Ieşirea Din MATRIX: PLANETA ÎNCHISĂ

luni, 25 ianuarie 2021

PLANETA ÎNCHISĂ


PLANET LOCKDOWN (2020)

„Planet Lockdown - Planeta Închisă - este un film documentar despre situația în care ne aflăm astăzi la nivel planetar, realizat de producători independenți și care urmează să fie lansat la sfârșitul acestei luni, potrivit anunțului de pe site-ul oficial al filmului.

 "Oricare ar fi perspectiva sau opiniile tale, acest film are un mesaj pentru tine", spun realizatorii. 

Din mijlocul Americii până în Africa și Europa centrală, Planet Lockdown duce spectatorul să cunoască și să audă expertiza și perspectivele unor personalități sau ale unor oameni simpli despre carantinarea societăților. 

Într-o perioadă în care depresia, falimentul, singurătatea și minciunile sunt extinse, cu toții avem nevoie de o ieșire din această situație. Între cei intervievați de realizatori se numără Vaklav Klaus, fostul premier ceh, microbiologistul Sucharit Bhakdi sau Catherine Austin Fitts, fost oficial guvernamental republican și analistă de geopolitică și geoeconomie pentru Solarireport.com, care descrie cu acuratețe starea planetară actuală. 

Postat pe contul oficial de YouTube al documentarului, interviul cu analista americană a fost șters de platforma video a "stăpânilor universului", cum se cred molohii tehnologici ai Inteligenței Artificiale luciferice și Marii Resetări care l-au interzis chiar și pe Donald Trump, Google-YouTube, Amazon, Apple, Twitter, Facebook și restul tentaculelor lor electronice. ” SURSA 

VEZI FILMUL TRADUS AICI sau AICI


8 comentarii:

  1. Buna seara! Multumesc pentru postare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara!
    Foarte pertinente analizele si concluziile doamnei,dar ati stricat totul cu interpretarea voastra de final.Pacat,cercetarea,analiza,concluzia nu trebuie umbrita sau influentata de subiectivitatea celui care a postat sau tradus.
    In rest,respect pentru pasiune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu eu am tradus filmul , iar articolul a fost preluat de pe site-ul ActiveNews ... acest articol si documentar sunt preluate 100% ...doar am specificat sursa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Impresia mea personala este că cine accesează genul asta de informație sunt cei care sunt deja "treziți" și prea puțini din păcate. Majoritatea sunt atât de manipulați de mass-media încât nici nu sunt receptivi la materialele astea. Orice încercare de a le arăta și o altă perspectivă e sortita eșecului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu îmi fac partea ... informația există ... nu forțez pe nimeni să înțeleagă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va urmaresc cu interes de foarte multi ani. Vreau doar sa va multumesc pt efortul depus de a aduce in vizorul oamenilor genul acesta de informatie. Very well done!

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...