duminică, 18 martie 2012

DISPOZITIVUL BIO SYNERGY (18.03.2012)

RECLAMĂ

BIO SYNERGY 
Regenerează forţa vitală şi conduce la îmbunătăţiri majore de sănătate
Medicina convenţională: o problemă sau o soluţie?
       Sănătatea este bunul cel mai de preţ al omului, rădăcina unei vieţi dătătoare de împlinire şi satisfacţii. De aceea, pare normal ca pe plan mondial să se cheltuiască sume enorme pentru depistarea, investigarea şi tratamentul tuturor bolilor. Ştiinţa a făcut progrese uriaşe construind aparate sensibile şi foarte complicate pentru investigarea amănunţită a corpului uman, şi există medicamente de sinteză, realizate cu mari eforturi, capabile să producă efecte precise pentru îndepărtarea unei anumite probleme de sănătate. Cu toate acestea, la nivel global, în ciuda dezvoltării ştiinţei şi tehnologiei actuale, putem spune că medicina alopată a eşuat în „lupta” cu marile probleme care afectează sănătatea umană. Motivul principal este faptul că ea s-a dedicat mai curând vindecării bolilor, decât menţinerii unei stări perfecte de sănătate, şi astfel a pierdut din vedere armonia întregului care se manifestă într-o fiinţă umană, la toate nivelurile sale: fizic, energetic, emoţional, mintal şi spiritual.
Echilibrul minte-corp 
       Din acest punct de vedere, o problemă de sănătate nu reprezintă numai ceea ce putem vedea la nivel fizic, o afecţiune sau o incapacitate temporară a unui organ de a-şi exercita funcţia, ci reprezintă o perturbare a echilibrului întregului ansamblu minte–corp. Prin urmare, un medicament ideal ar fi unul care să poată recrea armonia unui organism perturbat sau să poată întări starea de echilibru existentă deja în organism, fără a dăuna în niciun fel acestuia. Nu este cazul procedurilor moderne de tratament. Aici avem de-a face cu o multitudine de efecte secundare şi nici nu se pune problema aplicării lor la un organism sănătos.
  
Dispozitive enigmatice cu puteri miraculoase
       Examinând comorile trecutului, găsim o mulţime de asemenea „medicamente” ideale, de cele mai multe ori în forma unor remedii naturale, a unor recomandări cu privire la un mod de viaţă echilibrat, şi chiar în forma unor aparate care să aducă în fiinţa celui care le utilizează diverse energii subtile, conform necesităţilor acestuia. Se pare că preoţii şcolilor ezoterice ale Tibetului, ale vechiului Egipt, ale imperiului Inca etc. posedau tehnici extraordinare de reîntinerire a minţii, a corpului şi a memoriei. În vitrinele muzeelor din întreaga lume se găsesc tot felul de dispozitive enigmatice cărora li se atribuie puteri miraculoase de regenerare a organismului uman. De obicei, ele sunt sub formă de obiecte ritualice: baghete de carbon sau magnetită, aliaje secrete de aur, argint, cristale de cuarţ.
  
Ce este BIO SYNERGY? 
       BIO SYNERGY este o baterie bioenergetică (foloseşte potenţialul energetic al corpului şi nu are nevoie de o sursă externă pentru a se activa), ce permite regenerarea organismului uman graţie fenomenelor de rezonanţă care se stabilesc între corpul fiinţei umane la care este conectată bateria şi soluţia pe baza căreia aceasta funcţionează. Această biobaterie este construită respectând indicaţiile revelate de Edgar Cayce (mediumul american) în timpul transelor sale, descoperiri ale unor oameni de ştiinţă care au studiat cultura inca (templele incaşe) şi descrieri ale unor principii asemănătoare din vechi texte orientale. 
       Acest aparat funcţionează pe baza unui principiu cunoscut odinioară, dar care în prezent este din ce în ce mai profund studiat. Acesta este principiul rezonanţei. Prezentat la modul empiric, principiul afirmă că între două sisteme care oscilează pe frecvenţe apropiate se realizează un transfer de energie care devine maxim în momentul când frecvenţa de oscilaţie a acestor două sisteme este aceeaşi. Transferul de energie se face fără transfer de substanţă.

