Ieşirea Din MATRIX: TRATAMENTE RELE - modul cum bolnavii Covid-19 au fost lipsiți de remedii eficace

sâmbătă, 2 ianuarie 2021

TRATAMENTE RELE - modul cum bolnavii Covid-19 au fost lipsiți de remedii eficace

MAL TRAITES (2020) - COVID-19

Comment les malades ont ete prives de remedes efficaces

După documentarul „Hold Up” care a făcut mare vâlvă prin Franța și prin lume, fiind foarte cenzurat, blocat, banat, contestat, interzis, ejectat, demontat, ridiculizat de „martorii sectei covid”, iată că francezii nu se dezmint și mai scot încă un documentar menit să desțelenească conștiințele zombificate ale covidioților ... slabe șanse cred ... cine n-a deschis ochii până acum, nu-i va deschide nici mai încolo și cu atât mai mult dacă astfel de filme sunt postate pe site-uri cum e acesta, băgat din start la „beci”, în categoria fake news, teoria conspirației, șamd.

Însă eu continui să sper, să cred că poate poate, măcar un om de va fi atins de acest film, i se vor deschide ochi, va veni și va lăsa un comentariu de mulțumire. Chiar sunt curios, câți dintre cititorii acestui blog, au deschis un ochi măcar (așa pe jumate) legat de situația în care ne găsim, acest război neconvențional prin care suntem trimiși din nou, gradual, către un nou tip de dictatură. Câți dintre voi au înțeles citind acest blog, că nu are nicio treabă cu sănătatea toată această mizerie covidioată?

Despre ce este vorba în film: 

„Un documentar excepțional la care participă între cei mai mari medici ai Franței și ai Europei pune în lumină frauda medicală care a dus până acum la moartea a nenumărați oameni. După cum rezultă din documentar, guvernul Franței a interzis pe rând toate medicamentele care puteau ajuta în cazul COVID-19, a căror eficacitate era demonstrată la acel moment și în Franța, dar și în cealaltă mare parte a lumii. Hidroxichloroquina era poate cel mai ieftin și eficient medicament folosit de cel puțin 5 decenii fără problemă în practica clinică. Dintr-o dată, ca la comandă, numai ce s-a descoperit eficiența lui a început să fie interzis, oricum vorbit de rău de marea presă și chiar de mulți dintre cercetătorii care țin în general hangul companiilor pharma în lume producând studii la comandă.

Astfel hidroxiclorochina fără nici un aviz științific a fost interzisă în Franța mai întâi, iar apoi în America și restul Europei. Între timp au proliferat în conduita terapeutică aprobată, medicamente precum Kaletra și Redemsevirul care pe lângă faptul că costau mii de euro de persoană, nu și-au demonstrat deloc eficiența în COVID-19. Chiar mai mult, aceste medicamente s-au dovedit extrem de nocive. Redemsevirul afectează grav ficatul, iar Kaletra pe lângă aceasta conduce și la diaree cronică până la 20 scaune pe zi, și creează premisele apariției depresiei.

În România, hidroxiclolochina a primit cele mai bune recomandări de la medicii care au avut experiență clinică cu ea în COVID. Dar oricum, în momentul în care s-a descoperit eficiența ei a dispărut din farmacii sau nu a mai putut fi cumpărată decât cu rețetă verde pe Casa de Asigurări de Sănătate, adică pentru oricare altă patologie în afară de COVID. Chiar s-a pus problema și s-au luat măsuri ca Antibiotice Iași să o producă, un medicament care costa cel mult 5 lei de persoană per tratament. A sosit însă un ordin de undeva și inițiativa a murit. 

