Ieşirea Din MATRIX: Suflet - desenul animat de sfârșit sau început de an

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

joi, 31 decembrie 2020

Suflet - desenul animat de sfârșit sau început de an

 SOUL (2020)

Tocmai am terminat de vizionat unul dintre cele mai emoționante filme văzute în ultima vreme, un desen animat absolut superb, plin de învățăminte, umor realizat de cei de la Pixar. Ca și Inside Out, filmul oferă o inițiere celor novici, dar și anumite informații mai complexe celor deja inițiați, fiind în ciuda aparențelor, un film și ușor și greu, adresându-se și copiilor, dar și adulților. 

Soul are șarm, are umor și are mult … suflet și un mesaj încurajator, să ne trăim fiecare clipă din viață, și este cea mai plăcută surpriză a acestui sfârșit de an.

Despre ce este vorba pe foarte scurt:

„Visul profesorului de muzică, Joe Gardner, este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă această cale, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție. Aici o întâlnește pe 22, un suflet tânăr și naiv, alături de care Joe va da startul unei călătorii ce trebuie să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.”

Consider genul acesta de filme unul cu adevărat educațional, genial, prin care putem face salturi în înțelegere ca și umanitate, în joacă, folosindu-ne de artă, de umor, de genialitatea unor artiști vizionari, capabili să transmită într-un mod atât de frumos ambalat, niște povești spirituale. 

M-a atins adânc, mai mult decât am crezut că o poate face o animație și sper ca să vă atingă și pe voi cel puțin cât m-a atins pe mine.

Cine dorește să știe mai multe despre ce este vorba (inclusiv ceva spoilere, dar și trailerul) poate da un click AICI.

Vă doresc să intrați în așa zisul „nou an” cu energia acestui film, o energie care ne vestește zorii unei noi umanități, mai minunate, mai înțelepte, mai iubitoare!

Vă urez un an nou maiestuos!

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI, AICI sau AICI
(cu foarte multe reclame)

(cine-l dorește cu doar o singură reclamă să dea un semn - acesta este un apel pentru donatori)

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...