Ieşirea Din MATRIX: REZISTAȚI - Înapoi la un haos (Documentarul interzis despre Marea Resetare - Conspirația împotriva omenirii)

luni, 1 martie 2021

REZISTAȚI - Înapoi la un haos (Documentarul interzis despre Marea Resetare - Conspirația împotriva omenirii)

Am publicat acest film prima dată pe 25.11.2020, însă, deoarece astăzi am găsit varianta HOLD UP + ( mai lungă cu 13 minute) am zis să readuc în atenție acest film, deoarece merită!

HOLD - UP + (2020) - Retour Sur un Chaos

„În ultimele săptămâni face un mare zgomot mondial filmul documentar Hold-Up. Documentarul prezintă ultimul an de plandemonie, cu cele mai importante decizii și luări de poziție, instalarea Noii Ordini Mondiale și Marea Resetare care ne este programată. 

Interzis și atacat peste tot în media mainstream, documentarul francez Hold-Up, de 2 ore și 40 de minute, este scos programatic de pe rețelele sociale și platformele video ale lui Big Tech.

Filmul, foarte controversat, își permite pur și simplu să emită niște teorii conspiraționiste (nesimporcii n.n) care, „pe bună dreptate”, au fost condamnate la unison de politicienii francezi și organizațiile neguvernamentale din Rețeaua Soros. Filmul conchide în mod „fals”, după cum transmite factual EuroNews, că în acest moment, sub pretextul pandemiei, are loc o conspirație globală a elitelor globaliste de sub umbrelele Forumului Economic Mondial, Trilateralei, a Clubului de la Roma și ale altor organizații mai mult sau mai puțin oculte. 

Conform dispozițiilor plenarei I-a a Congresului Mondial Covid-1984 și în lumina obiectivelor strălucite ale Event 201, fact-checker-șii - cenzorii politic corecți ai Noii Normalități - au decis să-l interzică pe marile platforme ale tovărășimii mondiale din Internaționala celei de-a IV-a Revoluții Industriale.

Avertizând privitorul că ce urmează să vedeți este o rușine a jurnalisticii factuale (sic), "strâns uniți în lupta cu covrigul", prezentăm documentarul integral, de pe platforma Ok, pentru a-l putea „condamna" și „înfiera cu mânie proletară” și dvs. împreună cu toți prietenii și toate cunoștințele dvs. 

Iar realizatorilor, ce să le mai zicem? "Să le fie rușine!" ... lol

Tradus în limba română - cu mulțumiri aduse traducătorului” - SURSA

VEDEȚI FILMUL TRADUS  AICI (varianta 1 - mai scurtă) 

IAR AICI - Varianta HOLD UP + 




 

Pentru a vedea HOLD UP + dintr-o bucată , oferiți o donație.

12 comentarii:

  1. Daca ar vedea toata planeta acest ddocumentar...si sa facem ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate nu merge distribuit pe facebook. cica icalca standardele comunitatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Yup ... de vreo 10 luni au blocat posibilitatea de a distribui link catre blog din facebook. Asa ca am gasit portita cu distribuitul unui document de genul acesta https://drive.google.com/file/d/1RLhPmGlQuSMofGwaKMBmmPZAhZbKQ5gH/view?usp=sharing ... informati-va doar din surse oficiale tovărășești :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Yep ... eu de acolo am luat sursa. Daca dati click pe sursa , va duce pe activenews.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragi abonati . Acest documentar l-am salvat in calculator . Daca vreodata are cineva nevoie de el , il gasiti la mine . Am tone de documentare salvate . Chiar daca maine sterg ocultii documentarele , eu le am pentru toata lumea .Iesirea din Matrix este cel mai bun site de documentare .De aceea voi avea grija sa nu se piarda cele mai bune documentare . Oricand le voi inapoia site-ului daca va avea nevoie de ele .

    RăspundețiȘtergere
  6. Și eu ... sper să nu fie cazul, dar dacă vreodată voi avea nevoie, e bine să am la cine apela. Mulțam.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte bun! O sinteza a aproape tot ce s-a petrecut anul acesta in legatura cu plandemia covrigului. a fost dat si pe NASUL TV aseara 27.11.2020. Respect!

    RăspundețiȘtergere
  8. Exceptional!! Obiectiv, extrem de curajos, documentat si argumentat. Intr-un cuvânt profesionist.Sper ca tot mai multi români sa-l urmărească și in ceasul al 12-lea să se trezească.!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tortura fara mila speciei umane! eu sunt pentru distrugerea umanitatii! Ma bucur enorm cand se intampla rau pt om! Sper sa fie si mai rau, sa bage spurcaciunile umane in carantina mai dura, sa le ia toate drepturile si sa plateasca si aerul! Sper sa moara cat mai multi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un link pentru descarcare se gaseste pe undeva? L-am vazut online, dar e posibil sa dispara, asa ca e mai sigur pe hardul meu. Sau macar un utilitar functional pentru descarcarea de pe ok.ru. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Il am si eu pe hard. E bun ca downloader ant , dar si idm ... posibil sa exista niste utilitare si in google chrome la extensii stiu ca mai existau si pagini de net gen asta https://okvid.download ... succes.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...