Ieşirea Din MATRIX: MĂȘTILE PE CARE SUNTEM OBLIGAȚI SĂ LE PURTĂM (dar și tampoanele de la testele PCR) SUNT INFESTATE DE CEEA CE PAR IMPURITĂȚI, PARAZIȚI, NANOBOȚI, BLACK GOO SAU FIRE MORGELLONS

marți, 30 martie 2021

MĂȘTILE PE CARE SUNTEM OBLIGAȚI SĂ LE PURTĂM (dar și tampoanele de la testele PCR) SUNT INFESTATE DE CEEA CE PAR IMPURITĂȚI, PARAZIȚI, NANOBOȚI, BLACK GOO SAU FIRE MORGELLONS

ACTUALIZARE 1 11.01.2021

Oxid de grafen in mastile simple? Un cercetator sustine ca da!

ACTUALIZARE 2 2.04.2021

Se pare că nu numai măștile, dar și tampoanele folosite pentru testarea covid (cele care se bagă în nas și în gură) au aceste fire negre microscopice (deci nu numai măștile). 
Iată o filmare AICI.

ACTUALIZARE 3 4.04.2021

Că tot a venit nea specialistul Presură expert în toate (de la cinciG, la nivelul de oxigen din sânge după purtatul a 2 măști) să ne explice care e treaba cu firele din măști, i-am trimis și eu câteva filmulețe , printre care și cel de mai sus, să-l demonteze, dar și pe acestea : Fire textile my ass și acesta  PCR Test under microscope ... mi-a șters comentariile de pe canalul lui. Drăguț, nu?

În urma criticilor la acest articol doresc să aduc o precizare: Indiferent ce sunt aceste fire, masca și tampoanele de la testele PCR ar trebui să fie sterile ... oricum o dăm, nu e bine. Indiferent că voi credeți sau nu aceste filmări , cert este că aceste măști , cel puțin unele și unele tampoane RT-PCR, NU SUNT STERILE ... dacă nu altceva ... Acele chestii, indiferent ce sunt nu au ce căuta acolo. PUNCT. Eu am zis Impurități SAU paraziți sau etc etc ... deci ar putea fi oricare din ele ...nu am zis că SUNT CLAR ceva anume ... cuvântul SAU implică faptul că este una din cele enumerate!!!


„DORIM RĂSPUNS URGENT DE LA AUTORITĂȚI CU PRIVIRE LA PREZENȚA ÎN MĂȘTI A ACESTOR ”DRĂCII”, ȚINE DE SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ. CHIAR DACĂ E VORBA DE IMPURITĂȚI, ELE POT FI ORICUM PERICULOASE, NU AU CE SĂ CAUTE ACOLO.

Facebook spune , că sunt informații false, că institutele independente de analiză au spus că e vorba de comportamentul fibrelor textile la temperatură și forțe electrostatice.
( ceea ce am suspicionat și eu inițial)

Culmea e, că măștile nu sunt făcute din fibre textile, ci din plastic (ardeți o mască și o să vă convingeți).

Mai mult, temperatura și/sau electricitatea statică, nu poate produce acele mișcări, unduiri, ar trebui ca acestea să aibă variații bruște și să fie diferite în zone distincte de pe aceeași fibră, ceea ce e puțin probabil.

ATENȚIE !!! - DACĂ ACESTE LUCRURI SE CONFIRMĂ, CEI RESPONSABILI CU IMPUNEREA OBLIGATIVITĂȚII PURTĂRII MĂȘTILOR, TREBUIE ANCHETAȚI, JUDECAȚI ȘI CONDAMNAȚI PENTRU CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII !
Foarte multe materiale video realizate de diferite persoane din zone diferite din lume, pe măști de producție diferită, arată prezența pe suprafața sau în filtrul acestora a unor filamente mișcătoare ce se aseamănă cu niște viermi foarte lungi și subțiri.