Revitalizarea organismului şi alinarea fluctuaţiilor minţii
       BIO SYNERGY transmite o informaţie foarte subtilă la nivelul ADN-ului. Ceea ce face de fapt este să amplifice propriile vibraţii corporale. Principalele efecte sunt revitalizarea organismului şi alinarea fluctuaţiilor minţii. Conform lui Cayce, „aparatul aduceodihna celor obosiţi, celor care au fost supuşi unor perioade îndelungate de stres şi epuizare, celor care caută o influenţă armonizatoare care să-i ajute în realizarea unei coordonări între structurile lor fizice şi mintale, şi valenţele spirituale astfel încât acestea din urmă să aibă efect asupra corpului fizic. Dispozitivulva aducesomnul în corp – orice iritare va dispărea.” De asemenea, „aparatul poate îmbunătăţi funcţionarea ochilor, a auzului, a gâtului în perioadele de răceală şi congestie, poate ajuta la îndepărtarea nervozităţii, îmbunătăţeşte abilitatea corpului de a se calma, contribuie la amplificarea circulaţiei sangvine, la distribuirea uniformă în corp a forţelor de încălzire. Purifică sângele şi creează o mai bună coordonare în funcţionarea sistemelor cerebrospinal şi simpatic. El este necesar tuturor celor care îşi utilizează foarte mult creierul, dar şi celor care nu-l utilizează suficient. În cazul folosirii aparatului, forţele meditative care susţin concentrarea corpului vor fi activate pentru a fi mult mai utile, pentru ca fiinţa să găsească din ce în ce mai multe oportunităţi pentru a exprima ceea ce ea a obţinut. Zilele de utilizare a aparatului vor fi descoperite ca zile norocoase, dacă se poate spune astfel, sau perioade în care există o mai mare asociere cu forţele creatoare.”


Efectele BIO SYNERGY
       Această baterie a fost verificată pentru prima dată de către Asociaţia pentru Cercetare şi Iluminare din Virginia Beach (Association for ResearchandEnlightement, ARE) care se ocupă de punerea în practică a învăţăturilor revelate de Cayce, iar rezultatele care s-au obţinut au fost absolut uluitoare.
       Tratamentul pe baza lucrului cu BIO SYNERGY s-a dovedit extrem de eficient în:
- restabilirea memoriei;
- vindecarea senilităţii;
- dezintoxicări;
- reducerea stresului până la dispariţia sa totală;
- hipertensiune;
- surditate;
- obezitate.
        De asemenea, a contribuit la vindecarea unor tipuri de maladii grave cum ar fi cancerul, artrita şi anumite forme de paralizie.
       Cayce a insistat personal asupra importanţei acestui aparat considerându-l superior oricărei alte metode şi susţinând faptul că dublează speranţa de viaţă.
       Scrierile sale nu încetează să enumere beneficiile şi proprietăţile reîntineritoare ale aparatului: „el ajută organismul în toate sarcinile sale”„este indispensabil pentru toţi cei care lucrează mult cu creierul”„după părerea noastră, ar fi ideal ca toată lumea să utilizeze acest instrument”„orice organism care are probleme din cauza lipsei de armonie poate beneficia de acest aparat”„acest tip de vibraţii este benefic pentru toate fiinţele umane.
       Acumularea de energie în cazul acestei biobaterii este foarte intensă. Fiinţele sensibile descriu un câmp de energie puternic care emană de la terminalele aparatului şi uneori se extinde dincolo de plafonul camerei în care a fost plasat acesta.
       Ca efecte principale, documentate obţinute în practică, menţionăm restabilirea şi îmbunătăţirea funcţiilor memoriei şi reîntinerirea. Aici intră deficienţe precum:
- senilitatea;
- degenerescenţa mentală (numită mai târziu boala lui Alzheimer);
- demenţa;
- leziuni sau tumori ale creierului;
- mongolism;
- handicapuri mentale;
- absenţa coordonării cerebrale;
- anumite forme de paralizie (care nu ţin de distrugerea ţesuturilor nervoase)
 

