc și să mă deplasez, activități a căror cunoaștere mi-a ocupat primul an și jumătate din viață. 

Ce vei afla ... 

· Cum cultura grupului influențează individul 

· Căutarea coerenței

· Cum să accesezi subconștientul 

· Să proiectăm gânduri și emoții 

· Tu ești Placebo la o „pocnitura de degete”.


VEZI INTERVIUL cu Tudor BorzaAICI *



Grațiela Baiaș – Cum să îți schimbi viața, chiar și atunci când totul pare pierdut 

„Grațiela Baiaș este medic și specialist în programare neurolingvistică. A studiat și continuă să aprofundeze și domenii precum nutriția, accesarea conștiinței, bioenergoterapia și psihoterapia integrativă.

Ea este fondatoarea Ella Center for Wellbeing, centru în cadrul căruia desfășoară workshop-uri și sesiuni individuale de vindecare emoțională, wellness și managementul stresului. Îmbinând în mod armonios și foarte eficient tehnologii ultramoderne din domeniul neuroștiinței, psihologiei spațiului mental și inteligenței emoționale, ea facilitează schimbarea la nivelul memoriei celulare a informației cauzate de emoțiile reprimate care au stat la baza declanșării stării de boală.

Grațiela desfășoară, de asemenea, activitatea de coaching NLP, fiind creatoarea Coaching for Excellence. Experiența sa bogată în antreprenoriat și consultanță, adăugată formării în coaching profesionist, îi catalizează succesul în procesul de coaching, ca urmare a abordării complexe și unitare a acestuia. De asemenea, oportunitatea oferită de rezidența în țări precum Olanda și Noua Zeelandă, a condus la formarea unei viziuni deschise și multiculturale, resurse pe care, le aduce în coaching cu multă bucurie și dăruire.

Ea este și co-fondatoare Panorama Socială și Psihologia Spațiului Mental în România, metode create de Lucas Derks din Olanda. Aceste metode oferă instrumente prin care pot fi analizate și schimbate hărțile mentale a lumii sociale pe care oamenii le creează la nivel inconștient, ceea ce duce la îmbunătățirea considerabilă a relațiilor interpersonale și la creșterea calității vieții acestora.

În practica sa profesională, Grațiela și-a asumat misiunea de a facilita procesul de explorare și extindere a conștiinței și îmbunătățire a calității vieții, prin aceasta contribuind la evoluție la schimbarea pozitivă în lume.

Mai multe detalii pe: https://gratielabaias.ro/

Ce vei afla...

Cercetările științifice au arătat că materialul genetic moștenit la naștere este influențat de factorii externi, de stilul de viață și de modul în care noi percepem ceea ce ni se întâmplă.

· Cum să îți schimbi starea, atunci când totul pare pierdut.

· Care sunt pașii pentru a schimba starea.

· Cele mai utile întrebări pe care ți le poți pune pentru a reuși să devii conștient.

· Exerciții pentru schimbarea stării.

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEZI INTERVIUL cu Grațiela BaiașAICI *


Pascal Voggenhuber – cum să vă schimbați gândirea și să vedeți oportunitățile din jurul dvs.


„Pascal Voggenhuber este considerat unul dintre cei mai renumiți mediumi din Europa ...


Din 2007 până acum, a publicat opt cărți, toate au ajuns în top zece – cele mai bune vânzări, secțiunea non-ficțiune, din Elveția. Noul său proiect „Bucurați-vă de această viață” ne învață cum să devenim creatorii propriilor noastre vieți și cum să recunoaștem și să trăim adevăratul nostru destin. Există cursuri online pe această temă și o comunitate online.

Mai multe informații pe: www.pascal-voggenhuber.com

Ce vei afla...

Un instrument simplu pe care îl puteți folosi pentru a descoperi instantaneu cauza blocajelor și pentru a vă readuce fluxul.

Ce veți afla:

· cum să vă schimbați gândirea și să vedeți oportunitățile din jurul dvs. ”

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEDEȚI INTERVIUL cu Pascal Voggenhuber TRADUS, AICI *
·  
Există și o meditație ghidată * pentru a vă reconecta cu fluxul pentru a crește nivelul de forță și energie al aurei voastre , o meditație realizată de Pascal Voggenhuber ce este dublată în limba română (linkul către meditație este oferit celor care au donat și cer acest lucru).



Andreas Goldemann – o metodă simplă de a scana corpul și de a detecta emoțiile stocate 

Andreas Goldemann – De mai bine de 20 ani, cu talentul său intuitiv îi însoțește pe oameni pentru a se regăsi pe sine. Un intuitiv percepe dizarmonia sau dezechilibrele, atât la nivel fizic cât și la nivel emoțional al un singur individ sau la nivel de grup. Andreas uitlizează un vechi limbaj druid care ajută la restabilirea ordinii naturale a trupului, minții și sufletului.

Ce vei afla:

· pași cheie pentru a intra într-o stare de conștiință mai profundă și ghid pentru eliberarea emoțiilor negative stocate și amplificarea nivelurilor energetice

· o metodă simplă de a scana corpul și de a detecta emoțiile stocate

· legătura dintre a trăi o viață autentică, reactivarea potențialului nostru real și al flow-ului ”


SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS cu Andreas GoldemannAICI *

Există și o meditație ghidată * pentru a vă reconecta cu fluxul, pentru a atinge un nivel mai profund de conștiință, să se elibereze emoțiile negative și să se mărească nivelurile energetice,  o meditație realizată de Andreas Goldemann ce este dublată în limba română.



Gordon Smith – Cum să aduci pace în viața ta pentru a avea mai puțină luptă 

”Gordon Smith de la o vârstă fragedă are capacitatea de a vedea și auzi o persoană decedată. Într-o noapte, când avea 24 de ani, lângă patul său a apărut fratele unui prieten. Mai târziu a aflat că a murit într-un incendiu în aceeași noapte. În timpul unei vizite pentru un serviciu spiritual i-a spus că el va lucra ulterior ca mediu…

Mai multe informații pe www.gordonsmithmedium.com

Ce vei afla...

· O scurtă meditație pentru a îmbrățișa propriul sine divin.

· Cum să aduci pace în viața ta pentru a avea mai puțină luptă.

· 2 surse principale care vă conduc viața

· 5 minute de meditație. Cum să treci podul dintre minte și lumea spiritului… ”

Vedeți AICI câteva din cărțile scrise de Gordon Brown.

SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEDEȚI INTERVIUL cu Gordon Smith TRADUS, AICI *


Există și o meditație ghidată*,  o meditație realizată de Gordon Smith ce este dublată în limba română.


