Ieşirea Din MATRIX: PLANETA ÎNCHISĂ

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 25 ianuarie 2021

PLANETA ÎNCHISĂ


PLANET LOCKDOWN (2020)

„Planet Lockdown - Planeta Închisă - este un film documentar despre situația în care ne aflăm astăzi la nivel planetar, realizat de producători independenți și care urmează să fie lansat la sfârșitul acestei luni, potrivit anunțului de pe site-ul oficial al filmului.

 "Oricare ar fi perspectiva sau opiniile tale, acest film are un mesaj pentru tine", spun realizatorii. 

Din mijlocul Americii până în Africa și Europa centrală, Planet Lockdown duce spectatorul să cunoască și să audă expertiza și perspectivele unor personalități sau ale unor oameni simpli despre carantinarea societăților. 

Într-o perioadă în care depresia, falimentul, singurătatea și minciunile sunt extinse, cu toții avem nevoie de o ieșire din această situație. Între cei intervievați de realizatori se numără Vaklav Klaus, fostul premier ceh, microbiologistul Sucharit Bhakdi sau Catherine Austin Fitts, fost oficial guvernamental republican și analistă de geopolitică și geoeconomie pentru Solarireport.com, care descrie cu acuratețe starea planetară actuală. 

Postat pe contul oficial de YouTube al documentarului, interviul cu analista americană a fost șters de platforma video a "stăpânilor universului", cum se cred molohii tehnologici ai Inteligenței Artificiale luciferice și Marii Resetări care l-au interzis chiar și pe Donald Trump, Google-YouTube, Amazon, Apple, Twitter, Facebook și restul tentaculelor lor electronice. ” SURSA 

VEZI FILMUL TRADUS AICI sau AICI


8 comentarii:

Adriana spunea...

Buna seara! Multumesc pentru postare.

Dragos spunea...

Buna seara!
Foarte pertinente analizele si concluziile doamnei,dar ati stricat totul cu interpretarea voastra de final.Pacat,cercetarea,analiza,concluzia nu trebuie umbrita sau influentata de subiectivitatea celui care a postat sau tradus.
In rest,respect pentru pasiune.

Iesirea Din Matrix spunea...

Nu eu am tradus filmul , iar articolul a fost preluat de pe site-ul ActiveNews ... acest articol si documentar sunt preluate 100% ...doar am specificat sursa.

Unknown spunea...

Impresia mea personala este că cine accesează genul asta de informație sunt cei care sunt deja "treziți" și prea puțini din păcate. Majoritatea sunt atât de manipulați de mass-media încât nici nu sunt receptivi la materialele astea. Orice încercare de a le arăta și o altă perspectivă e sortita eșecului.

Iesirea Din Matrix spunea...

Eu îmi fac partea ... informația există ... nu forțez pe nimeni să înțeleagă.

medusa spunea...

Mulțumim frumos

Fericirea e pentru toti spunea...

Va urmaresc cu interes de foarte multi ani. Vreau doar sa va multumesc pt efortul depus de a aduce in vizorul oamenilor genul acesta de informatie. Very well done!

Iesirea Din Matrix spunea...

Cu drag, să fie de folos.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...