Ieşirea Din MATRIX: JOE ROGAN - Vremuri ciudate - comedie standup

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

luni, 4 noiembrie 2019

JOE ROGAN - Vremuri ciudate - comedie standup


JOE ROGAN - Strange Times (2018)

Așa cum am promis la articolul anterior (JOE ROGAN - Declanșat) voi continua să scriu despre povestea acestui om, deoarece cred că merită. Azi un nou show de comedie cu acest om foarte inteligent și partea a 2-a a articolului despre el.

Iată continuarea:

Rogan s-a căsătorit cu Jessica Ditzel, o fostă chelneriță de cocktail, în 2009. Au două fiice; prima s-a născut în 2008 și a doua în 2010. Rogan este și tatăl vitreg al fiicei lui Ditzel dintr-o relație anterioară. Familia locuia în Boulder, Colorado, înainte de a se muta în Bell Canyon, California, unde Rogan locuise încă de la începutul anului 2003. Au achiziționat o casă nouă în zonă pentru aproape 5 milioane de dolari, la mijlocul anului 2018.

Are vitiligo pe mâini și picioare.

Rogan s-a interesat de jiu-jitsu după ce l-a urmărit pe Royce Gracie luptând la UFC 2: No Way Out în 1994. În 1996, Rogan a început instruirea în jiu-jitsu brazilian sub Carlson Gracie la școala sa din Hollywood, California. El are o centură neagră în a 10-a Planetă Jiu-Jitsu a lui Eddie Bravo, un stil de jiu-jitsu brazilian no-gi, și o centură neagră în jiu-jitsu brazilian sub Jean Jacques Machado.

Rogan a fost crescut catolic, urmând școala catolică în clasa I, dar de atunci a renunțat să urmeze orice religie organizată și se identifică ca un agnostic. El este extrem de critic față de Biserica Catolică, din experiențele sale de fost membru, consideră că este o instituție a opresiunii.

În octombrie 2019, în timpul unui episod al podcastului Joe Rogan Experience, Rogan a spus că, deși nu este aproape, el și Gerard Way, cântărețul principal al My Chemical Romance sunt veri.

Rogan nu este afiliat cu niciun partid politic, dar a fost descris ca având mai ales opinii libertariene.  El s-a descris ca fiind „destul de liberal” și susține căsătoria homosexualilor (un alt punct cu care nu sunt de acord), drepturile homosexualilor, drepturile femeilor, consumul de droguri recreative, asistența medicală universală și venitul de bază universal, sprijinind totodată cel de-al doilea amendament.

El a criticat, de asemenea, politica externă americană de aventură militară. El l-a susținut pe Ron Paul în campania prezidențială a Statelor Unite ale Americii din 2012 și pe Gary Johnson în campania prezidențială din 2016 din SUA. Rogan a sprijinit-o în mod public pe Tulsi Gabbard și a încurajat-o să candideze la președinția SUA în 2020.

Podcastul „Experiența Joe Rogan” a prezentat mulți membri ai ceea ce a fost supranumit Intellectual Dark Web (Rețeaua Întunecată A Intelectualilor).

Rogan susține utilizarea legalizată a canabisului și consideră că deține numeroase beneficii. El a găzduit filmul documentar The Union: The Business Behind Getting High și a fost prezentat în Marijuana: A Chronic History and The Culture High. El susține, de asemenea, utilizarea LSD, a ciupercilor psilocibe și a DMT-ului pentru explorarea și îmbunătățirea conștiinței, precum și introspecția. A fost și prezentatorul documentarului DMT 2010: The Spirit Molecule.

Rogan este un vânător avid și face parte din mișcarea „Mănâncă ce ucizi”, care încearcă să se îndepărteze de agricultura industrială și de maltratarea animalelor crescute pentru hrană.

Rogan se opune circumciziei de rutină pentru sugari și a susținut că există o lipsă de dovezi științifice semnificative pentru orice beneficii pentru practică, pe care el consideră că nu este complet diferită de mutilarea genitală feminină, datorită naturii sale neacordate.

Rogan are interes pentru privarea senzorială și folosirea unui rezervor de izolare (Samadhi Tank) . El a declarat că experiențele sale personale cu meditația în tancurile de izolare l-au ajutat să exploreze natura conștiinței, precum și să-și îmbunătățească performanța în diverse activități fizice și mentale și bunăstarea generală.” Traducerea de AICI

VEDEȚI SHOW-L TRADUS AICI:

 Netflix (Prima lună gratuită)

sau

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...