Ieşirea Din MATRIX: Dr. John Gray: TEDx - Creierul masculin vs. creierul feminin - cum funcționează?

marți, 29 septembrie 2015

Dr. John Gray: TEDx - Creierul masculin vs. creierul feminin - cum funcționează?

http://www.traininguri.ro/john-gray/

Mars brain, Venus brain:  
John Gray at TEDxBend (april 2014)

John Gray, autorul celebrei carti  "Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venusvine pentru prima dată în Romania în data de 17 noiembrie 2015, pentru a susține o conferință cu adevărat specială, în cadrul căreia, femeile, bărbații sau cuplurile pot afla secrete care funcționează pentru a-și îmbunătăți radical și imediat relațiile. Evenimentul este organizat de Extreme Training atât în București (17 noiembrie), cât și în Cluj-Napoca (19 noiembrie).

" Fie că ești bărbat fie că ești femeie, dacă ne gândim la mediul business sau la cel personal, diferențele de gen își spun cuvântul. Zicala "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face" nu se aplică întotdeauna în interacțiunea între bărbat și femeie!
Aceste diferențe dintre bărbați și femei pot deveni o sursă de probleme și neînțelegeri sau din contră, pot deveni avantajul tău secret în orice tip de comunicare. Probabil simți deja acest lucru!

John Gray îți va oferi, în cadrul conferinței, răspunsuri, tactici, strategii și instrumente.

1      Cum atragi simpatia unui bărbat/a unei femei la locul de muncă?      

Bărbații și femeile au un mod distinct de a comunica. În cadrul conferinței vei învăța rapid cum să vorbești pe limba Venusienelor dacă ești bărbat sau cum să vorbești pe limba Marțienilor dacă ești femeie. Această abilitate este esențială fie că trebuie să comunici ca superior fie ca subordonat, sau ca simplu coleg de muncă.     

2      Cum negociezi inteligent cu un bărbat/cu o femeie?      

În negociere sunt multe lucruri care contează: contextul, poziția, tacticile folosite, rezultatul dorit, climatul, etc. Înainte de toate însă, contează persoana cu care negociezi, modul ei de a fi, de a simți, de a înțelege sau de a acționa. Acest fel de a fi, este un cadru care devine și mai important atunci când ținem cont de diferențele de gen. Să ignori diferențele acestea este ca și cum ai încerca să alimentezi o mașină cu motorină...când de fapt ea merge cu benzină.    

 3      Cum se aplică diferențele în relația de cuplu?      

Probabil fiecare om își dorește o viață de cuplu armonioasă, lipsită de neînțelegeri. Veste bună este că nu trebuie să te schimbi, trebuie doar să adaptezi felul în care comunici. Darwin spunea că nu supraviețuiește cel mai puternic ci acela care se adaptează mai bine. Este valabil și în bunsiess și in relațiile personale și în relațiile intime.    

 4      Cum motivezi un bărbat sau o femeie?     

 John Gray în cadrul conferinței va dezvălui resorturile secrete ce pot fi folosite pentru a motiva un bărbat sau o femeie. Motivarea are un singur scop, să facă oamenii să treacă la acțiune. Aplicabilitatea acestor strategii este uriașă. Ne putem motiva copiii sau partenerul de viață să facă ceva anume, ne putem motiva colegii sau ne putem motiva membrii echipei.

John sprijină în mod concret bărbații și femeile să înțeleagă mai bine și să respecte diferențele dintre ei, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale. Abordarea sa combină tehnici specifice de comunicare cu zona de neurologie, sănătate, alegeri de nutriție care ceează chimia neuronală și corporală pentru sănătate, fericire, dragoste de durată. Nenumăratele sale cărți, workshop-uri, video-uri și seminarii asigură perspective practice pentru a gestiona stresul eficient și pentru a îmbunătăți relațiile pe toate planurile vieții și dragostei.

John Gray este cel mai bun expert în relații din lume . Cărțile sale despre relații și sănătate s-au vândut în peste 50 de miloane de exemplare și au fost traduse în 50 de limbi. Cartea inovatoare, Bărbații sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, este cea mai vândută carte a tuturor timpurilor din zona non-ficțiune. Lansarea seriei de cărți Marte și Venus a schimbat pentru totdeauna felul în care bărbații și femeile văd relațiile dintre ei.

John a inspirat numeroase companii prezente în Fortune 500, asociații nonguvernamentale și instituții educaționale cu speech-urile sale care livrează acele momente ”aha” fiecărei audiențe. Prezentările lui John sunt distractive, dinamice și pline de exemple din viața reală, inclusiv cele mai recente cercetări făcute pe creier în funcție de gen ce marchează diferențele dintre bărbați și femei la locul de muncă și acasă.

Mulți dintre acești clienți l-au rugat pe John să revină datorită abilităților sale de a livra conținut nou și de a inspira audiența." 

SURSA: http://www.traininguri.ro/john-gray/

Cartea "Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus" o puteţi cumpăra de AICI (TRANSPORT GRATUIT)

VEDETI AICI MOMENTUL TEDX BEND OREGON, TRADUS:


CITITORII BLOGULUI NOSTRU POT OBŢINE 60 de EURO REDUCERE DACĂ  LA ÎNREGISTRARE FOLOSITI CUPONUL "MATRIX
ATENŢIE!
ACEASTĂ OFERTĂ E VALABILĂ PÂNĂ ÎN 30 SEPT! 

In completare studiati cu atentie primul nostru articol dedicat lui John Gray  in care analizam pe larg cartea acestuia si va prezentam mai multe filmulete traduse cu acesta. 

ACEST ARTICOL ESTE O RECLAMĂ
Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...