Aceste filamente par a fi impurități, dar nici astea nu aveau ce să caute în măștile presupus sterile.

Inspectate la temperatură și umiditate ambiantă, acestea sunt aproape imobile, dar odată cu creșterea umidității și / sau a temperaturii, similar condițiilor realizate în timpul purtării măștilor, aceste filamente încep să se miște similar unor viermișori. Nu știu dacă e vorba de structuri biologice vii sau de creații nanotehnologice sau chiar o combinație dintre acestea. Oricum, față de fibrele măștilor, care sunt oarecum fixate, aceste filamente se pare că se mișcă liber și deci se pot desprinde ușor și inhala în timpul respirației. Par niște paraziți în stare latentă, care se activează atunci când respirația schimbă condițiile de temperatură și umiditate.

Dacă ar fi vorba de impurități, acestea nu s-ar mișca singure în acest fel, fenomenele de contracție și dilatare, datorate variațiilor de temperatură și umiditate, nu ar putea să producă unduirea acestor fibre, ci cel mult încovoierea sau destinderea uniformă a lor.


Cauza pneumoniilor atipice asociate COVlD, ar putea fi un parazit biologic sau sintetic cu care vin deja infectate măștile din comerț. Faptul că prezența acestui parazit e semnalată în mai multe locații din lume, pe măști de diferite origini și producători, ieftine sau scumpe, duce la concluzia că avem de a face cu un act criminal deliberat de infectare a populației, susținut și de obligativitatea purtării acestora., prin complicitatea decidenților măsurilor sanitare și/sau politice.

În cadrul acestei analize la microscop, am observat și ceea ce păreau impurități de culoare neagră (uneori maro sau galbene) de forma unor fire, filamente sau viermișori, am observat că se mișca, dar am dat inițial vina pe forțe de natură electrostatică.

De curând am văzut văzut mai multe filmulețe pe net, de la persoane care au făcut astfel de investigații, iar ”impuritățile” mișcătoare, erau interpretate ca fiind paraziți biologici, nanoboți sau structuri similare responsabile de boala Morgellons, boală asociată și cu Back Goo, mâzga neagră programabilă.
Să fie oare vorba de niște paraziți biologici sau bio-sintetici ?!


Cert e că cazurile de îmbolnăviri reale au început să apară, odată cu introducerea purtării măștilor. Ceea ce declanșează simptomele așa numitei boli COVlD, să fie datorat infestării cu paraziți ?

Aceste pneumonii atipice, ale celor diagnosticați COVlD, să fie datorate acestor paraziți ajunși în plămâni ?

Prezența acestor paraziți în măștile noi, să fie un act criminal deliberat și implicit obligativitatea purtării acestora o complicitate la crimă ?

Oare prezența acestor paraziți în organism, te fac pozitiv la testele PCR ?

Din moment ce inhalăm acești paraziți, e posibil ca aceștia să ajungă la creier prin bariera hemato-encefalică slăbită sau spartă de recoltarea invazivă a probelor "PCR" / ADN, cu ajutorul tampoanelor nazale ?

Mai mult, în unul din filmulețe a fost semnalată prezența acestora, pe un tampon nazal steril destinat recoltării testelor PCR.

Faptul că Ivermectina, un anti-parazitar are efecte pozitive în tratarea bolnavilor asociați COVlD, întărește faptul că vorbim de fapt de o boală produsă de paraziți, nu de o boală virală, așa cum susține varianta oficială.
Aduc în discuție faptul că toate medicamentele ieftine care și-au dovedit eficiența în tratarea bolnavilor de COVlD, au fost blamate de oficialități, interzise sau neautorizate și chiar retrase de pe piață, motiv din care putem din nou suspecta o eventuală complicitate.
Legătura cu Morgellons e dată de natura asemănătoare a aceștor paraziți, care în cazul Morgellons sunt considerați de natură non-terestră și cu structură bio-sintetică, prezentați ca tuburi fine de silicon, ce au capacitatea de a se dezvolta și multiplica. Fenomenul e cunoscut de mulți ani și chemtrailsul e făcut responsabil de răspândirea în atmosfera terestră și pe suprafața pământului a acestora. Ivermectina, are efect probabil, tocmai că este un tratament contra paraziților.