În completare studiați și categoria VIAȚA DUPĂ VIAȚĂ și citiți:

1) Viata dupa viata - Raymond A. Moody
2) Destinul sufletelor - Michael Newton si restul cartilor lui de AICI
3) Cartile lui William Buhlman
4) Calatoria Suprema - Robert Monroe si restul cartilor lui de AICI
5) JOCUL COSMIC si Calatoria ultima - Stanislav Grof
6) Don Piper - 90 de minute in Rai
7) Cartile lui James Van Praagh : Mesaje de dincolo de moarte si Rai si Pamant
8) RAIUL EXISTA de Todd Burpo
9) Dovada Paradisului. Călătoria unui neurochirurg în viața de DINCOLO” - EBEN ALEXANDER
10) Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani
11) Cartile scrise de Elisabeth Kübler-Ross
12) Cartea tibetana a eliberarii prin ascultare - Bardo Thodol
13) Cartea tibetana a mortilor - Bardo Thodol
14) BIOCENTRISMUL - Robert Lanza, Bob Berman
15) Cartea egipteana a mortilor
16) Experimente privind viata de dupa moarte - Gary E. Schwartz, William L. Simon
17) Cercetari oculte referitoare la viata dintre moarte si o noua nastere - Rudolf Steiner
18) Viata dupa moarte in credintele omenirii - J.T. Addison
19) Moartea, Celalalt taram al vietii - Stephane Allix
20) Mintea de dincolo - Dumitru Constantin Dulcan
21) Dovezi referitoare la lumea de dincolo - Jeffrey Long, Paul Perry
22) Stiinta si experientele in pragul mortii - Chris Carter
23) Copiii cei noi si experientele din preajma mortii - P.M. Atwater
24) Imbratisata de lumina - Betty J. Eadie
25) Sa vorbim cu mortii - Martina Kramer
26) Ultima frontiera - Sam Parnia
27) De vorba cu Angel - Evelyn Elsaesser-Valarino
28) Matei, vorbeste-mi despre Rai - O relatare directa despre viata de dincolo - Suzane Ward
29) Dezlegand misterele nasterii si mortii... si ale fenomenelor intermediare - Daisaku Ikeda
30) Spiritismul de Dr Paul Stefanescu, editura Phobos
31) O Iubire fără sfârșit - Richard Matheson
32) Harta Raiului - Eben Alexander

Neale Donald Walsch – modul în care conceptul spațiu-materie ne afectează viețile 


Neale Donald Walsch este un ambasador modern al spiritualității. Înainte de a scrie celebrele cărți „Conversații cu Dumnezeu”, Neale a simțit o legătură profundă cu spiritualitatea. 

El este autorul a șaisprezece cărți despre spiritualitate. Cele mai vândute cărți sunt „Conversații cu Dumnezeu”. El susține prelegeri în întreaga lume, în care merge adânc spre ceea ce înseamnă înțelegerea profundă a lui Dumnezeu. 

Despre Neale Donald Walsch am vorbit în mai multe articole dedicate acestuia, mai ales aici.

Mai multe informații pe:

Ce vei afla... 

· modul în care conceptul spațiu-materie ne afectează viețile. 

· cum să fii atent la oportunitățile care apar în viața ta, oportunități care te fac să devii mai puternic. 

Vei învăța:

· cum să detectați semnele care vă indică starea de flux care se apropie de viața voastră. 

· Cum să folosești fluxul pentru a merge în direcția pe cere o dorești.”

Vedeți AICI câteva din cărțile scrise de Neale.


SURSA și mai multe detalii în pachetul de cumpărat

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS cu Neale Donald WalschAICI *


FLOW! SUMMIT (2020) - Day 2

Astăzi îi veți vedea pe Bradley Nelson, Eric Pearl, Andra Ivanov, Florin Păsat, Robert Betz, Deva Premal și Miten.

Toate articolele dedicate acestui summit, pot fi accesate în categoria FLOW SUMMIT

Dr. Bradley Nelson – ce este codul emoțional și cum ajută la eliminarea bagajului emoțional prins în corp – material oferit cu subtitrare în limba română


Dr. Bradley Nelson este un specialist american si unul dintre cei mai apreciati experti in domeniul medicinei bioenergetice si psihologiei energetice. In cei peste 20 ani de experienta, acesta a dezvoltat metoda simpla si eficienta de auto-ajutorare a „Codului Emotiilor”. Dr. Bradley Nelson si metoda sa Codul Emotiilor au devenit cunoscutie in lume prin intermendiul filmului “Emoție”. 

Dr. Bradley Nelson a absolvit in 1988 Colegiul West Chiropractic Life din San Lorenzo, California. Tine numeroase seminarii si conferinte despre tratamentul neuropatic al bolilor cronice in SUA si in lume. Pana in 2004 el pastrat practica privata din zonele institutionalizate din SUA si Canada pana cand a hotarat sa isi dedice timpul pentru a impartasi metoda sa si altor oameni. 

Dr. Bradley va fi live la Bucurști în perioada 16-18 Octombrie 2020. Rezervă-ți loc la eveniment! Apoi Roxana te va contacta telefonic sau pe mail. 



În această lecție veți învăța:

· ce este codul emoțional și cum ajută la eliminarea bagajului emoțional prins în corp. 

· ce îți stă în cale către viața pe care vrei să o creezi. 

· care sunt blocajele pe care peste 93% dintre oameni le experimenta o metodă simplă pentru a-ți testa mintea subconștientă. 

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS cu Dr. Bradley Nelson AICI *

Eric Pearl – conexiunea dintre flux și sufletul nostru – material oferit cu subtitrare în limba română


A renunţat la una dintre cele mai de succes practici medicale – cea de chiropractician în Los Angeles – când el şi alţii din jurul lui au început să fie martorii unor vindecări miraculoase. Astăzi, el a devenit o autoritate mondială în tehnici de vindecare şi de evoluţie şi s-a dedicat răspândirii Luminii şi informaţiei aduse de procesul de Vindecare Reconectivă, cu ajutorul conferinţelor şi seminarelor extinse despre „Reconectare“. 

Există și cartea „Reconectarea” în care explică în detaliu ce și cum.

Dr. Pearl a apărut în nenumărate programe de televiziune, în Statele Unite şi în restul lumii. El a vorbit şi la Naţiunile Unite, ca invitat, şi a conferenţiat în faţa unei săli pline la Madison Square Garden, iar seminariile sale au fost prezentate pe prima pagină, în diferite publicaţii, inclusiv în The New York Times. 


În această lecție veți învăța: 

· acțiunile cheie care permit fluxului să revină în viața noastră sunt: respingerea puterii și a controlului. 

· un instrument pe care îl puteți utiliza pentru a vă reconecta cu atemporalitatea 

· conexiunea dintre flux și sufletul nostru 

VEDEȚI INTERVIUL TRADUS cu Eric Pearl AICI *


Andra Ivanov – Interacțiunea cu frecventele de reconectare


Andra a fost captivată de lucrul cu frecvențele reconective de vindecare după doua cariere de succes în domeniile inginerie și drept. După participarea la numeroase cursuri, seminarii și examene absolvite, a devenit bioenergoterapeut cu propriul cabinet în București. Acolo se afla în 2006 când a citit cartea: Reconectarea, vindecă-i pe alții, vindecă-te pe tine de Dr. Eric Pearl. 

Ea a fost profund atinsă, mișcata și inspirată de mesajul acestei cârti, în principal pentru că, așa cum afirma: “avem acum o metoda simplă, naturală și fascinantă, disponibila pentru a fi practicată de către oricare dintre noi, indiferent de pregătirea sau calificarea fiecăruia”. 

