RUGĂMINTE!

RUGĂMINTE!

Dacă vedeți vre-un articol, film, link care nu funcționează, vă rugăm să ne spuneți ca să putem actualiza. De multe ori serverele pică, dispar pur și simplu, filmele sunt eliminate, samd. Si nu lasati doar un mesaj in casuta de comentarii facebook deoarece daca nu suntem prieteni in facebook, sunt sanse sa nu vedem acel mesaj. Cei din anumite țări, posibil din Occident s-ar putea să aveți probleme mai ales cu filmele artistice, căci pe acolo pe la voi, serverele cu filme sunt blocate. Trimiteti un email sau un comentariu la acea postare, dar nu in casuta de facebook. Vă mulțumim!

miercuri, 14 ianuarie 2015

ANDRE GERNEZ - Teorii revolutionare in medicina (14.01.2015)

LES MALADIES DEGENERATIVES 
- Le propositions du Dr. Andre Gernez

Continuam astazi sa va prezentam cateva informatii si filmulete traduse care vin in completarea articolului anterior despre Dr. Gernez .
In primul rand continuam sa va prezentam alte cateva filmuete despre cancer (in completarea celor din articolul anterior) si apoi  mai multe filmulete despre Schizofrenie si Droguri, Astm si alergii, Miopatie - un tratament preventiv teribil de simpluProtocolul de Preventie Activa si Transfuzia sanguină universală.
Mai jos, preluam integral de pe site-ul http://abcul.sanatatii.ro/ urmatoarele:

Cancerul Învins -  Cine este Dr. GernezO descoperire Epocala si Tradati dar Victoriosi !


SCHIZOFRENIA SI DROGURILE 

Tutea spunea: "Mai multe adevaruri, nici un adevar"
Doctor Gernez a profesat medicina dupa acelasi concept: Un Adevar,  simplu si valabil in toate bolile degenerative : Inhibarea Hormonului de Crestere si IGF.


ASTMUL SI ALERGIILE

Am dat o cautare pe Google : Alergiile
Printre primele rezultate : "Alergia la polen: câteva cifre impresionante!suntalergic.ro
Sau : "Pana in 2015, jumatate dintre europeni vor suferi de cel putin o alergie : " cmb.ro".  La multi ani 2015 ! Sa inteleg ca unul din doi care veti citi acest articol sunteti alergic ?
Si la rubrica "Stiati Ca"... cei nascuti in martie - aprilie, adica in perioada cea mai saraca in alergeni, polen, etc...devin - potrivit statisticilor- de 5-6 ori mai alergici la polen decat cei nascuti in august, cand polenul este abundent ? De ce ? Aflati in doar 5 miute prin vizionarea acestui interviu al Dr. Gernez.
Daca noua ni s-a ascuns adevarul, macar pe copiii nostri sa-i ocrotim de acest flagel.


Protocolul de Preventie Activa

Ce este Protocolul de Preventie Activa - PPA ?
Este viziunea cea mai corecta si inteleapta asupra bolilor degenerative! In timp ce totata lumea stintifica si non-stintifica se agita sa " vindece cancerul" , Dr Gernez a descoperit cum se poate evita Cancerul..si inca o suita impresionanta de boli degenerative, precum veti constata in aceste documentare.
PPA reprezinta o metoda simpla dar fundamentata stintific, elaborata de Doctorul francez Andre Gernez.Miopatia - un tratament preventiv teribil de simplu

Miopatia de Duchenne : o solutie preventiva exista, cea propusa de Dr André Gernez, dar ea este   ignorata in mod paradoxal !

Noii născuţii de sex masculin cu simptome, dar mai ales cei care au antecedente in familie trebuie sa facă analiza nivelului seric de creatina.
 La copiii detectaţi pozitiv cu miopatie, problema vine de la o secreţie excesiva a hormonului masculin - Testosteronul, deci solutia consista in aplicarea zilnica timp de 8 săptămâni pe membrele băieţilor a unui gel cu hormonul feminin - Estrogen !
Metoda a fost conceputa de Dr Gernez inca din 1984, dar pana astazi ea este ocultata cu străşnicie

 Daca nici de copii nu le este mila,  osânda şi-o merită!

  
Transfuzia sangvină universală

Este criza pentru donarea de sange !
Eu nu am de gand sa donez sange totusi ...!
Din doua motive :
2) Documentarul de mai jos "Transfuzia sanguină universală- Dr Gernez "... iar sangele care lipseste spitalelor este pe mainile celor din Mafia Medicinei Comerciale.

Lectura suplimentara
1) http://www.scrigroup.com/sanatate/RASPUNSUL-IMUN-IMUNOGENEZA35212.php
2) THE GENERATIVE GRAMMAR OF THE IMMUNE SYSTEM Nobel lecture, 8 December 1984 by NIELS K. JERNE
http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/1984/jerne-lecture.pdf

SURSA http://abcul.sanatatii.ro/ 

Niciun comentariu:

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

UNIVERSUL CONECTAT - ce-ar fi dacă Nassim Haramein ar avea dreptate? (15.12.2016)

THE  CONNECTED UNIVERSE (2016) „Unui fractal infinit, aflat în rotaţie, cum îi defineşti centrul ? Orice punct este centrul său...

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?
Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE. Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa
1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...