Oare acești paraziți să fie responsabili de pneumoniile atipice asociate cu boala COVlD ?

Să nu fie întâmplătoare prezența acestor paraziți în măștile comercializate pentru protecția anti-COVlD, sau au ajuns acolo pur întâmplător, pentru că procesul de fabricație nu este unul steril ?
Acești paraziți, ar putea ajunge și infesta creierul oamenilor, prin breșele create în bariera hematoencefalică de testarea masivă a oamenilor cu recoltare de probe prin tampon nazal ?
Ar putea produce acest parazit înnebunirea sau alte probleme psihice grave celor infestați ?

Putem suspecta că acesta este parazitul responsabil de preconizata apocalipsă zombi, adusă în discuție de numeroși oameni de știință și chiar de Pentagon ?
Vă las acum să urmăriți aceste înregistrări video și să trageți singuri concluziile.
29 martie 2021 ”
Video :
Uitati ce se află în măștile noastre, nu este facatură, puteți să incercati cu toții acasă fiecare și veti vedea ca nu este minciuna! :

L-am ”împușcat” singur. Tovarăși, este adevărat. Puse masca peste un ibric cu apă clocotită.

PENTRU CINE NU ARE FACEBOOK, eu am realizat o compilație cu toate aceste filmulețe găsite și strânse din ultima vreme.

O puteți vedea AICI

(doresc să remarc că acest film a fost blocat și pe Youtube și pe Dailymotion și pe Odysee, iar pe Bitchute nu a fost acceptat formatul sau ceva - deci cred că e prea adevărat)

În completare studiați și :

19 comentarii:

  1. Aceste morgellons pot ascunde nanoroboți, care odată intrați în organism sunt dirijați chiar și prin satelit, dacă ești într-o zonă fără semnal; https://adrenogate.net/wp/2021/01/25/nanofibers-found-on-q-tips-used-for-pcr-tests-nanofibers-morgellons-disease-chemtrail-artificial-nueral-mind-control-network/ .

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua!
    As dori sa inteleg ce relevanta au imaginile notele cu A și B, de pe parcursul desfasurarii articolului. Acele eruptii pe piele pot fi manifestari ale infestarii cu acesti paraziti? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa se manifestă boala Morgellons la exterior ... Dumnezeu știe ce manifestări au aceste nano chestii ce seamănă cu paraziții, în interior, în plămâni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am verificat o cutie întreagă, nu am găsit absolut nimic.
    (Extras din cursul prof. dr. ing. Demetra Bordeianu, Proprietățile fizice ale fibrelor textile)
    (A se citi cu mare atenție)
    Conform proprietăților fizice ale fibrelor textile, aflăm următoarele:
    HIGROSCOPICITATEA FIBRELOR
    Prin higroscopicitate se înțelege proprietatea fibrelor de acumula și de a ceda din și respectiv în atmosferă vapori de apă. În general, se spune despre un corp că este higroscopic, dacă reține cu ușurință vapori de apă din mediu înconjurător. Ce se întâmplă cu fibrele atunci când asupra lor intervine sau nu factori de umiditate?
    Influența conținutului de umiditate asupra caracteristicilor fibrelor:
    Datorită higroscopicității, odată cu variația umidității aerului se modifică conținutul de umiditate al fibrelor, ceea ce determină modificarea masei și caracteristicilor acestora. Acest fenomen a fost sesizat încă din secolul XIV de către producătorii de fibre, care au observat variații de masă ale acelorași loturi de fibre. La cererea lor, în anul 1452, Leonardo da Vinci a inventat un aparat pentru determinarea conținutului de umiditate al fibrelor de bumbac, iar mai târziu Cusa a conceput și construit un aparat pentru determinarea conținutului de umiditate al fibrelor de lână. Treptat, s-a constatat că în funcție de conținutul de apă se modifică foarte multe caracteristici ale fibrelor, cu ar fi: dimensiunile, proprietățile mecanice, proprietățile electrice etc. Din acest motiv este strict necesar ca investigarea proprietăților fibrelor să se realizeze asupra probelor climatizate, iar tranzacțiile comerciale să se efectueze în conformitate cu masa comercială.
    Influența umidității asupra dimensiunilor fibrelor:
    Majoritatea fibrelor textile sunt higroscopice, adică sunt capabile să absoarbă umezeală din atmosferă. Odată cu acumularea vaporilor de apă, volumul, respectiv dimensiunile fibrelor se modifică. La marea majoritate a fibrelor, se constată o creștere mai accentuată a dimensiunilor transversale comparativ cu cele longitudinale, adică se produce fenomenul de umflare. Acumularea inegală a vaporilor de apă, poate produce modificarea inegală a fibrelor, apărând tensiuni care duc la mișcări aparent haotice ale fibrelor, îndoiri, răsuciri, etc.
    Anizotropia de umflare este definită ca raportul între creșterea diametrului și a lungimii fibrelor. Anizotropia de umflare este specifică fiecărui tip de fibră, valorile mai mari înregistrându-se la fibrele naturale și cele artificiale și mai mici la cele sintetice.
    Partea I

