Ieşirea Din MATRIX: O experienta in apropierea mortii - Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani (15.03.2012)

joi, 15 martie 2012

O experienta in apropierea mortii - Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani (15.03.2012)


ANITA MOORJANI 
Am murit si m-am descoperit pe mine însămi

”Anita Moorjani a primit un diagnostic de cancer (limfom) în ultimul stadiu şi i s-a spus că mai are de trăit câteva ore. O alegere făcută "dincolo", din conştienţa sinelui adevărat, o aduce înapoi, să îşi continue viaţa în corpul care, în patru zile, se vindecă de orice urmă de cancer.

Intervievată de Lilou Macé.
AnitaMoorjani

Mai aveai doar 36 de ore de trăit, nu?
Da, cel mult 36 de ore...
Spune-ne despre cancerul tău, pentru că tu aveai cancer de mai mult timp, dar ţi s-au mai dat doar câteva ore de trăit. Aveai miliarde de celule canceroase în corp, care, totuşi, au dispărut în mod destul de miraculos, nu?
Da, aşa e... De fapt, am avut cancer timp de aproape patru ani şi... Am primit diagnosticul în 2002 şi era limfom. Şi a început să se întindă. La început n-am vrut să fac chimioterapie, pentru că îmi era foarte frică de chimioterapie. Am văzut doi oa- meni murind, care făceau chimioterapie, aşa că... Dar, din păcate, cancerul s-a întins, deşi eu încercam diferite metode alternative. Şi, uitându-mă în urmă, ştiu că principalul motiv a fost acela că, la vremea aceea, treceam printr-o perioadă de foarte multă frică. Dar... La sfârşitul lui 2005 mi-am făcut o scanare şi doctorii i-au spus soţului meu - nu mi-au spus mie, i-au spus soţului - că mai am de trăit trei luni. Cel mult, au spus ei. Însă şase săptămâni mai târziu, am intrat în comă. Dar în acea perioadă, chiar înainte de a intra în comă, eram deja... Nu puteam să merg, muşchii îmi erau complet epuizaţi. Eram total emaciată. Aveam uriaşe leziuni deschise pe piele. Respiram printr-un tub de oxigen, nu puteam să respir nesusţinută. Aveam plămânii plini de apă, aşa că tuşeam şi mă înecam mereu. Nu puteam să merg, pentru că muşchii erau deterioraţi. Dacă ieşeam, soţul meu trebuia să mă ducă într-un scaun cu rotile. Şi... deşi eram tratată în ambulator - pentru că nu voiam să stau la spital; mă duceam acasă şi aveam o asistentă. Dar în dimineaţa de 2 februarie nu m-am mai trezit. Se pare că tot corpul mi s-a umflat, iar soţul meu a sunat doctorul, care i-a spus să mă ducă de urgenţă la spital. Şi doctorul i-a spus să mă ducă la... La un alt spital, una din cele mai bune clinici de cancer din Hong Kong. Aşa că soţul meu m-a dus de urgenţă la acel spital, iar când am ajuns acolo, doctorii au spus că asta e, că sunt pe moarte. Chiar e scris şi în fişa medicală că mi-au anunţat familia că nu aveam să mai ies din comă şi că acestea erau ultimele mele câteva ore. Că mai aveam 36 de ore cel mult. Şi au spus că organele erau în blocaj şi de aia eram în comă şi de aia corpul meu se umflase complet. Pentru că organele mele încetaseră să mai funcţioneze, aşa că se acumulau toxine. Iar leziunile mele erau... Supurau, pentru că prin ele se scurgeau toxinele. Deci, eram într-o stare foarte proastă. Iar doctorii au spus că aveam tumori de mărimea unor lămâi, de la baza craniului şi până sub braţe, pe piept şi până jos, sub abdomen. Până şi creierul îmi era plin de lichid. Deci, nu mai aveam nicio şansă.
Dar, pe când toată lumea credea că eu sunt în comă, de fapt, eu eram în acest loc minunat. Era uluitor, iar eu eram conştientă de tot ce se întâmpla în jurul meu. Eram conştientă de familia mea, de cât erau de supăraţi... Şi a fost foarte emoţionant, pentru că eu nu înţelegeam de ce sunt ei aşa de supăraţi, pentru că eu mă simţeam aşa de bine... Mă simţeam liberă, practic. Toată durerea, toată suferinţa din ultimii câţiva ani, cu cancerul şi cu toată durerea din corp - eram liberă de asta şi mă simţeam uşoară. Chiar mă simţeam uşoară. Şi apoi am simţit ca şi cum aş fi fost înconjurată de ceea ce aş putea descrie numai ca fiind iubire necondiţionată. E mai mult decât asta... Până şi cuvântul "iubire"... Nu-i face dreptate. E un sentiment de... De parcă ai fi acasă. Foarte, foarte liniştitor. Şi era sentimentul ăsta foarte primitor şi liniştitor. Şi eram conştientă că... Vedeam şi auzeam şi simţeam tot ce se întâmplă. Nici măcar ce e în jurul meu. Am văzut doctorii, cum i-au spus soţului şi mamei mele, care erau acolo, că mi se opriseră organele şi că asta era. Eram pe moarte. L-au sunat pe fratele meu, să-i spună să vină... El nu era în Hong Kong şi l-au sunat să-i spună că sunt pe moarte şi că mai bine să se grăbească... Ei bine, fratele meu, chiar înainte să primească telefonul de la soţul meu, deja simţise că ceva nu era în regulă. Aşa că deja se apucase să îşi rezerve bilet de avion. Şi n-a găsit avion din oraşul în care era, aşa că a închiriat o maşină şi a condus trei ore, până în oraşul următor, ca să ia avionul. Avea sentimentul ăsta de grabă, sentimentul că vrea să vină şi să fie aici, cu mine. Şi pe când eram în starea aceea, eram conştientă până şi de fratele meu şi de ce făcea el. Cum s-a urcat în avion şi cum a venit să mă vadă. Şi apoi am avut sentimentul că nu vreau să mor până nu ajunge el aici. Nu vreau ca el să îmi vadă corpul zăcând acolo, mort, pentru că ar fi dureros pentru el. Am avut sentimentul că nu vreau să fac asta, cumva... Fratele meu e mai mare decât mine, dar eu mă simţeam cumva foarte protectoare faţă de el. Şi multe din lucrurile care s-au întâmplat pe când mă aflam în starea aceea sunt derutante, pentru că sentimentul nu era ca şi cum timpul ar fi curs liniar. Sentimentul era ca şi cum totul s-ar fi întâmplat în acelaşi timp. Orice aduceam în conştienţa mea se întâmpla, chiar în faţa mea, înţelegi? La oricine mă gândeam. L-am adus pe soţul meu în conştienţa mea şi am înţeles care era scopul meu cu el.
Am înţeles că scopul meu şi scopul lui era întârziat - noi fusesem meniţi să fim împreună în această viaţă. Am înţeles că, dacă eu mor, avea să moară şi el. Avea să mă urmeze în curând. N-ar fi fost în stare să îşi împlinească scopul. Şi atunci am devenit conştientă de tatăl meu. Prezenţa lui era pur şi simplu în jurul meu, pentru că... Tatăl meu murise cu zece ani înainte de asta. Şi pe când eram copilă, aveam o serie de certuri cu tata, pentru că el era un hindus destul de strict, iar eu mă revoltam. El voia să am o căsătorie aranjată, iar eu nu voiam. Aşa că au fost o mulţime de chestii din astea stricte, diferenţe... Dar în starea aceea - în care e uluitor, suntem fără cultura noastră, fără ego, fără corp... Şi n-am simţit decât iubire necondiţionată de la el.”
Multumim MagicInsights pentru inca un film tradus!

