Ieşirea Din MATRIX: REZISTAȚI - Înapoi la un haos (Documentarul interzis despre Marea Resetare - Conspirația împotriva omenirii)

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 1 martie 2021

REZISTAȚI - Înapoi la un haos (Documentarul interzis despre Marea Resetare - Conspirația împotriva omenirii)

Am publicat acest film prima dată pe 25.11.2020, însă, deoarece astăzi am găsit varianta HOLD UP + ( mai lungă cu 13 minute) am zis să readuc în atenție acest film, deoarece merită!

HOLD - UP + (2020) - Retour Sur un Chaos

„În ultimele săptămâni face un mare zgomot mondial filmul documentar Hold-Up. Documentarul prezintă ultimul an de plandemonie, cu cele mai importante decizii și luări de poziție, instalarea Noii Ordini Mondiale și Marea Resetare care ne este programată. 

Interzis și atacat peste tot în media mainstream, documentarul francez Hold-Up, de 2 ore și 40 de minute, este scos programatic de pe rețelele sociale și platformele video ale lui Big Tech.

Filmul, foarte controversat, își permite pur și simplu să emită niște teorii conspiraționiste (nesimporcii n.n) care, „pe bună dreptate”, au fost condamnate la unison de politicienii francezi și organizațiile neguvernamentale din Rețeaua Soros. Filmul conchide în mod „fals”, după cum transmite factual EuroNews, că în acest moment, sub pretextul pandemiei, are loc o conspirație globală a elitelor globaliste de sub umbrelele Forumului Economic Mondial, Trilateralei, a Clubului de la Roma și ale altor organizații mai mult sau mai puțin oculte. 

Conform dispozițiilor plenarei I-a a Congresului Mondial Covid-1984 și în lumina obiectivelor strălucite ale Event 201, fact-checker-șii - cenzorii politic corecți ai Noii Normalități - au decis să-l interzică pe marile platforme ale tovărășimii mondiale din Internaționala celei de-a IV-a Revoluții Industriale.

Avertizând privitorul că ce urmează să vedeți este o rușine a jurnalisticii factuale (sic), "strâns uniți în lupta cu covrigul", prezentăm documentarul integral, de pe platforma Ok, pentru a-l putea „condamna" și „înfiera cu mânie proletară” și dvs. împreună cu toți prietenii și toate cunoștințele dvs. 

Iar realizatorilor, ce să le mai zicem? "Să le fie rușine!" ... lol

Tradus în limba română - cu mulțumiri aduse traducătorului” - SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS  AICI (varianta 1 - mai scurtă) 

IAR AICI - Varianta HOLD UP + 
 

Pentru a vedea HOLD UP + dintr-o bucată , oferiți o donație.

12 comentarii:

MissRA spunea...

Daca ar vedea toata planeta acest ddocumentar...si sa facem ceva.

LUC spunea...

Din pacate nu merge distribuit pe facebook. cica icalca standardele comunitatii.

Iesirea Din Matrix spunea...

Yup ... de vreo 10 luni au blocat posibilitatea de a distribui link catre blog din facebook. Asa ca am gasit portita cu distribuitul unui document de genul acesta https://drive.google.com/file/d/1RLhPmGlQuSMofGwaKMBmmPZAhZbKQ5gH/view?usp=sharing ... informati-va doar din surse oficiale tovărășești :)

Delia spunea...

Este si pe activenews

Iesirea Din Matrix spunea...

Yep ... eu de acolo am luat sursa. Daca dati click pe sursa , va duce pe activenews.

crisitansen spunea...

Dragi abonati . Acest documentar l-am salvat in calculator . Daca vreodata are cineva nevoie de el , il gasiti la mine . Am tone de documentare salvate . Chiar daca maine sterg ocultii documentarele , eu le am pentru toata lumea .Iesirea din Matrix este cel mai bun site de documentare .De aceea voi avea grija sa nu se piarda cele mai bune documentare . Oricand le voi inapoia site-ului daca va avea nevoie de ele .

Iesirea Din Matrix spunea...

Și eu ... sper să nu fie cazul, dar dacă vreodată voi avea nevoie, e bine să am la cine apela. Mulțam.

Anonim spunea...

Foarte bun! O sinteza a aproape tot ce s-a petrecut anul acesta in legatura cu plandemia covrigului. a fost dat si pe NASUL TV aseara 27.11.2020. Respect!

Unknown spunea...

Exceptional!! Obiectiv, extrem de curajos, documentat si argumentat. Intr-un cuvânt profesionist.Sper ca tot mai multi români sa-l urmărească și in ceasul al 12-lea să se trezească.!!

Anonim spunea...

Tortura fara mila speciei umane! eu sunt pentru distrugerea umanitatii! Ma bucur enorm cand se intampla rau pt om! Sper sa fie si mai rau, sa bage spurcaciunile umane in carantina mai dura, sa le ia toate drepturile si sa plateasca si aerul! Sper sa moara cat mai multi!

Iulian88 spunea...

Un link pentru descarcare se gaseste pe undeva? L-am vazut online, dar e posibil sa dispara, asa ca e mai sigur pe hardul meu. Sau macar un utilitar functional pentru descarcarea de pe ok.ru. Multumesc!

Iesirea Din Matrix spunea...

Il am si eu pe hard. E bun ca downloader ant , dar si idm ... posibil sa exista niste utilitare si in google chrome la extensii stiu ca mai existau si pagini de net gen asta https://okvid.download ... succes.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...