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema e că fibrele care se mișcă (dintr-o mască privită cu lupa) NU fac parte din masa țesăturii, ele NU se încadrează în țesătură așa cum ar trebui, in mod ordonat, dacă ar face parte din țesătură.In plus, ele sunt rare în suprafața țesăturii, având o răspândire neregulată. In plus, ele sunt de o culoare deosebită, mult mai închisă, către negru, pe fondul țesăturii măștii, care are, de obicei, o culoare deschisă, către alb.in plus, dacă fibrele DE PLASTIC (!!!) s-ar mișca singure(ca urmare a temperaturii, de ex.), atunci ar trebui să se miște TOATE FIBRELE(sau majoritatea), NU DOAR UNELE, RARE, care sunt și NEUNIFORM DISTRIBUITE SI DEOSEBITE CA CULOARE.

      Ștergere
    2. Chiar s-au vorbit toti producatorii oportunisti de facut masti sa le infecteze cu prostii?
      Vrajeli de adormit copiii.
      Si? Chiar asa nu vad sa moara oamenii pe capete.
      Coborati cu picioarele pe pamant

      Ștergere
  5. Fibrele textile, supuse unui tratament termic, chiar la temperaturi inferioare celor de înmuiere sau distrugere, suferă o serie de modificări structurale, care se pot aprecia prin contracție. Contracția, ca efect al temperaturii, reprezintă modificarea dimensiunilor fibrelor, respectiv micșorarea lungimii concomitent cu creșterea grosimii. Acestea sunt un alt factor de mișcare haotică ale fibrelor. Diminuarea, sau chiar eliminarea efectului de contracție la fibrele chimice se realizează printr-un tratament termic, care poartă denumirea de termofixare sau fixare. Termofixarea filamentelor încrețite (cablurilor destinate obținerii fibrelor scurte, sau a firelor texturate) are ca scop stabilizarea ondulațiilor. Efectul termofixării asupra caracteristicilor fibrelor depinde atât de parametrii tratamentului termic (durată, temperatură, prezența aburului) cât și starea relaxată, sau tensionată a fibrelor în timpul tratamentului. De exemplu, în cazul tratării cu abur a fibrelor de lână în stare tensionată, efectele obținute depind de durata tratamentului. S-a constatat, că, o fibră de lână în stare tensionată tratată cu abur timp de 2 – 3 minute suferă o contracție de până la 30 %, fenomenul purtând denumirea de supracontracție. Dacă durata aceluiași tratamentul se prelungește la 25 - 30 minute, atunci structura fibrei se fixează la lungimea corespunzătoare stării tensionate, fenomenul purtând denumirea de fixare. Acțiunea aburului și a forței de tensionare, timp de 2 – 3 minute, determină ruperea legăturilor intercatenare. Dacă, după durata menționată, tratamentul se întrerupe, atunci catenele se ondulează, apare fenomenul de supracontracție, fibra pierzând cca. 30 % din lungimea inițială. Dacă, însă, după ruperea legăturilor intercatenare, fibra se menține în stare tensionată încă 25 minute, atunci în acest interval de timp se formează alte legături, corespunzătoare noilor poziții, astfel apare fenomenul de fixare, fibra păstrându-și permanent lungimea la care a fost deformată. Cunoașterea efectelor temperaturii asupra fiecărui tip de fibră permite conducerea corespunzătoare a proceselor de finisare chimică textilă și totodată facilitează indicarea condițiilor de exploatare și de întreținere a produselor textile.
