Ieşirea Din MATRIX: MEDIATOAREA INTER-STELARĂ și DUFES - Consiliul Dual pentru Pământ și Spațiu + completări Gosia

marți, 26 noiembrie 2019

MEDIATOAREA INTER-STELARĂ și DUFES - Consiliul Dual pentru Pământ și Spațiu + completări Gosia

Actualizare 26.11.2019: Pentru episoadele 7 (part I și II), 8, 9 și 10 din playlistul publicat de noi pe 30.03.2019, Gosia de la canalul youtube Agencia Cosmica a adus niște completări și clarificări suplimentare, care credem că merită ascultate (găsiți playlistul nou, la final).

DUFES - Dual Council for Earth and Space 
and The Inter-Stellar Mediator (2016)

Vă prezentăm astăzi povestea unei ființe interesante, care ne povestește experiența ei iluminatorie și experiențele din spatele acesteia (fiind o căutătoare perseverentă care a stat la picioarele lui Nisargadata Maharaj și ale lui Krishnamurti, printre alții și a meditat ani de zile prin diverse mânăstiri din Asia), apoi a început să aibă contacte cu diverși ET cu care a avut și are niște experiențe absolut fascinante despre care a promis că o să vorbească mai mult, dar încă nu a făcut-o  (într-o convorbire directă cu ea, ne-a spus de exemplu că nu numai că a fost pe navele lor, dar ea personal are o navetă spațială a ei, dacă am înțeles bine engleza ei franzuțită), iar în urma acestor contacte s-a hotărât să înfințeze DUFES o mișcare la nivel planetar (despre care vom vorbi mai multe mai jos. Practic cele 14 filmulete prezentate în playlistul de azi, sunt o introducere, ea spunând că ar mai trebui să urmeze vreo 20-30 de episoade în care să descrie experiența cu ET (episoade care nu au mai apărut și se pare că acei ET, au luat legătura și cu Gosia, pe care începeți s-o cunoașteți cu această ocazie, deoarece în curând, posibil din Ianuarie 2020 să începem o serie forte puternică de interviuri făcute de Gosia cu acești ET - poate undele din cele mai profunde dezvăluiri de până acum, în cadrul Dezvăluirilor Cosmice).

„Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES este compus din două structuri complementare care colaborează împreună: una pe planeta Pământ și cealaltă în Spațiu. Consiliile intenționează să fie noduri holografice independente ale persoanelor responsabile care lucrează liber, fără interesele limitative ale oricărei specii, care încearcă să se stabilească ca un model unic al societății pe orice planetă.

Noi promovăm interesele comune împărtășite de toate speciile, etica înaltă, respectul pentru liberul arbitru atât individual, cât și al speciilor și slujirea altora. Suntem apolitici, liberi de sectarism și ideologie confesională.


Ne angajăm să promovăm interesele comune și împărtășite de toate speciile, etica înaltă, respectul pentru liberul arbitru atât individual, cât și al speciilor și de a fi în serviciul altora.

1. De a AJUTA în a PUNE BAZELE TEMELIEI unei SOCIETĂȚI HOLOGRAFICE și de a promova cetățenia galactică şi statutul interstelar,
2. PROMOVAREA unei VIZIUNI HOLISTICE asupra LUMII,
3. PROMOVAREA ILUMINĂRII CIVILE, dezvoltarea individuală și autosuficiența,
4. ÎNCURAJEAZĂ SISTEMELE HOLISTICE DURABILE și conducerea care nu ordonă,
5. ÎNSCRIEREA NEVOILOR DE BAZĂ ALE VIEȚII ÎN CADRUL STRUCTURII SOCIETĂȚII,
6. TRATAREA NECESITĂȚILOR ONTOLOGICE ALE SPECIILOR GALACTICE ȘI PERICOLELOR LOR,
7. OFERIREA SUPORTULUI şi INSTRUIREA PERSOANELOR pentru EXO-COMUNICARE. 

Consiliul Dublu pentru Pământ şi Spaţiu DUFES a fost creat de Mediatoarea InterStelară (I.M. sau Med-France / Usa) pentru a pune bazele unui Pământ Nou şi a societăţii sale holografice. Mediatoarea este fondatoarea Consiliului Dublu și toți membrii participanți sunt Constructorii și Co-creatorii activi ai acestuia.

Membrii DUFES provin din țări vorbitoare de limbă engleză, franceză, portugheză, română și spaniolă din întreaga lume și sperăm să le urăm bun venit mai multor membri europeni, japonezi, chinezi și ruși în următoarele luni.
Construim cele 12 noduri DUFES de pe Pământ și în Spațiu pentru a fi ca o temelie a societății holografice.



Ce este Mediatorul ? Și ce este Medierea ?

Semnificația acceptată de ceea ce este o mediere, este un proces grijuliu prin care părțile compromise încearcă să comunice una cu cealaltă cu ajutorul unui individ calificat și imparțial, acest individ este un Mediator.