Cartea a fost ca un catalizator pentru Andra deoarece imediat a luat acțiune: a devenit co-sponsorul cursurilor oferite de The Reconnection în Romania, practician de Reconnective Healing și Reconectare din 2007, asistent în echipa internaționala de predare a cursurilor din 2008 și instructor asociat la The Reconnection din 2015, fericită că poate să împărtășească această minunată lucrare în Romania și în lume. 

Din 2007 activitatea ei principala se desfășoară la cabinetul unde oferă ședințe de Reconnective Healing si Reconectare, mereu cu bucurie și recunoștința pentru experiențele și rezultatele clienților ei. 

Pentru Andra, Reconnective Healing și Reconectarea personală nu sunt numai metode de vindecare și evoluție personală, ci reprezintă un mod de a trai viată, “pe care sunt oricând fericită și onorată să le fac cunoscute, să le predau și să le facilitez.” 

În această lecție veți învăța: 

· Cum funcționează reconectarea 

· Cum decurge o ședința de vindecare prin reconectare 

· Interacțiunea cu frecventele de reconectare 

VEDEȚI INTERVIUL cu Andra Ivanov AICI *

Florin Păsat – Care sunt cele 4 motive pentru care amâni 


„Florin Păsat este antreprenor, trainer, speaker, creatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!”, proiect care funcționează din 2012 pe piața de training și public speaking din România și care prezintă într-un format unic cele mai simple și cele mai eficiente tehnici pentru a avea o viață abundentă și împlinită. A vorbit de-a lungul timpului în fața a mai mult de 50.000 de persoane, inspirându-le să acționeze și să aibă mai mulți bani, o relație împlinită, un corp plin de energie și armonie interioară. A acumulat peste 5.000 de sesiuni unu-la-unu în programul de coaching pe care îl oferă și multe alte mii de sesiuni oferite gratuit. Este autorul cărții WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită, carte a cărei variantă în limba engleză a devenit best-seller pe Amazon. ”


În această lecție veți învăța: 

· Care sunt cele 4 motive pentru care amâni 

· Ce este ”Bariera Terorii” și cum te afectează în procesul dezvoltării personale 

· Cum să folosești tehnica EFT pentru a depăși ”Bariera Terorii” 

VEDEȚI INTERVIUL cu Florin Păsat  AICI *

Robert Betz – ce se întâmplă cu inima, corpul și mintea subconștientă atunci când decidem să-i iertăm pe ceilalți și pe noi înșine


Robert Betz este psiholog, unul dintre lectorii de succes de pe piața germană. La prelegerile sale au participat peste 150.000 de oameni în ultimii zece ani. Ele sunt pline de umor și entuziasmează din ce în ce mai mulți oameni de toate vârstele și din toate domeniile. Printre cele mai vândute cărți ale sale se numără best-seller-uri, cum ar fi „Vei fi normal sau fericit?”, „Iubirea adevărată eliberează” sau „Scoate-ți pantofii vechi” se află pe lista de bestseller-uri SPIEGEL de peste 400 de săptămâni. 

Găsiți mai multe informații la https://robert-betz.com

În această lecție veți învăța: 

· ce se întâmplă cu inima, corpul și mintea subconștientă atunci când decidem să-i iertăm pe ceilalți și pe noi înșine. 
· 3 puncte principale privind abordarea emoțiilor 
· 5 pași de întreprins atunci când cineva provoacă emoții negative în tine. 
· o meditație ghidată pentru a ne aminti cine suntem cu adevărat și pentru a ne reactiva adevăratele noastre talente. 

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Robert Betz AICI *

Ascultați AICI* și meditația inclusă cu Robert Betz - dublată în limba română, 


Deva Premal & Miten – importanța utilizării mantrelor 


Deva Premal and Miten sunt cei mai renumiți muzicieni de mantră (adică ei cântă mantre pe fond muzical) din lume. Ne-au oferit coloana sonoră a mișcării spirituale din ultimele decenii. Muzica lor este apreciată de Dalai Lama, Cher și Eckhart Tolle. Ei umplu sălile de concerte de la Rio de Janeiro la Novosibirsk și cântă împreună cu mii de oameni. 

 Compoziția dintre mantre antice, tibetane și sunete contemporane, a creat propriul lor stil muzical.  Ascultați AICI un playlist.

Mai multe informații pe www.devapremalmiten.com

În această lecție veți învăța: 

· importanța utilizării matrelor 

· cum să găsești frumusețea zilei, chiar si într-o zi neplăcută. 

· cum să trăiești, chiar dacă armonia dispare instantaneu. 

· tehnici de respirație pentru a readuce fluxul în viața ta.

VEZI INTERVIUL TRADUS cu Deva Premal & MitenAICI *


FLOW! SUMMIT (2020) - Day 3


Astăzi îi veți vedea pe Anita Moorjani, Marius Spiridon, Bahar Yilmaz, Ibolya Bereș, Alex Loyd, Alberto Villoldo, Cristian Mureșan și pe Laura Seiler.

Toate articolele dedicate acestui summit, pot fi accesate în categoria FLOW SUMMIT

Informațiile de mai jos le-am primit prin email de la Team Younity:


Anita Moorjani – legătura dintre frică și iubire


AM MURIT SI M-AM DESCOPERIT 

In aceasta biografie profund inspirata, Anita Moorjani povesteste cum, dupa ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape ca si-au incetat activitatea, coplesite de celulele maligne care se raspandisera in intregul ei corp. Odata intrata in coma, ea a trait o experienta in apropierea mortii cu totul extraordinara, in timpul careia a inteles maretia spirituala a fiintei sale… dar si cauzele reale ale bolii sale. Dupa ce si-a revenit din coma, starea ei de sanatate s-a imbunatatit atat de rapid incat a fost externata din spital dupa numai cateva saptamani, fara sa mai aiba vreo urma de cancer in corp. 

Facand parte dintr-o familie hindusa ce traia in mijlocul unei comunitati chineze si britanice, Anita a crescut intr-un mediu cultural conflictual, in care obiceiurile culturale si religioase se bateau cap in cap. Dupa ani de incercari de a-si gasi propria cale in timp ce incerca sa faca fata inclusiv asteptarilor celor din jurul ei, ea a trait marea revelatie – in urma unei experiente in apropierea mortii – ca puterea de a se vindeca singura se afla in interiorul ei… si ca in acest Univers exista miracole pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata pana atunci. 

În această lecție veți învăța 

· cum fiecare gând, alegere și decizie luată ne-au adus la această etapă de viață 

· cum autenticitatea te poate ajuta să vindeci frica și bolile 

· lucrul esențial de reactivat în interiorul nostru pentru a trăi la adevăratul nostru potențial și pentru o viață magnifică în flow 

· legătura dintre frică și iubire 

· exercițiu simplu pentru a învăța cum să te iubești pe tine însuți 

VEDEȚI INTERVIUL cu Anita Moorjani TRADUS AICI *


Pe blog găsiți și alte materiale traduse cu Anita (aici , aici și aici ).