    PROPRIETĂȚI ELECTRICE SPECIFICE FIBRELOR TEXTILE
    Fibrele textile fac parte din clasa dielectricilor, a căror proprietăți electrice sunt puternic influențate de constanta dielectrică, conductibilitatea termică (dependentă de compoziția chimică), numărul și desimea punctelor de contact, de frecvență, de temperatură, de conținutul de apă din fibre, umiditatea aerului, de mărimea forțelor de tracțiune, viteza de mișcare, etc.. O acumulare excesivă de sarcini electrice perturbă buna funcționare a procesului tehnologic. Fibrele încărcate cu sarcini electrice de același semn se resping, iar cele încărcate cu sarcini electrice de semn contrar se atrag, deci vor avea tendința de a părăsi poziția lor paralelă cu axa înșiruirii, ceea ce va determina obținerea unor semifabricate neuniforme.
    Ca o concluzie, cunoaștem fiecare din noi ce se întâmplă cu hainele pe care le spălăm și știm fenomenul de ”intrare la apă”. Filmările în care fibre de altă culoare (așadar cu alte proprietăți) care interacționează diferit față de textura de bază a măștii are ca explicație ceea ce am relatat mai sus. De asemenea am observat că măștile așa numite conforme, au extrem de puține fibre de alte forme și culori, ori chiar nu au deloc fibre diferite.
    Cele fabricate în condiții ne-sterile, ori ne-controlate igienico-sanitar, au aceste fibre de culoare neagră. (amintiți-vă de filmul în care niște chinezi coseau elasticele în condiții mizere și le aruncau pe jos.)
    Sper că explicația mea a fost suficient de edificatoare. De asemenea sper că măcar o persoană de aici să fii citit până la capăt ce am expus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apreciez stradania de a raspunde atât de exhaustiv, dar ce legatura are cu acei paraziti miscatori descoperiti in masti?
      De anul trecut in continuu imi sangereaza nara stanga, fara sa ma fi lovit si fara sa fi agresat in vreun fel fosa nazala...efectiv, cand sunt obligata sa port masca( la munca 8 ore), imi curg firisoare de sange care se coaguleaza si imi impiedica inspirul aerului pe nara stanga. Explicati-mi va rog motivul.

      Ștergere
    2. Am citit eu ... dar nu stau în picioare argumentele tale pentru exista un video în care este sustras acest " fir " negru cu o penseta și acesta se mișcă exact ca un vierme / parazit ...

      Ștergere
    3. Tocmai că măștile nu sunt din lână sau bumbac, sunt sintetice. Deci toată teoria asta cu fibrele textile nu are relevanță

      Ștergere
  6. Or fi,nu contest,dar am facut si eu acest experiment si nu misca nimic.

