Ieşirea Din MATRIX: De la ateist la sfințenie

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

duminică, 17 noiembrie 2019

De la ateist la sfințenie

ОТ АТЕИСТА К СВЯТОСТИ (2018)
From an Atheist to Holiness

„În acest documentar-emisiune (de peste 6 ore) se încearcă a se oferi răspunsuri la întrebările principale ale ateilor, credincioșilor, preoților și oamenilor care caută să găsească calea adevăratei nemuriri.  Ce este adevărata nemurire și cum se poate realiza în viață fără intermediari? Caracteristici ale lucrării conștiinței, trucurile și filtrele sale pe calea spirituală.

Suntem noi doar niște timbre de conștiință într-un sistem de incubatoare. Cum să te eliberezi de cătușele sistemului și să obții dragostea spirituală și fericirea adevărată?

Filmul prezentat în cadrul emisiuni se numește „ATLANTIDA -  ELITELE ÎN CĂUTAREA NEMURIRII. " în care ni se prezintă adevărul (relativ n.t.) despre originea elitei în societatea umană modernă și căutarea lor pentru nemurire.


Elitele sunt slujitorii lui EL (arhonul biblic EL - Elohim). Istoria civilizației antediluviene a fost extrem de dezvoltată - Atlantida, este menționată în patrimoniul literar mondial din Sumer, Babilonia, Hellas (Grecia), precum și în miturile diferitelor popoare ale lumii. Tehnologii foarte avansate, lupta pentru putere, armele climatice, războiul nuclear al antichității, megaliții, tehnologiile unice pentru prelungirea vieții dincolo de limita speciilor, nemurirea în corp pentru elită. Fapte și dovezi. Cum a influențat ideologia descendenților atlanților viziunea asupra lumii moderne a omenirii? Istoria dezvoltării conspirației elitei mondiale. 

Participanții la program: Igor Mikhailovici Danilov, Zhanna, Tatyana.

În completare vedeți și : ȘANSA LA LIMITĂ (unde ni se arată ochii de reptiliană ai uneia dintre prezentatoare)CONȘTIINȚĂ ȘI PERSONALITATEDESPRE GRAȚIA SPIRITUALĂ.” TRADUCEREA DE AICI

Site-ul oficial ALLATRA TV https://allatra.tv/

E-mail: info@allatra.tv

VEDEȚI EMISIUNEA - DOCUMENTAR, AICI:

Niciun comentariu:

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...