Ieşirea Din MATRIX: FĂRĂ LIMITE - filmul de uichend

vineri, 25 septembrie 2015

FĂRĂ LIMITE - filmul de uichend

LIMITLESS (2011)


Continuam astazi lista de FILME CU MESAJ si/sau DE SUFLET si/sau SPIRITUALE, cu un alt film de weekend interesant, care ne arata cam cum am fi daca am avea trezit o mai mare parte a potentialului nostru latent. 

Dar mai intai cateva cuvinte despre film:

"Eddie Mora (Bradley Cooper) este un scriitor ratat, obişnuit să îşi contempleze în fiecare zi eşecul. Din ziua în care iubita îi dă papucii, faptul că nu are niciun viitor devine o certitudine. Însă, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată atunci când un vechi prieten îi oferă un drog sintetic - NZT. Orice om normal îşi foloseşte doar 5 - 10% din capacitatea creierului, dar substanţa experimentală îi permite lui Eddie să îl folosească 100%. Dintr-o dată i se deschide apetitul pentru cultură, reuşeşte să îşi scrie cartea în doar 4 zile şi matematica devine un hobby folositor. Toate lucrurile pe care le-a auzit sau le-a citit, informaţiile pe care le-a acumulat în timp prind contur şi încep instantaneu să se organizeze în mintea sa.
Cu o nouă perspectivă asupra vieţii şi abilităţi ieşite din comun, Eddie ajunge repede  expert al speculaţiilor financiare şi îi atrage astfel atenţia lui Carl Van Loon (Robert De Niro), unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri. Dar spre ghinionul lui, mogulul nu îl vede decât ca pe o metodă uşoară de a face miliarde de dolari fără efort. În scurt timp, succesul fulminant al lui Eddie se transformă într-o luptă pentru supravieţuire, secretul metamorfozei iese la suprafaţă şi asasinii puşi pe urmele lui nu mai reprezintă singura ameninţare." SURSA


Nota Noastră: Am ales să vă prezentăm acest film şi nu pe celălalt cu subiect asemănător (Lucy, un film mult mai bun, pastrat pentru zile mai ploioase) deoarece de curand, a început şi serialul LIMITLESS care duce mai departe fascinanta poveste a acestui film.

Ideea aceasta ca o pastila, un drog ceva, o substanta iti poate trezi potentialul latent am mai intalnit-o in cateva filme: in serialul "THE 4400", in "Lucy" si nu mai stim unde, acum. Este o idee la care am reflectat indelung: o fi posibil asa ceva?

Este adevarat ca exista substante psihoactive, care iti pot trezi anumite capacitati launtrice pe care in mod normal nu le manifesti, insa de aici la a gasi un drog care are putea sa-ti declanseze puteri asa de mari, asa de rapid, ne indoim ca ar putea exista.

Credem ca nu intamplator aceste puteri launtrice, asa zis "paranormale" sau "supranaturale" apar in mod natural ca un efect secundar al unei evolutii interioare, a unei ridicari a frecventei de vibratie,  a unei practici adecavate, perseverente si indelungate, a unei elevari launtrice, a dobandirii unei disciplinari mentale si emotionale, a unei intelepciuni. Acestea par a fi conditiile ca aceasta trezire sa se produca natural.

Daca ar fi sa asociem acest proces de crestere si elevare launtrica cu un anumit proces natural, cel mai apropiat de intelegerea noastra, ar fi trecerea de la stadiul de la larva la omida, sau cresterea unei plante de la stadiul de samanta, la stadiul de inflorire si fruct ... aceste procese naturale nu pot fi cu adevarat grabite fara a se pierde ceva. Poti baga hormoni de crestere, sau feritilizatori si alte substante care sa grabeasca procesul, dar ceva esential se va pierde. La fel si cu o astfel de substanta. Nu credem ca ar fi posibila existenta ei, insa daca ar exista, folosirea ei de persoane nepregatite launtric ar declansa moartea fizica, handicaparea, sau nebunia. Un alt exemplu este cel oferit de aceia care au fortat trezirea energiei kundalini inainte de vreme, intr-un mod nefiresc si multi au suferit traume ca cele enumerate mai sus, dearece nu aveau canalele energetice suficient de pregatite. Se spune ca si-au ars nadis-urile (canalele energetice launtrice), si-au scurtcircuitat corpul subtil. Genul acesta de trezire determinat de o pastila, sau de nu stiu ce fel de val cosmic de iubire, de radiatii de inalta frecventa care ne ridica brusc vibratia sunt dupa parerea noastra, visele noastre copilaresti, dorinta de a sari etape in evolutie, de a grabi procesul deoarece nu mai avem rabdare. Din pacate cultivarea rabdarii e parte din procesul evolutiv ... lol.

Exista si o carte foarte buna, care dezbate cumva acest subiect, o carte numita "LEUL ROSU" de  Maria Szepes, in care un individ nepregatit launtric fura elexirul de viata lunga al unui alchimist si il bea fara voia acestuia, din lacomie spirituala. Evolutia spirituala a acestuia este rapid accelerata, insa in primele vieti de dupa luarea elixirului trece prin iaduri cumplite. Cartea este fascinanta. O puteti cumpara AICI.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI
 

BONUS

(mai intai vedeti filmul de mai sus)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...