Marius Spiridon – Cum sa creezi o viata in care oamenii vin laolalta in jurul tau, pentru a te urma 


Importanța de a alunga toate dogmele din viața ta de ce sinele tău autentic, liber și armonizat este cel mai spiritual lucru

 În această lecție veți învăța:

- veți primi o listă de verificare detaliată cu 8 strategii pentru a deschide portalul către sinele dvs. adevărat și pentru a vă îmbrățișa resursele 

Abordarea sa directă a prezentului și a acțiunii l-a propulsat în mai puțin de 5 ani în managementul celui mai mare retailer de produse de electronice din SUA, unde a inspirat spre succes mii de oameni. 

Capacitatea practică a lui Marius de a conecta punctele nevăzute din mintea unui om, i-a conferit un stil de coaching în care motivația, optimismul și acceptarea au devenit pilonii centrali în creșterea oamenilor. 

Orientat în mod autentic către ceea ce face cu adevărat o diferență pentru semenii săi, Marius produce indivizilor și comunităților pe care le atinge o conexiune adânca cu propriile lor valori și obiective. 

Revenit în Europa, a ales Londra și s-a dedicat în totalitate sculptării sale ca mentor și coach în interiorul unei companii de clasa mondială din domeniul ontologiei. Dupa trei ani de dezvoltare și antrenare într-una din cele mai eficiente academii umane, Marius intră în corpul de leaderi al companiei, fiind la acel moment, unul din cei 3 români cu capacități similare la nivel european. 

El scrie la sfârșitul anului 2015 prima sa carte, „The Performance Optimizer” 

În 2016, Marius s-a întors în țară cu angajamentul de a sprijini fiecare client si persoană pe care îi întâlnește spre ceea ce este posibil în viața lor. El oferă programe și sesiuni cu un impact real, practic și imediat asupra calității vieții și a rezultatelor oamenilor, companiilor și comunităților. 

Cartea lui, tradusă acum în românește sub numele de „Trăiește o viață nelimitată”, a fost publicată și pentru cititorii din țara lui. 

Inovator al unui stil propriu, maturizat în aproape două decenii de cunoaștere, pe o fundație profund românească, Marius a venit acasă să dea românilor ce-i al românilor: Experienta! Unitate! Creatie! 

Mai multe detalii despre Marius AICI  și pe https://createrra.ro

În această lecție vei învăța :

· Cum sa porti conversatii relevante care sa atinga, sa miste si sa inspire pe oamenii din jurul tau si pe tine.

· Cum sa devii constient si prezent la calitatea energiilor si emotiilor pe care le vrei din lume si pe care le pui in lume.

· Cum sa creezi o viata in care oamenii vin laolalta in jurul tau, pentru a te urma. 

VEDEȚI INTERVIUL cu Marius Spiridon AICI *


Bahar Yilmaz – importanța pe care o are alungarea dogmelor din viața ta 

Spiritualitatea modernă, noile abordări ale vindecării, comunicarea cu lumea spirituală și explorarea energiei și a conștiinței. Bahar Yilmaz trăiește pentru acest lucru și lucrează în aceste domenii de peste 12 ani. Bahar Yilmaz este adesea denumită și vocea noii spiritualități, deoarece rupe barierele spirituale și îi îndrumă pe oameni să-și asume propria responsabilitate pentru viața lor. Face acest lucru într-un mod autentic, revigorant și plin de umor, un mod caracteristic pentru munca ei. 

Găsiți mai multe informații la

https://www.baharyilmaz.com/

În această lecție veți învăța

· importanța pe care o are alungarea dogmelor din viața ta.

· de ce autenticitatea sinelui este reprezentată de libertate și armonie.

· veți primi o listă detaliată cu 8 strategii pentru a deschide portalul către adevaratul dvs. sinele.

VEDEȚI INTERVIUL cu Bahar Yilmaz TRADUS AICI *


Ibolya Bereș – Magic Earth Portals sunt portaluri care strapung campul cuantic, aducand pace, iubire, armonie, abundenta si trezire spirituală

„Numele meu este Ibolya Beres, Coach Transformational şi Ambasador Cheile Genelor în România, creatorul proiectului Magic Earth Portals. Aceste portaluri magice sunt create in cadrul unei transmisiuni venite de la Zane, Elementali şi alte Spirite ale Naturii. 

Menirea lor este să emane, să transmită şi să transfere frecventele înalte ale naturii prin culoare şi geometrie, să aducă valențele spirituale ale plantelor şi elementelor care le compun, pentru a declanșa şi cataliza procesul de trezire spirituală, de re-împuternicire şi de realizare de sine, prin integrarea şi exprimarea calităților unice ale fiecăruia în lume. 

Ca orice poveste frumoasă, aceste creații au început lăsând copilul să se joace pur si simplu. Am fost dintotdeauna fascinată de frumusețea şi perfecțiunea naturii. Mă pierd deseori, în contemplarea formelor şi detaliilor rafinate, a geometriei şi texturilor plantelor, copacilor, florilor, rădăcinilor, în fractalul coroanelor, norilor, fisurilor din pământ, în apusuri de soare, în sclipirea luminii pe lacuri, în zboruri de fluturi, libelule, în cântec de păsări, în culori şi în infinitul de nuanțe şi arome. 

În timpul plimbărilor mele în natură, Timpul dispare şi eu devin Una cu tot ce este în jurul meu. Mă dizolv în verde şi în albastru şi în culoarea copacilor. Şi tot ce este în jurul meu începe să îmi vorbească. Forme, ființe şi spirite ale Pământului, coduri de culoare şi lumină, imagini, structuri ascunse şi geometrie sacră, straturi multidimensionale. Ele spun povesti despre Umanitate, despre Univers, despre cronologie şi galaxii îndepărtate. Iar conștiința lor înalta vine cu înțelepciune infinită, energie şi calități specifice. Unele dintre ele sunt protectoare, altele vindecătoare, altele sunt blânde, altele puternice, unele ghidează, altele curata şi armonizează. Ele aduc echilibru şi armonia superioara a ordinii cosmice. 

In aceste creații, care sunt Portaluri Magice către dimensiunea cuantică, veți găsi culori vindecătoare, chipuri de Zane, Elfi, Gnomi, Silfide, Dragoni, Unicorni, Elementali şi alte Spirite ale Pământului, energia elementelor primordiale: pământ, apă, aer, foc şi eter, toate purtând un cocktail de puteri magice. 

Totul în natura are conștiința şi o vibrație puternică, de frecvente foarte înalte
.
Aceste energii arhetipale pure exista şi în noi, în codurile noastre genetice. Prin asta ele intra în rezonanță cu frecvența înalta a acestor Portaluri Magice ale Pământului. Astfel, codurile noastre sunt activate şi aduse în armonie cu bătăile inimii Mamei Pământ. Frecvența portalurilor ne ajută să încetinim bioritmul propriu şi să ne adaptăm propria respirație la valorile actuale ale rezonanței Schumann. 

Portalurile magice canalizează şi eliberează lumina, transportând coduri de lumina fotonică pură, care actualizează codurile din ADN-ul nostru la frecventele noului om şi la noile geometrii energetice. 

Portalurile magice creează în jurul lor un câmp cuantic şi o relație personalizata cu câmpul auric al celui care îl folosește. Ele potentează reorganizarea energiei, focalizează mentalul, aduc claritate şi putere de manifestare, echilibrează emisferele, curăță și ancorează puritatea, aduc stabilitate şi activări în diverse zone din corp, creează oportunități de revelație şi conexiune cu întregul, cu Sinele divin şi ghizii spirituali. 