    RăspundețiȘtergere
  7. 80 % din mastile de pe piata sant din plastic si nu din fibre textile , am facut chiar eu experimentul si va asigur ca nu are nici o legatura cu un corp inert , scame , deseuri ...etc

    RăspundețiȘtergere
  8. Problema e ca am vazut filmari in care aceste fire mișcătoare pot fi vazute si pe tampoanele de testare din nas si din gura ... Uite un exemplu https://youtu.be/8GG4sRJVIfA Tampoanele alea ar trebui sa fie absolut sterile ... despre ce vorbim aici? Iar de data asta nu mai poti zice ca sunt lucrate de indieni sau de chinezi prin ateliere insalubre. E vorba de tampoane sterile.... deci nu mai tine vrajeala.

    RăspundețiȘtergere
  9. ...din păcate...E CHIAR ADEVĂRAT 100%
    ...Deja ştiința oficială a recunoscut că a ”fabricat” alte ”forme de viață”. Una din astea o vedem acuma, cu scandalul ”filamente" subțiri NEGRE prezente in măștile pe care "ăştia" forțează oamenii să le poarte...şi care se denumesc a fi "STERILE" şi ar fi TREBUIT să fie STERILE.
    ORICINE DOREŞTE să se convingă singur de Adevărul despre măştile care deja sunt OBLIGATORII. are nevoie de un microscop obişnuit (nu profesional neapărat) sau o aplicație gratuită pe Smartphone...
    ...deci se poate alege la întâmplare ORICE mască sigilată comercializată(din acele obişnuite de culoare albastră la exterior şi albă la interior) Mai SIMPLU de atât NU SE POATE...Desigilați o mască NEFOLOSITĂ şi o puneți la microscop... apoi veți observa pe țesătura albă nişte fire negre prezente...care par "inofensive" dar care se activează imediat după ce respirația umană e prezentă(adică aer uşor cald şi puțin umed) şi apoi se mişcă sau îşi schimbă lungimea sau forma...după câteva secunde după ce temperatura şi umiditatea cresc...Deci puteți sufla uşor aer din respirația dv-stră aproximativ 20-60 de secunde... apoi încetați şi aşteptați...şi vă uitați ce se întâmplă cu acele "fire negre" care se activează... Eu nu am crezut absolut DELOC şi nu vreau să conving pe nimeni, deşi sunt sute sau mii de filmări de la diverşi utilizatori din întreaga lume!... eu am folosit un microscop 60X şi am testat 2 măşti din 2 loturi diferite "STERILE" Dar după ce vezi cu ochii tăi..sincer te apucă greața şi groaza... după ce se activează se mişcă!...
    Atenție NU E VORBA DE DILATAȚIE a fibrelor ci mişcarea este asemenea unor viermi sau râme vii care după cum ştiți...au neuroni...
    După activarea "firelor" mişcările pot persista chiar minute...
    e jalnic în ce stadiu de naivitate a ajuns omenirea...ca să pună "botul" la orice sau în orice. Spor la treabă şi Doamne Ajută!
    P.S. am mai postat ceva informații despre asta pe Luju.ro DAR NU A PUBLICAT NIMIC despre acest adevăr şocant, pe care oricine merită să îl afle. Nu?


    RăspundețiȘtergere
  10. KKturile alea exista si in tampoanele de test RT-PCR .. deci nu -si au locul ... nu e cazul sa existe acolo. Oricum am da-o , chiar si daca sunt impuritati, nu-si au locul acolo.

