"In acest volum sclipitor si savuros, Alan Watts isi consemneaza evolutia spirituala si filosofica: de la copilul unor conservatori religiosi pana la profesorul spiritual neconventional care provoaca occidentalii sa sfideze conventiile si sa gandeasca singuri. Inca de la inceputul vietii sale intelectuale, Watts se dovedeste a fi un renegat al filosofiei si un autodidact care a ajuns la budism prin intermediul invataturilor lui Christmas Humphreys si ale lui D.T. Suzuki.
"Pe calea mea" combina in mod inspirat tipul de filosofie neconventionala a lui Alan Watts si relatarile – adesea pline de umor – despre diversi guru, celebritati si experiente cu droguri psihedelice, precum si observatiile profunde ale autorului referitoare la cultura occidentala. Astfel, avem privilegiul de a cunoaste un personaj captivant, care nu s-a temut niciodata sa-si urmeze calea, devenind un exemplu de libertate spirituala.
„Poate cel mai important interpret apusean al gandirii orientale, pentru lumea moderna.”
New York Times
„Mare parte din secretul vietii consta in a sti cum sa razi si, de asemenea, cum sa respiri.”
Cumpărați cartea de AICI.
Notă: Despre Alan Watts am vorbit pe larg în articolul ALLAN WATTS - un spiritual entretainer.
MAI JOS VEDEȚI ALTE FILME TRADUSE CU ACEST INDIVID DEOSEBIT
și
În completare recomand cărțile lui Alan Watts:
- "Totul e TOT" - comandă online aici-link
- "Devino ceea ce ești" - comandă online aici-link
- „Cartea Despre Acel Tabu Care Te Impiedica Sa Afli Cine Esti” - Alan Watts - comandă online aici-link
De asemenea, celelalte articole și filmulețe traduse despre/cu Alan Watts din categoria lui.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!