RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

luni, 12 ianuarie 2015

11 SEPTEMBRIE 2001 - Dovezile explozive - expertii marturisesc (12.01.2015)

9/11: Explosive Evidence - Experts Speak Out (2012)

"Aceasta este versiunea de o ora a acestui documentar inovator de o ora jumatate legat de 11.09: Dovezi Explozive - Expertii Vorbesc, disponibil de cumparat in magazinul online http://www.AE911Truth.org sau pentru descarcare sau video la cerere pe http://www.911expertsspeakout.com .
Urmariti si inregistrarea Pledge Breaks de Shari Bernson si AE911Truth's Richard Gage, AIA -- intervievati in Denver, CO in timpul premierei TV a 11.09: Dovezi explosive -- Expertii vorbesc.
 Public Broadcasting Station si Colorado Public Television (cpt12.org), s-au incredintat sa ajunga in prim planul retelei publice media. CPT12 a difuzat acest film viguros si controversat de lung metraj in timpul campaniei de strangeri de fonduri din timpul verii. Pagina web nationala a PBS a postat difuzarea care a devenit una din cele mai vizionate si cele mai transmise programe pe PBS.
Sunt aproape 14 ani de la acea zi fatala din Septembrie si tot mai multi oameni devin constienti ca nu au intreaga poveste despre 11.09. Peste 1900 de arhitecti si ingineri conduc AE911Truth, cu zeci de alti profesionisti care participa la acest documentar punandu-si cariera in joc, pentru a cere o investigatie independenta. Arhitecti de zgarie-nori, ingineri de structura, oameni de stiinta, fizicieni, chimisti, discipoli, educatori, pompieri, experti judiciari pentru incendii, experti in demolari si altii, au pus laolalta o evaluare stiintifica importanta a evenimentelor de la World Trade Center. Colapsul brusc si complet al zgarie-norului WTC Cladirea 7 pe data de 11.09 la 5:20 pm, este vazut in lumea intreaga ca "o dovada coplesitoare" ce dezaproba povestea oficiala despre 11.09. Acesti experti introduc de asemenea si "dovezile coplesitoare" legate de o ipoteza de demolare controlata la WTC, care este cel putin derutanta. Filmul nu face speculatii, si se identifica cu spectatorii prin prezentarea celui mai popular segment din film, care introduce perspectivele profesioniste a opt psihologi care explica cateva din motivele pentru care este atat de dificil pentru oameni sa accepte dovezile stiintifice. Acesta este cel mai stiintific si fascinant film documentar despre 11.09 pana in prezent, continand informatii vitale care cer actiune din partea tuturor. Nu ne mai putem permite sa ignoram dovezile despre World Trade Center.
Va rugam sa sustineti organizatia care a facut acest program posibil prin cumpararea DVD-ului sau printr-o donatie neimpozabila la http://www.AE911TRUTH.org.
Varianta prescurtata de 58 minute este folosita pentru promotie. Va rugam sa sustineti AE911Truth prin cumpararea DVD-ului, descarcarea lui sau vizionarea lui acum la http://www.911expertsspeakout.com.
Daca sunteti impresionati cu adevarat de munca noastra de natura vitala, va incurajam sa faceti o donatie neimpozabila (suntem o organizatie de non-profit 501c3) la http://www.AE911Truth.org.

Multumim!

Traducere: Ramona Oniga, anonim & Camelia Colnic
Post-productie: H.Koch, W.Visser

Nota noastra: Ni se pare ireal si greu de crezut ca au trecut aproape 14 ani de la momentul 11 sept. 2011, iar lumea continua aceeasi propaganda ieftina si desantata pe marginea "terorismului" ... nimeni din presa oficiala nu vede terorismul de stat practicat de SUA, Israel si NATO in general , povestea cu hainele imparatului fiind mai actuala decat oricand. Elefantul cel mare  este in sufragerie, si nimeni nu-l vede, toti evita sa vorbeasca despre el, asta aratandu-ne gradul de lasitate si obedienta al omenirii in general si al jurnalistilor in particular. Omenirea isi cam merita soarta, din pacate. Simtim un sentiment acut de descurajare si alienare fata de specia umana in general de care ni se face cam greata. Idiotii care inca mai cred propaganda oficiala legata de 911 le dorim sa gaseasca minimul de luciditate sa se uite la filmul de astazi, sa-si depaseasca indoctrinarea si sa studieze si celelalte 32 de  articole, carti si documentare de la noi de pe blog, din categoria 11 SEPTEMBRIE 2001, (pe care o puteti explora in CUPRINS), unde se demasca fara drept de apel, cea mai evidenta conspiratie din istorie, o conspiratie a conspiratiilor, care odata descifrata (ceea ce nu este greu) ar  demasca si ar sparge pojghita valului de imbecilizare aruncat pe ochii umanitatii de atata amar de vreme.

VEDETI FILMUL TRADUS, AICI

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...