Românii mor, iar o inițiativă de tratarea acasă a acestora nu există. Oare cum ar trebui să numim această indiferență față de sănătatea și viața oamenilor? Cine ordonă aceste lucruri? De ce vaccinarea anti-COVID este considerată cea mai mare cucerire științifică, deși acest vaccin nu are studii de siguranță nici măcar pe un an de zile, când e obligatoriu cel puțin 5 ani pentru toate medicamentele? Ce se va întâmpla peste 5 ani cu cei vaccinați? Toate aceste sunt doar niște întrebări la care fiecare dintre noi ar trebui să caute propriul răspuns, înainte de a fi prea târziu. Până atunci, să vedem acest excepțional documentar, care, din nefericire, este deja depășit de realități. Așteptăm următorul episod, pentru a ști și noi mai multe despre mult lăudatul vaccin.” SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI sau AICI

BONUS

1. Mai mulți doctori vorbesc împotriva vaccinurilor COVID-19

2. Medici din linia intai din America spun adevarul 

- America s frontline doctors tell truth - Sub Ro

3. Pericolele vaccinării Covid-19


14 comentarii:

  1. Foarte interesant si convingator acest documentar cat si celelalte pe care le-ai pus pe acest blog. Pacat ca sunt prea putini care se uita la ele ca sa nu spun ca sunt multi care refuza din start niste explicatii logice si pertinente spuse de specialisti in domeniu (aici fac referire la toate nebunia legata de covid).
    Cinste tie si colaboratorilor tai pentru toate informatiile puse pe acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. urmaresc de foarte mult timp site-ul dvs.
    chiar daca nu scriu comentarii
    tin sa va multumesc foarte mult si sa va rog sa continuati munca dvs

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc pentru aprecieri și pentru comentariu! Apreciez.

    RăspundețiȘtergere
  4. va salut cu respect
    va urmaresc de foarte mult timp si apreciez tot ce faceti
    chiar daca nu comentez pe aici asta nu inseamna ca nu va urmaresc in permanenta.
    va multumesc foarte mult pentru tot ce faceti

    RăspundețiȘtergere
  5. Abia ce am descoperit blogul tău. Ma bucur mult ca am făcut o cautam sa găsesc mai multe informații în același loc pe aceasta tema. Merci abia aștept sa citesc și și sa urmăresc documentarul. 🤗

    RăspundețiȘtergere
  6. WOW ... asta e chiar de mirat. La cât sunt de cenzurat și blocat din toate direcțiile chiar mă mir că mă mai găsește cineva nou. Sunt curios cum ai ajuns aici? Prin ce miracol?

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu nu trebuie neaparat sa apara pe blog.
    Este doar o propunere legata de un video clip aparut pe youtube cu un interviu luat doamnei Catherine Austin Fitts (https://en.wikipedia.org/wiki/Catherine_Austin_Fitts) numit Planet Lockdown
    Link: https://www.youtube.com/watch?v=LCiIc6i81uM&fbclid=IwAR1TBM6hjgZ8ISQNQIvjPn6CKkRIUzBRE5mUprH_Nv1kJuX_SmqFD5yGCJY

    Daca crezi ca este destul de interesant ca sa-l pui pe blog cu traducere, bine.
    Daca nu, nu este nici o problema. Eu doar vreau sa ajut cu anumite informatii interesante gasite pe net.

    Cu stima,
    Andrei

    RăspundețiȘtergere
  8. Din păcate timpul meu fizic este limitat și deja sunt implicat in mai multe traduceri ... iti promit ca daca vei traduce acest material, il voi publica.

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc frumos pentru informatii si munca depusa, .........din pacate nu se poate posta mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu se poate prin fakebook doar ... in rest prin celelalte retele da.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mulțumesc mult pentru munca depusă pentru trezirea conștiințelor noastre!

    RăspundețiȘtergere
  12. pur si simplu nu am putut sa-l vizionez pana la capat, asa nervi mi-a produs. Cine ii trage la raspundere pe acesti politicieni criminali? sau pe acolitii lor intre care putem gasi din pacate si medici? este ingrozitor ce ni se intampla si ce ni se pregateste in continuare fara sa banuim macar. Nu inteleg de ce francezii au iesit in strada pentreu o scumpire de benzina si n-au iesit pentru a demasca criminalii care ii conduc?

    RăspundețiȘtergere
  13. Au iesit si pentru a demasca criminalii ...

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...