Ieşirea Din MATRIX: CORRADO MALANGA - Noi nu avem suflet, noi suntem suflet!

joi, 1 ianuarie 2015

CORRADO MALANGA - Noi nu avem suflet, noi suntem suflet!


Va prezentam astazi alte informatii fascinante venite de la Corrado Malanga, insa inainte de a le parcurge , va invitam sa treceti prin celelalte informatii despre Corrado si scrierile sale de la noi de pe blog, deoarece ne-am straduit sa le prezentam intr-o ordine, dupa modul cum au si aparut in mod natural si in calea lui Corrado, dand astfel o mai mare cursivitate mesajului. Lucrurile devin din ce in ce mai complexe, iar pentru a le intelege este nevoie sa intelegeti primii pasi facuti in aceasta directie. Asadar, inainte de a merge mai departe cu noile informatii, studiati cu atentie categoria CORRADO MALANGA de pe blogul nostru (pe care o puteti explora mai usor in CUPRINS).
Prin urmare, daca v-ati familiarizat cu ideile lui Corrado din "Alein Cicatrix" 1 si 2 si "In cautarea sufletului" si in toate filmuletele traduse si publicate de noi pana acum, poate sunteti curiosi daca nu cumva faceti parte din acei 1 din 10 oameni rapiti, dintre cei 20% oameni cu suflet . Poate aveti unele senzatii, simtaminte si nu sunteti siguri ca ati fost rapiti, sau ca aveti un implant sau ca pur si simplu sunteti parazitati de un tip de entitate sau alta, in scrierile ce urmeaza va puteti autoevalua si intelege tipul de influenta. In Alien Cicatrix 2 - Simbad, exista si niste tehnici de vizualizare pentru eliberare, dar presupunem ca prea putini dintre voi ati reusit sa cititi cele 380 de pagini din primul volum ca sa ajungeti acolo.

Pentru inceput va invitam sa va faceti testul de autoevaluare TAV versiunea 4.3 (cei care au facut testele anterioare pot sa-si arunce un ochi si pe acest ultim test actualizat).


TESTUL POATE FI DOWNLOADAT AICI

Dupa efectuarea testulului, pentru a intelege mai bine care este semnificatia intrebarilor va invitam sa studiati si Numerele Extraterestrilor - Articol despre cum se interpreteaza Testul de Autoevaluare (TAV), test prin care o persoana poate afla daca este sau nu rapita de extraterestrii. Vedeti articolul aici: Numerele Extraterestrilor (RO) - Corrado Malanga

ARTICOLUL POATE FI DOWNLOADAT AICI sau AICI.

AICI puteti vedea si o noua Hipnoza (nr. 29 - cu parazitul Ringhio) tradusa de Alexandra Blanaru.


 P.S. In curand Corrado vrea sa publice un nou articol si ar avea nevoie de un mic ajutor pentru cercetarea lui , asta insemnand ca voi sa raspundeti la un test statistic (ATENTIE, este o revizuire la testul vechi, acesta este un pic modificat sa fie mai usor de completat).

Evideon Test - Corrado Malanga (revizuit)

 BONUS:
Corrado Malanga - Cine este suflet se recunoaste (2013) 

Multumim Alexandra pentru traduceri!

P.S. Nu uitaţi că dacă vă abonaţi la blogul nostru (şi urmăriţi până la capăt procesul de înregistrare cu atenţie, veţi avea acces la nişte linkuri de descărcare rapidă a tuturor filmelor şi scrierilor lui Corrado Malanga de pe blog).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului.
Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare.
De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici.
Apoi referiți-vă pe cât posibil doar la subiectul postării. Folosiți un limbaj decent. Dacă intrați în clinciuri cu alți comentatori, folosiți argumente, nu injurii.
Comentariile care nu respectă aceste cerințe vor fi respinse fara discuții.
Vă mulțumesc pentru înțelegere!

gif-850x250

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE

O INIȚIATIVĂ DE MARE VIITOR ȘI VALOARE
Este un proiect în care se pot implica toți românii de pretutindeni și vă invităm să o faceți!

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Disqus

COMETARII DIN FACEBOOK

APEL

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru asta mu...

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...