Mărturiile utilizatorilor BIO SYNERGY
Doina P. – Bucuresti. Am cumparat Bio Synergy pentru mama mea care suferea de mai multe afectiuni, unele datorate varsteiinaintate (77 ani), altele pe care le ducea cu ea din tinerete. Speranta mea a fost sa-i mai aline durerile si neplacerile cauzate; l-a folosit in fiecare zi mai mult de o jumatate de ora pentru ca este un aparat foarte comod care nu necesita niciun efort. Dupa 1 luna si jumatate de folosire mi-a spus deja ca se simtea mai in putere si modul ei de gandire era foarte optimist. Am fost multumita, din punctul meu de vedere Biosynergyisi atinsese scopul, insadupainca o luna am constatat cu uimire ca mama mea avea rezultate din ce in ce mai vizibile; mersul ii era mai vioi, culoarea tenului arata sanatate, nicidecum boala si avea in unele zile mai multa energie decat mine. Am fost complet surprinsa sa vad toate schimbarileastea pentru ca asteptarile mele nu se ridicaseraintr-atat de mult. De curand, am mers sa-si refaca analizele. Mama mea are acum 83 de ani si majoritatea analizelor i-au iesit perfect! Aparatul asta a facut mai multe decat sperasem eu. Felicitari celor de la Aim Group si multumim din suflet pentru ca realizati astfel de produse!
Teodor A. – Timisoara. Sunt 2 saptamani de cand folosesc bateria; inca din prima saptamana, rezultatele au fost surprinzatoare, am dormit cum n-am mai facut-o de vreo 9 ani, pulsul s-a reglat, simt  (si vizualizez!) o stare de bine edenica.
Valeria V. – Cheia. Am suferit din cauza reumatismului aproape toata viata mea si durerile erau mai mari pe piciorul drept. Desi mi-au cauzat tot timpul disconfort si maimpiedicau in unele zile sa ies din casa a trebuit sa traiesc cu ele, in ciuda numeroaselor tratamente pe care le-am facut. In urma cu 3 luni de zile, o prietena a laudat acest aparat Biosynergyspunand ca se simte neasteptat de bine si ca-l folosea doar de 3 sau 4 saptamani. M-a convins usor sa-mi cumpar si eu unul pentru ca mai presus de cuvinte, schimbarile ei erau evidente. Durerile la picior au inceput sa scada ca intensitate inca din prima saptamana de folosire si am continuat sa-l folosesc cate jumatate de ora pe zi, alteori mai mult in functie de timpul pe care il aveam la dispozitie. Dupa o luna si jumatate am constatat ca durerile disparusera complet, adica si in zilele innoratecandaltadata eram nevoita sa raman in casa din cauza presiunii si durerilor foarte mari pe care le simteam in oase, masimteam perfect si aveam o stare de bine si de energie. Mi se pare minunat ce poate face acest aparat. Recunosc ca nu stiu sa explic altcuiva pe ce baza functioneaza, dar nici nu am nevoie sa stiu. Faptul ca are rezultate concrete inseamna pentru mine ca cei care l-au realizat au stiut ce fac. Il laud tuturor prietenilor mei si folosesc exemplul propriu, iar ei imimultumesc si astazi pentru recomandare. Va ramanrecunoscatoare!
Viorel O. – Medic, Paris. Unul dintre cazurile in care am folosit Biosynergy si am avut rezultate exceptionale este cel al unei tinere care a avut un accident cerebral si a ramas cu probleme grave de adaptare a echilibrului la trecerea din pozitie orizontala la cea verticala. Cu alte cuvinte atunci cand voia sa se ridice la orizontala isi pierdea cunostinta (lesina) aproximativ 40-60 secunde. In plus a ramas si cu o tensiune ortostatica foarte mare si era nevoita sa poarte in permanenta corsete elastice pe coapse si abdomen, altfel vasele de sange explodau. De multa vreme statea in pat. Dupa 2 zile de sedinte cu Biosynergy am constatat ca la schimbarea pozitiei nu-si mai pierdea cunostinta iar tensiunea ortostatica a revenit la normal. In urmatoarele zile de folosire, tanara a reusit sa mearga singura 12 metri, iar tensiunea s-a pastrat in limitele normale. Avand in vedere ca de 8 ani de cand a avut accidentul cerebral nici un tratament nu a produs vreo ameliorare, desi nu intelegeminca mecanismul, rezultatul nu se explica decat printr-o regenerare spectaculoasa a creierului. [...]