Mediatorul îi ajută să considere diferite perspective și să schițeze noi valori ajungând în același timp la stadiul unei creativități individuale și fortificante.

Procesul se bazează pe principiile de : liber arbitru, echilibru, autonomie, responsabilitate, ascultare, înțelegere mutuă, respect și grijă.

Medierea nu neagă conflictele. Dar printr-un proces flexibil și confidențial, Mediatorul pune accentul, semnificațiile și efectele conflictelor și neînțelegerilor și permite implicaților să-și depășească diferențele.

Procesul ajută la restabilirea dialogurilor și evitarea impactelor disproporționate în relații. Într-un mediu neutru, sigur și liniștit, Mediatorul încurajează expresarea faptelor, gândurilor și emoțiilor, o nouă ascultare și înțelegere a diverselor părți implicate.

Mediatorul împuternicește și promovează și nu impune nimic. Mediatorul oferă parametrii transformării interne. O schimbare internă în locul luării controlului din exterior. 

Această nouă înțelegere internă este lăsată indivizilor, pentru a o alege sau a o refuza. Asta depinde exclusiv de ei. Se încurajează părțile să fie parteneri în loc de oponenți sau adversari. Sunt bineveniți pentru estabilirea sau crearea de legături între ei pentru a continua și/sau începe proiecte împreună.

Împreună părțile construiesc soluțiile în interiorul procesului însuși.

Mulțumesc.

Mediatoarea" SURSA Blogul CUNOAȘTEREA ESTE UNIVERSALĂ


VEDEȚI PLAYLISTUL AICI



Completare :

Pentru episoadele 7 (part I și II),8, 9 și 10 Gosia de la canalul youtube Agencia Cosmica a adus niște completări și clarificări suplimentare:



Mai multe detalii pe blogul CUNOAȘTEREA ESTE UNIVERSALĂ

6 comentarii:

  1. Simt ca acolo, Sus, se lucreaza intens pentru ca noi sa fim ajutati. Problema este ca aici, jos, se lucreaza si mai intens pentru ca illuminati sa nu piarda controlul asupra sclavilor. De aceea se si arunca in astral atata informatie falsa si inutila. Poti lua blogurile new age " la pas", asa cum am facut eu. O sa citesti mesaje primite prin channeling care se bat cap in cap. Sau care te indeamna la lene spirituala. Un fel de Caritas spiritual: "romani, dormiti linistiti, lucram noi pentru dumneavoastra".
    In sistemul planificat sus s-au infiltrat tradatorii. Care lucreaza invers decat cei de sus. Si care mimeaza iluminarea, altruismul, compasiunea. Rezultatul? Romanii se cearta intre ei! Cineva dezbina ca sa stapaneasca, iar oamenii urmeaza falsi profeti care-i conduc spre prapastie. Rasa draco nu-si scapa din gheare atat de usor slugile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Simt ca acolo, Sus, se lucreaza intens pentru ca noi sa fim ajutati. Problema este ca aici, jos, se lucreaza si mai intens pentru ca illuminati sa nu piarda controlul asupra sclavilor. De aceea se si arunca in astral atata informatie falsa si inutila. Poti lua blogurile new age " la pas", asa cum am facut eu. O sa citesti mesaje primite prin channeling care se bat cap in cap. Sau care te indeamna la lene spirituala. Un fel de Caritas spiritual: "romani, dormiti linistiti, lucram noi pentru dumneavoastra".
    In sistemul planificat sus s-au infiltrat tradatorii. Care lucreaza invers decat cei de sus. Si care mimeaza iluminarea, altruismul, compasiunea. Rezultatul? Romanii se cearta intre ei! Cineva dezbina ca sa stapaneasca, iar oamenii urmeaza falsi profeti care-i conduc spre prapastie. Rasa draco nu-si scapa din gheare atat de usor slugile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Octavian Zaharia1 ianuarie 2021 la 16:32

    Comentariul va fi citit de producator?

    RăspundețiȘtergere
  4. Respectuos as dori sa ii transmit doamnei din Spania cateva precizari constructive, bineinteles dupa ce le cititi si acceptati. Spre exemplu abordeaza problema timpului liniar fara sa adauge nimic ca informatie de baza. Adica daca nu e liniar, cum este? Simplu, spatial probabil, dar cum spatial... Altfel spus, daca completezi informatie, atunci asteptam informatie. Altfel, asa dupa cum sunt eu obisnuit in acest loc, IESIREA DIN MATRIX, nu pierdem timpul cu filozofii spuse de oameni frumosi.
    Iertare si va multumesc frumos. Octavian

    RăspundețiȘtergere
  5. Ceea ce se spune aici, este un preambul, o introducere la ce a urmat câțiva ani mai târziu. Puteți să citiți aici https://mediatormedias.wordpress.com/portfolio/1074/ ce a mai publicat. O să concep și eu un articol zilele următoare.

    RăspundețiȘtergere

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...