Ieşirea Din MATRIX: Epic - Regatul secret

sâmbătă, 22 aprilie 2017

Epic - Regatul secretEPIC (2013)

Continuăm astazi lista de FILME DE SUFLET cu un film de weekend cu adevarat epic prin coloristica, efecte speciale, un desen animat plin de suflet si frumusețe.
Despre ce este vorba:

"REGATUL SECRET este o aventură-comedie care ne prezintă o lume fantastică așa cum nu s-a mai văzut. Fiind realizat de creatorii filmelor Epoca de gheață și Rio, REGATUL SECRET spune povestea luptei continue dintre forțele binelui, care mențin lumea naturală vie, și forțele răului, care doresc să o distrugă. După ce o adolescentă se trezește transportată în mod magic în acest univers secret, ea se înconjoară de o echipă de elită de războinici și de un grup de personaje comice, ireale, pentru a-și salva lumea lor... și a noastră." SURSA
Notă: Este foarte interesantă perspectiva adusă de acest film și credem că ar putea fi adevărată cel puțin parțial: faptul că ar putea exista ființe care să vibreze și să se miște un pic mai rapid, la o scară Micro,  decât o putem face noi la scară mai mare, acesta fiind motivul pentru care nu le putem vedea cu ochiul liber. 

Unii chiar au și pozat niște creaturi micute insectoide cu formă umană. 


În documentarul "Investigarea Lumii Invizibile" veți afla (dacă nu l-ați văzut deja) că în Islanda lumea zânelor, a elfilor, gnomilor și altor creaturi mitice, este una foarte comună și acceptată de majoritatea oamenilor.

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI (CALITATE HD 720p)
lunk 1

link 2
link 3

Iată ce mai spune cineva pe site-ul cinemagia:

"Filmul oferă o perspectivă animistă asupra lumii; copiii vor vedea că fiecare floare, copac, frunză, omidă ori melc e o fetiţă sau un băiat, că au propriile vise, o familie, şi că sunt însufleţiţi de emoţii şi sentimente. Flori care vorbesc, păsări pe post de cai de luptă, omuleţi care protejează pădurea - sunt elemente care îi vor face pe cei mici să înţeleagă că pădurea este vie. Animaţia ar putea fi o alternativă educativă mult mai colorată la poezia Elenei Farago, Gândăcelul.

Adulţii vor recunoşte în Regatul secret teme clasice din cărţile copilăriei lor - protagonista Mary Katherine (Amanda Seyfried) este o Alice în Ţara minunilor, însuşi înţeleptul Regatului secret e o omidă impunătoare – cunoştinţele sale îl fac un element cheie în bătălia pentru salvarea pădurii; pe de altă parte, tatăl lui Mary Katherine, omul de ştiinţă, e un fel de Gulliver, rătăcit într-o lume pe cale să o descopere. Relaţia tată-fiică este motorul emoţional al poveştii, iar miza este ecologismul.

Momentele amuzante lipsesc din film. Adulţii vor zâmbi, poate, la apropourile fără perdea ale limaxului curtenitor din Regatul secret, pe care copiii nu le vor înţelege. Acţiunea include multe momente de luptă şi urmăriri, ce vor ţine treaz interesul şcolarilor mai mari. Copiii, per total, vor avea multe personaje din care să-şi aleagă eroii."

BONUS:
O Zâne Mumificate?


Niciun comentariu:

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...