miercuri, 26 noiembrie 2014

CENTRALELE NUCLEARE - Dezmembrare imposibilă


Centrales nucléaires, démantèlement impossible (2013)

"Dupa primul razboi mondial, industria de armament a rămas pe tusa cu investiţia imensa făcuta in tehnologia nucleara.
Au lansat cele doua bombe peste Japonezi ca să-şi arate muşchii, dar tot nu prea au găsit cumpărători , si apoi, nici nu era o marfa de dat oricui ...

Fiind de felul lor băieţi descurcăreţi, s-au gândit sa ne fericească pe toti "cu descoperirile"  cercetasului Einstein .
Zis si făcut. Au corupt ceva guverne si au trecut la construcţia centralelor nucleare. Astăzi s-a calculat ca pentru Construcţie + Dezmembrare+ Decontaminare + Depozitare a deşeurilor s-a depăşit bugetul  de 30 de ori : costurile de construcţie au fost depăşite de 10 ori , iar cele de dezmembrare de 20 de ori.
O sa spuneţi ca este o catastrofa financiara. Da, dar pentru cine? Statele au fost nevoite sa se împrumute sume imense + dobânda tot de la ei, prin intermediul  politicienilor corupţi.
 Coruptia nu are frontiere, si la noi este la ea acasa, caci ni s-au" adaptat" pana si stihurile nationale :
 "Datoria nu este a mea, nu este a voastră, este a urmaşilor noştri, a urmaşilor urmaşilor noştri, in veacul vecilor!" -  ( testamentul lui Stefan cel Mare )
 " Datori au fost, datori sunt încă / Şi-or fi în neamul românesc! / Căci datoria ii mănâncă / Românii orişiunde cresc." -Pui de Lei

Daca s-ar fi investit 1% din aceste sume in Fuziunea la rece, in bio-fuel sistem BFS, sau in inventivitatea libera a omului de rand,  Pământul era acum pe alta planetă !"

SURSA: http://www.abcul.sanatatii.ro/

Nota noastra: Maimuta din specia Homo Sapiens a pus mana pe o tehnologie pe care nu o intelege suficient de mult si pe care nu o poate controla in totalitate (vedeti AICI ce se intampla cand o maimuta pune mana pe o arma), iar acum ne vedem pusi intr-o situatie in care poate doar o interventie divina sau extraterestra ne mai poate salva. Umanitatea si natura are o capacitate de adaptare  fantastica la orice, caci in doze mici, devine imuna la orice otrava (vedeti AICI cum s-a adaptat natura la Cernobal), insa de aceasta data se pare ca dozele sunt mortal de mari (de 10 ori mai mari ca  la Cernobal), din ce in ce mai mari. Consideram graba asta de a construi centrale nucleare ca fiind suspecta, o alta forma de control si santaj a elitei oculte planetare.
Profitam de aceasta ocazie pentru a-i multumi lui George Valah care din martie 2011 , aproape zilnic posteaza pe blogul lui noutati de la Fuckushima, fiind pentru noi principala sursa de informare din acest punct de vedere si nu numai.  Ii admiram perseverenta cu care a urmarit acest subiect, iar vestile sunt dure: lucrurile devin tot mai grave, iar la sfarsit va prezentam ca si bonus un filmulet care face o sinteza a celor mai importante stiri despre Fukushima, stiri pe care nu le gasiti la nicio televiziune.

VEDETI FILMUL TRADUS AICI: LINK 1 si LINK 2 sau AICI - link 3BONUS 

Niciun comentariu:

APEL

CREZI CĂ ACEST BLOG TE AJUTĂ PE TINE ŞI/SAU LUMEA ÎN CARE TRĂIEŞTI?

Daca da, sprijina munca celor care aduc aceste informatii la lumina, printr-o DONAŢIE.

Este cea mai concreta recunostinta! CLICK AICI pentru a DONA prin PAYPAL sau DONAŢI ANONIM prin BITCOIN la adresa 1AgtwQF2ETidVoP9tqFnpqFMwz86FUejug. Altă formă de plată găsiţi AICI.

Munca depusă pe acest blog necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani, căci timpul înseamnă bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze, să dea click pe ele să cumpere sau să se înscrie la ce promovăm noi. Pe de altă parte, genul acesta de activitate nu poate fi independentă dacă este finanțată de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independentă, aceasta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare.
Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portaal poate dispărea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

COMENTARII FACEBOOK

CELE MAI IMPORTANTE POSĂRI PENTRU NOI

PROSPERĂ - Oare e asa de greu?

THRIVE (2011) What On Earth Will it Take? In sfarsit va putem prezenta tradus, mult asteptatul documentar THRIVE si pentru...

DE AJUTOR

Dacă ești pentru prima dată pe acest blog, îți urăm bun venit! Poți căuta orice subiect care te interesează cercetând CUPRINSUL din meniul de pe stânga (odată ajunşi în cuprins apăsaţi CTRL + F + cuvânt cheie pentru găsire rapidă), dar şi ARHIVA şi CATEGORIILE de pe coloana din dreapta și nu în ultimul rând caseta "CĂUTAŢI PE BLOG" de pe coloana din dreapta (sus). Sunt peste 1300 de articole publicate în clipa asta, majoritatea însoţite de filme şi clipuri traduse sau emisiuni tv, deci ai ce răsfoi şi crede-ne se merită efortul. Poți de asemenea primi direct pe email articolele care apar dacă te abonezi cu adresa de mail în căsuţa de ABONARE din dreapta, de sub VIZITE (pentru abonare primeşti gratuit toată colecţia Corrado Malanga - cărţi, articole, filme traduse, de pe blogul nostru). De asemenea ne poţi urmări activitatea pe FaceBook, dând LIKE (APRECIEZ) în zona centrală de sus. Mulţumim pentru vizită şi te mai așteptăm pe aici!

Pentru cei care au nelamuriri in ceea ce priveste prezenta reclamelor pe blogul nostru, le recomandam sa citeasca articolul DESPRE RECLAME.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...