    RăspundețiȘtergere
  11. Draga autor, nu ti-am sters niciun comentariu, asta in mod clar. Daca nu sunt acolo e altceva, poate ca se ascund comentarii automat, nu stiu. Eu insa te asigur ca nu am sters. NU stiu daca ti-am raspuns, am primit acum mii de mesaje, nu pot raspunde, la unele am raspuns sumar. Cat de fibrele textile in plus, ele n-ar trebui sa fie in betisoare, dar nu iti garantez ca nu sunt. Depinde de procesul de fabricatie. In rest discutia e lunga, stiu mai multe de 5G pentru ca am terminat doua facultati, inclusiv cea de electrotehnica, stiu si de oxigenatie pentru ca sunt cercetator in domensiul senzorilor medicali si am zeci de brevete de inventie maericane pe acest domeniu,i. Nu sunt expert in toate, dar televiziunile apeleaza la mine, mi-as dori sa fie cat mai multi oameni de stiinta care sa intervina si sa ne explice acolo unde e cazul. numai de bine,.cristi

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu personal v-am lăsat vreo 4 mesaje și noi filme pe care să le analizați cu atenție și să le cercetați nu numai în condițiile cu aburii ... care mai mult aburesc decât explică. (3 dintre ele, personal nu le-am mai vazut printre comentariile de la postarea dvs.) Deci cineva le-a sters.

    Urmariti compilația de 18 filme de la finalul articolului, nu numai filmulețul lui Ștefan.

    Cert este că tampoanele TESTELOR PCR TREBUIE SĂ FIE ABSOLUT STERILE ... Vedeți aici 2 filme care ne arată ce e pe aceste tampoane https://ok.ru/video/2344470907587 si aici https://ok.ru/video/2343720127171 ... mai exista un film care ne prezinta un fel de fiinta, fir, viermisor sau ce-o fi, care ne arata ca astfel de creaturi pot fi posibile. Nu stiu de unde este, dar cert este ca se misca fix ca o vietate. https://ok.ru/video/2343777405635
    Mișcările făcute de aceste fire este ciudată si par ale unei ființe vii.

    Legat de 5G eu vă pot oferi dacă vă interesează o grămadă de studii care ne arată că aceste frecvențe, în special la 60GHz pot avea efecte nocive asupra sănătății. (https://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/BRIE/2020/646172/EPRS_BRI(2020)646172_EN.pdf) ... Chiar dacă ați făcut 7 facultăți asta nu înseamnă că le știți pe toate, ba dimpotrivă aș putea spune ... ați studiat mai degrabă o singură paradigmă, o singură știință, cea a sistemului, cea care v-a programat să gândiți într-un anumit fel (materialist). Există oameni care au studiat și au publicat aceste studii despre radiațiile electromagnetice, inclusiv 5G, concret și au văzut că pot fi nocive. Dvs. ce studiu ne puteți oferi care să ne dovedească că nu sunt nocive? În afară de păreri? Nu mă interesează părerile ci un studiu independent, științific, concret.

    Legat de măști ... acestea nu au nicio eficiență asupra stopării unor viruși și au multiple efecte nocive asupra sănătății ... o spun asta peste 40 de studii din lume https://bucovinaprofunda.com/2020/11/20/impunerea-mastilor-naste-monstri-mastile-sunt-ineficiente-si-nocive-47-de-studii-care-sustin-asta/ ... Pe mine personal demonstratia dvs. nu m-a convins de nimic. Aceste studii adevărate, în schimb, da. Daca doriti sa aflati mai multe despre nocivitatea mastilor studiati si aceste articole https://contramundum.ro/?s=mastile ...

    Dvs. sunteti unul dintre miile de asa zisi experti, fiecare cu ideile lui care cel mai adesea se contrazic, insa unii din tabăra dvs. încearcă să le impună altora așa zisa lor știință , „adevărul” lor , deși nu există consens științific , iar dacă o majoritate crede ceva asta nu înseamnă că e adevăr ... Este o dictatură ideologică și o poliție a gândirii. Dacă majoritatea naziștilor credeau în superioritatea rasială , în rasa superioară, ariană, asta nu înseamnă că e adevărat. Dacă majoritatea din SUA credea la un moment dat că negrii sunt o specie inferioară, asta nu însemna că este adevărat. Dacă o majoritate credea în ideile comuniste la un moment dat, asta nu înseamnă că erau adevărul suprem. Acum unii vor să ne întoarcem acolo, la un tip nou de comunism, un neo-marxsism progresist, care ne duce către Marea Restare, Agenda 2030, iar USR-ul din care faceți parte, pune umărul în această direcție ... Ca să știți ... în caz că erați inocent.

