Ieşirea Din MATRIX: Povestea lui Bob Marley

joi, 27 aprilie 2017

Povestea lui Bob Marley


Marley (2012)

Astăzi vă prezentăm un documentar despre viața lui Bob Marley. Credem că acest mare suflet merita un articol, deoarece intreaga lui viata a vorbit despre libertate, iubire si a luptat contra sistemului intr-un fel sau altul. iata cateva informatii pe scurt despre el:

"Robert Nesta Marley (nascut la Nine Miles, Saint Ann Parish, Jamaica, 6 februarie 1945 – mort in Miami, 11 mai 1981), mai cunoscut ca Bob Marley, a fost un muzician jamaican, membru al miscarii Rastafari , care s-a reflectat foarte mult in cariera sa. A fost considerat ca profet al acestei miscari Rastafari.


Diagnosticat cu un tip de melanom malign în 1977, Marley a murit pe 11 mai 1981, în Miami, la vârsta de 36 de ani. El a fost un practicant Rastafari care s-a inspirat în muzica lui cu un sens de spiritualitate. Este considerat unul dintre cei mai influenți muzicieni din toate timpurile și creditat cu popularizarea muzicii reggae în întreaga lume, fiind și un simbol al culturii și identității jamaicane. Marley a evoluat de asemenea într-un simbol global, care a fost comercializat la nesfârșit printr-o varietate de medii." Sursa si mai multe detalii AICI.

Despre Bob Marley si viata lui sunt scrise foarte multe. O parte din aceste lucruri le gasiti de exemplu, in acest articol: "Documentar BOB Marley - 35 de ani de la moartea artistului" sau aici "OK! Icons. Bob Marley, one love, one life" sau aici "34 de ani de la moartea regelui muzicii reggae, Bob Marley". Documentarul in sine analizeaza in detaliu viata acestuia.

Mulți discuta, comenteaza, deplang moartea timpurie a artistului, insa prea putin merg mai in profunzimea mesajului acestuia si sa inteleaga ca moartea lui este cel putin la fel de suspecta ca cea a lui John Lenon. Michael Jackson, 2Pac si a altora ca ei, oameni care au raspandit mesaje anti-sistem, anti razboi, mesaje de pace, de iubire sau au sustinul planta miracol Marijuana (in cazul lui Bob) ... 
Bob era o voce mult prea puternica ca sa fie acceptata de mai marii lumii. Sa produci un cancer astazi cuiva poate fi destul de simplu pentru puternicii psihopati din oculta planetara (ii strecori in haina o bucatica mica mica de uraniu sau ceva radioactiv si puf omul face cancer).
Atunci cand s-a ranit la deget, la fotbal in 1977, un doctor necunoscut, a venit i-a facut o injectie si apoi a plecat ... Din acest moment, rana nu s-a mai vindecat si a facut o forma rara de cancer ...
Cu atat mai suspecta mi se pare moartea cu cancer cu cat se stie ca Bob era mare consumator de Marijuana (atat sub forma fumatului cat si a altor forme). Acum este bine stiut efectul anti cancer al Marijuanei deci lucrurile nu se leaga! Plus ca existase deja un atentat la viata lui, prin impuscare ... Deci sigur sigur, cineva il dorea mort? Pe cine deranjase atat de tare? As baga mana in foc ca a fost mana CIA sau a altor organizatii mafiote de gen, care sunt aservite papuserimii.

Iată ce spune site-ul cinemarx despre acest atentat:

" Bob Marley a hotarat sa dea un concert gratuit in Parcul Eroilor Natiunii din Kingston, pe 5 decembrie 1976 , cu intentia explicita sa promoveze pacea. Dupa anuntul concertului , guvernul convoca alegeri pentru 20 decembrie . In ziua de 3 decembrie , doua zile inainte de “Smile Jamaica”, Bob, sotia sa Rita, Lewis Griffith si managerul Don Taylor au fost raniti intr-un atentat cu arma , provocat de niste necunoscuti , desi se presupunea ca insasi CIA fusese bagata in aceasta lovitura. In interiorul casei din 56 Hope Road, Jamaica. Bob a fost ranit de focurile de arma trase , in piept, foarte aproape de inima si la un brat ; sotia sa Rita la cap , Lewis Griffith in stomac iar managerul Don Taylor a fost de asemeni spitalizat deoarece s-a aflat pe linia focurilor de arma .
Din fericire dupa un timp recuperarea a fost completa . Doua zile dupa atentat , Bob si-a improvizat o platforma pe care a cantat . Cand a fost intrebat pentru ce , el a raspuns : “ Oamenii care traiesc si incearca sa faca aceasta lume mai rea nu-si permit nici o zi libera, cum as putea eu sa-mi iau una cand incerc sa fac putina lumina in obscuritate? “ "

Iată mai jos câteva dintre piesele (traduse) ale lui Marley, care inspirau masele de "sclaveți", un pic cam tare pentru gusturile păpușarilor:


Omul era foarte conștient de ipocrizia sistemului, de mizeria acestuia, a fost un suflet treaz care a luptat pentru drepturile si libertatile lui!

Sigur, ideile rastafariene conform carora  Haile Selassie I, fostul Împarat al Etiopiei ca fiind încarnarea lui Dumnezeu, denumit și Jah sau Jah Rastafari sau că Haile Selassie este văzut și ca parte din Sfânta Treime și ca reîntoarcerea promisă în Biblie a mesiei, sunt niste idei cel putin bizare pentru gusturile mele in materie de religie ... Consider acest aspect acel bob de neghina din viata lui Bob pe care-l dau departe cu intelegere, fara sa arunc totul deoparte ... fiecare cu pasarica lui cum s-ar zice.

RIP Bob!
VEZI DOCUMENTARUL TRADUS, AICI:

Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...