Magic Earth Portals sunt portaluri care străpung câmpul cuantic, aducând pace, iubire, armonie, abundenţă şi trezire spirituală. 



În această lecție veți învăța că

Magic Earth Portals sunt portaluri care străpung câmpul cuantic, aducând pace, iubire, armonie, abundenţă şi trezire spirituală. 

VEDEȚI INTERVIUL cu Ibolya Bereș AICI *

Alex Loyd – cum experiențele noastre trecute ne pot face susceptibili la dezechilibre fizice 

Dr. Alex Loyd – este pastor hirotonit, doctor în psihologie și medicină naturopatică. El și-a vindecat soția de depresie cu ajutorul Codului de Vindecării. Cod pe care, de atunci, l-a dezvoltat și a tratat mii de pacienți cu el. Cartea sa „Codul vindecării” se află pe lista bestseller-urilor de ani buni. Găsiți mai multe informații la 


În această lecție veți învăța 

· cele trei tipuri de flux și de ce amintirile negative nerezolvate provoacă blocaje 

· cum experiențele noastre trecute ne pot face susceptibili la dezechilibre fizice 

· importanța curățării amintirilor negative și dureroase din mintea noastră inconștientă 

VEDEȚI INTERVIUL cu Alex Loyd TRADUS AICI *



Alberto Villoldo – cum ajungem în fluxul cosmosului și al cerului

„Alberto Villoldo – Psiholog și antropolog, Alberto Villoldo a studiat peste 25 de ani practicile de vindecare ale șamanilor incași și ale celor din bazinul Amazonului. A fondat Laboratorul de Autoreglare Biologică, la Universitatea din San Francisco, pentru a studia modul în care mintea creează sănătate și boală în plan psihosomatic. 

Dr. Villoldo conduce Societatea celor Patru Vânturi, unde antrenează cursanți din SUA și Europa să practice medicina energetică și procesul de recuperare al sufletului. El a descoperit un set de tehnici ce transformă corpul, vindecă sufletul și schimbă modul în care trăim și murim. 

Alberto Villoldo va fi live la Bucurști în perioada 25-27 Septembrie 2020. Rezervă-ți loc la evenimet! Apoi Roxana te va contacta telefonic sau pe mail. 


În această lecție veți învăța 

· cum ajungem în fluxul cosmosului și al cerului. 

· importanța tehnicilor șamanice pentru a simți fluxul vieții. 

· 3 exerciții simple pentru a păși și a rămâne în flux și a simți înțelepciunea cosmică infinită. 

VEDEȚI INTERVIUL cu Alberto Villoldo TRADUS AICI *


BONUS 

Alberto Viloldo - Instrumente șamanice pentru drumul vietii

(de la Flux Summit 2018)


PS. Pe Alberto Villoldo îl mai puteți vedea și în documentarul tradus:
AMAZONIA - un documentar despre AYAHUASCA 

Cine dorește am și un CURS în 10 lecții, tradus, cu VILLOLDO 
(accesibil doar pentru donatori - cine-l dorește să dea un semn)



Cristian Mureșeanu – povestea dramatică a bolii degenerative… 


Biografie: Cristian Mureşanu este jurnalist de ştiinţă, şi, după ce s-a vindecat de o boală degenerativă incurabilă a discurilor intervertebrale, a început să studieze ştiinţific, pentru a-şi explica noua sa fiziologie şi a creat o metodă care a fost publicată în articolele şi cartea sa numită Transformări biologice controlate de minte”, Vol 1, la Universitatea UHV Houston. Există în etapă finală de revizuire un al doilea volum şi deja se pregăteşte să adune materiale şi mărturii pentru volumul al treilea. 

Câteva articole ale sale, scrise în ultima perioadă, se află în faza de evaluare, în vederea publicării lor în reviste medicale cu factor de impact. Mureşanu a fost invitat să vorbească despre această fiziologie nouă pe Broadcast Team Alpha, radio online şi pe KCOR Digital Network Network, din Las Vegas, şi altele.

 Acum are 56 de ani şi a început abia de curând să vorbească public despre experienţa sa de vindecare, în timpul mai multor prelegeri şi conferinţe susţinute în România. Datorită aptitudinilor sale de logică medicală şi de vizualizare a unor tipare de conectare, el a a fost selectat să facă parte din echipa profesorului Gjumrakch Aliev de la Institutul de Cercetări Internaţionale GALLY, Texas, datorită gândirii sale “out-of-the-box”, a logicii medicale noi, abilităţi de abstractizare şi corelare, pentru observarea şi identificarea tiparelor în cercetarea medicală. 

Noua sa teorie oferă o perspectivă diferită asupra medicinii regenerative naturale şi încetinirea îmbătrânirii folosind stimularea circulaţiei factorilor de creştere în sânge. Începând cu data de 20 aprilie 2020, Mureşanu este afiliat la Centrul de Cercetare pentru Biotehnologie Aplicată în Diagnostic şi Terapii Moleculare, în calitate de cercetător-colaborator, în vederea continuării activităţii sale editoriale în domeniul ştiinţei. 

El continuă să studieze fiziologia transformărilor biologice, iar munca sa a fost apreciată de către diverşi oameni de ştiinţă şi gânditori de vârf, aşa cum se poate vedea în această compilaţie TV, https://youtu.be/lLwUobRQZ4c

În această lecție veți învăța

Despre:

· povestea dramatică a bolii degenerative,

· etapele vindecării,

· povestea neobişnuită a cărţii sale,

· efectele regenerative ale biotransformării,

· modelul practic adresat celor care doresc să facă pasul spre vindecare şi transformare,

· necesitatea cultivării atenţiei, intenţiei şi a dezvoltării conştiente,

· concluziile sale referitoare la succesul pe care oricine îl poate obţine, dacă aplică teoria biotransformărilor.

VEDEȚI INTERVIUL cu Cristian Mureșeanu TRADUS AICI *

Cristian Mureșanu are o categorie dedicată pe blogul nostru, pe care o puteți studia AICI.



Laura Seiler – Cum să îţi deschizi inima 

Laura Seiler este instructor de mindful, coach, vorbitor și autor. În activitatea sa îmbină spiritualitatea modernă și antrenamentul. Ea este gazda programului Happy, Holy & Confident, care are peste 12 milioane de descărcări. Cele 2 bestseller-uri ale ei, “Mögest Du glücklich sein”, “Schön, dass es dich gibt!” susţin miloane de oameni. Acestea pot fi comandate pe Amazon.

Informații suplimentare sunt disponibile pe https://www.lauraseiler.com

În această lecție veți învăța

· Cum să îţi deschizi inima

· Primul gând care deschide cu adevărat ușa

· Dacă doriți să înțelegeți legile universului, trebuie să începeți să vă gândiți la legile energiei, vibrațiilor și frecvenței


VEDEȚI INTERVIUL cu Laura Seiler TRADUS AICI *

De asemenea există și o meditație ghidată, dublată în limba română, pe care o puteți asculta AICI*.