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar nu e nimeni in tara asta care sa dispuna de un microscop electronic? Ar demonta sau ar confirma cu siguranta daca sunt viermi sau fibre textile ori altceva.
    La noi in tara e moarta cercetarea in domeniul microbiologiei se pare. Nu avem laboratoare, nu avem cercetatori, nu avem oameni care sa isi puna intrebari si sa caute raspunsuri?
    Nu se fac analize asupra vaccinurilor. Daca FDA spune ca sunt bune, noi ca tara ii credem si transmitem mesajul mai departe, ca sunt sigure si eficiente.

    Cat despre domnul Presura, i-am vizionat si eu cateva videoclipuri inclusiv despre 5G.
    Acuma postul digi24 care apeleaza la el face lobby intr-o anumita directie si e normal sa cheme un "cercetator" care are pareri ce se muleaza cu ideile pe care le promoveaza. Cheama la meisiuni pe CTP saptamanal care are anumite idei ce le convin, cheama politologi care sunt anti PSD la fel cum antena 1 cheama politologi anti pnl, invita doar personalitati pro vaccin... Stie sa-si promoveze ideile cu oameni potriviti.

    Si eu am o facultate in electronica, am mai bine de 10 ani de experienta in RND pe aparate de masura in electrochimie, am facut zeci de teste EMC, am cochetat destul cu electromagnetismul si nu pricep de unde atata convingere pe dl Presura, ca radiatiile fie ele 2G, 3G, 4G, 5G sau 6G nu au efecte negative asupra corpului uman pe termen indelungat. Oare a invatat la vreo materie de la cele 2 facultati ca radiatiile din gama microundelor nu afecteaza celulele si nu interfereaza cu ele? Parca eram construiti din atomi, avem un camp electric si ceva mai mult de atat pe care domnul Presura cu siguranta nu va recunoaste din orgoliu si aroganta stiintifica. Totul pentru progres tehnologic.

    Sincer m-am saturat si mie scarba de cercetatori, medici, ingineri care considera ca tot ce iese din mainile lor e sigur si care le stiu pe toate mai ales despre corpul uman. Noi nu stim nici macar de se petrece in creier dar stim sigur ca 5G nu e nociv. Stim sigur ca manipularea genetica e sigura si eficienta. Le stim pe toate. Din cauza asta nu suntem in stare sa eradicam cancerul, din cauza asta se nasc atatia copii cu handicap, ca le stim pe toate. Din cauza asta distrugem natura, ca le stim pe toate. Si ne vom eradica singuri ca civilizatie pentru ca le stim pe toate. Din prea mult orgoliu. Ne credem mai presus decat creatia pentru ca stim manipula de cele mai multe ori spre distrugerea noastra ce a creat cineva mai presus de intelegerea noastra.

    Si ma doare mintea cand vad si aud in jurul meu o multime de oameni care nu isi pun intrebari, care cred tot ce li se prezinta de catre niste imbecili fara scrupule pentru care singurul interes e banul. Ii vezi ca fac pe ei de frica unui virus dar nu au nici o retinere sa bage in ei zilnic un litru jumate de cola. Se avanta sa faca pe cobaii si pionerii in genetica fiindule frica de cel mai inveitabil si cel mai drept si corect eveniment ce il poate avea un om in viata lui. Moartea! De parca o poti pacali cu o zeama facuta de niste ingineri care au invatat si ei sa manipuleze ceva, dar care nu isi asuma nici o vina, de siguri ce sunt pe ce au dezvoltat.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...