Alexandru B. –Bacau. Sunt si raman convins ca Biosynergy a salvat viatatatalui meu si i-a prelungit-o cu inca 5 ani in conditiile in care medicii au apreciat ca in cel mult 2 sau 3 saptamani va muri. Avea 89 de ani si metastaze multiple. Era internat in spital si intrase in coma de cateva zile. Stiam de Biosynergy de ceva timp, dar atunci am vorbit pentru prima data cu domnul Eugen Birgaoanu. Mi-a explicat ca aparatul ii poate prelungi viata si chiar sa-i aline durerile, insa a fost sincer si mi-a spus ca nu-mi poate da un termen anume. L-am luat bineinteles, iar medicii au fost cooperanti si m-au lasat sa i-l pun tatalui meu. Dupa primele 12 ore de folosire a iesit din coma si spre surprinderea tuturor, dupacateva zile i s-a putut da drumul acasa. Pe parcursul a 3 luni a inceput sa se regenereze treptat si sa se simta mai bine. Nu a murit deci dupa 2 saptamaniasa cum mi se spusese, ci dupa 5 ani mai tarziu, la 94 de ani. Nu doar ca i-a prelungit viata, dar i-a dat o anume lumina si liniste sufleteasca. Ma bucur ca am putut sa spun cazul tatalui meu si multumesc celor care mi-au dat aceasta posibilitate si mai ales, multumiri pentru realizarea aparatului si cuvintele sincere ale domnului Eugen.
Gabriela F. - Bacau. Am inceput sa-l folosesc pentru prima data pe 11.11.2011, intr-un moment special dpdv energetic (11-11-11) si am observat ca toata ziua am fost foarte relaxata, am comunicat cu ghizii mei nonfizici, am scris automat, am avut multe intuitii, am pregatit un atelier conectiv, am primit o initiere. Din aproape in aproape aparatul m-a ajutat sa dorm din ce in de mai putin 6 ore, 5 ore, 4 ore, 3 ore si ma simt ca si cum as fi dormit 9 ore. Cel mai mare ajutor l-am primit atunci cand am reinceput serviciul ( dupa o pauza de 2 ani dedicata fiului meu) si am observat ca imi pot continua pasiunile:  scrisul, atelierele, cartea fara sa ma simt obosita (dupa 2-3 ore de somn). Deasemenea am oservat ca nu mai pot mentin egandurile si emotiile negative. In plus imi este foarte usor sa intru in meditatie oriunde as fi: serviciu, metrou. E o stare care imi stimuleaza fluxul energetic, eficientizandu-mi eforturile.
  • Greutate: 1.105kg
  • Produs de: AimGroup


PUTEŢI VEDEA AICI O EMISIUNE CU EUGEN BÂRGĂOANU, FONDATORUL AIMGROUP, unde se vorbeşte şi despre dispozitivele AIMGROUP

08/10/2009 Conspiratia tacerii - Comanda si controlul mintii - Emil Strainu 1/5
Restul episoadelor pot fi vizionate direct pe youtube (click aici)
IAR AICI, O EMISIUNE DESPRE PUTEREA GÂNDULUI 
(Eugen Bârgăoanu invitat la Codul lui Oreste)De asemenea puteţi revedea cele două documentare despre RĂZBOIUL PARAPSIHOLOGIC AICI:


Prima Parte (Dezvăluiri)
A II-A Parte (Protecţia Psihică)


De asemenea, puteţi să studiaţi mai multe despre Legea Rezonanţei în următoarele articole şi documentare:

1) LEGEA REZONANŢEI

http://fymaaa.blogspot.com/2011/08/legea-rezonantei-30082011.html

2) SECRETUL - Legea Atracţiei

http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html


Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,
Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache.Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei.Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.
dumitru_gabriela31@yahoo.com

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...