Ieşirea Din MATRIX: REȚEAUA - filmul de weekend

APEL UMANITAR

Dragi prieteni și cititori ai blogului, apelăm la voi pentru a-l ajuta cu o donație pe cel mai prolific traducător din media alternativă, pe Marian Matei, proprietarul blogului DEZVĂLUIRI antiiluzii.blogspot.com, (care are la activ peste 550 de documentare și filme traduse + sute de articole de mărimea unor broșuri, la fiecare documentar de pe blogul lui, articole extrem de documentate) deoarece are cataractă la ambii ochi și aproape nu mai vede deloc, iar aceasta avansează rapid, în ciuda metodelor alternative folosite până acum. A sperat până în ultimul moment să scape de operație, însă degeaba. Treaba este destul de urgentă deoarece se poate ajunge la glaucom, iar atunci se instalează orbirea completă care nu prea se mai poate opera.

O operație cu laser, cu schimbare de cristalin și analize, tratament post-operator și tot poate duce la 2000 de Euro/ochi sau mai mult (i s-ar fi spus chiar posibil 9500 lei/ochi, funcție de dioptrii șamd - se negociază ca la tarabă se pare - vedeți o listă de prețuri AICI), deci peste 4000 de Euro/ambii ochi.

Deci orice DONAȚIE este binevenită.


Contul este la ING pe numele Marian Matei și are numărul RO87INGB0000999907410339. Contul la PayPal este pe adresa matt_m_d@yahoo.com (se poate plăti și doar cu cardul, fără să fie necesar un cont PayPal).


În clipa asta s-au strâns 1470 Euro și 11045 Lei de la 87 de donatori (actualizare 5.07.2019) Deci aproape 3800 Euro ... încă 200 de euro și s-a strâns suma!


Mai multe detalii AICI.


ULEIURI CBD - uleiuri miraculoase din canabis

Image and video hosting by TinyPic

vineri, 20 octombrie 2017

REȚEAUA - filmul de weekendTHE NET (1995)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un alt film în care ni se prezintă pericolele unui sistem informatic de supraveghere și control. Filmul este realizat într-o perioadă când internetul era abia la început și nu era dezvoltat la scară largă. Vă imaginați cu cât este mai perfecționat acum acest sistem.

Dar despre ce este vorba:

"Internetul face totul posibil. Cyber-spațiul este a opta minune a lumii. Nu și pentru Angela Bennet, o expertă în computere pentru care pasiunea pentru universul digital se transformă în cel mai negru coșmar al vieții ei. Într-o zi, în timp ce se află în fața monitorului, Angela dă din întâmplare peste niște informații guvernamentale strict secrete. 
Fără să dea prea mare importanță aceastei descoperiri, Angela pleacă în Mexic într-o vacanță pe care și-o planificase de mult. Când se întoarce în SUA, descoperă că prietenul ei cel mai apropiat murise în condiții suspecte. Mai mult, numele și adevărata ei identitate au fost șterse și pe toate monitoarele poliției numele ei figurează pe lista FBI cu cei mai căutați criminali din America. Angela își dă seama că este victima unei conspirații.
Angela se va folosi de programul informatic pe care l-a descoperit pentru a ajunge la persoanele diabolice din spatele acestui complot. Cum nu există niciun fel de dovezi fizice, ea va trebui să lupte singură împotriva sistemului, doar cu ajutorul computerului. Lupta cu cyber-teroriștii nu este deloc ușoară, Angela trebuind să se întrebuințeze serios." 

"Realizat la începuturile extinderii rețelei Internet, ”The Net” rămâne în continuare un film actual, deși tehnologia informatică a evoluat imens în ultimii 20 de ani. Ideea furtului de identitate realizat cu ajutorul programelor informatice este doar un pas către exercitarea unui control politic asupra guvernului și jefuirea resurselor financiare ale unei țări. Oamenii devin tot mai neputincioși în fața unui sistem care poate fi controlat cu abilitate doar de câteva persoane mai mult sau mai puțin oneste, iar manipularea populației poate conduce la o dictatură de tip orwellian. 

Filmul avea la vremea sa o idee inovatoare ce devine tot mai probabilă odată cu creșterea dependenței omului de calculator și de Internet. Acțiunea este credibilă și are suspans, făcând uitate unele naivități tehnico-științifice în tratarea subiectului, ca și unele coincidențe deranjante. Cred că filmul va fi redescoperit peste încă vreo 20 de ani, când manipularea cibernetică s-ar putea transforma din anticipație științifică în realitate." SURSA

Notă: În concluzieNU RENUNȚAȚI NICIODATĂ LA DREPTUL UMAN LA INTIMITATE pentru niciun motiv! Este un drept uman fundamental stipulat atât în Constituție cât și în Drepturile Omului. Filmul de astăzi, filmul Snowden și multe alte filme, ne arată modul pervers în care sunt sau pot fi folosite informațiile despre noi sau cum pur și simplu niște persoane din structurile de putere, rău intenționate, vă pot sterge de pe fața pământului, dacă toate informațiile voastre sunt într-un sistem informatic. Dacă banii tăi sunt doar pe carduri (electronici), dacă actele tale nu sunt recunoscute de acest sistem electronic, ce te faci? Și nu, nu este nevoie să ai ceva de ascuns ci pur și simplu să fi doar un martor incomod, atât. 
Sigur în numele securității, al transparenței, al luptei contra terorismului ei invadează continuu și complet acest spațiu privat, însă cei care renunta la libertate pentru securitate nu merita sa aibe niciunele!

VEZI FILMUL TRADUS, AICI:
Calitate HD 720p

Server 1

Server 2

Server 3

În completare studiați categoria BIG BROTHER.

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...