Ieşirea Din MATRIX: Cei patru călăreţi

luni, 4 noiembrie 2013

Cei patru călăreţi

THE FOUR HORSEMAN (2012)

Pe măsură ce economia continuă să meargă de la criză la catastrofă, mulți oameni caută o soluție înțeleaptă la modul cum poate fi reconfigurată economia occidentală (in special - si din restul UE si la noi in particular n.n.).

În ultimii 3 ani, 23 de analiști (gânditori, filozofi), mulți dintre aceștia fiind marginalizați, s-au adunat împreună pentru a rupe tăcerea și să explice cum funcționează de fapt lumea. Viziunea lor transcende opinia din mass media corporatistă, fiind una destul de diferita, (dar nu suficient, cel mai adesea n.n.) și se oferă unele soluții care ar putea schimba directia in care ne indreptam.

Filmul se vrea a fi unul care nu ataca bancherii, nu critică politicienii, nu are treaba cu teoriile conspiratiei si analizeaza sistemul pe care l-am ales (oare l-am ales noi sau ne-a fost impus? n.n.) si ne sugereaza cai prin care putem sa-l schimbam (mai degraba sa-l cosmetizam n.n). Una peste alta , chiar daca nu-l consideram un film de exceptie sau un film care aduce o viziune mai inalta cu adevarat, poate fi un catalizator si poate provoca dezbateri in randul celor care inca se mai tin rigizi in a fi ”corect politici” fara a deranja pe cine trebuie cu adevarat. Ridica la fileu niste aspecte interesante care pot duce, prin aprofundare, la o viziune mai larga.

Este un film foarte premiat si contine opinile unor lideri de exceptie cum este Noam Chomski, dar si opinile unor indivizi cel putin suspecti. Deci atentie mare, a se viziona cu discernamant, fara a pune botul la tot ce se spune. 

Mai multe opinii legate de acest film puteti gasi pe pagina traducatorului filmului aici.

VEZI FILMUL TRADUS , AICI :


ÎN COMPLETARE RĂSFOIȚI IN CUPRINS CATEGORIA CRIZA FINANCIARA, DAR IN SPECIAL „PLUNDER, YHE CRIME OF OUR TIMES” SI ”THE MONEY FIX”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...