FLOW! SUMMIT (2020) - Day 4

.  
Astăzi îi veți vedea pe Bruce Lipton,  Byron Katie, Rajko Kuzmanovic, Irina Lupașcu, Lee Car­roll și Gabriel Palacios.

Toate articolele dedicate acestui summit, pot fi accesate în categoria FLOW SUMMIT.

Informațiile de mai jos le-am primit prin email de la Team Younity:

Bruce Lipton – cum am fost programați cu toții și cum 70% din programul respectiv este auto-sabotaj 


Bruce Lipton este o prezență frecventă pe blogul nostru, căruia i-am dedicat și o categorie, unde puteți explora și alte materiale cu acest om de știință, maestru. 

Pentru cei ce încă nu ați aflat de el, el „este un leader recunoscut pe plan mondial pentru interconectarea științei cu spiritul. Biolog in domeniul celulelor stem, autor al bestseller-ului „Biologia Credintei” si deținătorul Premiului GOI pentru Pace, este invitatul a sute de canale de televiziune și emisiuni radio, de asemenea un prezentator important la conferințe naționale si internaționale. 

Doctorul Lipton și-a început cariera științifică in calitate de biolog in cercetarea celulei. A primit titlul de Doctor de la Universitatea din Virginia, Charlottesville înainte de a se alătura Departamentului de Anatomie al Facultății de Medicină din cadrul Universității din Wisconsin in anul 1973. Munca de cercetare a Dr. Lipton în domeniul distrofiei musculare, studiul folosind celule stem umane clonate, s-au concentrat pe mecanismele moleculare de control al comportamentului celular. O tehnică de transplant de țesut dezvoltată de către Dr. Lipton și colegul său Dr. Ed Schultz, publicată în Jurnalul de știintă, a fost considerată ca o nouă formă a ingineriei genetice umane. 

In 1982 Dr. Lipton a început examinarea principiilor fizicii cuantice și modul cum ar putea fi integrate în înțelegerea sistemelor de procesare a informației celulei. A elaborat studii progresiste asupra membranei celulei. Munca de cercetare la facultatea de Medicină din cadrul Universității Stanford între anii 1987 si 1992 a reliefat că mediul, influențând membrana, controlează comportamentul și fiziologia celulei, activând sau eliminând gene. Descoperirile sale care contrazic teoria științifică cum că viața este controlată de către gene prevesteau unul dintre domeniile actuale cele mai importante, știința epigenetică. 


Ce vei afla... 

· cum am fost programați cu toții și cum 70% din programul respectiv este auto-sabotaj. 

· modul secret de a schimba instantaneu viața pe pământ într-o experiență sănătoasă, fericită. 

· o perspectivă asupra efectului lunii de miere în relații, căile secrete prin care îți faci mintea să fie adevăratul creator al vieții și libertății tale. ”

Două dintre cărțile lui („Biologia credinței” și „Efectul lunii de miere”) pot fi cumpărate, încă, de AICI, însă cartea ”EVOLUȚIE SPONTANĂ” în două volume, mai poate fi găsită doar pe scribd sau pe la anticariate.

VEDEȚI INTERVIUL cu Bruce Lipton TRADUS AICI *


Rajko Kuzmanovic – Stresul abordat ca prieten… 



Rajko Kuzmanović este antreprenor, coach, trainer și speaker motivațional. Este sârb, născut la Belgrad. Fiu de diplomat a trăit în mai multe țări cunoscând diferite culturi ajungând astfel să vorbească șapte limbi. Cu toate ca familia lui îl îndruma spre a urma si el o cariera de diplomat in 1990 a apărut o turnura în viată lui prin întâlnirea cu ceea ce azi numim dezvoltarea personală. A urmat cursul Metoda Silva ce i-a schimbat complet perspectiva și viata. 

Ca urmare a începerii războiului din Iugoslavia, in 1991, a decis să plece din țara iar intuiția, sprijinită de tehnici mentale învățate la curs, l-au îndrumat să vină în România. În 1993 a devenit Instructor Metoda Silva și a fondat Metoda Silva Romania. 

In primii ani de ședere in Romania a lucrat în câteva companii în departamentul de vânzări și a ajuns să aibă o experiența de peste 20 de ani in acest domeniu. Astfel a ajuns să îmbine în trainingurile de specialitate elemente si tehnici mentale iar de atunci si pana in ziua de azi tine cursuri, traininguri, sesiuni de coaching. 

In sesiunile lui, fie publice fie individuale sau corporate, Rajko Kuzmanović te învață cum sa-ti remodelezi subconștientul, cum sa folosești capacitățile tale mentale astfel încât să obții rezultate și performanta mai bună decât până acum în orice domeniu din viată. 

In primii ani de sedere in Romania a lucrat in cateva companii in departamentul de vanzari si a ajuns sa aiba o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu. Astfel a ajuns sa imbine in trainingurile de specialitate elemente si tehnici mentale iar de atunci si pana in ziua de azi tine cursuri, traininguri, sesiuni de coaching.

In sesiunile lui, fie publice fie individuale sau corporate, Rajko Kuzmanović te invata cum sa-ti remodelezi subconstientul, cum sa folosesti capacitatile tale mentale astfel incat sa obtii rezultate si performanta mai buna decat pana acum in orice domeniu din viata. 


Ce vei afla... 

· Stresul abordat ca prieten 

· Jocul mâinilor un mesaj declanșator 

· Tehnica celor 3 degete 

Cine dorește să afle mai multe despre Rajko Kuzmanovici, poate urmări emisiunile acestea de pe YOUTUBE sau /și poate citi niște cărți scrise de acesta.

VEDEȚI INTERVIUL cu Rajko Kuzmanovic AICI *


Irina Lupașcu – Jobul Ideal este destinat persoanelor care vor să descopere care este misiunea lor profesională și sunt dispuse să-și îndeplinească visele. 



Irina Lupașcu este autorul cărții „Creează-ți Jobul Ideal”, un ghid practic de dezvoltare profesională și personală. Irina are o experiență de peste 8 ani în domeniul susținerii de cursuri de dezvoltare personală și profesională și peste 10 ani în domeniul managementului dintre care 6 într-o companie multinațională în funcția de coordonator filială. 

A dezvoltat cursul concept propriu „Creează-ți Jobul Ideal” al cărui scop este să ajute oamenii să-și descopere acea activitate profesională care să-i facă să se simtă „omul potrivit la locul potrivit”, să lucreze cu bucurie, munca lor să conteze cu adevărat, să fie implicați și responsabili iar creația să ocupe un loc important în viața lor profesională. 

De-a lungul cercetarii pe care a făcut-o, prin analiza directă sau a multor biografii a sute de oameni care și-au găsit jobul ideal, dar mai ales din experiența proprie, a descoperit că exista un drum general valabil pe care, dacă îl urmezi, îți vei descoperi acea activitate profesională care să te facă să te simți „omul potrivit la locul potrivit”, să simți pasiune și bucurie pentru activitatea ta profesională iar rezultatele să devină un barometru al disciplinei, al automotivației și al încrederii în sine. 


Ce vei afla... 

