Ieşirea Din MATRIX: TRAFICANTUL DE ARME - Filmul de weekend

AJUTOR

Efectuez traduceri din limba engleză (document, carte, film) sau din română în engleză, la tarife foarte avantajoase, sub preţul pieţei. Mai multe detalii aici. Sau dacă îmi poate oferi cineva o sursă de venit avantajoasă în care să-mi pot păstra libertatea, adevărul și bucuria, îl rog să mă contacteze. Alte forme de într-ajutorare AICI.

vineri, 27 octombrie 2017

TRAFICANTUL DE ARME - Filmul de weekend


LORD OF WAR (2005)

Continuăm astăzi lista de FILME DE SUFLET cu un film inspirat din realitate, care ne prezintă o parte a adevărului legat de afacerea abjectă și globală a armelor, în care SUA este cel mai mare dealer.

Despre ce este vorba:

"Există peste 515 milioane de arme pe întreaga planetă, adică o armă la 12 persoane. Pentru Yuri Orlov, singura problemă este cum asigură aprovizionarea cu arme a restului de 11 persoane.
Într-o lume în care armele se vând ca pâinea caldă, prima și cea mai importantă regulă a traficanților de arme este să nu se lase împușcați cu propria lor marfa.

Câștigătorul premiului Oscar, Nicolas Cage, este Yuri Orlov, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți de arme ai tuturor timpurilor.
Un film bazat pe întâmplări reale, care prezintă unele dintre cele mai controversate aspecte ale Războiului Rece."

Notă: Acest film ne descrie lipsa de scrupule, de conștiință, existentă în lumea comerțului cu arme. De asemenea ni se arată ipocrizia și dubla măsură a guvernelor, care se presupune că sunt în serviciul cetățeanului, că se preocupă de pacea planetară, implementarea drepturilor omului, a democrației și alte bla bla -uri propagandistice. Singura problema pentru aceste guverne, în special cel american, este concurența. Nu le place să împartă cașcavulul cu nimeni. 

Ni se arată modul cum sunt susținute diversele grupări, bande de hoți, de mafioți din Africa, o lume în care doar dacă ești traficant de arme ai șansă să pătrunzi în siguranță, ești privilegiat. Ce contează că în acea țară, loc de pe planetă nu e democrație? Ce contează că acea țară este condusă poate de cel mai nebun, abject, odios om de pe planetă? Ne cumpără armele? Ne servește interesele? Asta e tot ce contează!

Apoi ni se arată gradul de corupție și trădare națională la care ajunsese Rusia pe vremea lui Boris Elțin (mai aveau puțin și ne ajungeau). Dacă nu ar fi venit Putin la putere, Rusia era pa la ora asta.

Trăim pe o planetă frumoasă, condusă de oameni oribili!

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:
HD 720 P


2 comentarii:

Anonim spunea...

Observatie: Dupa filmul acesta, actorul principal nu a mai fost distribuit in filme "mari"

JJ

Iesirea Din Matrix spunea...

Next (2007), National Treasure (2007), Knowing (2009) The Sorcerer's Apprentice (2010 -chiar e bun si mie mi-a placut) sunt chiar mari filmele... abia dupa 2010 sunt niste titluri care nu stiu ce-i cu ele...nu mi-au atras atentia (probabil ca nu sunt filme mari).

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...