joi, 7 noiembrie 2013

MICHAEL JACKSON victima Societatilor Oculte (7.11.2013)


Asa cum am promis in articolul despre INDUSTRIA MUZICALA DEMASCATA revenim cu un scurt film de 20 minute (in 2 parti) dedicat in mare parte lui Michael Jackson. Si in filmul cu industria muzicala se vorbeste despre Michael Jackson aici,  insa filmul de azi vine in completare.  
Parerea noastra despre Michael Jackson ne-am exprimat-o pe blog in ziua cand a murit (vezi aici).
O singura observatie ar fi de facut. De la 1-7 milioane de discuri/an cat vindea firma Sony inainte de moartea artistului, a ajuns sa vanda si 30 de milioane de discuri, dupa moartea acestuia.  Nu simtim sa spunem mai multe, filmele fiind suficient de sugestive. Am dezvoltat problema Societatilor Oculte suficient, iar cei curiosi pot explora aceasta categorie in CURPINS.

In completare cititi si:

1) Ultimele cuvinte spuse de Michael Jackson: „Ma vor omori!”

2) Michael Jackson a fost omorat de masoni

Verdict final: CRIMA! Michael Jackson a fost ucis!

VEZI FILMUL TRADUS AICI:
AICI PUTETI VEDEA UN SCURT VIDEOCLIP FACUT DE CINEVA CARE DEMASCA UNELE ASPECTE INTERESANTE DIN INDUSTRIA MUZICALA ROMANEASCA
(DELIA, CABRON, ALEX VELEA)


Un comentariu:

Gabriel Baldovin spunea...

Am vazut si eu ce a declarat Jermaine si La Toya. Nu neg posibilitatea unei crime insa, din informatiile care exista acum, nu exista destule dovezi pentru a crede asta.
M-am ocupat si eu de Michael Jackson . am facut o incursiune psihanalitica in mintea sa aici:
http://baldovin.blogspot.ro/2010/06/michael-jackson-41-tulburarea-de.html

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta!

CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa:

1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug.

Altă formă de plată găsiţi AICI.

Mai nou puteți să ne sprijiniți într-un mod și mai simplu, pe PATREON.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi.

Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.

Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal sau PATREON.

Fără sprijinul vostru acest portal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...