· „Creează-ți Jobul Ideal” este destinat persoanelor care vor să descopere care este misiunea lor profesională și sunt dispuse să-și îndeplinească visele. Atunci când faci ceea ce îți place munca îți aduce bucurie, satisfacții și starea de împlinire. Când faci ceea ce « trebuie » te risipești și pierzi cea mai importantă resursa pe care o ai – timpul. Automat îți pierzi și sănătatea și starea de bine. 

· Atunci când faci ceea ce îți place și pentru care ai fost menit, aduci bucurie în viața ta și în viața celor din jurul tău. Dacă ți-ai găsit misiunea profesională, munca îți aduce satisfacții și nu simți când trece timpul. Iar cea mai mare satisfacție este faptul că aduci o contribuție celor din jurul tău și societății pentru că simți că munca ta contează și este apreciată, video-ul Creează-ți Jobul Ideal te va ajuta să-ți îndeplinești visele. 

· Dacă ai ajuns în punctul în care nu mai ești dispus să îți irosești timpul și energia în activități care nu îți aduc bucurie și apreciere atunci acest video este pentru tine. Este destinat persoanelor care vor să descopere care este jobul potrivit lor, jobul care le umple, care le ghidează către menirea lor profesională și sunt dispuse să-și îndeplinească visele. 

AICI o mică prezentre  subiectului.

VEDEȚI INTERVIUL cu IRINA LUPAȘCU AICI *

Lee Car­roll (KRYON) – cunoștințe despre profețiile popoarelor antice 


Lee Carroll este autorul a douăsprezece cărţi Kryon (Lee fiind un channeler pentru entitatea numită Kryon) şi co-autor al cărţilor despre Copiii Indigo, publicate de Editura For You, care au introdus în lume termenul de Copil Indigo, în anul 2000. Ele s-au vândut în lumea întreagă, în peste o jumătate de milion de exemplare, în 24 de limbi. 


Ce vei afla... 

· cunoștințe despre profețiile popoarelor antice 

· de ce pare că natura umană este mult mai luminată acum ca niciodată 

· paradigma lumii se schimbă la alinierea energiei conștiinței 

VEDEȚI INTERVIUL cu LEE CARROLL TRADUS AICI *

Gabriel Palacios – rolul frecvențelor inconștiente în accesarea stării de curgere 


Gabriel Palacios este expert în hipnoză și conduce centrul de hipnoză din Berna. Este autorul celor mai vândute „Te văd” (2012), „Hypnotise Me” (2013) și „Just Let It Happen” (2015). De când a participat la emisiunea TV Uri Geller, este un oaspete binevenit la emisiunile de televiziune. Segmentul său de radio „Sfatul mental” al lui Palacios este prezentat în emisiunea de dimineață a postului de radio din Bernese „RADIO BERN1” în fiecare săptămână. 

Găsiți mai multe informații la 


Ce vei afla... 

· rolul frecvențelor inconștiente în accesarea stării de curgere. 

· o tehnică simplă pentru a vă ridica starea de spirit. 

· o sesiune de hipnoză ghidată pas cu pas. 

· reconectarea cu mintea creatoare. 

VEDEȚI INTERVIUL cu Gabriel Palacios TRADUS AICI *
În plus, ascultați AICI o meditație în limba română -  de Gabriel Palacios 


Byron Katie – singura soluție simplă pentru a rezolva toate provocările vieții 


Byron Katie, are o singură misiune: de a-i învăța pe oameni cum să-și pună capăt suferinței. În timp ce îi ghidează pe oameni prin procesul de anchetă pe care îl numește „Lucrarea”, ei descoperă că credințele lor împovărătoare despre viață, despre ceilalți oameni și despre ei înșiși se schimbă radical, iar viața lor se schimbă pentru totdeauna.

Găsiți mai multe informații la 


Ce vei afla... 

· singura soluție simplă pentru a rezolva toate provocările vieții. 

· o secvență de meditație pentru a detecta momentul exact când energia fluxului a fost blocată. 

· Conceptul din spatele „Lucrării” și cum te ajută să oprești războiul cu tine însuți.

Există traduse mai multe cărți ale lui Byron Katie, însă nu prea se mai găsesc pe piață. Pe blogul nostru avem însă un articol dedicat lui Byron AICI, intitulat „Byron Katie - Mama și fiul: "Ea nu mă ascultă", ca să vă faceți o idee despre Byron și munca ei.

VEDEȚI INTERVIUL cu Byron Katie TRADUS AICI *

FLOW! SUMMIT (2020) - Day 5


Joe Dispenza – modul în care emitem energie în câmpul cuantic

 

Dr. Joe Dispenza – este licențiat în științe la Facultatea Evergreen State și este doctor chiropractician al Universității Life, unde a absolvit cu brio. Studiile sale postuniversitare sunt în domenii precum neurologia, neuroștiința, chimia și funcția creierului, biologia celulară, formarea memoriei, îmbătrânirea și longevitatea.

Deținând o capacitate extraordinară de a explica noțiuni foarte complicate pe înțelesul tuturor, principala sa convingere este că fiecare dintre noi deține potențialul măreției și abilități nelimitate.

Ca cercetător, pasiunea doctorului Joe se situează la intersecția celor mai recente descoperiri din domeniile neuroștiinței, epigeneticii și fizicii cuantice, fiind interesat de explorarea științei din spatele remisiilor spontane. El folosește aceste cunoștințe pentru a ajuta oamenii să se vindece de suferințe, de boli cronice și chiar de boli în faze terminale.

Ca autor prezent în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți, dr. Joe a scris: Tu ești placebo: Cum să îți transformi mintea în materie făcând-o să conteze, care explorează capacitatea noastră de a ne vindeca fără medicamente sau intervenții chirurgicale, ci prin intermediul gândului.

A mai scris: Breaking the Habit of Being Yourself: How to Lose Your Mind and Create a New One și Evolve your Brain: The Science of Changing Your Mind, ambele detaliind neuroștiința schimbării și a epigeneticii.

Mai multe informații pe: www.drjoedispenza.com

Ce vei afla...

· modul în care emitem energie în câmpul cuantic.

· care este diferența dintre energie și materie.

· o metodă de înlocuire a emoțiilor.

· dependență care te împiedică să-ți trăiești viața într-o stare de curgere.

· cum influențăm câmpul cuantic cu intențiile noastre.

· cum să atragi fluxul de abundență și armonie în viața ta.

· modul în care personalitatea dvs. este legată de realitatea personală.

· un ghid pentru a nu mai fi victima în viața ta, ci mai degrabă să devii creatorul vieții tale.

Joe Dispenza este un individ destul de prezent pe blogul nostru în diverse documentare, care are și o categorie dedicată. I-am dedicat în mai multe rânduri, diverse articole de prezentare, cel mai complet fiind poate, acesta.

Puteți cumpăra celebrele sale cărți (ce conțin și CD-uri de ghidare): Tu Ești Placebo”(inclusiv CD-ul cu Meditația), „Antrenează-ți creierul” și „Distruge-ți obiceiurile Nocive” dând click pe ele. Cărțile pot fi cumpărate și de AICI.


