vineri, 22 noiembrie 2013

Dosarele conspiraţiei – Asasinarea lui JFK

CONSPIRACY FILES - The Assasination Of JFK (2006)

„Astazi se implinesc 50 de ani de la asasinarea preşedintelui american John Fitzgerald Kennedy si  aproape nimeni nu mai crede în povestea oficială a ceea ce s-a întâmplat pe 22 noiembrie la Dallas. Chiar a fost Lee Harvey Oswald un ucigaş pe cont propriu sau doar un naiv bine plătit? În acest film documentar specialiştii susţin că au dovezi despre conspiraţia din spatele asasinării lui JFK.
De-a lungul timpului au existat indicii despre o lovitură a mafiei, despre o muşamalizare din partea guvernului. După examinarea tuturor probelor de la locul împuşcăturii, după examinarea armei, comisia Warren, însărcinată cu investigarea asasinării preşedintelui Kennedy, descoperă că acesta a fost împuşcat cu sânge rece de Lee Harvey Oswald, un fost puşcaş marin nemulţumit, având legături cu sovieticii şi simpatii pentru Cuba.
Astăzi, însă, concluziile Comisiei Warren par din ce în ce mai necredibile, iar autorii Lamar Waldron şi Thorn Hartmann prezintă în cartea lor, „The Ultimate Sacrifice”, precum şi în acest film documentar ceea ce consideră ei a fi povestea din spatele asasinării.
SURSA: http://www.filmedocumentare.com


Nota noastra: Din pacate nu exista un alt film tradus pe tema aceasta. Exista filme mult mai bune pe aceasta tema (chiar si vestitul film artistic JFK, realizat de Oliver Stone in 1991, CARE E TRADUS e mai bun, desi incomplet) si pentru cei care cunoasteti limba engleza va invitam sa cercetati  si filmele:

1) JFK: The Case for Conspiracy
2) How Bush killed Kennedy (Cum l-a ucis BUSH pe Kennedy)

Filmul de astazi este facut de DISCOVERY (care mai degrabă este un COVERY channel sau ACOPERY) care induce mai mult in eroare si ne prezinta intr-adevar o conspiratie insa poate cea mai putin credibila dintre toate: JFK ucis de Mafie. Sunt intr-adevar aspecte care implica si Mafia pana la un anumit nivel, insa este stiut faptul ca Mafia este de fapt tot un brat al caracatitei oculte, cel care se ocupa cu aspectele mai murdare. Asadar filmul de astazi este o fumigena ieftina menita sa inchida gura conspirationistilor. 
Nu ne pretam a afirma ca suntem detinatorii adevarului absolut insa indemnam la investigatii mai profunde deoarece exista indicii clare ca problema este mult MULT MULT mai adanca. Este una din acele conspiratii atat de evidente ca si un copil de 5 ani realizeaza asta. Este o conspiratie poate la fel de evidenta ca cea de la 11 septembrie 2001 si este incredibil nivelul de prostire si manipulare. Ideea unui singur tragator din spate (Oswald) este atat de ridicola si de insultatoare pentru ORICINE investigheaza 1 minut filmarile existente !!! Nu e nevoie de nicio comisie de experti ... Vezi AICI cum este impuscat JFK din fata.

Noi credem ca a existat un cumul de factori, pe mai multe planuri, care intr-un final au pus capac si au necesitat eliminarea lui JFK. In sprijinul acestei idei va invitam sa studiati :

1) ORDINUL 11110 emis de JFK in 4 iunie 1963 prin care oferea putere trezoreriei de a emite bani fara a mai trece prin Rezerva Federala.
2) JFK dorea sa vorbeasca despre tehnologia FREE ENERGY si despre OZN-uri
3) JFK vorbeste despre faptul ca omul a fost deja pe Luna in 1963, desi oficial abia in 1969 ajunge acolo (gura „pacatosului” adevar graieste aici)
4) JFK dorea sa dezvaluie americanilor legatura cu extraterestrii

VEZI AICI FILMUL TRADUS:
BONUSNiciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...