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI: Inceea ce priveste NDE (experientele din preajma mortii) va recomandam sa vizionati si urmatoarele filme si documentare:

1) SPAŢIUL SPIRITULUI 
http://fymaaa.blogspot.com/2008/12/ce-este-contiina.html
2) CARTEA TIBETANĂ A MORŢILOR
http://fymaaa.blogspot.com/2010/01/cartea-tibetana-mortilor-bardo-thodol-2.html
3) FALSA PLECARE - Cercetare Asupra Experientelor Din Preajma Mortii
http://fymaaa.blogspot.com/2012/01/faux-depart-2010-sur-les-experiences-de.html
4) AFTERLIFE
http://fymaaa.blogspot.com/2012/02/viata-de-apoi-4022011.html
5) INFINITUL - Călătoria Supremă
http://fymaaa.blogspot.com/2011/09/infinitul-calatoria-suprema-27092011.html

IN COMPLETARE CITITI SI:

1) Viata dupa viata - Raymond A. Moody 
2) Destinul sufletelor - Michael Newton si restul cartilor lui de AICI
3) Cartile lui William Buhlman 
4) Calatoria Suprema - Robert Monroe si restul cartilor lui de AICI
5) JOCUL COSMIC si Calatoria ultima - Stanislav Grof 
6) Don Piper - 90 de minute in Rai 
7) Cartile lui James Van Praagh : Mesaje de dincolo de moarte si Rai si Pamant
8)  RAIUL EXISTA de Todd Burpo
9) Dovada Paradisului. Călătoria unui neurochirurg în viața de DINCOLO” - EBEN ALEXANDER
10)  Am murit si m-am descoperit pe mine insami - Anita Moorjani 
11) Cartile scrise de  Elisabeth Kübler-Ross
12)  Cartea tibetana a eliberarii prin ascultare - Bardo Thodol 
13)  Cartea tibetana a mortilor - Bardo Thodol 
14)  BIOCENTRISMUL - Robert Lanza, Bob Berman
15) Cartea egipteana a mortilor
16)  Experimente privind viata de dupa moarte - Gary E. Schwartz, William L. Simon 
17) Cercetari oculte referitoare la viata dintre moarte si o noua nastere - Rudolf Steiner 
18) Viata dupa moarte in credintele omenirii - J.T. Addison
19) Moartea, Celalalt taram al vietii - Stephane Allix 
20) Mintea de dincolo - Dumitru Constantin Dulcan 
21) Dovezi referitoare la lumea de dincolo - Jeffrey Long, Paul Perry
22) Stiinta si experientele in pragul mortii - Chris Carter 
23) Copiii cei noi si experientele din preajma mortii - P.M. Atwater 
24) Imbratisata de lumina - Betty J. Eadie 
25) Sa vorbim cu mortii - Martina Kramer 
26) Ultima frontiera - Sam Parnia
27) De vorba cu Angel - Evelyn Elsaesser-Valarino 
28) Matei, vorbeste-mi despre Rai - O relatare directa despre viata de dincolo - Suzane Ward
29) Dezlegand misterele nasterii si mortii... si ale fenomenelor intermediare - Daisaku Ikeda
30) Spiritismul de Dr Paul Stefanescu, editura Phobos 

Un comentariu:

  1. DE FOATRE MULTA VREME DOREAM SA MAI VAD UN ASTFEL DE INTERVIU SI ......A VENIT. NICIODATA NU M-ATI DEZAMAGIT BAIETI. BRAVOOOOOOOO!!!!!!!!!! TINETI-O TOT ASA!
    MULTUMESC SI CELUI CARE A TRADUS ACEST INTERVIU!
    PACE, LUMINA SI IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...