VEDEȚI INTERVIUL cu Joe Dispenza TRADUS AICI *


Oana Sorescu – Cum să recunoaștem când avem fluența în viată noastră în diferitele aspecte (fizic, mental, emoțional, spiritual)


OANA SORESCU - Vrei sa treci de la o viata normala la una extraordinara? Tu dispui de o uimitoare putere interioara pentru a-ti crea o viata cu tot ceea ce-ti doresti in ea. Inca de cand ai iesit din pantecul mamei, ai fost supus unor conditionari culturale menite sa te faca multumit de viata “normala” pe care o traiesti, la nivelul constiintei tale obisnuite, care de obicei se rezuma la ceea ce se intampla sa-ti ofere viata. Ai fost determinat in foarte multe feluri sa crezi ca nu posezi intelepciunea sau capacitatea de a-ti face dorintele si aspiratiile sa se manifeste si sa se indeplineasca.

“Exista un nivel al constiintei la care poti opta sa traiesti oricat doresti, daca te arati dispus sa-ti schimbi conceptul de sine si sa nu te mai raportezi la tine ca la o fiinta obisnuita, ci la una capabila sa-si indeplineasca dorintele”. (Wayne Dyer)

Sa ai luna ta de miere la 40, 50 ,70 de ani? E oare posibil acest lucru? Da,da, da si iar Da!

Mai multe informații pe: https://eft-mr.ro/

Ce vei afla...

· Vom vedea ce este de fapt fluența (FLOW), care sunt diferitele aspecte.

· Cum să recunoaștem când avem fluența în viată noastră în diferitele aspecte (fizic, mental, emoțional, spiritual)

· Exerciții practice şi tehnici pentru a creşte fluenta în viată noastră.

VEDEȚI INTERVIUL cu Oana Sorescu  AICI *


Florian Colceag – Ce înseamnă să fii conștient… ce înseamnă să ai conștiință…



Florian Colceag – expert internaţional în educaţia copiilor şi în educaţia de excelenţă, antrenor al olimpicilor la matematică, fondator al unei organizaţii pentru copiii supradotaţi şi mentor al acestora.


Ce vei afla...

· Să definim termenul “educație”

· Ce înseamnă să fii conștient…

· Ce înseamnă să ai conștiință…


VEDEȚI INTERVIUL cu Florian Colceag  AICI *


Dr. Rue­di­ger Dah­l­ke – o tehnică simplă de respirație pentru a elibera tensiunile 


Dr. Ruediger Dahlke – S-a nascut in 1951, a studiat medicina la München, continuandu-si formarea ca medic naturist si psihoterapeut; incepand din 1989 a intemeiat centrul de terapie de la Johanniskirchen impreuna cu sotia sa Margit; incepand din 1978 si pana in 2003 a activat ca psihoterapeut si ca medic specializat in postul terapeutic, fiind activ in calitatea de conducator de seminar si conferentiar pe plan international. Punctul central al interesului sau terapeutic il constituie dezvoltarea unei psihosomatici complete, prin implicarea temelor spirituale. El a scris cărți precum „Boala ca șansă”, „Boala ca simbol” și, cel mai recent, „Legile destinului – Regulile jocului pentru viață.”

Găsiți mai multe informații la


Ce vei afla...

importanța nutriției echilibrate

· meditația și muzică pentru a păși în armonia naturală a vieții și a trăirii conștiente.

· sarcini simple de zi cu zi pentru rezolvarea problemelor, pentru a simți fluxul.

· o tehnică simplă de respirație pentru a elibera tensiunile.

VEDEȚI INTERVIUL cu Dr. Rue­di­ger Dah­l­ke TRADUS AICI *


S.H Dalai Lama – de ce este nevoie de compasiune în lumea noastră cu probleme 

S.H Dalai Lama – este al 14-lea Dalai Lama. Tenzin Gyatso se descrie ca un simplu călugăr budist. El este liderul spiritual al Tibetului. S-a născut pe 6 iulie 1935, într-o familie de agricultori, într-un mic sat din Taktser, provincia Amdo, din nord-estul Tibetului. La vârsta de doi ani a fost descoperit ca fiind încarnarea predecesorului său, marele Dalai Lama al treisprezecelea.

Mai multe informații pe: www.dalailama.com/

Înregistrăre video de: https://shop.auditorium-netzwerk.de/

Ce vei afla...

· de ce este nevoie de compasiune în lumea noastră cu probleme.

· importanța igienei emoțiilor ca principală condiție necesară pentru o viață fericită.

· să practici iubirea în mod eficient

· nevoia de educație academică.

· învățături despre emoțiile lumii interioare ca subiect non-religios.

· diferența dintre iubirea adevărată și atașamentul.

VEDEȚI INTERVIUL cu S.H Dalai Lama TRADUS AICI *


Dr. Chuck Spez­za­no – pași pentru a depăși provocările, a recâștiga încrederea în viață și a rupe tiparele înfrângerii 


Dr. Chuck Spezzano – este psiholog clinician și vizionar, consultant și autor. În cei peste 35 de ani de practică terapeutică, împreună cu soția sa Lency, a dezvoltat „Psihologia viziunii”, o combinație între psihologia clasică și principii spirituale. Chuck Spezzano: “Toate problemele pe care le întâmpinăm, sunt un ecou al poveștii noastre – pe care o redăm constant. “
Găsiți mai multe informații la


Ce vei afla...

· o listă cu lucrurile care distrag viața de la flux.

· pași pentru a depăși provocările, a recâștiga încrederea în viață și a rupe tiparele înfrângerii.

· două scurte exerciții pentru redescoperirea scopului vieții și vindecarea experiențelor negative.

VEDEȚI INTERVIUL cu S.H Dalai Lama TRADUS AICI *



Eu vă ofer accesul la filme în schimbul unei donații.

Cine a donat deja, mă anunță și primește accesul.


Un comentariu:

  1. Pentru a înțelege imaginea întreagă a Mascaradei actuale planetare...
    Sa pornim de la început...
    DECI: Laboratorul.Wuhan_China, este proprietatea GLAXOSMITHKLINE Proprietar al  PFIZER care face vaccinul împotriva virusului care (în mod accidental) a pornit din ACELAŞI LABORATOR Wuhan și care (accidental) a fost finanțat de DR.FAUCI ce"accidental" promovează vaccinul!
      GLAXOSMITHKLINE e"accidental" gestionată de divizia finanțe BLACK ROCK care (accidental) gestionează finanțe Fundației SOROȘ care "întâmplător" gestionează AXA(Franța) DECI SOROȘ"accidental"e proprietarul companiei WINTERTHUR ce (accidental) a construit laboratorul>Wuhan ce a fost cumpărat de German Allianz care"coincidență" are ca acționar pe VANGUARD care "întâmplător"e acționar BLACK ROCK care CULMEA controlează bănci centrale(o treime din capitalul investit global) BLACK ROCK e"accidental"acționar major MICROSOFT controlat de BILL GATES ce (coincidență) e un acționarii PFIZER care–VĂ AMINTIȚI? Vinde vaccinu"miraculos"care "COINCIDENȚĂ"e sponsor Nr.1-OMS ACUM Înțelegeți CUM?un"liliac mort"din Wuhan a infectat TOATĂ PLANETA :lol:

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...